Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

marcellino

wim schreef:

niets gevonden wat niet door de beugel kon
wat is voor jou door de beugel dan!!!!!

als je aangeeft hem niet te willen hebben omdat hij te oud is en hij altijd wel voor problemen zorgt dan toon je volgens jou respect voor de speler.

nou dan is dit een verkeerde manier van zaken doen.

nogmaals iedereen zijn mening.
maar als ik  met ricky praat mist hij waardering van wetzel althans dat miste hij.

nu hij transfervrij is iets waar wetzel niet bij nagedacht had een half jaar geleden is hij ineens wel intressant.

het fijt blijft dat wetzel niet gecharmeerd was van ricky en hem niet wou hebben.
en dat lag niet aan het kosten plaatje maar aan ricky zijn persoonlijke tekort komingen.(te oud en moeilijk in bedwang te houden)

kom dan niet  met verhalen dat hij stapjes heeft gemaakt wat volgens mij is hij daarna een keer boos van het veld gegaan en heeft hij zijn trainer ook wel aardig voor l*l gezet, dus dat kunnen de redenen niet zijn om hem nu wel te willen.

de eenige reden is dat hij transfervrij is en weinig hoeft te kosten.

en ricky is niet gek en wil in het gesprek zien dat wetzel het echt goed voor heeft met hem en niet onder druk van de toeschouwers en het fijt dat ricky transfer vrij is handeld.

en daar heeft hij alle recht toe.
het wetzel maar wat slimmer moeten zijn in zijn uitspraken.
0
Donderdag 26 maart 2009 om 13:53 uur

fcdh-

weinig kans??? ik zie Kolk en v/d Bergh zeer zeker wel komen!  Alleen v/d Gun geef ik je wel gelijk in..  Die zal denk ik echt niet een stapje terug gaan doen nu die redelijk ze vorm te pakken heeft
0
Woensdag 25 maart 2009 om 18:14 uur

hjfff

fcdh- schreef:

LupuS schreef op HCF dat ze bezig zijn met: kolk en v/d gun...  Zou wat zijn zeg 

                 Zwinkels

Ammi    Derijck    Kum    Pique

                  Rankovic 

      Buijs                       v/d Gun

                 V/d Bergh

              Powel         Kolk
Weinig kans Hans!!
0
Woensdag 25 maart 2009 om 18:08 uur

Bert

Vincent schreef:

opnemen en een minuut of 20 later beginnen met kijken kun je alle recalmes doorzappen en ben je ook om 23:00 klaar :-))
Vincent bedankt voor je sms. Gisteren was een klote wedstrijd. De eerste helft hadden ze het af moeten maken. Wat mij gisteren opviel was dat ze erg bezig waren om een punt of stiekum 3 punten te halen. 

Iedere keer weer die lange bal op Immers wordt ook voorspelbaar. Probeer ook eens van achteruit op te bouwen of kunnen we dat niet??? Gisteren ook weer een uittrap gezien van Zwinkels die gewoon weer uitgaat. Ik vind dat dat niet kan op dit niveau ofschoon hij weinig aan de goals kon doen. 

Waarom ga je bij een corner met 20 man in het doelgebied staan? Als er vijf van Ado wat meer naar voren gaan zullen er toch ook een aantal v Roda meemoeten. Nu had de keeper totaal geen zicht meer op de bal. Zo hinder je ook de keeper. Er waren maar weinig spelers bezig om te proberen de drie punten binnen te slepen. 

De passie die je tegen Nec zag ontbrak nu volledig. Onbegrijpelijk. 

Wetzel had in de rust al Powel moeten wisselen want die had niet zijn dag. Ricky Hoogendorp moet meer ingezet worden met de uitwedstrijden. Is toch een jongen die altijd en overal kan scoren.

Ik vond het wel leuk om mee te gaan met de bus ga ik zeker vaker doen ondanks het verlies.  
0
Maandag 23 maart 2009 om 23:34 uur

marcellino

Vincent schreef:

ga je nu weer powel erbij halen?

