Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rendang

Ooievaar schreef:

Volstrekt nietzeggend verhaal over Kallen. Totaal zouteloos. Nergens de vraag van: Maar Mark waarom ben je er nou eigenlijk ingestapt?
Je had het toch niet hoeven te doen?!!
Dat heeft hij al regelmatig aangegeven waarom hij er in is gestapt.
0
Zaterdag 21 april 2012 om 20:16 uur

Ooievaar

Volstrekt nietzeggend verhaal over Kallen. Totaal zouteloos. Nergens de vraag van: Maar Mark waarom ben je er nou eigenlijk ingestapt?
Je had het toch niet hoeven te doen?!!
0
Zaterdag 21 april 2012 om 20:00 uur

DaveDH

rien1 schreef:

Ja! Zag net (pas) dat het verschil maar 4 punten is. Dacht dat het (misschien effe een tijdje terug) veel meer was?
Interessante en leuke wedstrijd dus.
Ja dat denk ik ook, de slopers van Madrid tegen de balletdansers van Barca, zal een interessante wedstrijd worden.

@Jan, waarom die vraag?
0
Zaterdag 21 april 2012 om 17:48 uur

janjazz37

DaveDH schreef:

Ik stem geen PVV knul, de PVV en zijn blonde leider is mij veel te links, ik heb geen zin om verder er op in te gaan, ik bespreek politiek liever met mensen die snappen hoe de wereld in elkaar zit...

Hiermee eindig ik deze discussie met jou....

Zo gaat er iemand vanavond nog de Clasico kijken?
"Quote" Hiermee eindig ik deze discussie met jou.

Vind dat elke shouter zijn post maar zodanig moet afsluiten.
Ben ik tenminste snel klaar met lezen.

Maar ff serieus, Dave. Waarom zit je eigenlijk op dit Forum?
0
Zaterdag 21 april 2012 om 17:45 uur

miq72

DHFC070 schreef:

Of hij iets fout of verkeerd heeft gedaan en toegeeft is toch helemaal irrelevant? In zijn huidige "functie" voor Ado is het vooral een nee heb je en een ja kun je krijgen. DH kan profiteren van de Mos maar is nergens toe verplicht. Ik zou zeggen mooie deal.

Daarbuiten is je eigen fouten voor de volle 100% toegeven en uitspreken maar aan weinig mensen gegeven dat moet in je karakter zitten en is een groot goed als je dat bezit.
Helemaal mee eens DHFC ,

Maar ik mag toch wel aangeven dat zijn opmerking over Strootman heel makkelijk de ether in word geslingerd zonder dat hij de financiele situatie en de spelers die wij toen al hadden lopen in zin verhaal meeneemt .

Net zoals de sneer naar Falkenburg wel heel makkelijk scoren is .Hij zegt dat Verbeek hem niet voor niets elke maandag in het 2e laat voetballen ,maar vergeet wel ff daarbij te zeggen hoe veel belangrijke doelpunten de beste man maakt als hij invalt en dat zijn concurenten Martens ,Elm en Maher zijn .

Ook jammer dat in dit pro Aad de mos filmpje geen een kritische vraag word gesteld zoals waarom het mogelijk was dat Koning Aad Eerst in de nacompetitie terecht komt en verliest van Excelsior met een selectie die uit hele goede voetballer bestond zoals bijv .Viergever ,Falkenburg ,Duarte ,Strootman ,Joshua John en Poepon .

Neemt overigens niet weg dat ik ook blij ben met iemand met de ervaring en voetbal know how van de Mos .Alleen een beetje jammer dat deze man zo vol van zichzelf is .
0
Zaterdag 21 april 2012 om 12:39 uur

pmc

rien1 schreef:

Begonnen met 9 miljoen in de min, en nu te vergelijken met heerenveen en groningen. (lijkt mij iets te optimistisch).
Volgens AD dat exclusief de cijfers inzag.lijkt alles.te kloppen..vdkallen.vind het kwalijk.dat er nu zoveel onrust is. vdk wil zijn.betrokkemheid graag.delen met anderen."het.zou volgens hem het mooiste zijn als grote.ondernemers.in de regio samen.de verantwoordelijkheid nemen voor ado.
waarom niet te vergelijken met Heerenveen!?
als je het sport nieuws een beetje volgt had je kunnen weten dat er bij
Heerenveen drastisch bezuinigt moet worden, een groot aantal gedwongen ontslagen gaan daar komen dus denk ik dat Heerenveen op een te grote voet heeft geleefd en van zelf op het niveau van ADO gaat komen
0
Zaterdag 21 april 2012 om 11:41 uur

Ron001

Even iets anders, ik lees dat ze vrijwiligers zoeken voor onze jeugd?? Waarom laten ze die dure spelers niet om de beurt een dienst draaien , is. Ook leuk voor de jeugd en zal wat meer jeugd aan trekken!!! Mischien ook iets voor de supporters die niets te doen hebben?????
0
Zaterdag 21 april 2012 om 11:11 uur

rien1

Thijs schreef:

Morgen in het AD doet kallen zijn verhaal met onderbouwing van cijfers!
Ben benieuwd naar de reacties hier morgen.
Dat lijkt me een goede zet van Kallen. Al dat "gedoe" met Sjakies die niet eens hun echte naam bekend willen maken kan ie dan tackelen.

Vraag me alleen wel af waarom Kallen dat niet eerder heeft gedaan.
Maar goed morgenochtend valt het AD/HC hier al vroeg op de mat, dus dat wordt leeeezon!!!

