Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Vincent

<FCDH> schreef:

Santi kolk per direct gestopt met voetbal
laat me raden, ruzie met de trainer?
of voelt hij zich weer niet begepen
0
Donderdag 28 november 2013 om 00:04 uur

wdr

Ben het eens met Tilvallhall dat we in DH geen gelukkige hand van trainers kiezen hebben. Ik heb de trainer lijst er nog even bij gepakt. Adriaanse in de tijd dat hij nog geen naam had opgebouwd van 88-92, eindigend met degradatie. Israel en Vloet waren capabel genoeg om ADO te laten promoveren. En dan Brom, de enige die ons in de afgelopen decennia in de subtop heeft gebracht. Wat mij betreft ondanks zijn onprettige vertrek de beste ADO trainer sinds Happel, die ik nooit bewust heb meegemaakt. Kleine clubs als Heracles en PEC besteden veel aandacht aan het kiezen van een goede trainer (Verbeek, Bosz, Jans) en dat is een belangrijke reden waarom ze ondanks hun bescheiden achtergrond verder zijn dan ADO. Ik hoop dat de club hier in de toekomst meer aandacht aan gaat besteden.

Ik volg ADO sinds halverwege jaren 80 en volgens mij is dit qua spelers de beste selectie op twee na: de halverwege jaren 80 tijden waar velen hier zo nostalgisch over zijn met spelers als Boere, Lems, Jol, Otto, Danen, Bouwens, Purvis, Pablo Plak, Schellevis, Adam, Lankhaar, Ron de Roode etc. De matjesmannen waar iedereen bang van was.
En dan het Bulykin team, met Immers en Verhoek op hun top, het Brom jaar dus.
Spelers als Gehrt en Zuiverloon hebben we in het algemeen nooit kunnen aantrekken bij ADO. Ik heb ze op die twee periodes na in ieder geval nooit gezien. Ik herinner me vooral spelers als Berry Powel en Paulus Roiha.
0
Woensdag 27 november 2013 om 23:22 uur

TillValhall

FC Den Haag! schreef:

Derijck?!
Nee die was klaar bij ons. Geen spelers terughalen, daar hebben wij slechte ervaringen mee. Derijck is ook meer een middenveder dan een centrale verdediger. Wat wij nodig hebben is een echte centrale verdediger die er meteen staat, ervaren is, compleet en een dragende speler kan zijn. Kanon is een, nu nog die man voor rechts in het centrum. Ik ben op dit moment heel erg voorstander van 4-4-2 ruit. En ze moeten die Steijn eens een keer dumpen. LEt maar op, er zullen heel wat supporters de brui aan geven als hij de winterstop overleeft. Met Steijn gaat FCDH back to the 90`s als het bestuur niet ingrijpt. Maar ook in dat niveau heb ik alle vertrouwen verloren. Als we trambestuurders uit Gouda Managing Director gaan maken onder een tweedehands autoverkoper als CEO dan hebben we het niet over een serieuze BVO leiden die de ambitie heeft om een subtopper te horen.
Ervaren topmensen uit het grote bedrijfsleven die al met pensioen zijn en dus niet afgeleid worden door neventaken c/q niets meer te bewijzen hebben is wat je moet hebben. Dan heb je een serieuze Board of Executives. Op operationeel management niveau (de technische staf) idem dito: ervaring, een resumé hebben. Ten Cate is nog steeds niet gebeld. FCDH maakt keer op keer dezelfde fout. De bron van het probleem is gewoon slecht management. Laagvliegers die denken op het niveau van Zaterdag 2de klasse en niet serieus te nemen trainers. Alleen Israël, Van den Brom en Vloet waren goed. Voor de rest hebben we de afgelopen 12 jaar geen fatsoenlijke trainer meer gehad (met alle respect voor Lex, maar die heeft ook laten zien het niet te kunnen).
0
Woensdag 27 november 2013 om 20:12 uur

wdr

schreef:

Ik word er tiraluurs van met koppijn als een kanon dat die 2 nu al als de verlossers worden gezien. Behalve de uitzonderingen die de trainingen en het tweede bezoeken heeft nog niemand ze regelmatig in actie gezien.
Haha, mooi is dat. Hun kwaliteiten nemen mythische proporties aan in afwachting van hun komst. In werkelijkheid gaat hun komst natuurlijk niet de ommekeer zijn. De enige echte ommekeer kan volgens mij alleen worden bewerkstelligd door de komst van een meer capabele trainer, die de spelers inspireert, ze op de goede plaats zet en een goede tactiek hanteert. Ik geloof niet in spelers die ons gaan redden. We hebben al goede spelers als Gerth en toch staan we onder de streep.
0
Woensdag 27 november 2013 om 19:52 uur

Madmax

Johannes schreef:

Kanon en Tira, wie zijn dat toch? Ik lees hier steeds dat dat sterspelers zijn die ons kampioen gaan maken, maar meer dan wat oefenpotjes hebben we niet gezien toch? Of ben ik dement aan het worden?
Minimaal voorronde Champions League !!!!

