Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Francisco

Laten we gewoon eerlijk zijn. Slecht positiespel van ADO weinig beweging om Milic (ook matig) heen. Als je dan de lange bal speelt dan moet je wel voor aansluiting zorgen en deden we niet dus de meeste afvallende ballen waren voor Utrecht. Hese was natuurlijk de zwakste schakel (op de laatste 10 min van 1e helft na) geen opbouw en zeer zwak in de duels. Had in mijn ogen, ook gezien de wedstrijd tegen NAC, nooit opgesteld mogen worden.

Pascal linksback en een andere middenvelder erbij (vd Bergh?).

Maar zoals gisteren al gemeld, op RKC na, staan alle (nacompetitie)kandidaten dicht bij elkaar. In de eerste helft hadden we zeker 2x kunnen scoren dan had het er allemaal anders uitgezien. De breedte van onze selectie gaat bepalend worden met de schorsingen en blessures die eraan komem en er al zijn.

0
Zondag 20 september 2009 om 15:48 uur

Kees

de derde helft schreef:

Mitchel Pique kan toch gewoon linksback spelen ?

Kan hij direct het ongelijk van de trainer bewijzen...

S.v.p. geen van Hese...te licht en zorgt alleen maar

voor heel veel paniek achterin.

Die schijnt toch nog te veel last van zijn blessure te hebben. Heeft inmiddels wel en paar wedstrijden in het tweede meegehobbeld.

 

Van Hese is te onrustig en er gewoon nog niet klaar voor. Misschien later maar nu echt nog niet. Daarom schreef ik al eerder datdeze selectie nog veels te smal is om aan al die hoge verwachtingen te voldoen. Zou niet eerlijk zijn ten op zichte van Atteveld en de ploeg.

0
Zaterdag 19 september 2009 om 22:56 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Voor de Henk Patat liefhebbers, ben er om ongeveer 11.15-11.30 uur....ga om 10.00 uur rijden....Kees...patatje speciaal en broodje kroket graag

Ik sta morgen in het frituurkot en heb de bitterballen in de aanbieding.

 

Utrecht wordt dit seizoen misschien wel zesde achter Feijenoord, Psv, AZ, Twente en Ajax. Ze hebben inderdaad heel goed ingekocht en een sterke selectie. Puntje ben ik ook dik tevreden.

 

Morgen is voor een tijdje bepalend of je aansluiting hebt met het linkerrijtje. En bedenk wel dat onze concurrenten in de vorm van Sparta, Willem 2, VVV en Heracles ook al aardig wat punten hebben. Alleen RKC blijft achter. Kortom: het wordt nog moeilijk genoeg. 

0
Zaterdag 19 september 2009 om 17:18 uur

Vincent

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Staat je naam er wel op?
De opendag vlag-actie is achter de rug! Meer dan 1200 namen stonden er op 4 ( 3 x 40mtr en 1 x20mtr) grote spandoeken gespoten.
Lees het nieuwsbericht

hee max,

 

Heb jij onze namen doorgegeven om op die vlag te zetten ?

Of weet jij hoe die selectie is gegaan?

 

0
Vrijdag 18 september 2009 om 16:31 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Wat je zegt klopt geloof ik wel. Ik meen me te herrineren dat het de 3e wedstrijd was van het 1e seizoen eredivisie na de degradatie in begin jaren 80. en we hadden de eerste 2 wedstrijden toen ook nog verloren dacht ik. Maar vraag me alleen niet meer tegen wie.

Misschien herriner ik het me wel verkeerd, maar die 2-3 staat zeker nog in mijn geheugen.

 

Ik vraag me ook af waar dit gaat eindigen na 3 gewonnen wedstrijden. Vitesse-ADO 1-3, RKC-ADO 0-2, en ADO-AZ 2-1.

Ik zet ze nog maar eens neer want het blijft smullen, :P

Ja klopt Rien, de eerste twee wedstrijden werden verloren. Ik meen dat de eerste pot die nederlaag tegen Go Ahead was. Toen kwam op die woensdagavond de derde wedstrijd tegen Ajax. Ook al is het 23 jaar geleden maar het staat me nog goed bij. S'-ochtends stond de volgende advertentie in de Telegraaf te lezen: FC DEN HAAG moet maar denken: deelnemen is belangrijker dan winnen.

 

Nou daar zijn ze wel achter gekomen die koekwausen. Pim v.d. Meent was zo slim om die advertentie in de kleedkamer op te hangen. Wat volgde was een dik en dik verdiende 2-3 overwinning voor ons in die Olympische bak.

