Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Waht schreef:

Hoe k je erbij Ernie Brands` een geschikte trainer te vinden.
Een Brabander die laf speelt en niets met onze club heeft.
Jij wil echt weer Jupiler spelen. Pastoor ook een geweldenaar zeker.
Welterusten en blijf vooral afgeven op Steijn.
We hebben nog nooit Een selectie gehad waar over nagedacht is.
Jol is de enige trainer die ik graag zie komen omdat hij iets los kan maken voor ADO. De rest is minder dan Steijn.
Dank je voor je reactie. Ik respecteer je mening, maar ben het niet met je eens.
Ik kan me hier op de shoutbox veel geklaag herinneren over het laffe spel onder Steijn, dus wat dat betreft zie ik daar een overeenkomst.
Pastoor wil ik hier niet.
Brandts heeft in tegenstelling tot Steijn goede resultaten geboekt als trainer. Ik ben overigens geen grote fan van Brandts, zie veel liever Jol komen of anders Koster.
De realiteit is dat Steijn wat mij betreft, op het eerste gedeelte van vorig seizoen na, altijd onder de maat heeft gepresteerd met ondermaats spel. Ondanks dat het nu -gelukkig- wat beter gaat, staat ADO nog altijd onder de degradatiestreep met een wat mij betreft voor ADO-begrippen prima selectie. Mijn bescheiden mening is dat Steijn geen of nauwelijks een betere trainer is dan Wetzel, Adelaar of Atteveld. Hij krijgt vooral veel krediet van mensen als jij omdat het een `echte Hagenees` is.

Laten we elkaar spreken aan het eind van het seizoen. Als ADO dan onder Steijn in de middenmoot staat, met niet meer dan twee keer meer verloren dan gewonnen, neem ik mijn woorden terug en zal ik het seizoen daarop niet meer over hem klagen. Beloofd. En ik zal ook blij zijn als hem dat lukt.
0
Zondag 24 november 2013 om 09:23 uur

Mike

Waht schreef:

Hoe k je erbij Ernie Brands` een geschikte trainer te vinden.
Een Brabander die laf speelt en niets met onze club heeft.
Jij wil echt weer Jupiler spelen. Pastoor ook een geweldenaar zeker.
Welterusten en blijf vooral afgeven op Steijn.
We hebben nog nooit Een selectie gehad waar over nagedacht is.
Jol is de enige trainer die ik graag zie komen omdat hij iets los kan maken voor ADO. De rest is minder dan Steijn.
Weer dat rare sentiment.... Wie zegt dat Jol als enige wat kan losmaken bij onze spelers? Het overgrote deel van onze selektie komt niet uit Den Haag. Ik snap die redenatie van sommigen hier niet.
Het gaat niet alleen om de vaardigheden van de trainer maar ook om de klik met de groep. Ik ben niet overtuigd van Steyns kwaliteiten op het veld en op de bank maar vind hem bijzonder sympathiek en hij wordt voorlopig gesteund door zijn samengestelde spelersgroep. Aan de spelers om zijn vertrouwen waar te maken.

Neemt niet weg dat ik denk dat er trainers zijn die meer kunnen bereiken hier.
We zullen wel zien. Als we vandaag winnen is het halleluja maar als we verliezen breekt de pleuris vast weer uit.

0
Zondag 24 november 2013 om 09:18 uur

Waht

wdr schreef:

Ernie Brandts heeft net drie achtereenvolgende titels gewonnen in Afrika en wil graag weer in Nederland trainen. Ik zeg doen!
Hoe k je erbij Ernie Brands` een geschikte trainer te vinden.
Een Brabander die laf speelt en niets met onze club heeft.
Jij wil echt weer Jupiler spelen. Pastoor ook een geweldenaar zeker.
Welterusten en blijf vooral afgeven op Steijn.
We hebben nog nooit Een selectie gehad waar over nagedacht is.
Jol is de enige trainer die ik graag zie komen omdat hij iets los kan maken voor ADO. De rest is minder dan Steijn.
0
Zondag 24 november 2013 om 02:41 uur

