Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

tom_ado

Reswek schreef:

Kubik/Poepon-Bulykin-De Ridder/Hoesen

Chery

Holla Rado


Pique-Horvath/Wormgoor-Omeruo-Ammi

Coutinho
Waarom denk je dat Pique of Kubik terug komt/komen?
0
Maandag 23 april 2012 om 17:40 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Ik mocht over Verhoek , Luksic en Horvath geen mening hebben van sommige hier en ik mocht ook niet voorspellen dat we 15e zouden worden toen we 89e stonden .(lees mijn shouts na) En door enkele van dezelfde mag ik nu niet zeggen dat Wormgoor een slechte aankoop is en dat je pas kan oordelen als hij in het Geel en groen speelt .Wat een complete onzin .Zoals jullie weten laat ik mij door niemand hier weerhouden om mijn mening te geven .Sorry ,maar ik ga niet mee met de meute hier die Verhoek fantastisch vonden omdat Stade Rennes hem niet voor niets had genomen en dat Luksic een topaankoop was omdat hij 2 keer in het nationale elftal had gespeeld .En zo kan ik nog wel een paar van dit soort belachelijke uitspraken opnoemen die hier op de box worden geslingerd om miskopen te verdoezelen .Ik oordeel op wat ik zie en heb gezien .Als ik John Verhoek een keer of 50 in de jeugd heb zien voetballen en de man over 0 techniek beschikt word hij niet opeens een topper omdat hij een paar keer scoort tegen Fc Emmen of omdat een stelletje debieln uit Frankrijk hem scouten .Hetzelfde geld voor Wormgoor .Wormgoor is geen topper omdat hij ooit voor Ajax heeft gespeeld .Als je de wedstrijden van de Graafschap bekijkt zie je gewoon dat dit een hele beperkte verdediger is .(opbouwend en verdedigend)Als je dit niet ziet of wilt zien ok ,maar ga niet lopen zeiken als mensen hier hun terechte mening over deze jongen geven .Nog 4 ton voor betaald ook .Stelletje hersenlozen .Je moet er toch niet aan denken Horvath en Wormgoor in het midden volgend jaar .
Iedereen mag zijn mening geven. Dat is toch ook juist leuk. Wat ik wel grappig vind is bijvoorbeeld de discussie Horvath. Ik weet dat jij vanaf het begin geen fan van hem was. En zo ik lees ben je dat nog steeds niet.

Maar wat ik dat weer grappig vind is dat Kees heel enthousiast was toen Horvath werd aangetrokken. Persoonlijk was ik enigzins teleurgesteld toen hij de nieuwe verdediger werd. Nou....en toen kwam het. Hij maakte ontzettend veel fouten. En zelfs Kees zag het niet meer zitten in Horvath.

Waarom dit verhaal. Ondanks de geringe verwachting die ik rond Horvath had zie ik toch duidelijk een stijgende lijn. Ik verwacht het komende seizoen daarom nog wel wat van hem. Sterker nog, ik begin toch langzaam aan wat meer in deze speler te zien. Hij is goed genoeg voor een doelstelling plek 8 t/m 12.

Ook Luksik heb ik niet afgeschreven. Die was de laatste wedstrijden die hij speelde ook al een stuk beter.
0
Maandag 23 april 2012 om 16:23 uur

070

Bleek schreef:

Dat gezeik over positief en negatief komt inmiddels me reet uit.. Je kan hier geen shout plaatsen zonder in een hokje geplaatst te worden..

volledig eens. Ik denk dat je er Freud op moet loslaten om erachter te komen waarom mensen zo graag anderen als negatief willen betitelen. Zal wel iets met gebrek aan bevestiging te maken hebben of zo, ik heb er niet voor doorgeleerd.

Elk argument, hoe sterk ook, tegen een speler staat hier exact gelijk aan kk`en, spelers tot de enkel toe affikken (verzin eens een fraaier beeld trouwens) etc.

