Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

Geweldig resultaat. Dik- en dikverdiend.
Het klinkt als een klok en het staat als een huis. Heb met een zeer geruststellend gevoel zitten kijken.
Achterin wordt er niets weggeven met Horvath/Derijck als zeer solide centraal duo. Kum uitstekend als linksback! Ammi erg solide. `Dittirich` houdt de nul en hoe hij dat doet vind ik niet zo interessant.

Middenveld is prima in balans met Immers, Bosschaert, Buijs. Bosschaert in deze vorm moet langer worden vastgelegd. Hij krijgt en voelt vertrouwen en is een zeer bruikbare kracht.

Voorin voelt ook Verhoek het vertrouwen en betaald dit eindelijk na jaren uit., prima goal. Milic maakt een schilderij van een doelpunt en bewijst dat hij niet diegene was die stappen diende te maken. Ook Soltani in deze vorm een zeer bruikbare winger.

Het team zit goed in elkaar, er zit een duidelijk idee achter, de strijdwijze is offensief, b.v. opkomen van linksback Kum en het middenveld schakelt erg sterk.
Ook het spel zonder bal ziet er prima uit, alles is er op gericht om die bal zo snel mogelijk weer in bezit te krijgen, wordt collectief druk gezet, waardoor je zelf het innitiatief weer in handen krijgt, en dat in een uitwedstrijd is bepaald knap te noemen.

Het angsthazen voetbal en tegenhouden is verdwenen, en men gaat uit van eigen kracht. Voorts valt het me ook op dat men ook na 75 minuten gas blijft geven en ik niet de indruk heb dat de pijp leeg is.

Dat resulteert ook in dit geval in een volkomen verdiend gewonnen uitwedstrijd en dat is bepaald knap te noemen.

Architect van deze overwinningen is Atteveld, dat is voor mij klip en klaar. 

Vijf gespeeld zeven punten - allen gehaald in notabene uitwedstrijden! - dat had ik niet verwacht. De selectie blijf ik aan de smalle kant vinden, maar zoals eerder gememoreerd heb ik erg veel vertrouwen in Atteveld. Zijn optreden neemt heel wat van mijn scepsis weg. Gelukkig!!



0
Zaterdag 29 augustus 2009 om 00:24 uur

Rik

Nog nergens officieel bericht gevonden niet op voetbal24 (bestaat niet eens) niet op vi. En de spelling van het bericht is ook fout het is: Middlesbrough

Mocht het toch waar zijn, vindt ik het een schande voor dat bedrag. Gelukkig is de selectie breed genoeg pfff.
0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 15:51 uur

rien1

Bert schreef:

En dat net voor je vakantie naar de United States
HAHA

Ga er maar even vanuit wat FC Den Haag ook schreef dat ze nooit met een half miljoen akkoord gaan.

Maar goed komende dagen staan er gekke dingen te gebeuren. Maar dat Immers weg zou gaan lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. 
Mij ook! Maar ik denk dat ADO echt niet meer zo gek zal zijn om een (goeie) speler zomaar de tent uit te laten lopen. De club heeft zelf genoeg hele negatieve ervaringen opgedaan met Twente (Munsterman) en Swansea (Jenkins). 
Dan kunnen ze wel zeggen dat je dat het een speler niet  kan aandoen om hem niet te laten gaan, maar straks loopt de hele selectie voor 200Euro het forepark uit.
Dus net als dat de andere clubs doen, en 3 miljoen vragen. Niks minder. 

 Nou morgen is het zo ver! Maar liefst 7 dagen naar Ameri-C-a. In Limburg ja. 
 Als ik hier zo om me heen kijk vandaag, lijkt het wel of we 3 jaar naar Australie gaan

Morgen zwaar afkikken, en dus geen RKC-ADO voor mij en een busje naar Waalwijk, maar teletekst en een radiootje uit 1903. 

Tot volgende week, en allemaal veel plezier morgen met de wedstrijd, thuis of in Waalwijk. En 3 punten meenemen!!
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 23:26 uur

dirk

<FCDH> schreef:

en wij krijgen maar niks alle clubs versterken zich waar blijft onze rijke eigenaar nou?
En wie zegt dat Van Beukering een versterking voor ons zou zijn geweest? Bij NEC werd hij door zijn fans vorig seizoen uitgelachen omdat hij zo vadsig was dat hij zijn ene voet niet voor zijn andere kon zetten. De selectie versterken prima, maar niet een speler binnenhalen om het binnenhalen. Eén Powel is genoeg. Wees blij dat we niet meer in Categorie I zitten!
0
Donderdag 27 augustus 2009 om 13:17 uur

Johannes

Advocaat: "Coutinho heeft niets met wietzaak te maken"

Volgens zijn advocaat P. van der Waal heeft ADO Den Haag-doelman Gino Coutinho niets te maken met de wietplantjes die recentelijk werden gevonden in een loods, die op de naam van de sluitpost staat.