=================Tira===============
Kanon=======Tira=======Kanon========Tira
====Tira=========Kanon=========Tira====
==Kanon==========Tira===========Kanon==

Wissels: Tira, Kanon,Tira, Kanon,Tira,Kanon.

Trainer:Tinon
0
Woensdag 27 november 2013 om 11:51 uur

haagse-Dick

K.B schreef:

Het is helemaal niet raar dat je zulke wedstrijden verliest. De continuïteit is ver te zoeken. Met verassende overwinningen tegen Vitesse, NAC en Twente wordt de laatste strohalm gegrepen.

Maar als je daarna notabene tegen Zwolle (6-1), Roda (0-4) en GAE (2-1) verliest schiet je er geen reet mee op. Eerlijk gezegd verwacht ik een redelijk andere selectie volgend seizoen, met uiteraard een andere trainer.

Kanon, Tira, Gerth, Aalberg, Gouriye, Meijers en Kramer gaan volgend seizoen de bepalende spelers worden en gaan brengen wat ze moeten brengen, daar ben ik van overtuigd!
Helemaal mee eens en een realistische shout, dit seizoen kunnen we ook als verloren beschouwen. Wat wel het beste zou zijn is om in de winterstop vast een andere trainer neer te gaan zetten het liefst jol of co. Met de aanstelling van een nieuwe trainer is er tijd om rustig te gaan bouwen voor volgend seizoen. En idd de spelers die jij opnoemt voor volgend seizoen die het kunnen gaan brengen die zouden het ook moeten brengen en gaan dat ook doen maar niet onder deze trainer.
0
Woensdag 27 november 2013 om 11:27 uur

Advertentie

K.B

haagse-Dick schreef:

ik zal wel weer 1 van de weinigen zijn, maar ik ben er niet gerust op zondag en ben bang dat we niet gaan stunten. Met de huidige vorm van ons zal dit niet gaan lukken AMEN
Het is helemaal niet raar dat je zulke wedstrijden verliest. De continuïteit is ver te zoeken. Met verassende overwinningen tegen Vitesse, NAC en Twente wordt de laatste strohalm gegrepen.

Maar als je daarna notabene tegen Zwolle (6-1), Roda (0-4) en GAE (2-1) verliest schiet je er geen reet mee op. Eerlijk gezegd verwacht ik een redelijk andere selectie volgend seizoen, met uiteraard een andere trainer.

Kanon, Tira, Gerth, Aalberg, Gouriye, Meijers en Kramer gaan volgend seizoen de bepalende spelers worden en gaan brengen wat ze moeten brengen, daar ben ik van overtuigd!
0
Woensdag 27 november 2013 om 06:29 uur

haagse jr

TillValhall schreef:

Met je eens dat Malone hopeloos uit vorm is, maar wat Gouriye betreft totaal niet. Je moet nu juist een totaal ander elftal neer gaan zetten, puur voor de chemie. Zo`n geweldenaar was Gouriye overigens niet hoor bij Heracles. Dáár viel hij op, omdat `ie daar een van de betere spelers was. Hier is hij dat niet. Een Yanick Wildschut is vele malen beter. Ik vond -in aanleg- zelfs Höcher beter, dat hij niet in het collectief paste op dat moment is een ander verhaal. Wat je nu moet doen is jongens als Esajas, Schet, Kastaneer en Merencia maar eens kansen gaan geven. En ik blijf het zeggen: gewoon 4-4-2 ruit gaan spelen. Dit team kan 4-3-3 niet uitvoeren. Gehrt en Tira samen in de spits, dan heb je constant twee gevaarlijke mensen vlak voor de goal. Alberg er kort achter. En die andere jongens op de flanken. Dat gaat aanvallend veel beter draaien. Kramer als pinch hitter. Waar Kanon blijft is me ook een raadel. Ik vrees dat die pas na de winterstop aansluit. En waar blijft die ervaren, complete rcv? En ook maar eens gaan zoeken naar een keeper want Coutinho wordt met de week slechter, lakser lijkt het wel. Hij heeft geen concurrentie om `em scherp te houden en dat is nooit goed.
Ik snap die personen niet die continu Catalin Tira ophemelen. Ik was ook blij met zijn komst en hij heeft zeker talent. Maar tot nu toe heeft hij gewoon nog helemaal niks gepresteerd bij ADO. En niet zeggen dat Steijn jeugd de kans niet geeft want Danny Bakker van 18 heeft gewoon een tijd een basisplek gehad i.t.t. Supusepa.

Het zegt toch al genoeg dat hij nog geen eens op de bank mag plaats nemen tegen Utrecht. Een Merencia maakt dus meer indruk op Steijn/Fraser/Kahya dan Tira.

Misschien heeft die een aantal keer gescoord in het 2e elftal maar dat is toch echt topklasse/hoofdklasse niveau. Daar moet hij ook in uitblinken. Maar bijvoorbeeld vandaag begint hij zelfs op de bank bij het 2e elftal. En daar is Steijn niet de trainer hoor.

Nee begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij met de potentie en het talent van Catalin Tira. Hij kan de komende jaren misschien nog mooie dingen voor ons doen. Maar voorlopig moet hij het doen met een plek in het 2e elftal. En de verlosser zal hij ook niet zijn anders laat Lazio hem echt niet transfervrij gaan.

