Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

Rrobss schreef:

Oeps moest op de post van Haagse Dick. Ik heb nog nooit een speler gezien die zo slecht slecht speelt en zichzelf zo overschat
Is cabral zo slecht? of ligt het aan de trainer?
0
Maandag 25 november 2013 om 20:12 uur

haagse-Dick

JP schreef:

Het feit dat je tegen Ajax wel de motivatie hebt zegt genoeg en dat kun
Je de trainer en spelers wel aanrekenen.
Klopt en dat is toch ook te gek voor woorden, ook begrijp ik niet dat sommige hier de kritiek weg praten. Je mag hier geen kritiek meer geven anders ben je geen echte supporter meer en waarschijnlijk is een kinderhand al snel gevuld. Dat kan niet en is belachelijk voor woorden. Over het beleid van de club kan heel kort wezen, het lijkt alsof de financiële boven het sportieve gaat en dan is ook niet helemaal de bedoeling lijkt mij. Natuurlijk is het goed dat we zwarte cijfers schrijven en hoop ook dat we dat blijven doen. Maar wat heeft het voor zin gehad bij een eventuele degradatie.

Ook denken mensen dat een degradatie niet aan de orde zal zijn, maar waar baseren jullie dat op dan. Ook spelen we geen herkenbaar voetbal en lijkt er geen visie te zijn en lijkt het nog steeds als los zand. Ik vind dat de ploeg niet echt vooruit is gegaan verkeerd en is niet alleen de verdediging een drama maar ook het middenveld lijkt de falen. Op het middenveld moet je spelers hebben staan die de verdediging moeten ontzien op slot gooien, en met alleen holla werkt dat niet dus een extra controleur zou je dat eventueel op kunnen lossen. Over de aanvallers tja wat moet je ermee en wie is er nou in vorm, volgens mij is dat dit seizoen nog niet voorgekomen dat iemand zijn vorm van de vorige wedstrijd heeft weten vast te houden. Maar ook het beleid van bv tira "wennen aan het nederlandse voetbal" is toch te zot voor woorden en dreigt het nu ook te gaan gebeuren met kanon. Nee de club is momenteel Identiteitloos en met deze gang van zaken maak ik mij grote zorgen over het verloop van het seizoen en moet er gewoon plaats worden gemaakt voor een nieuwe trainer die een frisse wind laat waaien voordat de winst in rook op gaat door de degradatie van de juup. Er moet snel iets gebeuren, we mogen niet tevreden zijn en denken de volgende wedstrijd winnen we. Tijd voor verandering

0
Maandag 25 november 2013 om 19:43 uur

JP

Haagse Kelt schreef:

Denk dat t wel losloopt. Tegen ajax hoef je ze niet te motiveren en staan alle neuzen (haha) wel weer dezelfde kant op.
Het feit dat je tegen Ajax wel de motivatie hebt zegt genoeg en dat kun
Je de trainer en spelers wel aanrekenen.
0
Maandag 25 november 2013 om 19:08 uur

070

schreef:

Dat ben ik met je eens. Het is allemaal "net niet" met de selectie. Elke wedstrijd verschilt weer van de vorige. Toch vind ik nog steeds dat deze groep spelers niet onder hoeft te doen voor bv utrecht en groningen. Maar dat we steeds tegen behoorlijke nederlagen aan lopen is een feit, en uiteindelijk gaat het om de punten
En ik ben weer met jou eens dat we een selectie hebben die zich met groningen en utrecht zou moeten kunnen meten. Verschil is dat jij het aan de mentaliteit van de groep wijt, en ik aan de trainer. Vooral aan de trainer, moet ik zeggen, want natuurlijk hebben de spelers ook schuld. Maar als we het over incidenten en structurele problemen hebben, dat we onder Steijn belabberd spelen, is ook geen incident...
0
Maandag 25 november 2013 om 09:42 uur

Ron001

wdr schreef:

Opvallend trouwens hoe geen enkele speler die tijdens het Brom-jaar uitblonk, het nu goed doet. Alleen Immers speelt nog, op zijn tandvlees, in de basis van Feyenoord. Toornstra speelt in een onderkant middenmoot team. Derijck en Verhoek hadden bijna beter hier kunnen blijven, zijn zowat de lachertjes van de eredivisie; Bulykin over de hill. En Kubik? Wikipedia is je beste vriend, die speelt/speelde bij FC Arsenal Kyiv, dat laat 2013 failliet is gegaan. Ik dacht dat ik voor de gek werd gehouden dat jaar, en dat blijkt nu dus ook zo te zijn...

