Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Tendentieus?

Het zijn vragen die zijn gesteld door bezoekers van de HCF site in de comments onder dit artikel: Haagse suppogtahs met een mening, opgelet! 

Voor het interview zijn de vragen samengesteld door de vertegenwoordigers van de andere supportersverenigingen en de HCF. Dat staat er gewoon boven.

Dan nog; Dit zijn alle vragen in het artikel. Welke daarvan zijn geen normale vragen?


“Wat zijn volgens u de basiskwaliteiten waar aan toekomstige trainers van Den Haag moeten voldoen?” 

“Hoe financieel gezond is ADO op dit moment? en denkt u dat u uw financiële doelstellingen voor het eerste seizoen gaat behalen of moet bijschaven?”


“Indien Danny Buijs niet naar het buitenland vertrekt, is het dan werkelijk zo, dat wij de strijd financieel met NAC aan kunnen gaan?” 

“We gaan de goede kant op met het elftal de versterkingen zijn absolute aanwinsten gebleken zeker die van de winterstop en een Ammi en Pique daarvoor. Maar:
Waarom zo een abrupt afscheid van Teixeira? Wat is daar gebeurd dat iemand 4 maanden voor de beëindiging van zijn carriere word afgeserveerd terwijl je er nul komma nul last van had. Had hem Vitesse thuis laatste kwartier in laten vallen en het was allemaal wat chiquer geweest naar een speler met zijn staat van dienst.”

“Probeer in de media niet de nadruk op de supporters te leggen, dit werkt averechts, zeker als je tegen aartsvijand nummer 1 een erehaag voorstelt. Of de opmerking geen uitsupporters meer. Laat supporterszaken over aan de mensen die daarvoor zijn.”

“Ik vind dat Wetzel te veel macht heeft binnen de club. Met het verzamelen van zijn vrienden loopt ADO ook een risico voor de toekomst. aan het eind van een Wetzel periode zullen veel van dit soort mensen afhaken,omdat ze misschien niet door 1 deur kunnen met een nieuwe trainer die een andere taal spreekt dan Wetzel.(lees Quick taal) Dan kan je na een periode Wetzel weer opnieuw beginnen. Wetzel moet meer taken afstaan, die plekken moeten worden ingevuld op advies van bijv. Mark v.d. Kallen. In het stadion wordt hard gewerkt aan de toekomst, maar aan het bovengenoemde kleeft wel een groot risico (zie voorbeeld FC Utrecht).”


“Ik zou wel eens willen weten waarom Milic niet speelt, aangezien hij toch wel behoorlijk wat geld verdiend. En een speler met een heel dik salaris haal je wat mij betreft niet voor het 2de.” 



“Waarom wordt Cor Lems als trainer niet serieus genomen en moet hij na een gesprek in de krant via een advertentie lezen dat hij het niet is geworden. Vervolgens moet hij zelf bellen en te horen krijgen dat hij niet voldoende kwaliteiten heeft? “

“Over het huidige systeem, Knopper heeft teveel voetballende kwaliteiten om hangend op rechts te gebruiken. Powel staat ook op een eiland en worden er te weinig bruikbare voorzetten gegeven. Waneer stappen we nu over van een 4-3-3 naar een echt 4-4-2 systeem?”
AW: Het is een misvatting dat het systeem de successen bepaald, de uitvoering is kwalitatief gebonden. We hebben dit jaar ongeveer 60% 4-3-3 gespeeld, het ontloopt elkaar niet zoveel ook de speelwijze 4-4-2 is meerdere malen geprobeerd. 442 of 433 zijn nuance verschillen. Knopper is uitstekend in staat om vanaf die positie – op rechts – te spelen. Knopper is minder in de omschakeling wanneer hij echt op een 10 positie speelt. Hij speelt op de rechterkant om tussen de linies te spelen en heeft al meer malen laten zien dat hij dan gevaarlijk is en daarmee het team op sleeptouw neemt. Zijn kwaliteit is tussen te linies te spelen, hij ervaart dat zelf ook zo.