Ik ben ook niet blij met de huidige aanval. Maar toch vind ik dat je met dezelfde voorhoede moet starten zondag als die tegen Utrecht. Die Denswil en Veltman zijn namelijk allebei rond de 1.80 en Kramer kan daar voor oorlog gaan zorgen achterin. Dus gooi die ballen maar voor het goal. Kramer in de 16 meter met Gehrt daar vlak achter voor de afvallende bal.

Overigens vind ik Van Haren ipv Holla niet eens zo uitmaken. Van Haaren is extra gemotiveerd tegen Ajax dus laat hem ze kans maar pakken.
0
Dinsdag 26 november 2013 om 01:14 uur

Victor

haagse-Dick schreef:

Klopt en dat is toch ook te gek voor woorden, ook begrijp ik niet dat sommige hier de kritiek weg praten. Je mag hier geen kritiek meer geven anders ben je geen echte supporter meer en waarschijnlijk is een kinderhand al snel gevuld. Dat kan niet en is belachelijk voor woorden. Over het beleid van de club kan heel kort wezen, het lijkt alsof de financiële boven het sportieve gaat en dan is ook niet helemaal de bedoeling lijkt mij. Natuurlijk is het goed dat we zwarte cijfers schrijven en hoop ook dat we dat blijven doen. Maar wat heeft het voor zin gehad bij een eventuele degradatie.

Ook denken mensen dat een degradatie niet aan de orde zal zijn, maar waar baseren jullie dat op dan. Ook spelen we geen herkenbaar voetbal en lijkt er geen visie te zijn en lijkt het nog steeds als los zand. Ik vind dat de ploeg niet echt vooruit is gegaan verkeerd en is niet alleen de verdediging een drama maar ook het middenveld lijkt de falen. Op het middenveld moet je spelers hebben staan die de verdediging moeten ontzien op slot gooien, en met alleen holla werkt dat niet dus een extra controleur zou je dat eventueel op kunnen lossen. Over de aanvallers tja wat moet je ermee en wie is er nou in vorm, volgens mij is dat dit seizoen nog niet voorgekomen dat iemand zijn vorm van de vorige wedstrijd heeft weten vast te houden. Maar ook het beleid van bv tira "wennen aan het nederlandse voetbal" is toch te zot voor woorden en dreigt het nu ook te gaan gebeuren met kanon. Nee de club is momenteel Identiteitloos en met deze gang van zaken maak ik mij grote zorgen over het verloop van het seizoen en moet er gewoon plaats worden gemaakt voor een nieuwe trainer die een frisse wind laat waaien voordat de winst in rook op gaat door de degradatie van de juup. Er moet snel iets gebeuren, we mogen niet tevreden zijn en denken de volgende wedstrijd winnen we. Tijd voor verandering

Je hebt kritiek op het beleid Haagse Dick. Vertel dan eens welke speler zo graag naar ons had willen komen. En we hebben moeten laten gaan omdat hij te veel vroeg?
Ik denk dat je weinig kan zeggen over het beleid.
als je door de tegenvallende resultaten heenkijkt. Zie je juist een realistisch en slim beleid, waarin goed wordt doorgeselecteerd in de selectie. Dat sommige spelers niet brengen wat er verwacht wordt, kan moeilijk het beleid aangerekend worden.
ik vind juist dat er de laatste weken steeds meer een team staat.
Als ik veel shouts mag geloven zijn onze beste spelers Tira en Kanon, hoewel velen hen nog nooit op het voetbalveld hebben gezien.
Ik vind de huidige opstelling een logische, al ben ik het met je eens dat een extra controleur welkom zou zijn. zeker nu Holla wegvalt, ben ik benieuwd wie dit gaat oplossen. Als kanon het echt laat zien op het trainingsveld, is er echt geen trainer die dan kiest om liever een falende verdediging te laten staan.
Op zich zou de huidige verdediging moeten werken, met twee aanvallende vleugelverdedigers en een sloper en een redelijke opbouwer in het centrum.
ik denk dat als je neutraal na de opstelling en de spelopvatting kijkt, je heel blij mag zijn met deze coach. ondanks de matige start ben ik er van overtuigd dat we nog een sterke serie gaan neerzetten en stevig in de middenmoot gaan eindigen.
0
Maandag 25 november 2013 om 23:04 uur

Madmax

Jong ADO Den Haag heeft maandagavond een punt overgehouden aan de ontmoeting met Jong FC Dordrecht. Op sportpark Krommedijk werd het 2-2.
Het team van trainer Ekrem Kayha kwam tot twee keer toe op achterstand. Sai van Wermeskerken en Nando Wormgoor (broertje van ADO-speler Vito Wormgoor) scoorden namens Dordrecht.. Tot twee keer toe deed Ninos Gouriye wat terug voor ADO Den Haag.
0
Maandag 25 november 2013 om 21:01 uur

Nu online

Fido, grijze gek, Swaber, Bolskie, Alle ballen op Jort, Remy V, Lellow, Max, HaagseBlubberPens, KvR en 478 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2