Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

HCF

marcellino schreef:

de echte harde kern kwam uit spoorwijk en later werdt deze gevormd door spoorwijk en laakwatier
Vind niet dat je gelijk heb,wat er op de vrijdagavonden op de houtzagerssingel te vinden was,zat weinig uit spoorwijk.Schilderswijk,zeeheldenbuurt en centrum enz. kwamen de meeste weg.
0
Vrijdag 3 april 2009 om 22:12 uur

hjfff

den haag schreef:

ojaa HJFFF Dustley Mulder was ik vergeten haha ..

 

 maar eerlijk is eerlijk benschop mag tog ook wel komen ... zal er niet gelijk staan maar met een spits als powel naast hem of bij hem gaat dat heel wat opleveren

 

tog of niet

Nu hij hoort dat Feyenoord en Groningen hem zouden willen, zal hij weinig trek hebben in een Den Haag. 
En met Powel, Caracciolo, Milic, Hoogendorp en Ignacio hebben we spitsen zat.
0
Vrijdag 3 april 2009 om 21:30 uur

Wanneer?

Wanneer gaan wij weer eens vuurwerk afsteken??

NAC Breda moet één thuiswedstrijd zonder publiek spelen. De tuchtcommissie van de KNVB bestrafte de Eredivisionist vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens het KNVB-bekerduel met FC Groningen op woensdag 21 januari.

De tuchtcommissie besloot donderdag de eis van de aanklager betaald voetbal van de KNVB te volgen. Zodoende moet NAC ook een boete van vijftienduizend euro betalen. Waarschijnlijk zal de Bredase club op zondag 3 mei in een leeg stadion spelen als De Graafschap op bezoek komt.

NAC overweegt in beroep te gaan. De club heeft vier dagen bedenktijd. De Brabanders vinden de straf `buiten proportie`, omdat er `geen enkele vorm van agressie` was en omdat er onlangs een convenant met de supporters is ondertekend, dat herhaling van het vuurwerk moet voorkomen.

De tuchtcommissie oordeelde echter dat de beveiliging van NAC onvoldoende was geweest, zeker gezien de grote hoeveelheid vuurwerk die was afgestoken tijdens het gewonnen bekertreffen. Bovendien zou NAC te weinig supporters hebben bestraft vanwege het afsteken van vuurwerk.
0
Vrijdag 3 april 2009 om 10:59 uur

Bert

Hans schreef:

Vertrekken;           Graag halen;
Teixeira                         Greene         (Fey)  gratis

El Moussaoui                  Snoyl           (RKC)  gratis

Stoffels                          Lens             (AZ)

El Kadi                           vd Bergh      (HER)

Waterman                      D. Mulder      (RKC)  gratis

Faber                             Hadouir          (RJC)  gratis

De Meersman

Bosschaart

Hoogendorp
Verhoek

Onzin? Of vinden jullie van niet. De spelers die ik graag erbij zie komen zijn niet onhaalbaar denk ik.

Wel een aardig lijstje Kees Luijks erbij en Ruben Schaken of Rowin v Zanen.

Verhoek heeft doorlopend contract. Moet ieder jaar een paar goaltjes tegen 020 maken mag die blijven 

Hoogendorp speler/spitsentrainer????

Tex leek mij altijd een versterking hebben we toch achteraf weinig aan gehad. Helaas.

0
Dinsdag 31 maart 2009 om 20:30 uur

R ichard

Me schreef:

En ook bij één van de fusiepartners (RVV Rijswijk) was alleen het eerste team van alle leeftijdsgroepen belangrijk. De rest moest vaak te hoog spelen, omdat dat bij het imago paste.
Al die amateurclubs zijn lang geen amateurclubs meer, er word niet te weinig betaald bij dat soort clubs. Geloof dat je tegenwoordig niet meer hoeft te kennen voetballen, maar dat men selecteerd op een bepaalde naam, een after shave, of iemand die ze haar leuk heeft in de gel. Pure onzin, wat komt er nou nog uit, jaren geleden had je echte voetballers die al was het voor niks voor hun cluppie FC Den Haag wilde spelen, en die hier zo verschrikkelijk trots op waren en zijn. In feite heb je in het hele BVO best veel hangezen, maar clubliefde HO MAAR, misschien voelen ze zich te goed om voor FC DH te spelen, maar als men zo goed was hadden ze hun zakken toch allang gevuld, mensen een pot gel kost niet veel knaken echt niet.... 
0
Zaterdag 28 maart 2009 om 23:18 uur

<FCDH>

FC Den Haag is Haaglandia zat
RIJSWIJK - Haaglandia is zeer teleurgesteld in FC Den Haag dat gisteren aankondigde de samenwerking met de Rijswijkse voetbalclub per direct te beëindigen. "Ik begrijp het niet, we gaan hier werk van maken.
Haaglandia heeft juist ambitieuze plannen met de jeugdopleiding. Dit is heel erg zonde,`` zegt voorzitter John Bolman van Haaglandia.