“Aankoop beleid, er zijn een paar spelers die gehaald zijn door wetzel die zeker onder de maat presteren, gaat hij hier nog wat mee doen of blijft dit weg gegooid geld?”
AW: Ik kan ze 1 voor 1 noemen; we zijn op zoek gegaan naar spelers die nul euro kosten om te zorgen dat we als ADO Den Haag in de eerste divisie bij de eerste vijf terecht konden komen. De vijf spelers waar het om gaat kosten geen grote bedragen en ook geen grote transferbedragen. Dan komt er een periode waarin van der kallen investeert en we de mogelijkheid krijgen nieuwe aankopen te doen. De periode in de winter hebben we ook nieuwe aankopen kunnen doen waar we vooralsnog zeer tevreden over zijn. Kijk Milic geeft nog steeds een onbevredigend gevoel.

“Meric speelt nu niet in Turkije, houden jullie hem nog in de gaten om hem eventueel terug te halen?”

“Waarom spelen we tijdens uitwedstrijden zo laf? Denk hierbij aan het verruilen van een spits voor een spits?"

“Waarom ga je naar RodaJC met de instelling van “we gaan voor een punt” terwijl je weet dat je moet winnen?”


g een beetje vooringenomen??

0
Woensdag 8 april 2009 om 13:30 uur

<FCDH>

Column Wetzel: Nog drie maal Thuis
Nog vijf wedstrijden te gaan in deze onvoorstelbaar spannende competitie.De onderste zeven ploegen staan zo dicht bij elkaar dat nu nog niet te voorspellen is wie afdaalt naar de Jupiler League en wie de nacompetitie zal moeten spelen.
Kijken naar de concurrentie is verleidelijk, maar heeft eigenlijk weinig zin. Veel verstandiger is het om te focussen op de eigen prestaties en alles te geven om de punten binnen te halen. Thuis tegen Sparta Rotterdam kunnen we op 30 punten komen en dat zou ons weer op koers brengen voor directe handhaving.

Uw steun maakt de kans op een thuisoverwinning vele malen groter, dus…. zorg dat u erbij bent tegen Sparta Rotterdam, Feyenoord en Vitesse. Winnen is het beste devies om problemen richting de zestiende plaats te voorkomen. Als we dat drie keer doen onder uw toeziend oog, hoe moeilijk dat ook kan worden, is handhaving een feit. Laten we het samen doen!

Bron: Zuid West Nieuws, column André Wetzel.


0
Woensdag 8 april 2009 om 09:08 uur

Aad

nah... schreef:

beetje teleurstellend de antwoorden van wetzel op de hcf site
lijkt er toch op dat er maar 1 is die er verstand van heeft
hijzelf
Ik kan mij voorstellen dat Wetzel weinig zin heeft zich voluit te moeten verantwoorden met de supporters.
Met zijn allen, ook ik, denken we het beter te weten dan trainer ........ (je mag hier iedere trainernaam van de afgelopen 20 jaar invullen).
De praktijk zou denk ik wat anders laten zien.

Persoonlijk heb ik er ook gruwelijk de pest aan wanneer mensen die DENKEN verstand van mijn werk hebben commentaar hebben.
0
Woensdag 8 april 2009 om 08:38 uur

iiii

rien1 schreef:

Toch krijg ik (weer) een rot smaak van als ik dat stuk van Jansen leest. Uit betrouwbare bron (zegt hij) weet hij dat Blom een hekel aan "ons" en onze club heeft. 

Ik heb in het verleden ook wel vaker getwijfeld aan deze scheidsrechter bij wedstrijden van Den Haag. 
Het is voor mij toch een optelsom. Ik kan het mij moeilijk voorstellen dat hij expres tegen ons zou fluiten, maar toch. 
Er ligt me trouwens ook nog iets bij van een kleine vete die Blom met Rancovic heeft (of had). Wat dat precies was/is weet ik niet meer.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me nooit zo met scheidsrechters bezig hou, geeft alleen maar zorgen. Ik wou het stukje tekst alleen maar laten zien dat niet alles negatief was voor ons die wedstrijd. Voor de rest hoop ik net als iedereen hier dat hij goed fluit.
 En van vroeger weet ik erg weinig sorry, maar die leeftijd en geschiedenis heb ik niet bij FC DH. 

