Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Flauw! Gaan we op basis van een wedstrijdje zoiets bepalen.
Waarom? De belangen zijn toch gelijk. We vechten voor hetzelfde. Ontlopen nacompetitie. Ze zijn alle twee nadrukkelijk bezig met volgend jaar. Ik zie niet in waarom je hier niet op kan letten. Voetbal is een moment opname. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd!
0
Vrijdag 27 april 2012 om 14:09 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat moet je zeker doen. Niet reageren! Daar bedoel ik niet Dave persoonlijk mee, maar je hebt snel genoeg in de gaten met wie je normaal kan shouten en wie niet.

Ik betrap mij zelf erop dat ik van bepaalde mensen de shout ook niet meer lees. Lijkt soms wel een afspeelplaat die hetzelfde blijft herhalen.

Daarom heb ik het ook niet meer over Immers, want dan begin ik hetzelfde gedrag te vertonen. Het moet allemaal wel leuk blijven.

Nou, nog eentje dan..... Waarom kan Kum wel op een normale manier ADO verlaten en moeten Wesley en Immers hun vertrek op een minder nette manier forceren?

Nu ben ik echt klaar!
0
Donderdag 26 april 2012 om 16:12 uur

<FCDH>

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen prive problemen, de 1 wat meer of erger dan de andere. Echter bij Roel was het wat ernstiger zie onderstaande citaat van desbetreffende shout:

Kees schreef:
Sorry Roel, ik las over het woordje "niet"heen. dacht dat je mijn bui bedoelde.

Haagse Roel schreef: Thanx Kees !!, vorig jaar rond deze tijd m`n Pa weggebracht, binnen nu en een paar dagen is m`n Ma aan de beurt.......That`s life .....

Natuurlijk ben ik als "negatieveling"niet zo kinderachtig om bij een goed resultaat niets van mij te laten horen.....zie mijn eerdere shout vandaag.

Genoten van de passie , hoop dat ze e.e.a. voort kunnen zetten tegen Bromsnor.
Vrijdag 13 april 2012 om 16:46 uur
Ja kijk dat had ik dus niet gelezen maar nogmaals daar was mijn reactie niet op gebaseerd sterker nog bij deze wens ik roel ivn sterkte met het verlies ik weet namelijk wat je doormaak ben namelijk in anderhalf jaar allebij me ouders verloren normaal zet ik hier nooit prive problemen neer maar nu snap je waarom
0
Donderdag 26 april 2012 om 14:24 uur

Sound

Vincent schreef:

gele kaart vind ik sowieso onzinnig.
want de wedstrijd waar de overtreding wordt begaan heeft er niks aan.

Bij een gele kaart 10 minuten aan de kant lijkt me wel wat.

maar zo vind ik ook dat er een boarding moet komen zodat je de bal niet meer uit of achter kan spelen..
(en iemand via de boarding passeren!)
denk dat effectieve tijd nu 25 minuten per helft is ofzo?
gewoon tijd stopzetten bij spelhervattingen en dan 2*40 minuten
Dat heet zaalvoetbal....
Maar goed even serieus, ik vind het ook erg jammer dat een paar van de mooiste spelers straks niet meedoen. En hoezoe heeft een gele kaart voor die wedstrijd zelf geen zin? Tuurlijk wel, pak je er nog eentje dan lig je er gewoon uit.
Ik zou het simpeler willen zien. Gele kaarten worden in de finale kwijtgescholden, rode niet. Als iets geen rood waard was maar geel, dan was het blijkbaar ook niet zo`n erge overtreding, waarom moet je iemand dan de finale daarvoor ontnemen? Veel gele kaarten vallen ook door pech. Net een keertje te laat zijn, etc. Nu worden spelers gepakt omdat ze dan in eerdere wedstrijden ook al geel hadden. Maar blijkbaar zien de voetbal bobo`s en Studio Sport verslaggevers het dan ineens als en vrijbrief om grove ovrtredingen te mogen maken in de halve finale, daar snap ik dus helemaal niets van.
0
Donderdag 26 april 2012 om 14:22 uur

Vincent

Ik gun Immers ook wel een mooie transfer.
en zoals Roel zei, de houdbaarheidsdatum is inderdaad wel verstreken.

maar om hem nu voor weinig weg te laten gaan lijkt me onzin.
hij heeft met zijn volle verstand een contract tot 2014 getekend.

waarom moeten dit soort zaken eigenlijk besproken worden als de competitie nog in volle gang is? alleen maar verliezers op deze manier.

doe dat gewoon lekker na 6 mei.in alle rust


0
Donderdag 26 april 2012 om 11:51 uur

BLEISWIJK-1

janjazz37 schreef:

Weet ook niet precies wat waarheid is, maar stel het volgende vond plaats:

Immers verlengt en tekent een verbeterd contract tot 2014
Acht het niet eens nodig dat zijn zaakwaarnemer erbij aanwezig is.
Mondeling wordt overeengekomen dat - als er tussentijds zich een topclub voor hem meldt - ADO niet moeilijk zal doen.
750.000 euro zou dan de afkoopsom zijn.
Feijenoord meldt zich tussentijds, maar wordt door ADO niet als topclub
beschouwd. Quote Beijersbergen "R`dam is toch NL?"

