Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Leiden

meneer blaatgraag schreef:

leg nu eens uit wat hij verkeerd deed zonder iemand na te blaten.
de bezetting van de linkerflank? Ondanks een man meer in het veld, speel je feitelijk met Hese en Soltani in je elftal met een man minder...  Na de wissel van Immers, kwam Buijs op links te spelen(!?) en werden we op het middenveld overlopen door Sparta. Tevens was er geen opbouw van achteruit. Kum en de Derijck konden niemand op het middenveld bereiken en aangezien Sparta Hese vrij liet, moest bij de opbouw verzorgen.  Dat was tactisch allemaal niet zo 100% (om het zacht uit te drukken)

Zo goed ;) ?

ps. Overigens kan je Hese weinig verwijten; die doet zijn best, maar is nog te jong voor dit niveau en als hij in het veld slecht gecoachd wordt en Soltani voor zich heeft; dan ben je gedoemt om te verzuipen (=ook inschattingsfout van Wetzel dat hij dit zo neerzet)
0
Zaterdag 11 april 2009 om 23:39 uur

jajoh

wat een pleurisavond. Klote tweede helft gezien en vechtpartijtjes op de tribune. Logisch met al die frustratie in je flikker. Zie ik net Wetzel op tv en ik snap niet dat hij zo teleurgesteld kan zijn. Als hij in de rust had gezegd dat ze meteen erop moesten zitten en alles vastzetten, neem ik aan dat de spelers dan bewust gaan terugzakken!! En Wetzel maakt ook de fout door hese niet te wisselen voor Pique, want Ahmi werd vastgezet waardoor hij niet meer kon opkomen zoals in de eerste hleft en van hese kan gewoon erg weinig. Hij had Pique na 10 minuten al erin meoten zetten in de tweede helft. Als we degraderen kan Wetzel dit op zijn conto schrijven. Ben diep diep teleurgesteld in heel fc den haag, voel me eigenlijk in de zeik gezet! mogen blij zijn als we nacompetitie halen...

WETZEL BEDANKT VOR JE LAFFE SPEL, SPELERS BEDANKT VOOR JULLIE ONVERMOGEN TEGEN 10 MAN
0
Zaterdag 11 april 2009 om 23:18 uur

Leiden

g schreef:

Ik vraag me werkeljk af wat Wetzel ze in de rust heeft meegegeven. 1-0 voor tegen 10 man: doe maar rustig aan, want ze kunnen toch niet terugkomen?
Wat een k..zooi.
Het viel me overigens al op voor de rust dat er TOTAAL geen lijn in het spel zat. Ik heb vnl. spelers gezien die elkaar moesten coachen alsof ze voro het eerst met elkaar speelden. Was los zand.

Als (maar daar koop je weinig voor) Buijs de 2-0 had gemaakt was de wedstrijd anders gelopen en als (...) die blonde scheids een tweede rode kaart had getrokken waren we nu vrolijk aan het bier.  Maar het meest kwaad ben ik om de lamzakkige instelling van de spelers. Waar is de Haagse bluf? Waar is de inzet? Willen jullie wel?
0
Zaterdag 11 april 2009 om 22:37 uur

Rico

Knopper: `De eerste divisie is een hel`
FC Den Haag begon de competitie geweldig, maar de Hofstedelingen moeten alle zeilen bijzetten om degradatie te ontlopen.

Gekscherend riep Richard Knopper in het begin van het seizoen dat hij als enige FCDH-speler wist hoe het is om ‘de schaal’ vast te houden en dat iedereen dus maar naar hem moest luisteren. FC Den Haag vond zich na twee competitieduels bovenaan de eredivisie terug. Natuurlijk zou de ambitieuze club geen kampioen worden, maar de voortekenen waren aanwezig voor een mooi seizoen.

Cruciaal
Met nog vijf wedstrijden te gaan is alles anders. De Haagse club staat op een veertiende plek met maar drie punten meer dan rode lantaarn-drager De Graafschap. Morgen wacht Sparta, de nummer vijftien. “Een cruciaal duel”, weet ook Knopper. “We hebben nu één doel en dat is om erin te blijven. Je kunt inderdaad zeggen dat het teleurstellend is dat we er nu zo voor staan, maar aan de andere kant moet je ook niet uit het oog verliezen waar we vandaan komen. We zijn vorig jaar eigenlijk bij toeval gepromoveerd. Iedereen dacht dat we wel even kampioen zouden worden. Ik moet eerlijk toegeven dat wij dat ook dachten. Het werd echter een rampjaar. Uiteindelijk werden we zesde, maar promoveerden toch via de nacompetitie.”

