Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Gast

<FCDH> schreef:

Mijn gevoel zeg dat het bulykin word
En als 3e ijzer in het vuur; vanaf woensdag traint Lászlo Lencse, een 23-jarige spits uit Hongarije mee.
Ik heb en hou alle vertrouwen in ons ADO.
En laten wij de jeugd niet vergeten!
0
Maandag 8 augustus 2011 om 22:28 uur

rien1

ADODENHAAG schreef:

Idd dat het bij Rapid Wien niet werkte zegt niks. Bulykin had een slechte periode bij Fortuna Dusseldorf en bijv Calabro had na een half jaar geen basisplek meer bij St Gallen. Zo kan het lopen... maar je moet het risico durven nemen en één van die spitsen aantrekken..
Bulykin is buiten Rusland eigenlijk nergens (echt) geslaagd. Bij Anderlecht zit ie volgens mij niet eens meer op de bank.
Echt, qua carriere en soort spits zijn ze bijna hetzelfde. Zelfs de leeftijd is hetzelfde. En ze koppen de ballen net zo hard in het goal

En ja, Calabro werd al eerder geopperd. Ik weet niet of hij nu zonder ``werk`` zit, maar dat is ook nog een mogelijkheid.

@ADOLAAK. Op deze manier heb je de beste kans op Buly. Geen enkele topclub gaat deze 32-jarige speler (die buiten ADO overal is mislukt) halen. Ik denk dat Vennegoor eerder een club heeft, en zeker nu hij ook nog eens transfervrij is. Is heel aantrekkelijk!
0
Maandag 8 augustus 2011 om 22:26 uur

<FCDH>

`ADO denkt aan transfervrije Vennegoor als alternatief voor Bulykin`
Maandag, 8 augustus 2011 om 210

Tegen Vitesse bleek opnieuw dat ADO Den Haag nog wel een echte centrumspits kan gebruiken. De hofstedelingen hebben de hoop op de terugkeer van Dmitri Bulykin nog niet opgegeven, maar vooralsnog weigert Anderlecht om de vraagprijs van twee miljoen euro omlaag te halen. Bovendien zijn de salariseisen van Bulykin ook behoorlijk en dat maakt een transfer lastig.

Volgens Voetbal International denkt ADO inmiddels aan een alternatief, voor het geval Bulykin echt niet haalbaar blijkt te zijn. Jan Vennegoor of Hesselink is in beeld om de voorste linie van de ploeg van Maurice Steijn te komen versterken. De boomlange spits uit Oldenzaal zit momenteel zonder club, nadat hij onlangs vertrok bij het Oostenrijkse Rapid Wien.

"Hij is een interessante speler", bevestigt commissaris Paul Beyersbergen namens de Haagse club. "We hebben bij zijn zaakwaarnemer Rob Jansen de vraag neergelegd of hij ADO ziet zitten. Mocht dat zo zijn, dan kunnen we eens gaan praten over een eventuele overgang."

De naam van Vennegoor viel ook al bij PSV, dat nog op zoek is naar een nieuwe spits en in het verleden nog succesvol samenwerkte met de inmiddels 32-jarige aanvaller. Het is niet bekend wat Vennegoor zelf van plan is. Na zijn vertrek uit Eindhoven in 2007 speelde de negentienvoudig international nog voor Celtic, Hull City en dus Rapid Wien.

0
Maandag 8 augustus 2011 om 22:06 uur

rien1

the mouse schreef:

Nee hoor, voor de prijs die genoemd is, of t waar is weet ik niet, dan pas laten gaan..
Volledig mee eens...
Hij is nu al zijn reputatie als haagse supporter voetballer... Aan t kwijt raken met zijn uitspraken. Ik hoop ook gewoon dat ie blijft... Beter voor de ploeg... N ik denk t eindresultaat na 34 wedstrijden...
Inderdaad, gewoon de prijs betalen wat hij (in ieder geval minimaal) waard is. Een beetje touwtrekken is ook niet erg. Maar tussen 1 en 4 miljoen is onoverbrugbaar.
Overigens wil ik graag weten wat ADO eigenlijk gevangen heeft voor Verhoek. Die bedragen schieten nogal uiteen tussen 2,1 en 3 miljoen.
Als het tegen de 3 aanloopt, zou ADO nog eens een bod moeten doen wat iets hoger ligt dan die 7,5 ton. Daarnaast is Vennegoor geen koekebakker hoor. Ik vind hem juist net zo`n soort spits als Bulykin. Ook ik wil Buly natuurlijk liever als eerste, maar ik zou met Vennegoor echt niet ontevreden zijn. Dat het in Oostenrijk niet lekker liep, heeft iedere spits wel eens.
0
Maandag 8 augustus 2011 om 22:05 uur

los

stukje uit juni:

Jan Vennegoor of Hesselink vertrekt na één seizoen alweer bij Rapid Wien. De boomlange aanvaller bereikte met de Oostenrijkse club een akkoord over het verbreken van zijn nog doorlopende verbintenis.