 

Maar eerst zondag Utrecht wat gewoon een klote ploeg is, ook zij zijn behoorlijk fysiek ingesteld en hebben een hele goede ploeg. Ik teken voor een punt.

 

Maar het hoeft verder geen betoog dat ik zeer in m'n nopjes ben, met de tot nu toe behaalde resultaten. Nooit gedacht, al blijf ik van mening dat de selectie erg smal is.

 

Maar zes gespeeld tien, dat is geweldig, en dat geeft rust en vertrouwen. Maar laten we niet gaan zweven, de mouwen moeten zondag weer tot de oksels worden opgestroopt. Zo snel mogelijk die 34 punten binnen halen, dat is de doelstelling wat mij betreft, maar we zijn goed op streek op deze wijze.

 

Zondag een volle bak, dat verdienen trainer en spelers. Lekker zeg, machtig mooi

0
Maandag 14 september 2009 om 21:04 uur

Kees

Johannes schreef:

Wat een heerlijke ploeg hebben wij mensen!!

 

Ronde 7:

1 Willem II - Groningen 1
2 Roda - NAC 2
3 Heracles - Sparta 2
4 Vitesse - RKC 1
5 AZ - NEC 1
6 ADO - Utrecht 1
7 VVV -Ajax 2
8 Feyenoord - PSV 2
9 Heerenveen - Twente 3

 

Ik denk eerder dat wij een verschrikkelijk vervelende rotploeg hebben. Begrijp me goed: om tegen te voetballen!

 

Buijs, Immers, Horvath en Derijck zijn echt plagen om tegen te voetballen. Geven niet op en je komt ze als je ze passeert direct weer tegen en gooien graag de klets er in.

 

Met Verhoek en Soltani op de vleugels moet je als tegenstander altijd alert zijn voor de lange bal. Let maar op: bijna niemand speelt op buitenspel tegen ons.

 

Die lange in het centrum die in de lucht moeilijk te verdedigen is.

 

Tegenstander durft bijna geen vrije trappen weg te geven met een Van der Berg/Knopper in je ploeg.

 

Kortom is de balans in de ploeg echt goed te noemen behalve dat de selectie te smal is. Met name in de aanval maar ook dat komt goed.

0
Maandag 14 september 2009 om 11:37 uur

Ooievaar

Ik geniet met volle teugen van deze - voor mij althans - onverwachte successen. Zonder Knopper, Ranco, Pique, Zwinkels geen aankopen - op Ricky na - en dan zo presteren, dat is ongekend. De sfeer is uitstekend binnen de selectie, want ze lopen zich werkelijk het snot voor de ogen voor elkaar.

 

Dit is ADO promotie in optima forma!! Goed voetbal, enthousiast publiek - ruim 13.000 man -  dus kom maar op met die stadionsponsor, dat kan niet lang uitblijven op deze manier. Ik mis het Zuiderpark zeer, maar dit stadion is een zegen voor de club.

 

Heerlijk om niet te hoeven kijken hoe het onderin er aan toegaat, wat een opluchting is dit zeg Jo de Heine, ongekend. En heb ook niet de indruk dat het toevallige overwinningen zijn. Zeker thuis gaan we er nog de nodige over de kling jagen, en op deze manier uit ook. Roel jongen; dat wordt het rode plein voor ons.

 

Drie maal op rij winnen, dat kan ik me echt niet meer heugen, waarvan notabene twee uitwedstrijden. Hopelijk gaat zondag FC Utrecht uit de Koersk

0
Zondag 13 september 2009 om 12:49 uur

Advertentie

Kees

angelo schreef:

als we geen blessures oplopen op

het minst plek 12,danwel het linker rijtje of zelfs europees voetbal,denken jullie nog steeds dat ik gek ben

Tsja, maar we blijven reuze kwetsbaar met zo'n smalle selectie. Zo lang er niet meer blessures of schorsingen aankomen lukt het net.

 

Met alle respect voor Schwiebbe maar als wissel voor Van der Bergh

vond ik dat gister toch wel typerend. Schwiebbe was al afgeschreven en toch moeten we weer een beroep op hem doen.

0
Zondag 13 september 2009 om 12:46 uur

Ooievaar

dirk schreef:

Dan hier de schriftelijke oprispingen van iemand die zich uitgeeft voor columnist, te lezen op de site van Haags amateurvoetbal.