Hel
De eerste divisie, De Langeleegte, Top Oss. “Het was verschrikkelijk, een hel. Ik heb echt motivatieproblemen gehad. Het is het allemaal net niet: de ambiance, de spelers. Pas in de winterstop kon ik een knop omzetten. Ik wil ook echt niet meer in de eerste divisie spelen. Mochten we onverhoopt degraderen, dan zal ik zeker verder kijken.” Het zou een gemis zijn voor de club, aangezien Knopper dit seizoen verantwoordelijk is voor vijftien van de dertig goals. Met acht assists en zeven goals is de Rijswijker een lichtpuntje in de verder impotente ploeg. Alleen in het seizoen 1973-1974 en 1981-1982 (29 goals) werd het doel tot nu toe minder gevonden. “Ikzelf draai wel lekker, maar daar hebben we weinig aan als we er niet in blijven. Ondanks het feit dat we weinig scoren vind ik wel dat we meer kwaliteiten hebben dan de ploegen die om ons heen staan, alleen komt het er niet altijd uit en dat is teleurstellend.”

Rechterflank
Teleurstellend voor Knopper is ook het feit dat trainer André Wetzel niet altijd een plaats centraal voor hem inruimt. Knopper vindt zich vaker dan hem lief is terug op de rechterflank. “Ik speel waar de coach dat wil, waar het team me nodig heeft. Maar iedereen weet dat ik het beste tot mijn recht kom als ik centraal speel.” In het begin van het seizoen was Knopper lovend over Wetzel. Zijn goede spel verklaarde Knopper onder meer door het feit dat Wetzel hem niet volstopte met instructies en dat hij zijn favoriete positie op zijn manier kon invullen. De ‘verbanning’ naar de rechterflank doet wat dat betreft vreemd aan. “Mijn relatie met de trainer is wel iets veranderd”, geeft Knopper glimlachend toe. “Hoe? Het is gewoon anders. Het is ook niet belangrijk. Het enige belangrijke is dat we erin blijven.” 


late we dan maar hope dat we erin blijve
0
Vrijdag 10 april 2009 om 22:59 uur

jeugderin

hahaha schreef:

Ben je wel lekker ???
te veel gezopen ??

Waar is Buijs ??

waar is Derijck
Kahya hoort niet in de basis
en Bosschaart is geblesseerd
Caracciolo is een nummer 9 
geen flank speler 


                   Waterman

   Ammi      Derijck     Kum     Hese

                     Rankovic
   Immers                             Buijs
                    
   Knopper           Powel          Soltani

zo gaan we spelen
Waarom Tillema niet erin? Is volgens mij de meest talentvolle speler. Speelt sober en maakt weinig cruciale fouten.Goede back.
0
Vrijdag 10 april 2009 om 21:11 uur

JALIN

ADO Den Haag maakte in 29 wedstrijden 30 doelpunten. Exact de helft hiervan viel in de veertien gespeelde thuisduels. Sparta is met 39 treffers iéts productiever en wist in uitduels zeventien keer het net te vinden. Daar staat tegenover dat de keeper van de Rotterdammers in uitwedstrijden al 42 keer moest vissen. ADO kreeg voor eigen publiek dit seizoen pas twaalf doelpunten tegen.

Thuisvoordeel

Sparta won dit seizoen pas éénmaal buiten Rotterdam. ADO won vier wedstrijden in eigen huis. Twee duels daarvan waren tegen de directe concurrenten FC Volendam en De Graafschap. Bovendien waren er al negen ploegen dit seizoen die in Den Haag niet wisten te winnen.

Nipte zege of remise

Met twee ploegen die elkaar zo weinig ontlopen is het moeilijk te voorspellen wie er zal zegevieren. Gaat er überhaupt wel een winnaar komen in het onderlinge degradatietreffen tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam? Het zal hoogstwaarschijnlijk een open wedstrijd worden met kansen over en weer. Als er al een ploeg zaterdag de drie punten gaat pakken, zal het niet een ruime zege betreffen.

Afwezigen

ADO Den Haag: Zwinkels (lies), Piqué (buik)

Sparta Rotterdam: Dissels (voet), Slijngard (schorsing), Van Bueren (mist wedstrijdritme), Strootman (enkel), Van Gessel (rug)

Ik hou het op 3-1 voro ADO
0
Vrijdag 10 april 2009 om 20:00 uur

Bert

ADOFLEVO schreef:

volgend jaar middenmoot.
Vd kallen krijgt gelijk. enkele maanden geleden riep hij, "binnenkort is hier geen stoel meer te krijgen".
Ik ben blij dat ik en mijn gezin 3 ssc`s hebben. 
Wij komen uit Almere en de rest van ons 10 koppig groepje uit Lelystad en Dronten. En geloof mij volgend seizoen is onze groep groter. We denken er aan een klein touringcarretje te gaan kopen.
Dus halen die SSC, anders grijp je mis.
Mooi hoor zo`n groep Ado supporters zo ver weg.  
Zitten er zoveel ex hagenezen daar dat je denkt dat de groep nog groter wordt

Gelijk heb je want omniworld heb je ook weinig aan daar alleen die naam al.