Volgens FC Den Haag levert de samenwerking met Haaglandia te weinig op. De hoofdklasser zou op incorrecte wijze jeugdspelers benaderen van de andere amateurclubs met wie FC Den Haag ook samenwerkt. Haaglandia krijgt ook het verwijt dat ze haar talenten niet stimuleert naar FC Den Haag te gaan, maar het juist afraadt.

Technisch directeur van FC Den Haag André Wetzel: "De samenwerking met Haaglandia heeft FC Den Haag niets opgeleverd. Ik had de laatste weken juist het idee dat we werden tegengewerkt. Maar de belangrijkste reden om te stoppen met Haaglandia is dat zij samenwerken met Feyenoord en nota bene een scout van Feyenoord in dienst hebben. Doe dan niet alsof je met ons samenwerkt. Daarnaast wilde Haaglandia een bijzondere positie innemen, maar wat is Haaglandia meer dan VUC, Westlandia of HBS? Ik denk dat die clubs zelfs meer hebben."

De man in kwestie, Evert Steinvoort, hoofd opleidingen van Haaglandia is na het overleg met FCDH twee weken geleden intussen met zijn activiteiten voor Feyenoord gestopt.

Dat Steinvoort voor Feyenoord actief was, wist Bolman tot voor kort niet. "Dat was wel inderdaad een smet op het overleg onlangs met FCDH. Dat betrof nog afspraken met ons vorige bestuur.``

FC Den Haag bouwt komende jaren aan een nieuw regionaal opleidingscentrum. De club werkt nu met vijftien amateurclubs uit deze regio samen en wil dat aantal uitbreiden naar twintig. Afgelopen jaren stapten diverse jeugdspelers van Haaglandia over naar FC Den Haag. Van het eerste elftal maakte alleen Bryan Brocker de overstap. De verdediger speelt nu in jong FC Den Haag.

Bolman: "Ik vind dat Haaglandia hoort samen te werken met FC Den Haag, de enige profclub in de buurt. Heel treurig dat het zo moet lopen. Ik had vanochtend (gisterochtend, red.) nog een berichtje ingesproken op de voicemail van trainer André Wetzel over de samenwerking, met de vraag of hij me kon terugbellen. Ik sta er echt van te kijken dat ze nu er ineens mee ophouden.``

Bolman erkent wel dat Haaglandia in bepaalde opzichten te kort is geschoten. "De club heeft bestuurlijk een onrustige tijd achter de rug. Daardoor heeft de samenwerking op een laag pitje gestaan.``

Haaglandia is volgens Bolman afgelopen tijds benaderd door andere profclubs om mee samen te werken. Binnenkort heeft de club een gesprek met Feyenoord.

Bron: www.sportwereld.nl

0
Zaterdag 28 maart 2009 om 12:18 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Prachtig nieuws Kees!!!! Daar kan ik wat mee, van harte man

Hopelijk dadelijk ook bij jou Kojak, alle sterkte.

Zo dat lucht op zeg, nu weer over de club. 
Laten we het eens over v.d. Bergh hebben

Ik zie Ricky graag komen, en hopelijk doet Wetzel wat hij moet doen, en dat is die jongen laten blijken dat hij hem er graag bij heeft. Lijkt me duidelijk dat dát wel een goede aankoop zou zijn. Ja, en dat hij wel eens een onnodige kaart pakt, dat is erg jammer, maar het is wel een jongen die er voor gaat, met een prachtige traptechniek. Dat die jongen geen Quick/HVV achtergrond heeft dat neem ik voor kennisgeving aan.

Overigens pakt onze vriend Buijs - wat ik een uitstekende aankoop vind - ook de nodige prenten, waarvan sommigen totaal onnodig(...)

Maar eerst dienen we ons te handhaven, en dat moet makkelijk kunnen, het materiaal hebben we er voor. Er staat een hele aardige selectie die hoger dient te staan dan dat het nu staat. In de winterstop goed versterkt met Buijs en Derijck. Powel is een geweldige miskoop, á la Louis van Schijndel, jammer maar helaas. Die jongen heeft- en krijgt het niet, dus niet meer opstellen, loopt hooguit in de weg.

Wetzel doet het soms met name thuis aardig, zeker de laatste wedstrijden, maar uit is het pruimen, ook dat valt hem aan te rekenen. Op deze manier ga je dus ook bij Willem II de teil in. Zodra dit elftal achteruit gaat lopen, dan gaat het mis. 

Zou prettig zijn voor mijn gemoedsrust als de man TD wordt, zou hij ongetwijfeld aardig invullen. Overall vind ik hem als trainer onvoldoende, soms een aardige uitschieter, maar toch te weinig. Maar maak wat mij betreft iemand anders trainer. Neeskens zou ik ook een hele goede optie vinden. 

Dat is dus geen Wetzel bashen, want ik vind het een keurige man, die een goed uithangbord is voor de club, maar als trainer kan hij mij lang niet altijd overtuigen. Daarom lijkt hij me wel geschikt als TD.

Hoe dan ook: thuis moet dit elftal nog minimaal 7 punten zien te halen, en dat lijkt me geen probleem. Mits dezelfde strijdwijze en bezieling aan de dag wordt gelegd als tegen Ajax en NEC. 