0
Maandag 23 april 2012 om 16:17 uur

070

pmc schreef:

Ach wat is dit een simpel antwoord, denk dat je wel weet hoe en wat ik bedoel.
Het is niet dat hier gediscussieerd wordt over de beperkingen of mogelijkheden van een speler hij wordt gewoon afgebrand, heb even wat shouts terug gelezen over Bulykin daar zitten shouts bij waarvan de honden geen brood lusten tot aan ze enkels afgebrand.
vooruit, die Telstar-metafoor ging wel erg ver

Maar goed, ik vind het jammer - en dan houd ik erover op - dat als je probeert te onderbouwen waarom je een nieuwe speler geen aanwinst vindt, meteen zonder tegenargumenten wordt weggezet als negatieveling. Niet dat dat nou zo erg is op zich, maar het doodt elke discussie.

Sterker nog, ik denk dat een gemiddelde shouter hier relatief gezien meer wordt afgebrand dan dat die shouter een willekeurige speler afbrandt.

Enne, ik klap gewoon als Wormgoor het Forepark stadion betreedt in augustus. Al hoop ik stiekem dat de clubleiding nog een echte aanwinst voor de verdediging haalt
0
Maandag 23 april 2012 om 15:56 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Zo een jongen ophalen is idd niets mis mee ,want als je als 18-jarige debuteert in het 1e van Feyenoord moet je wel wat kunnen ,De rest van je verhaal kan ik me ook helemaal in vinden en dan vooral je verhaal over de spitsposities .

Vicento- komt techniek te kort om echt een goede te worden
Smolarek-sympathieke jongen ,maar is over the hill en komt fysiek te kort
John Verhoek- niveau onderkant jupiler league
Chery-is een midenvelder
Elbers en Mike van Duien-Talenten maar nu nog niet klaar voor het grote werk

Kortom je hebt minimaal 3 goede versterkingen nodig voorin .
De namen van De ridder en natuurlijk Buly zijn al naar buiten gekomen en dat zou een prima begin zijn .
Kan ik mij in vinden. Alleen waarom van Haaren het voordeel van de twijfel? Ook Wormgoor debuteerde op jonge leeftijd, komt uit een goede jeugdopleiding, heeft al veer meer wedstrijden gespeeld en is waarschijnlijk net zo duur als van Haaren. En die is hier al tot het bot afgekraakt.
0
Maandag 23 april 2012 om 12:38 uur

070

DaveDH schreef:

Het is een redelijke verdediger, maar ik zal je wat anders vertellen ,e je die twee spelers Buijs en Derijck nog, die speelde ook kut bij hun vorige werkgever en zijn bij ons helden geworden... het kan verkeren...

Maar ik vind het echt misselijkmakend om jongens die nog geen seconde in het groen/geel te zien zijn geweest zo af te fikken, blijkbaar hoort dat bij een bepaalde groep mensen tot het "supporter"van je club.

Ik heb daar toch andere ideeën over, en affikken is geen modewoord maar een juiste omschrijving van wat mensen zonder enige voetbalkennis doen met spelers die hier nog geen seconde gespeeld hebben... Dat is hier ook een mode geworden.... en als je daar niet aan mee doet dan hoor je er niet bij....

ik vraag je 1 reden om te veronderstellen waarom Wormgoor een aanwinst zou zijn voor onze verdediging. Antwoord daarop: het is een redelijke verdediger. Conclusie: je weet ook geen reden te bedenken.

En die aanvulling over Buijs en Derijck slaat natuurlijk helemaal nergens op, daarmee geef je eigenlijk aan dat Wormgoor een onzekere aankoop is. Daarbij, bijv Buijs speelde bij Groningen bij tijd en wijle de pannen van het dak. De opmerking dat `ze ook kut speelden bij hun vorige werkgever` geeft trouwens haarfijn aan hoe jij over Wormgoors presteren bij Graafschap denkt.

Ben het volledig met je eens dat iedereen een kans verdient. Maar je mag toch wel aangeven dat je het met een aankoop oneens bent, omdat je het beste voor hebt met je club?