En misschien even hier op de site zetten, als het geen 2 bladzijdes zijn tenminste.
0
Vrijdag 20 april 2012 om 20:07 uur

Advertentie

miq72

Eindelijk is Aadje de Mos dan verbonden met ons cluppie .Volgens de een een een zegen en volgens de ander een drama .Ik ben er op zicht wel blij mee want hoewel hij het zelf iets te goed weet heeft deze man natuurlijk wel voetbal know how wat vele bij ado op dit moment missen .

In zijn 1e intervieuw over ado ging Aad echter volledig de mist in met zijn verhaal over Strootman .Aadje wilde goedkoop scoren en laten weten dat hij het goed had gezien betreffende Strootman en Ado totaal verkeerd .Buiten dat het verhaal Strootman een stuk genuanceerder is als dat hij het liet blijken is het ook niet al te slim en coulant naar Ado toe om zo te willen scoren over de rug van je eigen cluppie .

Kevin Strootman speelde vorig jaar de 1e helft van het seizoen bij Sparta en mocht vertrekken voor 750000 euro .Ten 1e had Ado dat geld helemaal niet dus konden hem sowieso al niet aantrekken .Ten 2e had Ado op dat moment al een prima middenveld met Immers,Toornstra en Rado .Buiten deze 3 kon je ook nog Ranko ,Bosschaart ,Buijs ,Leeuwin en Visser daar opstellen .Aad zegt dat Ado hem niet hoefde en niet overtuigd was .Dit is zoals boven beschreven veel te kort door de bocht .

Als Aad toch had willen scoren met het feit dat hij het zo goed had gezien betreffende Strootman had hij wel het hele verhaal moeten vertellen waarom Ado hem niet wilde cq niet kon aantrekken .
0
Vrijdag 20 april 2012 om 19:51 uur

marcellino

dirk schreef:

Enkele jaren geleden dacht Feyenoord dat succes verzekerd was en een gang naar de Coolsingel bij voorbaat vast stond met het aantrekken van Makaay, De Cler en Van Bronckhorst. Achteraf kan worden vastgesteld dat het enige dat met deze geldverslindende move is bereikt dat onze tegenstander van zondag in Categorie 1 is terechtgekomen. Feyenoord is door het aantrekken van deze oudere vedettes op wie geen enkele restwaarde meer zat bijna in staat van faillissement geraakt. In de daaropvolgende periode dat de tering naar de nering moest worden gezet, is het voor Feyenoord pure mazzel geweest dat de jonge spelers die noodgedwongen eerder gebracht moesten worden dan gedacht zich sneller ontwikkelden dan voorzien.
Nu is Feyenoord eindelijk uit Categorie 1 en mag er weer zonder toestemming van de KNVB transferbedragen worden neergeteld voor spelers van buitenaf. Tot voor kort konden er alleen transfervrije voetballers worden binnengehaald.
De moraal van deze woordendiarree: ook ik zou Bulikyn graag terug zien komen, maar niet tegen de absurde salarisvoorwaarden die hij stelt. De man wordt in november 33 jaar. Alleen daarom al hoort hij naar mijn mening niet met zijn hoofd boven het salarisplafond uit te stijgen. Inderdaad heeft Bulikyn bij ADO een seizoen boven verwachting gepresteerd. Maar wat twee jaar geleden was, hoeft niet per se volgend seizoen door hem herhaald te worden. Hij kan langdurig geblesseerd raken of domweg falen. En dan wil ik al die mensen hier, die Bulikyn desnoods voor ruim een miljoen euro (maar dan uiteraard niet uit eigen zak betaald) terugzien, nog wel eens horen. Om maar even een simpele vergelijking te maken: Ali Boussaboun was een jaar of tien geleden ook een veel bruikbaardere aanvaller dan hij nu is en werd hij niet uitgefloten. Overigens vind ik dat misselijk makend gedrag van de zogeheten fans die zich daaraan schuldig maken, maar dat terzijde.
wat een vergelijking dirk ongelooflijk.
makaay verdiende 1 miljoen en dan heb ik het nog en eens over de rest.
hij functioneerde net las de rest ongeregelde niet bij feijenoord als je dan een doelstelling hebt om bij de eerste vier te eindigen en je red dat twee jaar lang niet ja dan maak je schulden zeker als deze spelers voor langere tijd aangetrokken zijn.
dus deze vergelijking gaat echt nergens over.

verder hoefte er voor bulykin niet meer uitgegeven te worden dan een gemidddelde speler bij ado.
en waarom omdat externe geldschieters garand stonden voor zijn loon
meest waarde volle speller in minuten uitgerekend bulykin,dus kom hier niet met het verhaal je weet niet wat je aan hem hebt hij scoorde ze vorig jaar en doet het dit jaar weer.

mij intresseerd het niet zo dat hij het bij anderlecht of fc rus op het dak niet gered heeft,in nederland redt hij het wel en waarom omdat wij nog met buitenspelers voetballen.
snap de mensen daarom ook niet echt die telkens naar het verleden van deze speler kijken.het verleden telt niet nu telt.
zo een malkie is echt geen top voetballer maar hij schopt ze er wel in bij roda.

nog maals van mij hoeft bulykin niet te komen,sterker nog die komt ook niet.
maar we mogen toch god op onze blotte knieen danken als we een spits vinden die 60% heeft wat hij heeft en geloof mij zelfs die kunnen we niet aantrekken omdat hij teveel kost
0
Vrijdag 20 april 2012 om 18:21 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4