Zou er in bovenstaand verhaal niet een kern van waarheid schuilgaan?

Zo ja, dan kan ik me voorstellen dat Immers zwaar de P in heeft.
Dat is overigens geen excuus voor slecht presteren.

Slaat nergens op. Het enige bewijs dat er is, is dat er onder artikel 11 van het contract een gelimiteerde clausule voor een buitenlandse club is opgenomen. En dat is dus niet Feyenoord.

En dan nog iets. Waarom telkens die mondelinge toezegging richting Immers. Immers zal waarschijnlijk zelf ook wel aangegeven hebben dat hij het beste voor heeft met ADO en dat die ook wel aan hem mogen verdienen. Onder het mom, we komen er samen wel uit. Nou stel ik jou de vraag, vind jij 750.000 euro de marktwaarde van Immers vertegenwoordigen? Dat geloof ik niet.

Stel dat Feyenoord rond de 2 miljoen geboden had en het bestuur had dan nog moeilijk gedaan dan heb je als Immers iets. Maar zolang we het over 750.000 tot een miljoen hebben moet hij zich er gewoon bij neerleggen dat het Feyenoord het niet gaat worden. Hoe graag hij ook wil.
0
Donderdag 26 april 2012 om 09:25 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Precies. Walgelijke stemmingmakerij hier op een box van nota bene ADO-Den Haag supporters.

Wie is de volgende speler die hier afgebrand gaat worden? Zo laag heb ik het hier zelden meegemaakt op de box in de laatste vijf jaar.
Kees, ik wil je nog 1 extra ding voor de voeten gooien. Rond elke wedstijdronde krijg je bijna een zenuwinzinking omdat je bang bent dat we nacompetitie moeten voetballen.

En nu schets ik jou een tijdlijn. De heer Immers heeft dit interview afgegeven vlak voor de wedstrijd die we tegen Feyenoord moesten spelen. Gevolg...hij speelt als een krant en mede daardoor verliezen we kansloos. Weet je wat het gevolg van deze onrust had kunnen zijn. Als VVV afgelopen zondag van AZ had gewonnen waren we zwaar in de problemen gekomen. Waarom neemt hij dit risisco? Doe dat lekker als we definitief veilig zijn en de competitie voorbij is.

Hij heeft misschien een ooievaar op zijn rug, maar hij stelt zijn eigen belang wel boven die van de club en de supporters. En daarom zie ik hem liever vandaag dan morgen vertrekken.

0
Woensdag 25 april 2012 om 17:55 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

ADO: "Boymans staat hoog op ons lijstje"
ADO Den Haag heeft serieuze interesse in Ruud Boymans. De spits, die bij AZ niet aan spelen toe komt, staat `hoog op het lijstje` van de club uit de Residentie.

In gesprek met Omroep West bevestigt commissaris Paul Beyersbergen de interesse van ADO Den Haag in de oud-spits van VVV-Venlo. "Hij staat hoog op ons lijstje. Dat stond hij vorig jaar ook al, maar toen koos hij voor AZ", zegt de bestuurder. "Aangezien hij niet veel speelt bij AZ hebben wij weer interesse."

Een eerste kink in de kabel is reeds verschenen. "AZ wil echter niet verhuren. Wij hebben al contact gehad met AZ en gevraagd naar de status van Boymans. AZ is momenteel bezig met een nieuwe spits en daar is de situatie van Boymans nu afhankelijk van", aldus Beyersbergen.Boymans heeft zich na zijn komst van VVV, afgelopen zomer, niet in de basis weten te spelen bij AZ. Mede door blessureleed en de opmars van concurrenten Jozy Altidore en Charlison Benschop moet de spits zich tevreden stellen met een rol op het tweede plan.


Kan iemand mij uitleggen waarom wij Boymans willen huren en Poepon willen kopen? In de prijs zal toch niet zo groot verschil zitten?
0
Woensdag 25 april 2012 om 17:44 uur

super fc denhaag

Beest schreef:

afgelopen zondag wel
leg mij eens uit dan waarom ie dat zou doen terwijl niet eens zeker is dat ie daar gaat spelen??? volgens mij sporen er hier gewoon een paar niet.
0
Woensdag 25 april 2012 om 15:20 uur

super fc denhaag

Sound schreef:

Haha nou het zou mij niet verbazen als hij hem opzettelijk in de rechterbovenhoek ging schieten met het idee dat als hij er niet in zou zijn gegaan dat het dan ook niet zo erg was geweest.
tuurlijk niet erg haha, waarom niet erg dan??? speelt ie al voor feijenoord dan??? nee. dus waarom zou het dan niet erg zijn.
0
Woensdag 25 april 2012 om 14:58 uur

Nu online

Advocado, 070FCDH070, wiegah070, zuiderwijk en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4