Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

R ichard

ach schreef:

lulverhaal
Waarom is dit een lulverhaal?

Beste Andre Wetzel,

Ik persoonlijk ben je verschrikkelijk zat en het kan me me reet roesten wat al die andere zullen zeggen. Je ben niet meer wie je was, je ben mijn trainer geweest bij FC D-H en wat had ik toen een diep respect voor je jongen toen je de goede kk j**d vd meent op ging volgen. Je was een man met vrstand van zaken, maar nu ben je alleen nog maar mediageil. Kan je me uitleggen waarom ene Kai van Hese beter is als een Bosschaart? Waarom je een grijze Hoogendorp, 100 kilo schoon aan de haak laat invallen voor een Powel? Waarom geen Fabio? of Milic?  Immers gisteren beste man van het veld, waarom haal je die eraf, hij is geen ster, en zal dat ook nooit worden ook, maar inzet heeft die pik wel. Je speelt laf kutvoetbal Wetzel, eindelijk een volle bak en dan dit? Waarom geef je je eigen trouwens al verloren bij een uitwedstrijd voor dat de aftrap is genomen. Wetzel jij ben ervoor om als trainer een ploeg te motiveren jongen, aan de supporters heeft het zeker niet  gelegen...  Alleen weinig sfeeracties helaas. Hopen op betere tijden mensen en we zullen wel zien waar het schip strand... Maar een ding mot duidelijk wezen
 vd KALLEN OPEN JE OGEN, TRAP DIE WETZEL VAN DIE BANK AF
0
Zondag 12 april 2009 om 12:22 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Ook ik heb geen oog dicht gedaan. 3 uur mijn bedje in en half8 ben ik van ellende er maar weer uit gegaan. Wat ben ik teleurgesteld. Hoe is dit nou toch mogelijk. En iets wat mij (maar ook anderen in het stadion) opviel, was dat het lijkt of ze er helemaal doorheen zitten en dat de competitie 5 wedstrijden te lang duurt. In de laatste half uur werden ze helemaal overlopen door het felle spel van Sparta. Hoe moet/gaat dit verder. Als het zo doorgaat met de komende tegenstanders is Vitesse zelfs al een wedstrijd om de keizers baard. Ik word doodziek als ik het programma zie van de onderste 3. 
 Alleen Heracles heeft nog zware tegenstanders maar wel 3 van de 4x thuis.
rien wat zei ik laast dat ze bij den haag altijd de eerste helft redelijk spelen en de tweede helft zakt het in alsof ze in te diep water staan? tegen az was dat ook tegen heereveen en willem 2 thuis ook ze komen te kort aan het eind?
en dan die hese wat een slechte speler zeg met alle respect maar die jongen kan weinig  maar goed ik was gisteren woest nu word het nog heel moeilijk
0
Zondag 12 april 2009 om 10:39 uur

FRank

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan. Wat een wanvertoning in de tweede helft zeg, dit heb ik nog nooit gezien. Een pass van Dereijck naar Van Hese die gewoon over de zijlijn gaat, Soltani die bij elke aanname van de bal de bal gelijk terugkaatst naar een verdediger, Ammi heeft in de tweede helft helemaal niets meer laten zien, Ranko die naar achteren speelt ipv naar voren. Zo kan ik wel doorgaan. 
Als Soltani nog een wedstrijd wordt opgesteld dit seizoen, is dat een regelrechte schande.
Met het vertoonde spel in de tweede helft verdien je het gewoon niet om eredivisie te spelen. Bah, bah en nog eens bah !
Ook ik heb zeer slecht geslapen, ik baal echt als een stekker en heb nu ook geen zin om alle shouts te lezen.
Ik werd egelmatig wakker met de volgende vragen (misschien zijn ze al aan de orde geweest):

1. Waarom gaat steeds het hele team terug in het eigen strafschopgebied met een corner of een vrije trap? Ik heb dit na Heracles ook al aan de kaak gesteld. Iedere afvallende bal is dan voor de tegenstander (zie de 2-2- van Heracles) en je hebt haats geen mogelijkheden om snel uit tebreken en ik mag aannemen dat daar Verhoek voor is ingezet?
Tactische fout trainer!!