Vennegoor of Hesselink meent dat er nooit sprake is geweest van een gelukkig huwelijk. `Na vier jaar Brits voetbal bij Celtic en Hull City hadden Rapid en ik hoge verwachtingen van elkaar`, zegt de spits op de website van Sport-Promotion.

`We wilden samen voor de hoofdprijzen gaan. Helaas is dat er niet uitgekomen. Het was een teleurstellend seizoen, voor iedereen. Daarom was het beter om uit elkaar te gaan.`

De negentienvoudig international gaat zich de komende periode buigen over zijn toekomst. `Ik ben de mogelijkheden voor komend seizoen aan het onderzoeken, samen met zaakwaarnemer Rob Jansen. Ik sta wat dat betreft open voor alles. Ik ben pas 32, helemaal fit en voel aan mezelf dat ik me wil revancheren voor het afgelopen jaar.`

Vennegoor of Hesselink speelde eerder voor FC Twente, PSV, Celtic en Hull City. De spits kwam tot op heden tot 416 competitieduels en was daarin 171 keer trefzeker.
0
Maandag 8 augustus 2011 om 21:11 uur

Haagsesjaak

Hoe betrouwbaar moet dat zijn, even een hele korte berichtje over Vennegoor. En dan zo`n spits die even ze zakken vult voor 1 of 2 jaar. Liever Bully terug!!!
0
Maandag 8 augustus 2011 om 21:01 uur

JoostJ

de snor: ADO wil Bulykin nog steeds hebben, als het niet lukt gaat Vennegoor spits van Den Haag worden.
0
Maandag 8 augustus 2011 om 20:56 uur

den haag

Nu op Eredivisie live agovv-cambuur !
bij agovv loopt een spits misschien halen ? Net nog gescoord !! 24 jaar ! 1,93 lang !!
Seizoen Club wedstrijden goals
2005-2007 Volendam 31 w 5 g
2008-2010 Veendam 49 w 13 g
2010-2011 agovv 30 w 20 d
2011-2012 agovv 20 minuten 1 d
0
Maandag 8 augustus 2011 om 20:19 uur

Advertentie

kako

the mouse schreef:

Ik denk dat we heus nog wel van een hocher n een Chery gaan genieten...
Als k Chery zo zie de laatste wedstrijden... Bal behandeling,zie de aanname van die strakke bal die die kreeg van immers gevolgd door t schot met rechts...
Het eerste schot van de wedstrijd zondag die die van buiten de 16 in de stuit n in de draai strak rakelings voorlangs schoot!!

Het doelpunt tegen tauras... Deze jongen is gewoon 2 benig behoorlijk sterk,
Met vicento op links n Chery op rechts...
Zie ik een mooie toekomst voor ons op de flanken...
Hocher hebben we nog niet veel gezien... Móet ook ff aan t tempo wennen de één pakt t nu eenmaal sneller op dan de ander, maar t gaat goed komen,viel ik gewoon en heb vertrouwen in t sluwe spelletje van vd kallen...
Vond, maar dat zal wel al genoemd zijn, Chery één van de beste afgelopen zondag. Raadselachtig dat hij er uit gehaald werd, had Verhoek maar gewisseld, speelde matig, als een soort publiekswissel. Vicento naar links terug, Hocher op rechts en Chery in de spits. Maar goed, ben geen trainer / coach, maar sterk vond ik het niet van Maurice!
0
Maandag 8 augustus 2011 om 19:59 uur

Tommy

Aad schreef:

Nee het klopt wel zo`n beetje, maar ook dat tweede bod is geweigerd.
Ik denk dat van der Kallen bij 3-3,5 mio door de knieën gaat maar dat bedrag gaat Feyenoord nooit betalen.
ik snap er trouwens geen ruk meer van.
lex is geen spits.
feyenoord wil hem gebruiken als spits of als aanvallende middevelder.
hij moet dat 3,5 miljoen kosten.
maar ze kunnen schone voor 1 miljoen ophalen die ook diezelfde positie kan spelen
0
Maandag 8 augustus 2011 om 18:34 uur

Nu online

FC Jeff, Lellow, wiegah070, Wahter en 310 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4