Het ging om de nr 10 positie toch?

we willen hogerop. 
je vind knopper niet goed genoeg, dat is een mening :-))
maar dan toch zeker niet een speler halen die bij zijn eigen degradatieclub niet eens een vaste waarde is ?

ik snap je voorkeur en dat siert je, maar over het belang van ado gaat het allang niet meer he`

volgens mij reageerde jij met het antwoord ooh ja ricky dat weer eens een keer niet mee.

en dat vroeg ik toch ook niet,ik heb tot nu toe nog geen namen gehoord die 
1:betaalbaar zijn voor den haag
2: ook willen komen
3:beter zijn als wat we al hebben

jij beoordeeld hem op zijn kaarten en afwezigheid.

en dat mag ,maar als je de statestieken bekijkt valt dat wel mee.

maar spelers die erin staan en ook niks maar dan ook werkelijks niks toevoegen wel vindt functioneren omdat ze vaak aanwezig zijn is natuurlijk pure onzin.

knopperd kan je er bij hebben en als hij zijn dag heeft is het misschien de beste voetballer van den haag.
maar jammer genoeg heeft knopperd om de 4 wedstrijden zijn dag en dat is te weinig.

als je dan een ricky erbij hebt die in jou mening te vaak afwezig is koppelen we ze samen en dat kan want het zijn de zelfde type voetballers.

positie dubbel bezet en we zijn eruit
0
Maandag 23 maart 2009 om 21:37 uur

<FCDH>

Zwinkels: `Nog zeven punten moet het streven zijn`


Lang zag het er naar uit, dat FC Den Haag minimaal een puntje zou weghalen in Kerkrade. Maar diep in de tweede helft sloeg Roda JC toch nog twee keer toe en moest doelman Robert Zwinkels toch nog de gang naar het net maken. In "Na het weekend" blikt `Haaglanden Voetbal` terug met de doelman.



Tekst: Rob Blankenstein



Robert, je had er na afloop vast en zeker de pest over in?



`Ja absoluut, ik denk dat als je van tevoren weet dat dit een sleutelwedstrijd is, dat het dan zo is en wij hadden hier goede zaken kunnen doen. Alleen ik zeg `hadden` is een lelijk woord!`



Het zag er eigenlijk helemaal niet naar uit dat het mis zou gaan, want zeker in de eerste vijfentwintig minuten waren jullie heer en meester.



`Dat denk ik ook. In de eerste helft speelden wij niet groots, maar het stond verder goed en wij kwamen uit de counter regelmatig goed door. En uit stilstaande situaties zijn wij ook gevaarlijk geweest, alleen het balletje viel er niet in.`



De enige kans voor Roda JC in de eerste helft was de kopbal van Matondo, die recht in jouw handen werd gekopt.



`Dat klopt een vrije kopkans, die hij niet goed inkopt en bij wat corners waarbij ik gehinderd werd en waarbij de scheidsrechter door laat spelen. Dat was natuurlijk ook gevaarlijk, omdat hij niet affloot, maar goed dat was niet anders.`



Wat was er dan naar jouw mening de oorzaak van, dat het na de rust zo uit jullie handen glipt?



`Weet ik eigenlijk niet. Wij wiste dan zij fel uit de kleedkamer zouden komen en daar hielden wij ook rekening mee. In principe spelen wij de laatste tijd vrij compact om van daaruit met snelle counters toe te kunnen slaan, maar op de één of andere manier hadden wij geen grip meer en maakten zij meer aanspraak op de 1-0.`



Dan volgt die achtste corner voor Roda JC. De bal kom van hoog neer en ineens ligt die bal achter je in het net!



`Ja, ik was die bal ineens kwijt en er staan geloof ik vijftien man voor m’n neus. Op een gegeven moment zie ik die bal rollen en hij valt geloof ik drie centimeter van de paal binnen.`



Dan valt daarna de 2-0 en is het over en uit!



`Absoluut en wij gaan één op één spelen en wat meer risico nemen, maar wij kregen niet meer grip naar voren en voor hen lagen er toen ruimtes om het uit te counteren en dat deden zij dus ook.`



Vond jij dit ook een onnodige nederlaag?