CrazieD

TillValhall schreef:

Voor de lcv positie is Kanon juist gehaald. Alleen moet je nu ook nog een ervaren rcv hebben. Zuiverloon en Supa op 2 respectievelijk 5 staat wat mij betreft niet ter discussie. Wormgoor en Beugelsdijk zijn middenmoot Jup en Buwalda is er nog lang niet klaar voor. We hebben het over Eredivisieniveau. Je moet spelers hebben die er meteen staan. Met kinderen en veredelde b-elftallen win je niks. Je moet minimaal 15, 16 veldspelers hebben die allemaal gelijkwaardig aan elkaar zijn. Dat is je a-kern van basisspelers. De b-kern bestaat uit de reserves die blessures en schorsingen op moet vangen, en de c-kern bestaat uit je meest talentvolle beloften die je mondjesmaat brengt met af en toe korte invalbeurten zodat zij alvast aan het hoogste niveau kunnen ruiken, waarbij je elke 2 jaar een paar spelers van de a-kern uitfaseert.

Den Haag heeft hard geld nodig en je zit met een paar spelers die volkomen overbodig/commercieel interessant zijn om nú te verkopen.

Zwinkels, Wormgoor, Beugelsdijk, Van Haaren, Van Duinen (die mis je echt niet, Gehrt en Tira zijn veel beter, en Kramer is ook een goeie die veel makkelijker scoort dan Van Duinen). Het enige wat `ie heeft is z`n snelheid maar dat is een zinloos wapen als je nog steeds heel veel ruimte en teveel kansen nodig hebt om ze er ook daadwerkelijk in te leggen. Het is gewoon geen scorende spits. 4-4-2 ruit met Gehrt en Tira in de spits en Alberg daar kort achter is veel gevaarlijker. Vleugelaanvallers hebben we zat, je moet gewoon kijken welke spelers precies het beste klikken op die posities. Geef Esajas, Kastaneer, Schet en Merencia maar eens kansen. Gewoon testen wat goed uitpakt. Cabral en Gouriye laten het niet zien dus moet je andere jongens erin gaan zetten. Ik wil eens een totaal ander elftal zien, met een ander systeem. Dit werkt duidelijk voor geen meter. We bungelen ergens onderaan, je moet gaan spelen om te winnen met mooi, aantrekkelijk, verzorgd, aanvallend voetbal. Je hebt alleen wel heel hard die ervaren rcv nodig. Dit team is stuurloos, heeft geen echte leider.
Met alle respect hoor... Maar ik ben blij dat jij geen trainer bent van onze BVO! Je zal vast goede bedoelingen hebben hoor, daar niet van.. Maar wat jij nu schetst is complete waanzin! Jij doet onze belangrijke spelers wel heel makkelijk in de uitverkoop! ;-)
0
Maandag 18 november 2013 om 22:37 uur

Rob2002

Kees schreef:

Pascal heeft een fantastische periode bij ADO achter de rug. Is één van mijn meest favoriete spelers van de laatste tijd. Heb altijd genoten van hem maar ook ik vind dat je hier als club niet meer aan moet beginnen.
Alleen met de laatste zin ben ik het met je eens.

Voor de rest; duurbetaald en de verpersoonlijking van de degradatie met onze aller trainer FA.
0
Maandag 18 november 2013 om 20:56 uur

wdr

Waarom keert de naam van Bosschaart hier steeds terug? Die moest hier een paar jaar geleden weg omdat hij het niet meer kon belopen in de eredivisie. Zou net zo`n goede aankoop zijn als Ali. Dan kunnen we gelijk Aad de Mos als trainer aanstellen en Stijn Vreven ook terughalen. Kom op.
0
Maandag 18 november 2013 om 15:55 uur

haagse-Dick

Hajee schreef:

Lees veel negatiefs over de beleidsmakers, maar geen van de negatievelingen komen zelf met een oplossing die van enig realisme getuigd. Ben geen vdK adept, maar zie wel dat we, sinds hij aan het roer staat inderdaad stapjes maken.