Hoi Steltloper,

Bedankt voor je fijne bericht. Laten we hopen dat het bij vriend Kojak ook eindelijk eens de goede kant op gaat.

Laat ik eerst stellen dat je shout prima verzorgd en onderbouwd is met argumenten waar we iets mee kunnen. 

In een aantal opzichten ben ik het met je eens en een aantal andere stellingen niet. Powel vind ik voor als nog geen miskoop doch een bevestiging dat elke spits het bij ons moeilijk heeft in dit systeem en met zo weinig aanvoer. Powel moet bij wijze van spreken zelf de corner nemen en hem er dan zelf in koppen.

Wetzel vind ik een prima trainer die op dit moment een verademing is voor ons ADO. Mijn voorkeur gaat ook uit naar Wetzel als TD`er en een andere trainer als we daadwerkelijk willen doorgroeien.

Wel vind ik het uitermate vreemd dat er (mogelijk) een tweesporenbeleid is waardoor je het ene kwartaal verneemt dat er een Technisch Manager c.q. Technisch Directeur wordt aangesteld. Nu lees ik ook weer dat Wetzel misschien een stapje terugdoet als trainer.
0
Vrijdag 27 maart 2009 om 19:59 uur

Ooievaar

Prachtig nieuws Kees!!!! Daar kan ik wat mee, van harte man

Hopelijk dadelijk ook bij jou Kojak, alle sterkte.

Zo dat lucht op zeg, nu weer over de club. 
Laten we het eens over v.d. Bergh hebben

Ik zie Ricky graag komen, en hopelijk doet Wetzel wat hij moet doen, en dat is die jongen laten blijken dat hij hem er graag bij heeft. Lijkt me duidelijk dat dát wel een goede aankoop zou zijn. Ja, en dat hij wel eens een onnodige kaart pakt, dat is erg jammer, maar het is wel een jongen die er voor gaat, met een prachtige traptechniek. Dat die jongen geen Quick/HVV achtergrond heeft dat neem ik voor kennisgeving aan.

Overigens pakt onze vriend Buijs - wat ik een uitstekende aankoop vind - ook de nodige prenten, waarvan sommigen totaal onnodig(...)

Maar eerst dienen we ons te handhaven, en dat moet makkelijk kunnen, het materiaal hebben we er voor. Er staat een hele aardige selectie die hoger dient te staan dan dat het nu staat. In de winterstop goed versterkt met Buijs en Derijck. Powel is een geweldige miskoop, á la Louis van Schijndel, jammer maar helaas. Die jongen heeft- en krijgt het niet, dus niet meer opstellen, loopt hooguit in de weg.

Wetzel doet het soms met name thuis aardig, zeker de laatste wedstrijden, maar uit is het pruimen, ook dat valt hem aan te rekenen. Op deze manier ga je dus ook bij Willem II de teil in. Zodra dit elftal achteruit gaat lopen, dan gaat het mis. 

Zou prettig zijn voor mijn gemoedsrust als de man TD wordt, zou hij ongetwijfeld aardig invullen. Overall vind ik hem als trainer onvoldoende, soms een aardige uitschieter, maar toch te weinig. Maar maak wat mij betreft iemand anders trainer. Neeskens zou ik ook een hele goede optie vinden. 

Dat is dus geen Wetzel bashen, want ik vind het een keurige man, die een goed uithangbord is voor de club, maar als trainer kan hij mij lang niet altijd overtuigen. Daarom lijkt hij me wel geschikt als TD.

Hoe dan ook: thuis moet dit elftal nog minimaal 7 punten zien te halen, en dat lijkt me geen probleem. Mits dezelfde strijdwijze en bezieling aan de dag wordt gelegd als tegen Ajax en NEC. 



0
Vrijdag 27 maart 2009 om 18:36 uur

Advertentie

den haag

jullie kennen honda vergeten vvv wil daar om en de bij 10 miljoen voor vangen dus denk weinig kans als hij naar psv ofzo kan... hij heeft trouwens gezegt dat hij vvv niet verlaat voor niets minder dan topclubs

 

 

0
Vrijdag 27 maart 2009 om 00:44 uur

wim

marcellino schreef:

daar hebben we het toch niet over of wel.

alle aankopen een versterking

de meersman mag weg
powell regel rechte drama
miric wordt in het jaar 2012 gepresenteerd
caracciolo ???????
kaya ????????

de enige aankopen die renderen zijn 
pique
buijs
dereijck

dus waar haal jij vandaan alle aankopen.

wetzel wou hem niet en dan moet hij nu niet ineens nu hij erachter komt dat hij transfer vrij is met zijn kont gaan draaien en dan ook nog het hoogste woord hebben.


maar de wat oudere jongens
met een heel hoog salaris hebben we de afgelopen 2 jaar ook niets of weinig aan gehad,  je weet wel wie ik bedoel ,dus dat is het risico wat je daar mee neemt,en dat hij liever jongere gasten neemt die net zo goed of beter zijn is niets mis mee,getuigt alleen maar van visie.
0
Donderdag 26 maart 2009 om 14:10 uur

Nu online

zuiderwijk, wiegah070 en 278 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4