0
Dinsdag 7 april 2009 om 20:12 uur

Me

Jansen schreef:

Uit betrouwbare bron weet ik ook dat Kevin Blom een hekel heeft aan Den Haag en de Hagenezen; dat is een stukje persooonlijke geschiedenis voor die man en dat is dus vervelend voor ons want daar kunnen wij niks aan doen. Link dus dat we zo een belngrijke wedstrijd hem weer krijgen van de KNVB. :(
Als we normaal voetballen en daarmee zorgen, dat hij niet al te veel kan doen om de wedstrijd te verzieken, is er weinig aan de hand. Als hij inderdaad de eerste wedstrijd tegen Sparta ook gefloten heeft, is het toen dus ook niet gelukt.
0
Dinsdag 7 april 2009 om 19:41 uur

rien1

Ikkuh schreef:

Zoals ik al schreef; het is verkeerd begrepen. Vitesse is nog niet eens in de voorverkoop en Feyenoord is net begonnen.
Bron: North-side>
Er zijn weer massaal kids en clubs die kaarten hebben gekocht. Voor de wedstrijden tegen Feijenoord en Vitesse geldt hetzelfde. Dus er zijn waarschijnlijk van tevoren al veel kaarten besteld voor de laatste 2 thuiswedstrijden.

Ik haal hier uit dat er dus nu al weinig kaarten via Ticketbox en helemaal weinig in de vrije verkoop komen.
0
Maandag 6 april 2009 om 20:46 uur

Bert

Ikkuh schreef:

Zoals ik al schreef; het is verkeerd begrepen. Vitesse is nog niet eens in de voorverkoop en Feyenoord is net begonnen.
Kaarten voor bedrijven en verenigingen worden al maanden vantevoren besteld. 

Maar 500 kaarten over lijkt mij wel inderdaad wel erg weinig.
 
Op de vakken F t/m J is normaal nog plaats zat.
0
Maandag 6 april 2009 om 20:34 uur

Advertentie

DEHAAGSEHYENA00

HCF schreef:

We gaan de tegenstander voorin pijn doen.
Ere haag.
Uitpubliek thuis laten.
Roda uit,we gaan voor een punt.
Bij achterstand een spits voor een spits wisselen.
Een spits bij een corner terug laten komen.
Laf voetbal met een spits.
Ik zie stapjes.
Cor lems geen kwaliteit.
Enz enz.

Ik wordt er een beetje flauw van.

HYENA MELDT ZICH OP HET OOIEVAARSNEST

Wat een negatief gelul weer van iedereen!

We zijn gvd niet het denhaag dat al jaren meedraaid op eredivisieniveau maar DE NUMMER 7 VAN DE DE JUPILER LEAGUE!!!!

sommige mensen vergeten dat wij in tegensteling tot andere clubs nog weinig hebben kunnen aankopen (voor echt geld) en we hebben een leuke selectie waar we mee moeten overleven dit seizoen!

Beetje zeiken over alles en nog wat maar we staan wel mooi 1-0 voor tegen DE BESTE OPSTELLING VAN AZ dit seizoen en we combineerde ook nog en powel lachte weer eens na elke goede kans die er net niet in gingen en onze haagenezen/haagenaars hebben goed spel laten zien tegen een AZ DAT MAAR 15 GOALS IN HET HELE SEIZOEN TEGEN KRIJGT EN WAARVAN 4 VAN ADODENHAAG....

Wetzel en Vd Kallen doen het prima dit seizoen en alle jongens hebben het prima naar hun zin.
Kijk naar de goal van knopper thuis tegen NEC , die gozer doet een leuk dansje voor wetzel.....

De sfeer van de supporters en de spelers en staf is goed en we hebben nog 5 (eigelijk 4) leuke wedstrijden te gaan en als we van sparta niet winnen DAN is de kans groot dat je nacompetitie speelt maar als je wint (heb je vrienden) maar speel je je ook zo goed als veilig natuurlijk....

Dat gelul over de stapjes van wetzel,daar WERD ik ook ziek van, maar kijk hoe ADODENHAAG de meeste wedstrijden voetbalt?

Acties van onze vleugelverdedigers,goed veldspel,weinig tegengoals (6 tegen psv,4 tegen az en 3 tegen groningen en 3 tegen ajax) buiten die wedstrijden weinig goals tegen en goed spel laten zien,dus ga mij niet vertellen dat er geen stajes gemaakt zijn,en trouwens  IK ZIE KNOPPER LETTERLIJK OOK STEEDS MEER STAPJES MAKEN :P

SPARTA THUIS MOETEN 3 PUNTEN ZIJN EN TEGEN VITESSE LAATSTE WEDSTRIJD THUIS OOK EN TEGEN FEYENOORD 1 PUNT THUIS EN DAN MAG JE WILEM 2 UIT EN HEERENVEEN UIT ATEN LOPEN ?