Op de HCF site hadden ze ene Sjaakie, nou wij hebben er ook een paar.
Veel roepen, zelf niets bijdragen en dan afsluiten met: "ik hoop dat ik ernaast zit". Ja, zo ken ik er ook nog een paar.

Als we deze twee wedstrijden niet winnen en daardoor laatsten staan wie heeft het dan nog over stapjes maken. Onder van de brom hebben we zeker een stap gezet maar helaas hebben ze daarin niet doorgepakt. En met stapjes maken hoeven we geen kraampjes rond het stadion maar een volwaardige trainer met een leuk voetballende ploeg die ergens voor strijd met een eigen identiteit. Ook hoop ik natuurlijk op een winst tegen utrecht en 020 maar vergeet niet dat dit wel eens heel fout kan aflopen en dan het hele verhaal weer over nieuw zal gaan beginnen. Nee ben het er dus niet mee eens met die stapjes maken, daarvoor zullen ze eerst moeten laten zien dat ze linkerrij waardig zijn ipv vechten tegen degradatie. Maar ja iedereen heeft hier wel een mening over!!!

0
Vrijdag 15 november 2013 om 17:47 uur

haagse-Dick

Steijn tevreden over oefenwedstrijd

Maurice Steijn liet de spelers van ADO Den Haag donderdagmiddag een onderling duel spelen. De trainer van de club uit de Residentie was van mening dat het een nuttig duel was, mede door de terugkeer binnen de lijnen van Vito Wormgoor en Mitchell Schet.

Voornoemde spelers waren langdurig niet inzetbaar door blessureleed. ”Ik wilde een goede oefenwedstrijd spelen en ik wilde Wormgoor en Schet testen. Dat was de bedoeling van deze wedstrijd, dus ik ben tevreden”, aldus de trainer tegenover RTV West.

Wormgoor was zes weken afwezig, de verdediger was dan ook blij dat hij eindelijk weer eens een wedstrijd kon spelen. Hij mocht van trainer Steijn 45 minuten in actie komen. “Ik had nog wat langer gekund. Maar dat is me afgeraden door de trainer. De revalidatie ging prima. En ik heb redelijk conditioneel kunnen werken. Nu maar hopen dat ik geen reactie krijg vrijdag."
0
Donderdag 14 november 2013 om 18:26 uur

Advertentie

bufkes

Morgen: de 21 ste sterfdag van een groot ADO trainer
0
Woensdag 13 november 2013 om 20:40 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Compleet onnavolgbaar ben je , hoezo "nog steviger in het zadel" ??
Waar baseer dat soort uitspraken toch op ???

Oh ja, gewonnen van Cambuur.....tis wat !!!
Komende weken......Utrecht uit, Ajax thuis , Groningen uit........kunnen zomaar 0 pnt worden en sta je vet onder de streep , dan wil ik het nog wel eens zien. Nee , op een paar uitschieters na is het kommer en kwel onder die prutser , aardige vent daar niet van, maar daar pak je geen punten mee.

Fijne avond.
Als beide directies geen afscheid nemen van de trainer na zo`n slechte serie dan geeft men dus duidelijk te kennen dat er vertrouwen is in de technische staf. Ook laat men zien dat er een traject voor de lange termijn is ingezet en men weigert impulsieve beslissingen te nemen.

De positie van de trainer is dus gewaarborgd/verankerd en is niet wankel na een periode van tegenvallende resultaten. Ook heeft men zich niet laten beïnvloeden door de buitenwacht en, apart genoemd, de media.
0
Dinsdag 12 november 2013 om 16:56 uur

Nu online

Grimm, Alle ballen op Jort, Fido, Remy V, Advocado, Swaber, grijze gek, Bolskie, Lellow, Max en 397 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2