2. Hese kon het nieveau niet en zeker niet in balbezit. iedereen zag dan ook dat Sparta hem als vrije man liet gaan. Waarom voor hem geen ander zoals Pique, die zit toch niet geblesseerd op de bank? Na zo`n wissel houd je druk op de tegenpartij. Nu kregen zowel Soltani als Powel geen bruikbare ballen van Hese.
In mijn ogen foiutje trainer.

3 Wissels: Powel trok en sleurde zat best lekker in de wedstrijd maar kreeg te weinig bruikbare ballen (zie 2). Hoogendorp is dan geen verbetering. Dan kaya erin voor Knopper een aanvallend ingestelde speler eruit en een verdedigende erin: maw Sparta Kom Maar.
Weer tactische blunders vd trainer.
Hoeveel wissels hebben ons dit jaar iets extra`s opgeleverd (behalve Verhoek tegen Ajax)?

4 Waarom wordt er na afloop geen woord gerept over het neerhalen van Verhoek bij die uitbraak als de Blom fluit voor een overtreding moet dit ook rood zijn! ook niet van gezien bij Studio Sport!!

5 zegt Wetzel op TV dat de spelers zich moeten schamen, ik denk dat de leiding van ADO eens een hartig woordje moet wisselen met Wetzel.

6 Speel nou volgende week eens met Fabio naast Powel en een 4mans middenveld met 2 continue opkomende buitenspelers en een hecht verdedigingsblok volgens mij de enige manier om dit seizoen nog te reden.

Zo dat is eruit!!!!
0
Zondag 12 april 2009 om 10:15 uur

Peco

Nou ik kan van de kater ff nog niet relaxed m`n ogen dichtdoen, wat een stumperige onnodige kutnederlaag.  Het werd ingeleid door ongeconcentreerd gekutkam in de opbouw.
Passes met stuiten in plaats van strak over de grond zoals het hoort.
Passes die uit worden gespeeld (gebrek aan concentratie en mentaliteit).
Ook pech ja, die bal die Buys erin had moeten schieten, een rode kaart voor Sparta bij het neerhalen van Verhoek (100% rood), etc.etc.
Maar geluk dwing je af en de enige manier om geluk af te dwingen is niet om als een stel ouwe wijven met je uitgezakte reet in je verdediging te hangen, maar met gezonde agressie 45 minuten lang strak van de adrenaline die 3 punten en het EREDIVISIESCHAP veiligstellen.
Wetzel heeft zeker vergif in de wedstrijd gegooid want wie haalt het nou in z`n hoofd om Powel te wisselen?
1.  Qua startsnelheid verhoudt die zich tot Hoogendorp als een Fiat Panda in z`n achteruit tot een Mazda in z`n vooruit
2.  Powel is balvast en heeft (net als de sterk onderschatte VD Ouden deed) veel moeilijke ballen snel onder controle.  Een aanspeelpunt dus
3.  Powel stoort de opbouw, Hoogendorp niet want die is niet explosief meer en is over the top
4. Hoogendorp wint nul luchtduels

Dat Heese niet kan opbouwen dat had Booy goed gezien, ik vraag me af hoe Pascal Bosschaart het op zijn plek had gedaan.
Gaat het nou om de PUNTEN of om een prestigestrijd tussen de trainer en de speler?
Die Heese zal best talent hebben, maar we zitten nu niet echt in een fase dat we gezellig is een talentenkweekvijver kunnen zijn.
Ik vind hem een matige speler, gooi dan Bosschaart erin als Piqué niet kan spelen...het gaat om de PUNTEN en de MUNTEN.

Maar ja, we kunnen er weer 1 miljoen volzinnen over typen, feit is dat die 1-2 in de boeken staat en er niet meer uit gaat.

In 45 minuten voetbal had je miljoenen kunnen veiligstellen, want daar praat je over als het over het verschil tussen Jupilerleague en Eredivisie hebt.
Dan zet je alle principes opzij en coach je scherp...nou... weinig van gemerkt helaas, de kutwissels van Wetzel waren de druppels die de toch al  volle emmer deden overlopen.
...en zo werd het een typische Den Haag-anticlimaxavond... nummero zoveel trouwens maar ja schijt eraan, zo kan ik er nog duizend hebben hoor hahaha   Gewoon weer tegen die 2e club van Rotterdam vol gas op de plank en kijken of we dan boven de 30 punten uitkomen.
0
Zondag 12 april 2009 om 01:46 uur

Mr. FC DEN HAAG

In de wandelgangen anoniem opgevangen:

"Wetzel is de hoer van Sparta!"