 

Andre Wetzel, voetbalkenner of mediazieke ex trainer? Column van Theo de Graaff
Saturday, 12 September 2009
Ik had mezelf nog zo beloofd me niet meer druk te maken over de teksten van Andre Wetzel in de media echter zijn oprispingen in het AD van afgelopen vrijdag deden mij direct in de pen klimmen. In het stuk wordt een soort van ruzie gemaakt tussen Wetzel, Jagersma en van der Kallen aan de ene kant en Atteveld aan de andere kant. Daar waar Wetzel cs. roepen dat een 12e plek haalbaar is gaat Atteveld voor handhaving. Ik ben geneigd de koers van Atteveld te volgen en dat zou Wetzel in mijn ogen ook moeten doen. Nog niet 1 keer heeft de TD, die in de wandelgangen spottend Dr. Voetbal wordt genoemd, openlijk zijn steun uitgesproken aan Raymond Atteveld. Nog niet een keer onvoorwaardelijk.

Hoe dat komt? Simpel, Wetzel is boos, boos dat hij niet meer de hoofdtrainer is. Boos dat hij "zijn" ADO in "zijn" stad Den Haag moest loslaten. Op aandringen van heel veel mensen is dat gebeurd, als ik de geluiden mag geloven mag hij blij zijn dat van der Kallen hem zo'n aftocht heeft gegund, maar laat ik niet in herhaling vallen. Het stukje in het ADO.

Wetzel heeft het over stapjes vooruit, en ik moet hem nageven, een paar stapjes betekent 2 stapjes, betekent 2 plekken en je kan alles zeggen van Wetzel, 2 plekker hoger dan de 14e plaats is inderdaad de 12e plek. Goed gedaan Andre.... De rest is natuurlijk klinkklare onzin. Atteveld wordt nu opgezadeld met een opdracht die bijkans onmogelijk is. Met een elftal dat niet goed genoeg was om voor meer te gaan dan handhaving moet hij nu, aangevuld met Ricky van den Berg, 12e worden. ONvoorstelbaar dat een persoon in minder dan een jaar met zoveel tongen praat maar eigenlijk ken ik Wetzel niet anders dan op deze wijze.

Voor de echte liefhebbers wil ik de stukjes in het AD aanraden over zijn aantreden bij Westlandia en de eerste 2 overwinningen in dat jaar toen hij er begon. Dr voetbal had natuurlijk allang gezien wat er allemaal in zijn ploeg zat aan kwaliteit, er was alleen een grootheid nodig het eruit te halen. En wie anders dan dr. voetbal had dit klusje kunnen doen.... Mooie woorden die snel vergeten waren, ook door Wetzel zelf, toen Westlandia dat jaar degradeerde.

In mijn vorige column zei ik het ook al, Andre steun Atteveld openlijk en hartelijk. Het gaat je veel krediet opleveren.

Mijn conclusie is nog steeds dezelfde, Wetzel is een boze ex trainer.



 

En een mediazieke nulliteit. Maar laten we de focus eens leggen op Atteveld. Perslot van rekening is hij toch diegene geweest die ons naar handhaving loodste en dat op een souvereine manier.

 

ADO speelt herkanbaar voetbal, wat resulteert in hele behoorlijk resultaten met een selectie die aantoonbaar zwakker is dan afgelopen winterstop, want Knopper is niet te vervangen, maar desondanks staat er een ADO binnen de lijnen wat fris van de lever speelt en niet als angsthazen acheruit loopt, en na 75 minuten uitgeteld over het veld hobbelt waardoor we vaak in die periode de teil ingingen. Me dunkt zit het behoudens tactisch ook conditioneel beter in elkaar.

 

En de credits daarvoor gaan toch echt naar Raymond Atteveld, en wat een mediazieke gefrusteerde - bijna twee maal in successie gedegradeerde -  ex-trainer daar van vind kan me gestolen worden.

 

Dus wat mij betreft ruim baan voor Atteveld en de spelers!

0
Zaterdag 12 september 2009 om 14:43 uur

Vlakko

Pique speelt niet. Interview met Atteveld vandaag op haaglandenvoetbal.nl

 

Teveel conditionele achterstand en hij moet meer vorderingen gaan maken wil hij weer bij de eerste selectie komen. Atteveld is momenteel niet tevreden over hem.

 

------------Ditewig-------------

Ammi---Horvath--Derijck---Kum

---------Buijs----Immers----------

Verhoek-----V/d Bergh----Soltani

----------------Milic-----------------

0
Vrijdag 11 september 2009 om 22:12 uur

Nu online

zuiderwijk, wiegah070 en 279 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4