WE GAAN HET ZIEN NA 34 WEDSTRIJDEN OF WETZEL HET GOED HEEFT GEDAAN EN WELKE SPELERS WE EVENTUEEL KUNNEN CONTRACTEREN;)

MVG DHH
0
Maandag 6 april 2009 om 19:39 uur

Doet er niet toe!

geelgroeneflip schreef:

Degradatie (of nacompetitie) kun je alleen voorkomen door een juiste vechters-mentaliteit te tonen. Helaas ontbreekt die bij ADO. Eigenlijk het hele seizoen al zie je dat. Er is alleen goed gevoetbald thuis tegen NEC en (in mindere mate) thuis tegen de Graafschap (in ieder geval qua instelling). De uitwedstrijd tegen NAC was een positieve uitzondering waarbij toch vooral de off-day van NAC goed heeft meegewerkt. Hetzelfde geldt voor de thuisoverwinning tegen AZ. Verder blijkt de mentaliteit gewoon slecht en niet op eredivisieniveau. Het eerste half uur gaat veelal nog wel en dan is het voorbij (vooral bij een tegendoelpunt zakt ADO in als pudding). Je ziet (en voelt gewoon) de verkeerde instelling. (Uit)wedtrijden tegen bv Ajax, PSV, Twente, etc.. worden eigenlijk al vooraf als kansloos ervaren door de spelers. Dat stralen ze uit; en dat voelt de tegenstander natuurlijk direct. Commentaar achteraf als \"van deze wedstrijden moeten we het niet hebben\" of \" de punten moeten we in andere wedstrijden halen\" zegt eigenlijk alles!! Jammer, maar ik ben bang dat ADO het niet gaat redden en dat is oerzonde!!
Ik sluit mij hier geheel bij aan!
Natuurlijk mag je niet gaan doemdenken maar feitelijk heeft deze selectie nog niet veel tot weinig  gepresteerd op AZ na dan aan het begin van het voetbalseizoen.
Waarschijnlijk toch een mentale kwestie ook mist ik nog steeds een karaktervolle middenvelder/aanvoerder die de troepen in moeilijke tijden op sleeptouw neemt.
Het is toch van de zotte dat men kijkt wat de concurrentie doet terwijl men dondersgoed weet bij de selectie dat het toch echt 5 voor 12 is of kunnen ze soms geen klok kijken?

0
Zondag 5 april 2009 om 23:16 uur

MARCELLINO

supporternoord schreef:

Toch een paar lekkere blunders van ons. De 2-1 was totaal onnodig als Knopper gewoon meeverdedigd maar hij laat die Mertens gewoon naar binnen lopen. En dan dat gebrei achterin, heeft nog nooit tot wat goeds geleid, tot op het middenveld aan toe, balverlies en hup... een counterdoelpunt om je oren. Achteraf een onnodig hoge uitslag terwijl het doelsalso ook belangrijk is. Je creeert toch al amper wat in zulke wedstrijden. Geef gewoon een lange bal naar voren, die kan ook goed vallen met kansen voor ons. 
Begin anders een breiclubje.
den haag heeft toch laten zien dat het merendeel eredivisie waardig is ik vondt ze goed voetballen.

alleen waren het weer de zelfde spelers die te weinig brachten.

vooraf teken je voor een kleine nederlaag maar ik denk als we allemaal scherp hadden gebleven er een punt in had gezeten.


knopperd vooruit goede voetballer is in de laatste wedstrijden zich zelf aan het verbeteren maar verdedigend een drama ,verliesen mag maar je man laten lopen is toch wel heel kwalijk.

in deze wedstrijd mis je dan toch immers die dat wel kan belopen.

powel vondt ik vandaag zijn beste wedstrijd spelen sterk aan de bal en hij kwam zowaar een paar keer zijn man voorbij feit blijft wel dat hij niet waar maakt waar hij voor gehaald is.

buijs hoe rot het is om te zeggen valt de laatste wedstrijden niet op speelt niet slecht maar hij moet de aandrijver zijn en dat mis ik de laatste twee wedstrijden.

al met al zit er genoeg voetbal in en ben ik niet bang dat we na competitie gaan spelen volgende week sparta en we weten waar we staan
0
Zondag 5 april 2009 om 00:30 uur

Nu online

Advocado, 070FCDH070, wiegah070, zuiderwijk en 87 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4