Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Johannes

Mike schreef:

Ik vind dat hij het zeker niet slecht doet. Vergeet niet:

 

* Nog geen 2 jaar hing ons voortbestaan aan een zeer dun draadje en was er werkelijk geen rooie rotcent, en nog steeds is de financiele situatie niet zoals ie zijn moet.

* Hoe je het ook wendt of keert, we slepen nog steeds een turbulent verleden achter ons aan en dat werkt nog steeds tegen ons. Dat betekent dat spelers, trainers, sponsors of gemeente altijd eerst 2 keer moeten slikken om zich aan ons te verbinden. Zo ook de media.

* Er is geen (her)startend bedrijf, en dat zijn wij in feite, op een nieuwe locatie, dat het in deze eco-crisis-tijd makkelijk heeft. Iedereen houdt zijn hand op de knip.

* Sinds vele jaren spreekt deze trainer (en ook vd Kallen) weer eens een groep supporters en sponsors aan die het niveau van glazenwasser (niet kwaad bedoelt) ontstijgen. En die heb je hard nodig om dat armoedige niveau van de laatste 15 jaar te ontstijgen.

 

Gisteren in het nieuws: topsport in Nederland kampt met een teruggang in inkomsten van tenminste 10%.

 

Rekenen we even terug: dat geld voor Elia, dat dekt wel ongeveer 10% van onze begroting.

 

Het ziet er naar uit dat er een solide financieel beleid gevoerd wordt en dat wij onze kasten nu gesloten houden voor lijken!

 

Waar we nu doorheen moeten is de krapte in de selectie, met name voor de backposities. Het enige wat we als supporters kunnen doen is steun geven aan die gasten, die door blessures bij anderen en een lege kas nu iets te vroeg gebracht worden. Het zijn wel ONZE spelers. Come on the Hague!

0
Woensdag 23 september 2009 om 11:00 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Voorlopig ligt de situatie zo dat zowel Waterman als Zwinkels op de bank kunnen plaatsnemen als ze fit zijn.

 

Ateveld gaat in deze fase geen riskante beslissingen nemen.

Nederlaag was zeker niet aan 'Dittrich' te wijten, dus zou erg merkwaardig zijn om die jongen nu te passeren. Nogmaals: we hebben tien punten uit zeven wedstrijden laten we daar nu eens de focus op leggen. Met deze selectie die absoluut te smal is en erg onevenwichtig opgebouwd is, is dat hardstikke goed te noemen.

 

We spelen heel aardig voetbal, er zit een idee achter. Niet meer dat angsthazen gedoe, maar de drang naar voren. Zondag zat het niet mee, maar we zijn toch niet bepaald weggespeeld. Met deze speelwijze gaan er nog aardig wat tegenstanders puntloos huiswaarts.

 

Maar de selectie blijft te smal dat is en blijft m.i. een punt van zorg.

 

0
Dinsdag 22 september 2009 om 22:40 uur

g

JP schreef:

Sorry G,

 

Een beetje vreemd argument om op basis van geld of budget te bepalen of je als publiek je muil moet houden!

 

Allereerst hebben wij (ADO) een fanatieke aanhang die tijdens succes maar ook tijdens tegenspoed hun mond open doet. Iedereen kon zin dat Hese het niet meer trok. Dus zou een wissel een zinvolle keuze zijn geweest. wanneer Atteveld dat niet ziet mag je hem best even helpen. Mogen we dan alleen zingen en roepen als het goed gaat.

 

Begreep ook niet dat hij Ricky zo laat in bracht,......15 minuten voor tijd was gewoon te kort dag.

Wat ik bedoel is dat we het met de smalle selectie die we hebben heel aardig doen, en ook tegen de theoretisch veel betere selectie Utrecht het heel aardig deden. Als die bal van Buys op de lat erin gaat en je bij rust 1-0 voor staat hoor je ook niemand dat het kut gaat.

 

En dat Van Hese het in de tweede helft NIET MEER trok, is iets anders dan al na een kwartier in de eerste helft om vdBergh te gaan lopen brullen.