Dat jaar liep iedere speler een stapje harder om de foutjes (gebrek van andere) op te vangen ! En er was een gemie tussen de spelers (trainer?)
En niet te vergeten je had een buly die door zijn ervaring altijd op de juiste plek stond, en hij was mentaal sterk wat voor zijn medespelers een flinke boost was!! Maar helaas.... Was wel genieten dat jaar!!!
0
Maandag 25 november 2013 om 08:47 uur

langepino

ik mis n trainer met visie voor den haag!
0
Zondag 24 november 2013 om 23:23 uur

D.H.zuid-west

ADODENHAAG schreef:

Tja is wel zo maar Alberg mist 2 100% kansen waarbij hij 5 meter van de goal staat. Dan denk ik; ongeluk of onkunde? Zijn veldspel was verder prima hoor. Maar dat scorend vermogen..
Je bedoelt vast Kramer met zijn kansen in de 1e helft.

Scorend vermogen en persoonlijke fouten, tja in hoeverre ligt dit aan de trainer en is dit niet gewoon een gebrek aan kwaliteit. Ik zet regelmatig vraagtekens bij de opstelling en wissels maar vandaag had je gewoon met 0-2 de rust in moeten gaan. De spelers verprutsen het en dat lag dit keer niet zozeer aan de opstelling.

De enige andere opties voor het sterkste team van vandaag had Gouriye voor Cabral geweest en wellicht Tira voor Kramer (maar wie had vooraf gedacht dat hij tot 2x toe een dot van een kans ging missen).

Onze hoop is nu gevestigd op Kanon die al de hemel in is geschreven, helaas heeft niemand hem meerdere wedstrijden live aan het werk gezien dus ik juich niet te vroeg.

Met bovenstaande in gedachte moet je ook niet al teveel verwachten van zondag a.s. want deze tegenstander voetbalt nog even wat makkelijker dan Utrecht.
0
Zondag 24 november 2013 om 21:56 uur

Advertentie

pajam

Derijck is op dit moment de weg compleet kwijt en Steijn is nu net niet de trainer die dan zo`n speler weer uit een dal kan trekken.
Bovendien koos hij toch zelf voor FC Utrecht?

Voor de winterstop winnen van SC Heerenveen & RKC thuis en hopelijk sta je dan op een veilige afstand van de 16e plaats.

Club & spelers moeten zich volledig focussen op het ontlopen van de 16e plaats en lager dit seizoen.
0
Zondag 24 november 2013 om 18:06 uur

Mike

Kees schreef:

Je bent lief!!! Maar het is toch niet enkel Steijn? Toch?
Na iedere nederlaag komt hier weer die discussie over Steijn weer op gang. Had ik vanmorgen hier al geschreven en hoef ik mezelf niet voor op de borst te kloppen, dat snapt iedereen.
Hoezeer ik Steijn respecteer maar geen geschikte trainer voor deze groep vind vraag ik zijn aanhangers nu eens serieus hoe ver je het moet laten doormodderen en wat er nu dan wél moet gebeuren. Dat zijn aanhangers hem 3 maanden geleden nog een kans wilden geven kan ik begrijpen, maar nu we 3 maanden en maar 3 overwinningen verder zijn wil ik wel eens weten hoe nu verder.
0
Zondag 24 november 2013 om 18:03 uur

haagse-Dick

pajam schreef:

alle posities zijn dubbel bezet.

Je hebt met spelers als Fecunda, Merencia, Buwalda en Bakker Haagse talenten die aandacht nodig hebben.

Je hebt met Meijers, van Duinen, Holla, Gerht, Tira, Alberg en Gouriye eredivisiewaardige spelers met groeipotentieel.

Je hebt met Zuiverloon, Coutinho wat ervaring.

Je hebt daarnaast in de breedte prima spelers met Kramer, Wormgoor, Schet.

Cabral, áls hij zijn vorm ooit terugkrijgt is ook een topper.

clubs als PEC, GAE, Heracles en NAC doen het toch écht met minder
Stein faalt gewoon als trainer
0
Zondag 24 november 2013 om 17:43 uur

Nu online

rien1, Remy V, Alle ballen op Jort, Haraldberg1, Edwin, Rooie91, yesyes, 10, Swaber, Tuurke63, Max, RickZ en 348 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2