Steek je nog effe de Ado vlaggen uit het raam als je langs de Arene komt
0
Donderdag 9 april 2009 om 20:07 uur

<FCDH>

Wetzel neemt nog geen besluit over Hoogendorp
De toekomst van Rick Hoogendorp bij ADO Den Haag is nog altijd onzeker. De aanvaller wordt door de Hagenezen op dit moment gehuurd van het Duitse VFL Wolfsburg, waar hij nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen.
Bij ADO maakte Hoogendorp dit seizoen weinig klaar. "Als ik nú zou moeten beslissen, zou mijn oordeel negatief zijn", aldus de oefenmeester tegenover Voetbal International. "Het is nu aan Rick zich de komende weken van zijn beste kant te laten zien."

Dit seizoen kwam Hoogendorp bij de club uit Den Haag elf keer in actie. Tweemaal wist hij het net te vinden. Eerder droeg de speler ook al het shirt van RKC Waalwijk, Celta de Vigo, VFL Wolfsborg, FC Dordrecht en MVV

0
Donderdag 9 april 2009 om 16:41 uur

Advertentie

Rico

Arne Slot schopt Strootman op de training
Donderdag 09 April 2009
Verslag van de training



Het was ondanks het vochtige weer druk op de training van vanochtend waar de aanwezigen uitgebreid hun blik lieten schijnen over de huidige situatie van Sparta. Diverse oorzaken werden aangevoerd voor de penibele situatie die de aanwezige supporters drijft tot wanhoop. Gesteld mag worden dat 99% van de kijkers weinig vertrouwen heeft in de resterende wedstrijden.

Een mening die werd versterkt door wat op het trainingsveld was te zien. Ruim 80 procent van de tijd werd besteed aan een rondospel waarin opvallend veel mis ging. Een onbegrijpelijke zaak daar er sinds de eerste training in de zomer van 2008 met grote regelmaat op deze vorm wordt getraind. In die periode zou je logischerwijze verbetering moeten zien optreden.

Het gevolg was dat de koffie op Vreelust gretig werd geconsumeerd en er door de supporters onderling druk werd gesproken terwijl Vermes inmiddels met een lichte kwetsuur de training verliet. Hij kan, tot groot ongenoegen van zijn vele critici, waarschijnlijk gewoon op het veld staan tegen ADO.

In het afsluitende partijtje werden de verhoudingen nog maar eens duidelijk gemaakt. De assistenten Adri van Tiggelen en Fred Grim (scheidsrechter) namen een actieve rol op zich. Eindverantwoordelijke Foeke Booy stond er bij en keek er naar. Wat de aanwezigen bevestigde in de mening dat Booy niet volledig met Sparta bezig is.

Ondanks de vele fouten die werden gemaakt werd de training niet stil gelegd door de technische staf. Slot miste vrij voor Wapenaar, John schoot een corner in het zijnet, Poepon nam vrij voor het doel de bal verkeerd aan, een vrije trap werd slap in de kleine muur geschoten et cetera. Het bleef allemaal zonder reactie van de zijkant. Alle ingrediënten voor de teleurstellende vijftiende plaats waren zo vandaag op de training zichtbaar.

Dat de training uiteindelijk niet helemaal als een nachtkaars uitging was te danken aan de blessure die Kevin Strootman op liep. Hij werd bij het scheiden van de markt op lompe wijze door een mede-speler van de training geschopt. Het is typerend voor de huidige spelers bij Sparta. De spelers van de tegenstander worden in de regel met fluwelen handschoentjes benaderd en medespelers worden door lompheid van het veld geschopt. 

kan niet beter voor ons

0
Donderdag 9 april 2009 om 14:34 uur

rien1

fc denhaag schreef:

thuis                 uit
sparta               wil2
feijenoord          heerenveen
vitesse
Er wordt heel vaak (eigenlijk alleen maar) gepraat over die magische grens van 7 punten die we nog zouden moeten halen. 
En je hoort veel over het winnen van (alleen) de thuiswedstrijden. 
Ik hoor heel weinig over het kunnen winnen van de uitwedstrijd tegen Willem2! Ik denk dat we daar echt wel een aardige kans maken.
 
Daarom is mijn oproep eigenlijk aan iedereen om dan gewoon gezellig mee te gaan naar Tilburg!! 
Is trouwens niet zover weg en vlak naast Breda, waar ADO nog aardige herrineringen aan heeft!! Dus komop jongens, HAAL KAARTEN, en steun onze club naar handhaving in de eredivisie!!!!!!
 
0
Woensdag 8 april 2009 om 18:42 uur

Nu online

Advocado en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4