0
Dinsdag 22 september 2009 om 17:57 uur

Midden-Oost

Drama schreef:

Hoop wel dat ze aan het kijken zijn voor 2 nieuwe backs

want deze 2 hebben altijd wat!

Hese die jongen doet ze best maar kan op dit moment het nog niet aan

Ik heb nog eens even de selectie erbij gepakt en snel onder verdeeld in een A en B selectie. Ik mis gewoon kwaliteit in de A-selectie. Bij een blessure (nu cursief) moeten we gelijk spelers halen uit het B-potje en dat kost punten. Niks ten nadele van die gasten, zit echt kwaliteit bij maar die moeten eerst nog rijpen.

 

Ik zou uitkijken naar 2 volwaardige eredivisie backs en ook een links-buiten want de aanval is ook erg mager.

 

Doel
Boy Waterman
Robert Zwinkels

Verdediging
Ahmed Ammi
Timothy Derijck
Csaba Horváth
Christiaan Kum
Mitchell Piqué

Midden
Ricky van den Bergh
Pascal Bosschaart
Danny Buijs
Lex Immers
Richard Knopper
Aleksandar Rankovic


Aanval
Bogdan Milic
Karim Soltani
Wesley Verhoek

============================================

Doel
Gino Coutinho
Barry Ditewig

Verdediging
Roderick Gielisse
Kai van Hese
Lorenzo Piqué
Danny van der Ree
Joel Tillema

Midden
Yuri Cornelisse
Mike de Geer
Serhat Koksal
Leroy Resodihardjo
Levi Schwiebbe

Aanval
Santy Hulst
Raily Ignacio
Charlton Vicento

0
Dinsdag 22 september 2009 om 14:44 uur

Ooievaar

Zeven gespeeld en dan tien punten hebben, daar ben ik uitermate tevreden over. Dat gevoel overheerst bij mij met deze smalle selectie die echt niet van kwaliteit overloopt.

 

Laten we er tegen Groningen weer een heksenketel van maken in het donker en de punten hier houden. Die bak moet vol dus kom!!

0
Dinsdag 22 september 2009 om 14:41 uur

Kees

Zelden heb ik mij zo kapot geërgerd en vandaag nog aan Atteveld en Wetzel.

 

Atteveld omdat hij Hese linksback zet i.p.v. Bosschaart. Bijna de gehele wedstrijd moesten Buijs en Derijck (en af en toe Horvath) corrigerend naar links optreden. Buijs kwam daardoor regelmatig een meter tekort om zijn actie te maken of door te dekken waardoor er veel extra ruimte ontstond. Heeft Atteveld Pascal nog nooit linksback zien spelen? Gewoon eigenwijsheid van een trainer terwijl ruim 10.000 mensen het anders zien inclusief een hoop echte kenners.

 

Wetzel heeft een onevenwichtige selectie neergezet. Op de beide backplaatsen zijn we te zwak bezet terwijl van Ammi en Pique bekend is dat ze blessuregevoelig zijn en veel kaarten pakken.

Tevens is het een lachertje om Powel te verhuren als Milic nog lichtelijk geblesseerd is en je enkel Ignacio, die net van de amateurs komt, achter de hand hebt.

 

Als je dan van Atteveld en de ploeg verwacht dat je twaalfde wordt dan leg je een onevenredige druk op deze ploeg.

0
Maandag 21 september 2009 om 17:41 uur

Haagse Roel

de derde helft schreef:

 

Zo daar gaan we dan alweer na 7 wedstrijden....

We hebben 2 backs van suikergoed, zie het afgelopen seizoen...

Ammi weer weken out......

Derijck geschorst i.v.m. 4e gele kaart.....

Kum met griep op bed.....

Gaan we weer met die van Hese en Lorezo Pique spelen...

2 brokkenpiloten op de back-posities......