"Er zijn geen aanwijzingen dat Gino Coutinho betrokken is bij de kwekerij. Gino heeft dan ook geen bekentenis afgelegd," stelt Van der Waal duidelijk in het Algemeen Dagblad.

Coutinho werd ruim drie weken geleden aangehouden nadat er in een loods op het erf van zijn boerderij een hennepplantage met 4500 plantjes werd ontdekt door de politie. Van der Waal: "De loods staat op naam van Gino, maar hij heeft hem verhuurd."

Bij zijn aanhouding was Coutinho niet in de loods. "De politie vroeg Gino de loods open te maken. Dat kon niet onmiddellijk, omdat Gino geen sleutel had. Dus is er een slotenmaker bijgekomen."

"Daarna zijn ze naar binnengegaan en was Gino nog verraster dan de politie toen ze hennep aantroffen," vertelt de advocaat. "Je kon van buitenaf ook niet zien wat er binnen gebeurde. Bovendien zat de deur aan de andere kant en had Gino geen zicht op wie de loods inging."

Coutinho zat uiteindelijk veertien dagen vast, maar is inmiddels weer op vrije voeten. De selectie van ADO heeft een verzoek ingediend om de sluitpost weer deel te laten uitmaken van de selectie.
0
Woensdag 26 augustus 2009 om 11:49 uur

Kees

Filosoof schreef:

Heb nog even de antecedenten van deze keeper opgezocht. Hij heeft voor Israel alleen bij U21 een flink aantal wedstrijden onder de lat gestaan. Zoals bekend geldt de niet-EU regel niet voor spelers die een x aantal keren hun land in officiele wedstrijden hebben vertegenwoordigd. Die voldoen in de optiek van de bonden aan het criterium: "versterking voor de competitie". Dus nu als de wiedeweerga op zoek naar de spits - tevens recordinternational - van de Salomonseilanden!
Haha, ik was je allang voor. Mijn scoutingsnetwerk is veel uitgebreider. Zie onderstaande shout van mij van 7 augustus jl. Heb begrepen dat we al in onderhandeling zijn met de veelscorende spits van Paaseiland. Met name 40 dagen voor Hemelvaart schijnt hij erg trefzeker te zijn:

Eindelijk voetbal op Paaseiland
HANGA ROA - Voor het eerst in de geschiedenis is er een voetbalwedstrijd gespeeld op Paaseiland, een van de meest afgelegen eilanden op aarde. Een selectie van het eiland speelde in de Chileense bekercompetitie tegen topclub Colo Colo.
Dat meldden Chileense media donderdag. De bekerwedstrijd werd gespeeld op een knollenveldje bij het strand. Vlak naast de zijlijn stond een van de beroemde beelden van het eiland.

Voor aanvang van de wedstrijd deden de Paaseilandse spelers een strijddans, net als de Nieuw-Zeelandse rugbyers. Het mocht niet baten. Paaseiland verloor de wedstrijd met 0-4.

0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 22:24 uur

Rik


Coutinho sluit zich woensdag aan bij ADO-selectie
Gino Coutinho traint vanaf woensdag weer mee met de selectie van ADO Den Haag, laat de club weten in een verklaring. De doelman zat twee weken vast voor verdenking van wietteelt, maar werd vorige week vrijgelaten.
25 aug. 2009 18:40:28
Gino Coutinho, ADO Den Haag (foto PRO SHOTS)
Foto gallerij
Zoom
Gino Coutinho, ADO Den Haag (foto PRO SHOTS)
Gerelateerde links
Teams

* ADO Den Haag

Technisch directeur André Wetzel gaf vorige week al aan dat ADO niet van plan was de doelman te straffen. "Die jongen is al stevig gestraft, moeten we hem dan ook nog zijn werk afpakken?"

De spelersgroep van de Hagenaars heeft bovendien aangegeven de doelman graag weer bij de groep te hebben, hetgeen woensdag dus weer gaat gebeuren.

Coutinho zou betrokken zijn bij een wietplantage in een loods in de plaats Ens. De politie trof daar onlangs bij een inval 4500 plantjes aan. Samen met een Eindhovenaar werd de doelman opgepakt
0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 19:30 uur

Bleek

valt me trouwens wel op dat de gehele selectie echt een eenheid is.. Ik vind dat wel een hele positieve ontwikkeling en denk dat die teamgeest ons best nog welis wat extra punten op kan leveren!
0
Dinsdag 25 augustus 2009 om 10:22 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Spelers op de bres voor Coutinho
De selectie van ADO Den Haag wil dat Gino Coutinho weer onderdeel van de selectie gaat uitmaken, dit werd vanavond verteld bij het TV-programma Voetbal International.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 24 augustus 2009 om 23:01 uur

Bert

Spelers willen Coutinho terug bij de selectie hebben.

bron de Snor.
0
Maandag 24 augustus 2009 om 22:29 uur

Nu online

zuiderwijk en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4