0
Maandag 23 april 2012 om 10:50 uur

pajam

Aad schreef:

Roel, even reageren op dat 3e stad van Nederland. Volgens een recent gelezen onderzoek is er geen enkele stad in Nederland waar de verhouding tussen alchtonen en autochtonen zo scheef ligt als in Den Haag. 3e stad van Nederland maar dan met een potentieel dat niets met ADO heeft en misschien ook helemaal niets met voetbal.
Dat maakt Den Haag wat voetbal betreft niet groter dan pakweg Twente of AZ.
De potentiele achterban van PSV, Utrecht en Groningen ligt hoger.

Ik heb overigens niets tegen alochtonen laat dat duidelijk zijn.
Waarom heeft een Feyenoord daar geen last van dan?
0
Maandag 23 april 2012 om 08:36 uur

Advertentie

pajam

FFL schreef:

Pajam,

Toptrainers zijn net zo schaars als goede voetballers en alle eredivisietrainers zijn globale trainers die afhankelijk zijn van het materiaal.
Kijk naar Graafschap en VVV beiden presteren niet beter met nieuwe trainers.
Vriend Brom presteert nu toch ook niet bovenmatig, terwijl hij betere spelers heeft dan verleden jaar?

Dat Beugelsdijk en Tano talent hebben? In ieder geval Beugelsdijk wordt beter gepraat dan hij is.
Brom doet het nu nog vooralsnog met een selectie die er grotendeels al stond toen ie in Arnhem aangenomen werd. Bovendien is Vitesse een handels huis ; )
Maar een plaats bij de eerste 8 daar is zo slecht echt niet hoor.

Persoonlijk ben ik er juist van overtuigd dat een trainer heel belangrijk is voor de resultaten, sfeer en het opleiden van de talenten.

Ook al vindt ik persoonlijk een Maaskant een <Censored> , hij zou wel een goede optie zijn.
Sommige hier vinden het een illusie dat we een Co Adriaanse zouden kunnen krijgen, maar meneer de 50+ (of alweer 60?) zit thuis en dit is geen waardige afscheid voor zo`n grootheid in de Nederlandse trainersgilde.
Hij vond FC Utrecht ook een optie, waarom ADO Den Haag niet?

Bied hem een mooie salaris, evt met externe investeerders en haal een goede spits, je zult zien dat we dan mee strijden om plekken 7 t/m 10

Zelfs met het huidige spelersmateriaal en eventuele geringe budget voor aanwinsten.
0
Maandag 23 april 2012 om 08:28 uur

liefhebber

DaveDH schreef:

Maar dan zit je toch in een heel beperkt vijvertje te vissen, trainers die echt wat kunnen en ook prestaties hebben neergezet, hebben altijd een club die goed willen betalen, dat zag je maar met judas, één goed jaartje gedraaid en weg was die.

En wat er dan overblijft daar kun je uit kiezen en dan kom ik weer op het rijtje Maaskant, Karelse, Lockhof ... dat soort trainers... wordt je daar blij van dan? ik iig niet... dan kun je dat geld beter steken in een spits die wel kan scoren...
Waarom beperkt? Waarom zou een willekeurige trainer (buiten jouw lijstje) niet in willen stappen? Hoe weet jij zo zeker dat dat niet zou kunnen?
Vb. Stel dat Co Adriaanse (of iemand anders) zin heeft. En er komt een club met een goed verhaal. Duidelijk plan van aanpak met kans op progressie. Hoe kan jij er dan zo zeker van zijn dat het niet mogelijk is?
0
Zondag 22 april 2012 om 21:19 uur

jajoh

BLEISWIJK-1 schreef:

Heb ik niks op aan te vullen. Ik zou zeggen blijf lekker dromen.
waarom zou ik dromen en jij de waarheid in pacht hebben? NIEMAND hier kent alle ins en outs, dus wie weet heb ik het wel bij het rechte end. Als jij lekker in jouw waarheid blijft geloven doe ik dat in de mijne.
0
Zondag 22 april 2012 om 20:44 uur

Nu online

Vakkie-G en 102 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4