`Dat denk ik wel ja en ik denk zeker dat wij ze eerder pijn hadden kunnen doen in deze wedstrijd. Je laat ze zelf in de wedstrijd komen en daardoor verlies je ook.`



Jullie trainer zei voor de competitie, 30 punten moet voldoende zijn voor handhaving, maar 35, 36 punten komt eerst kijken. Deel jij die mening?



`Ik denk dat 30 punten inderdaad te weinig is en dat wij zeker nog zes, zeven punten erbij moeten halen, dus dan zit je op 34 punten. Ik denk ook dat dat het streven moet zijn en dat het absoluut haalbaar is met de wedstrijden die wij nog voor de boeg hebben.`



Bron: www.haaglandenvoetbal.nl

0
Maandag 23 maart 2009 om 20:43 uur

Advertentie

rien1

Bert schreef:

Op HCF is 87% voor en 13% tegen. Er zitten blijkbaar heel andere supporters op die site. Hier zitten de anti Ricky stemmers hahaha 
Het werkt hetzelfde als een peiling. Vanaf dag 1 staat de poll op 80-20. En dat iets van 6 of 7 dagen lang. Nu 1of hooguit 2 dagen later staat de poll ineens op 40-60 (even grofweg gezien). Jaja, me hoela! 

O ja, en wat mijn mening betreft.  
 Of hij nou wel komt, of dat ie nou niet komt, interesseert mij weinig. Komt hij vind ik het grandioos en echt mooi, komt hij niet dan wil hij waarschijnlijk ook zelf niet en dan is het jammer maar helaas pindakaas. 
Jeetje, het lijkt Sinterklaas wel, pfff.
0
Maandag 23 maart 2009 om 19:59 uur

hjfff

Ik begrijp de wissel een dik kwartier voor tijd niet. 

Kahya en Hoogendorp voor Powel en Horvath. Powel slechtste wedstrijd tot nu toe nadat hij vorige week een van zijn sterkste optredens had.

Zodoende speelden we de laatste 8 min. 3-3-4 met voorin Knopper-Hoogendorp-Verhoek en op links Immers. Middenveld Buijs, Rankovic en Kahya. 
Waarom niet Verhoek aan de buitenkant houden en een echte spits erbij en Immers op middenveld houden? Dus geen Kahya maar Caracciolo weer eens erin!
En ja, jullie zullen wel denken daar heb je hem weer maar... Bogdan Milic..
Ik zag hem weer bij het 2e afgelopen maandag en ik begrijp echt niet waarom deze jongen nooit meer bij de groep zit. Kon maar weinig foute dingen bij hem vinden.

Het begon nog goed maar na 20 min werd het al duidelijk dat het hem vandaag niet ging worden. Veel medogelozer zijn met onze kansjes gezien de kansjes van Buijs, Soltani en Powel. Weekie rust en een puntje in Alkmaar dan maar!
0
Zondag 22 maart 2009 om 19:35 uur

Benni DH

jensen schreef:

Ik ben het met je eens.

En Zwinkels liet weer eens zien dat hij het aardig doet op de lijn, maar vanaf een metertje er buiten zwak. En met hohe ballen weer heel zwak.

Ja Immers is een kereltje met super longen. Maar eredivisiewaardig voetballen. Hopeloos. Net als Verhoek, ach Verhoek. En Powel is een miskoop kan niet één bal controlere, Het was bagger vandaag.

Dank je, ook met je eens dat Powel te veels weinig brengt, hij had echt moeten scoren in de 1e helft, die bal van Knopper nam hij helemaal verkeerd aan.. dat was as trouwens een behoorlijke aanval, een goeie spits doet daar meer mee..
0
Zondag 22 maart 2009 om 18:19 uur

Kaos

dennn haaag schreef:

Gewoon terrecht verloren niks meer niks minder. Als het moet komt den haag altijd te kort. Triest.
te kort, niet met je eens.
roda is een slecht voetballende ploeg, dus als je er druk op houdt hebben ze weinig ruimte..
nu kregen ze ruimte.. en konden ze wel wat.

en dan zo een kutgoal weer ook uit een corner.. kk das gewoon pech
0
Zondag 22 maart 2009 om 14:34 uur

Nu online

wiegah070, zuiderwijk, James en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4