Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

rien1

Rico schreef:

ik maak me eigenlijk meer zorgen, om sparta en heracles.. trouwens, ik keek net wat filmpjes op youtube van ons gewonnen wedstrijde, en ik vind egt dat carriaociolo en 2de kans verdiend! als je ziet die goal van hem tegen sparta en die assist tegen az! als je hem gewoon naast powel zet, zie ik nog wel wat in hem
Ik vind het heel jammer dat ik niks meer hoor van/over Fabio. Hij is weer een heel ander type spits dan Powel. Powel is alleen een stuk groter en (lijkt) sterker. Ook qua balvastheid. Fabio is natuurlijk een stuk kleiner en het lijkt wel of hij verzuipt daar voorin.
Maar (en dan komt het) Caraciolo stond in veel wedstrijden ook weer helemaal alleen op dat bekende ADO-spitseneiland voorin. Geen of weinig aanvoer, geen of weinig hulp. Ik heb toch het idee dat als hij nu zou spelen bij ADO, dat het beter zou gaan. Ook weer meer gewend natuurlijk, aangepast. Maar hij komt ook niet meer in het veld als vervanger. Hij verdiend zeker een 2e kans. Alleen nu even laten voor wat het is, dat is beter omdat ze goed op elkaar zijn ingespeeld.  Caraciolo heeft ook baat bij een 2-spitsensysteem.
0
Zaterdag 21 maart 2009 om 17:14 uur

ricardo b

Vincent schreef:

2005/06 Sparta Rotterdam 23 6 Eredivisie
2006/07 RKC Waalwijk 23 5 Eredivisie
2007/08 Heracles Almelo 24 1 Eredivisie
2008/09 Heracles Almelo 23 6 Eredivisie 

voor als je de feiten wilt:

Ricky heeft de afgelopen 4 jaar gemiddeld 11 wedstrijden per seizoen gemist en scoort er 4.

dat, en de clubs waar hij voor uitkwam, zeggen genoeg.

vincent is ok ole ole, vincent is ok ole ole.

weg met die van der berg, net onder de middelmaat voetballer, met weinig scoordend vermogen en veels te temperamentvol (lees veel rode kaarten)

want die 11 gemiste wedstrijden per seizoen, zijn vaak zat, blessures, rode kaarten, en niet opgestelt worden, omdat je NIET goed genoeg ben.
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 08:10 uur

Vakkie-G

Van Veldhoven wil goed resultaat boeken tegen ADO Den Haag

Roda JC neemt het zondag in eigen huis op tegen ADO Den Haag. Beide ploegen zijn degradatiekanidaat en hebben de punten hard nodig. Bij de ploeg uit Kerkrade is er deze week een bom ontploft en het lijkt erop dat de trainer er alleen voor staat. Harm van Veldhoven krijgt volgens zichzelf te weinig steun en staat er alleen voor. Toch hoopt de oefenmeester op winst tegen de ploeg van Wetzel.

"We moeten zien te voorkomen dat wij ons hier weer door laten beïnvloeden. Na de uitzending van Voetbal International wilt de groep reageren en voelt zich aangesproken doordat het verhaal uit de lucht is gegrepen. Dit moet omgezet worden in actie, actie in het veld. Je moet als voetballer reageren op het veld en daar zal ADO Den Haag de tol voor moeten betalen", begint hij op de clubsite van Roda JC.

"ADO Den Haag heeft de afgelopen wedstrijden veel vetrouwen opgebouwd aangezien zij goede wedstrijden hebben gespeeld. Zij leverden veel strijd en gingen goed de duels in zoals van ADO Den Haag wordt verwacht. Ze staan nu goed en hebben daardoor minder zorgen." De ploeg kan niet beschikken over Vincent Lachambre en Dieter van Tornhout. Beide spelers kampen met blessures.
0
Donderdag 19 maart 2009 om 16:11 uur

fcdh sassem

Een ding is zeker die vd Berg wil niets liever als voor den haag spelen en helaas zijn er weinig spelers die dit ook zo voelen. Gevolg Ricky zal zich iedere minuut dat hij speelt in het groen geel helemaal leeg vechten en alles geven. Ik moet zeggen dat ik hem bij alle wedstrijden dat hij tegen ons speelde met heracles en sparta heb zitten vervloeken omdat hij zo waanzinnig goed speelde en vaak een beslissende goal of assist maakte. Als hij bij ons speelt zal hij niets liever willen als zich bewijzen en dat betekent 100% inzet. Rick ik hoop dat je komt!
0
Donderdag 19 maart 2009 om 09:33 uur

Ron1

Tja schreef:

Wetzel laat zijn oren echt niet hangen naar het publiek. Dat geloof je toch zeker niet. De supporters gaan niet uitmaken welke spelers Wetzel moet halen. Dan is het einde zoek. Spartaverhaal klopt wel. Alleen bij Sparta kotsen de supporters hem ook uit door de geintjes die hij flikte tegen zijn oude club.
Van den Berg en Knopper zijn twee dezelfde types voetballers en of je Van den Berg nou mag of niet:

Ricky: heeft een goede trap, heeft Knopper niet meer
Ricky: denk ik meer rendement dan Knopper
Ricky: heeft mentaliteit (een schoffie), heeft Knopper niet
Ricky: kan een man voor de keeper zetten, doet Knopper veel te weinig.

Kortom halen die jongen en neem afscheid van Knopper.

0
Donderdag 19 maart 2009 om 08:41 uur

Kaos

<FCDH> schreef:

vitesse huurt hem ook dus kunnen wij het ook ?
ja das ook waar maar wie weet wil die club hem wel verkopen volgend seizoen

of het wat, ik heb geen idee, te weinig gezien iig
0
Woensdag 18 maart 2009 om 15:14 uur

Advertentie

Kees

kojak1 schreef:

dan kom ik ook wel met een biertje er bij zitten.mooi gezicht,een leeg stadion met toch wel drie drinkende supporters.effe de spanning weg drinken.
Nog een erbij en we kunnen klaverjassen. Voor die spanning van dit jaar, en met name steeds weer in dat laatste kwartier, hebben we aan een krat te weinig denk ik.

Sowieso is het misschien leuk als we het gered hebben om met een paar shouters na afloop van de laatste wedstrijd tegen Vitesse wat te drinken in het home onder de Aad Mansveldtribune.
0
Dinsdag 17 maart 2009 om 20:54 uur

rien1

Jaah schreef:

Inderdaad Rien tot Donderdag 21.15 bij de ticketbox ! Kan iemand effe geen oproep insturen bij adofans.nl ofsow of bij Haguecityfirm of groengeelhart het is echt nodig !!!!
  Dat zou een goed idee zijn om de oproep bij ADO-FANS op de site te zetten!! Heel hard nodig ook! 

Ik heb effe rondgesnuffeld op 1 van de Roda-sites, en daar stond nog iets over uitsupporters.
 Het ging over de wedstrijd FC Groningen-Roda JC 
Ook een leuk reisje voor uitsupporters.
Daar in Grun kwamen zo weinig supporters van Roda dat ze daar het uitvak maar hebben opengesteld voor het thuispubliek. Voor de paar Roda-fans werd een zogenoemde "passende oplossing" gevonden. 
En dat schijnt andersom ook te gebeuren daar in Kerrade waar een klein aantal Groningensupporters kwamen. 

Ik hoop toch werkelijk dat wij als ADO Den Haag echt genoeg supporters meenemen daar naartoe. Een bus of 6 (iets van een kleine 300 man) moet toch kunnen?
Maar toch!! Ik weet het, ik moet er een keer mee ophouden, maar ik geloof mijn ogen (en oren) niet als ik zie en hoor dat er tot nu zo weinig kaarten zijn verkocht!! We hebben inderdaad tot Donderdagavond 21.15 uur de tijd. 

Support our team!! Steun de spelers in Kerkrade!! Roda jc-Ado DH.
En haal kaarten voor 3 tienen.
0
Dinsdag 17 maart 2009 om 20:35 uur

rien1

Bert schreef:

Snap er ook niks van zijn ze bang dat ik mijn klompen meeneem ofzo

Volgende week is AZ uit daar valt lijkt mij niks te halen. 

De eerste thuiswedstrijd is pas weer 11 april gasten. Duurt nog zowat een maand!!! Dus als je deze maand je club nog wil steunen naar  Roda gaan dus.
Ik kan me gewoon echt niet voorstellen dat er zo weinig supporters naar deze tot nu toe allerbelangrijkste wedstrijd gaan tegen Roda JC. Ik kan het niet geloven!

Komop gasten!! Halen die kaarten!! Bij deze belangrijke wedstrijd hebben onze jongens de supporters juist hard nodig!!!
0
Dinsdag 17 maart 2009 om 19:23 uur

kojak1

kees,fijn om effe kennis gemaakt te hebben.had alleen weinig tijd maar dat komt volgende keer wel.trouwens,zit nog na te genieten,heb de wedstrijd nou al 2keer op eredivisie live gezien.zelfs de commentator was zeer positief over ado.maak je ook niet vaak mee.
0
Zondag 15 maart 2009 om 21:09 uur

Nu online

wiegah070, zuiderwijk en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4