Ik vind dit persoonlijk van weinig respect tonen en neem hier dan ook afstand van.
Speel het nooit op de man, maar Face to Face!
0
Zondag 12 april 2009 om 01:14 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Ben bang dat deze trainer voor een primeur gaat zorgen. Zou me allerminst verbazen als Wetzel het voor elkaar krijgt om twee maal in successie te degraderen(...)

ADO speelde vanaf minuut één in een veel te laag tempo, zonder enige bezieling en zonder enig idee.
Kom je na een half uur met een man meer te spelen thuis met een 1-0 voorsprong tegen Sparta. Wat zie je dan de balans is volledig zoek, en men  gaat achteruit hollen, zoals zovaak onder Wetzel. Angsthazen lopen er over het veld. Wetzel is een tactisch onbenul die het niet in zicht heeft om een wedstrijd ten goede te laten kantelen. De man heeft het er voortdurend over dat alles en iedereen stapjes dient te moeten maken. 

Van Milic die net zoveel verdient als het halve kabinet, zou die nou echt slechter zijn dan Powel?, die werkelijk nog geen barkruk voorbij komt wij als supporters en Ricky v.d. Berg - wou dat hij er vanavond was bij geweest - iedereen dient stapjes te maken. Het zou voor mij een geweldige opluchting betekenen als hij ook een stap zou maken door op te stappen als trainer. Hij is een onbenul van de bovenste plank.

De man presteert het om nu thuis net zo laf te spelen als te doen gewoonlijk bij uitwedstrijden. Zoals gezegd 1-0 voor, thuis tegen een armoedig Sparta. 

Juist tegen 10 man moet je er voor zorgen dat je dan het middenveld in handen houdt. Dat lijkt me tegen een tegenstander van dit kaliber toch niet zo ingewikkeld. Hoe je het dan voorelkaar krijgt om Immers te wisselen dat is mij een compleet raadsel. 
De broze balans viel totaal weg, het leek hierdoor wel alsof Sparta met een man meer speelde.

In de rust had hij er minimaal op moeten hameren om de balcirculatie te verhogen, het veld breed te houden, en die gasten de opdracht te geven om niet achteruit te hollen, maar juist druk te zetten naar voren. Dat lijkt met niet zo ingewikkeld, tegen 10 man. maar zoals gezegd: de man ziet het gewoon niet, en geloofd in sprookjes. 

Zal me niets verbazen als hij de overwinning van Sparta volleidg onterecht zou vinden. Ik zag hem al 20 minuten voor tijd aankomen.

Ben bang dat het een hele hijs wordt om niet rechtstreeks te degraderen. Volgende week Willem II ook daar zijn we ongetwijfeld de sigaar. Het spelersmateriaal wat we hebben is echt niet zo slecht. Maar deze trainer is onthutsend zwak, en is een pedante praatjesmaker, met weinig tot geen realiteitsbesef.

Nee, André Wetzel: aan de supporters ligt het zeker niet, het stadion zat vol, de supporters gedragen zich voorbeeldig, je hebt heel behoorlijk spelersmateriaal, maar je maakt er laffe éénheidsworsten van die alleen maar naar achteren rennen.

Het ook hier alom vertegenwoordigde klapvee, zal wel gepikeerd reageren, kritiek is niet gewenst. Maar met deze trainer is de kans op degradatie levensgroot.


Kerel, goed je weer gezien te hebben. Zoals je weet heb ik Wetzel dit seizoen nog niet afgevallen. Ik was van mening dat hij het mag bewijzen dit seizoen al erger ik mij in uitwedstrijden dood aan de laffe speelwijze. 

Geduld houd echter ook een keer op. Ik heb Wetzel zowel op de radio als op TV zien en horen blaten >>>Schande dit Schande dat en nu alle schuld bij de spelers leggen en zichzelf vrij pleiten. 