Dat we smalle selectie hebben is helder, blijkbaar door de beleidsbepalers aldan niet gedwongen voor gekozen.... je hebt wel een punt....echter volgens mij is Derijck pas bij een 5e geschorst , Kum is tegen Ajax weer beter en mag toch hopen dat M. Pique weer eens speelklaar is tegen Ajax. Mochten Kum en Mitchel niet beschikbaar zijn dan heb je idd een serieus probleem :

 

Je moet er toch niet aan denken om tegen Ajax uit aan te treden met de backs  Van Hese en L. Pique.......amateurnivo, sorry voor die jongens maar het is helemaal niets. Wat dat betreft blijft het vreemd dat er voor die backpositie geen versterking is gehaald als je weet dat je basiskrachten op die posities op z'n zachtst gezegd "zeer blessuregevoelig " zijn .

 

Over woensdag maakt ik me niet druk, interesseert me weinig dat bekervoetbal, alleen maar extra belasting voor onze smalle selectie.

0
Maandag 21 september 2009 om 16:26 uur

Advertentie

Midden-Oost

Kaos schreef:

Nu heb je dus een probleem

en heeeeeel groot probleem die punten kost. v. Hese en L. Piqué zijn leuke beloften voor het 2e maar Ajax-uit is teveel gevraagd. jammer dat de selectie zo in onbalans is.

 

We hebben een hele zwik middenvelders van vergelijkbaar nivo maar helaas te weinig backs met nivo.

0
Maandag 21 september 2009 om 15:47 uur

marcellino

toma schreef:

Ja mee eens, de ploeg moet daar ook mee om leren gaan.

Hij kan leuke dingen met een bal maar brengt nog te weinig.

weer zo een opmerking wat kant nog wal raakt.

 

Tuurlijk ricky heeft fouten gemaakt en dan heb ik het vooral over zijn domme kaarten.

 

Maar als jij nu al kan zien dat hij te weinig brengt terwijl hij pas twee wedstrijden heeft mee gedaan een keer gescoord heeft en mensen in stelling heeft gebracht.

vraag ik mij toch af wat hij dan nog meer moet doen om het wel goed te doen.

 

noem een speler uit de huidige selectie die het vermogen heeft om de bal op je stropdas te leggen en ook nog gevaarlijk kan zijn in dode momenten en corners.

 

immers,verhoek,soltani,milic misschien!!!!!!of al de spelers daar achter.

 

als je hem NIET brengt ,brengt hij ook weinig.

en mensen die nu al kunnen zeggen dat hij het niet heeft heb je een glaze bol thuis.

0
Zondag 20 september 2009 om 18:00 uur

Ooievaar

 

Zeven gespeeld en tien punten met een positief doelsaldo. Dat is de relaiteit en daar ben ik zeer tevreden mee.

 

We moeten dit jaar als doelstelling hebben om uit de gevarenzone te blijven en daar slagen we nog steeds met vlag en wimpel voor.

 

FC Utrecht heeft zeer goed geïnvesteerd en dat bleek ook wel. Utrecht is een top zes ploeg, en zover zijn we nog niet. ADO speelde niet best omdat naar mijn smaak Utrecht erg goed stond, al had ADO in de eerste helft een paar beste mogelijkheden waarvan er zeker één benut had moeten worden.

 

Nu negatief worden lijkt me niet fair, trowens Utrecht is een tegenstander die ons toch al slecht ligt net als Twente en PSV.

 

We moeten niet in de war raken nu, ploegen als VVV, Heracles, RKC, Sparta Roda, Roda  en Vitesse, dat zijn in principe onze concurrenten. Voorlopig staan we 10 punten voor op RKC.

 

Volgende week niet tegen kaarten en blessures oplopen en dan de week er op tegen Groningen volle bak. Dat moet te doen zijn.

 

We komen er best wel, maar mogen nog niet te veel verwachten.

 

Hopelijk zien de beleidsbepalers wèl in dat de selectie erg smal is.

 

Nogmaals: zeven gespeeld 10 punten, ik tel m'n zegeningen.

0
Zondag 20 september 2009 om 16:04 uur

Nu online

malle eppie, Vakkie-G, zuiderwijk en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4