Wetzel nu eruit gooien heeft weinig zin en zal ook niet gebeuren, denk aan het interview met v.d Kallen in ik meen VI , waarin hij eigenlijk alle credits aan Wetzel geeft......

Dus ik hoop dat de primeur die je aangeeft niet uitkomt maar begin wel te vrezen.
0
Zondag 12 april 2009 om 00:54 uur

Ooievaar

Ben bang dat deze trainer voor een primeur gaat zorgen. Zou me allerminst verbazen als Wetzel het voor elkaar krijgt om twee maal in successie te degraderen(...)

ADO speelde vanaf minuut één in een veel te laag tempo, zonder enige bezieling en zonder enig idee.
Kom je na een half uur met een man meer te spelen thuis met een 1-0 voorsprong tegen Sparta. Wat zie je dan de balans is volledig zoek, en men  gaat achteruit hollen, zoals zovaak onder Wetzel. Angsthazen lopen er over het veld. Wetzel is een tactisch onbenul die het niet in zicht heeft om een wedstrijd ten goede te laten kantelen. De man heeft het er voortdurend over dat alles en iedereen stapjes dient te moeten maken. 

Van Milic die net zoveel verdient als het halve kabinet, zou die nou echt slechter zijn dan Powel?, die werkelijk nog geen barkruk voorbij komt wij als supporters en Ricky v.d. Berg - wou dat hij er vanavond was bij geweest - iedereen dient stapjes te maken. Het zou voor mij een geweldige opluchting betekenen als hij ook een stap zou maken door op te stappen als trainer. Hij is een onbenul van de bovenste plank.

De man presteert het om nu thuis net zo laf te spelen als te doen gewoonlijk bij uitwedstrijden. Zoals gezegd 1-0 voor, thuis tegen een armoedig Sparta. 

Juist tegen 10 man moet je er voor zorgen dat je dan het middenveld in handen houdt. Dat lijkt me tegen een tegenstander van dit kaliber toch niet zo ingewikkeld. Hoe je het dan voorelkaar krijgt om Immers te wisselen dat is mij een compleet raadsel. 
De broze balans viel totaal weg, het leek hierdoor wel alsof Sparta met een man meer speelde.

In de rust had hij er minimaal op moeten hameren om de balcirculatie te verhogen, het veld breed te houden, en die gasten de opdracht te geven om niet achteruit te hollen, maar juist druk te zetten naar voren. Dat lijkt met niet zo ingewikkeld, tegen 10 man. maar zoals gezegd: de man ziet het gewoon niet, en geloofd in sprookjes. 

Zal me niets verbazen als hij de overwinning van Sparta volleidg onterecht zou vinden. Ik zag hem al 20 minuten voor tijd aankomen.

Ben bang dat het een hele hijs wordt om niet rechtstreeks te degraderen. Volgende week Willem II ook daar zijn we ongetwijfeld de sigaar. Het spelersmateriaal wat we hebben is echt niet zo slecht. Maar deze trainer is onthutsend zwak, en is een pedante praatjesmaker, met weinig tot geen realiteitsbesef.

Nee, André Wetzel: aan de supporters ligt het zeker niet, het stadion zat vol, de supporters gedragen zich voorbeeldig, je hebt heel behoorlijk spelersmateriaal, maar je maakt er laffe éénheidsworsten van die alleen maar naar achteren rennen.

Het ook hier alom vertegenwoordigde klapvee, zal wel gepikeerd reageren, kritiek is niet gewenst. Maar met deze trainer is de kans op degradatie levensgroot.


0
Zondag 12 april 2009 om 00:38 uur

Leiden

Stand nu:

15. ADO Den Haag 30 7 6 17 27 31-49
16. Roda JC 30 6 7 17 25 33-53
17. Graafschap 30 6 7 17 25 21-55
18. FC Volendam 29 6 6 17 24 32-62


volgende week:
De Graafschap-FC Groningen
FC Volendam-Sparta Rotterdam
Willem II-ADO Den Haag

over twee weken:
Sparta Rotterdam-De Graafschap
Roda JC-FC Volendam
ADO Den Haag-Feyenoord

daarna:
FC Volendam-FC Groningen
NAC Breda-De Graafschap
Sparta Rotterdam-Ajax
Roda JC-Willem II
sc Heerenveen-ADO Den Haag

laatste ronde:
ADO Den Haag-Vitesse
De Graafschap-FC Volendam
Feyenoord-Roda JC


Mijn conclusie:
alle concurrenten verliezen punten en zullen er weinig winnen. Maximaal 3 of vier punten. We MOETEN een punt pakken in Tilburg en de laatste ronde winnen van Vitesse.  Met twee punten voorsprong op Volendam, zal je niet rechtstreeks degraderen en kan je  na-competite zelfs nog ontlopen.
0
Zondag 12 april 2009 om 00:35 uur

Advertentie

de maat is voor mij nu vol!!

Zo lang Wetzel nog trainer is van denhaag ????????
zie je mij der niet meer.
Zeer zwak,weinig  inspirerend voor de  spelers
Als een zak hooi in de dugout.

IK PAS,WROM???      omdat ik van voetbal hou,
AGRESSIEF VOETBAL,waar denhaag altijd bekend voor stond.
V.d.Kallen aub neem aktie ,anders is alles voor niks geweest.

 

Wetzel moet nu van dat veld weg blijven!!!!!!!!!!

beter kantoor werk,

 

tot laters allemaal,maar wel bij een nieuwe trainer

gooi van kootwijk maar voor de leeuwen,die inspireerd de jongens veel meer       T.Z

0
Zondag 12 april 2009 om 00:23 uur

jd

fcdh sassem schreef:

onbegrijpelijke wissels op een onbegrijpelijk tijdstip. De eerste helft ging best aardig den haag was heer en meester. Powel heeft nog niet veel laten zien maar hij brengt nog altijd meer als ricky. Daarnaast speelde immers een goede wedstrijd. hij is een goede balafpakker en had een aantal goede passes. Na de wissels kakte den haag in. Daarnaast deed foeke booy het slim om hese vrij  te laten om de opbouw te verzorgen iets dat hij niet kan. Dat betekende veel balverlies voor den haag. De omschakeling was niet goed waardoor sparta er steeds gevaarlijk uit kwam en het net leek of zij een man meer hadden. Wissels als kaya hoogendorp en verhoek zijn absoluut geen toegevoegde waarde.
Booy stond zijn ploeg als een beest te coachen en andre stond weer als een lampe lul langs de kant. De beleving van de trainer is waarschijnlijk op de spelers geslagen want die stonden ook als een stelletje lulletjes in het veld
Je hebt helemaal gelijk. De spelers moeten zeker nog stapjes zetten André? Maar het komt niet meer goed met deze irritante tactiche nobody. Hij heeft zeker een hekel aan Carraciolo. Dikke Ricky H. is echt op. Hese komt te kort. Niet alleen snelheid maar ook kwaliteit. Jammer het zit er bij hem niet in. Nu niet, nooit niet. Met het wisselen van Powel en Immers waren ook onze koppers weg. Het werd een krachteloos zooitje. Het middenveld werd overlopen. Drie spelers met kramp. Zijn ze aan het feesten geweest in het Atlantic Hotel? Zo lopen we Ricky v.d. Bergh ook mis. Ja Mark v.d. Kallen, die dekselse André weet die miljoenen van jou snel te verbranden. Het is een ervaringsdeskundige. Via de nacompetitie degraderen. Als we contractueel niet van hem afkunnen moet hij maar snel TD worden. Ik zou gaan voor Everse. Van de spelers kunnen gaan: Cornelisse, Hoogendorp, Bosschaart, Kayha, Verhoek. Powel, Soltani, Hese en Resodihardjo. Oppassen moet Ammi (geen schim meer van het begin van het seizoen). Kortom bij handhaving moeten de miljoenen van Elia zorgvuldig besteed worden. Twee backs, twee middenvelders en twee aanvallers. Hadden we Meric nog maar. Die kon nog eens iets forceren. Maar ja, hij maakte volgens André te weinig stapjes.
Beste André, je kan lekker (onzin) lullen, maar trek je conclusies en val ons niet langer lastig met je laffe onhaagse tactiek. It is time to change!!
0
Zondag 12 april 2009 om 00:12 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4