Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

DaveDH schreef:

Kom je zelf wel eens buiten? In welk bedrijf verdiend iemand die exact het zelfde werk doet tot 2,5x meer dan de gemiddelde werknemer...

Dat gebeurd gewoon niet niet, zelfs niet als die werknemer beter is, hooguit krijgt die dan een promotie met meerdere verantwoordelijkheden.

Ik zie dat een hoop mensen zich in een hoop bochten proberen te wringen om de belachelijke hoge salaris eisen van Bully te verantwoorden...

Al deze personen inclusief jij zijn wel vergeten hoe juist dit probleem in het een hele grote rol in het degradatie seizoen heeft gespeeld...

Omdat er niet presterend spelers (vooral uit de stal van ratje Jansen) een bak meer verdiende dan de andere....

Maar goed, geef Bully maar alles wat die hebben wil, maar als er dan straks gezeik is omdat hij niet presteert moet jullie ook gewoon je mond houwen, want dit is exact wat jullie allemaal zo graag willen...

Veel plezier ermee, ik kom me gelijk nog wel een keertje ophalen
het gelijk kom je nooit ophalen want de feiten liggen er.
vorig jaar een top seizoen in alle rangen standen,financieel etc...

en over het werk ik ben zelf manager en er is wel degelijk een verschil in het bedrag wat je verdiend,ten eerste is het leeftijd gebonden ten tweede heeft hert wel degelijk met ervaring te maken.
maar ook met kunde en kwaliteit.

ook op ons werk zijn managers gehaald die meer verdienen als de andere managers en waarom omdat deze manager van meer waarde kunnen zijn en de kwaliteit hebben om een bedrijf nog verder te brengen.

bulykin is daar een goed voorbeeld van hij heeft ado op de kaart gezet anders hadden we weer voor plek 15 t/m 18 gestreden en als jij dat niet ziet ga ik toch zeer twijfelen over je voetbal visie.

0
Donderdag 19 april 2012 om 21:00 uur

Haagse Kelt

Kees schreef:

Wat denk je dat er bijkomt: spelersmakelaar, vliegtickets, huisvestingskosten, auto en ga zo maar ff door.

Boymans heeft sowieso een restopbrengst.

Ik lees hierover gokken. Moet je zeker eens doen. Maar doe dan een gok die in verhouding tot je begroting staat. En niet rond één miljoen op een begroting van plus minus 13 of 14 miljoen.

Van die 13 of 14 komt overigens een groot gedeelte niet aan het voetbal toe maar andere kosten zoals je onderhoud, personeelskosten kantoor en ga maar ff door.

Zo`n gok is volkomen onverantwoord. Hoe graag ik ook een spits van het kaliber Bulykin zie komen. En voor de goede orde: ik vind het een fantastische spits en vanaf de eerste seconde toen hij op het veld bij Lakwa stond was ik al verkocht en heb hier geshout dat ik hem graag zie komen. Maar nu is het een ander verhaal.

Mocht ie komen en scoren voor ons dan ben ik de eerste die zo hoog springt dat ik mijn hoofd aan het dak van de tribune stoot. Zo hypocriet ben ik ook wel.
Als ajax niet meer 8 ton per jaar wil betalen gaan we als ADO toch zeker niet richting het miljoen?
Daarom zeg ik: eenmalig 5 tot 7 ton tekengeld (geld dat je anders voor een transfer van bijv. Poepon ook moet betalen) en dan een salaris van 3 ton per jaar. Erbij komen nog (zoals voor iedere speler) de normale wedstrijdpremies, maar huisvesting, vliegtickets etc betaalt ie maar lekker zelf of dezelfde regeling als met de andere spelers.

Boymans (was ik bij VVV ook van gecharmeerd) moet denk ik nog iets meer kosten dan die 5 tot 7 ton en heeft zich nog niet bewezen zoals Bulykin. Dus alhoewel die wel potentie heeft en relatief jong is, is het ook een gok.

Als het klopt dat Bulykin inderdaad een miljoen per jaar wil verdienen zal ie naar Rusland of zo moeten. In NL gaat geen club dat betalen voor een 30+ speler. Ik denk ook niet dat Bulykin dat verwachtte toen hij met ADO ging praten. Ik denk eerder dat ADO geen tekengeld wil betalen en ook geen salaris van 5 a 6 ton. Dat kan, maar dan snap ik niet waarom je als ADO voor Poepon wel hetzelfde zou willen betalen.
0
Donderdag 19 april 2012 om 16:43 uur

Haagse_Aad

super fc denhaag schreef:

toch ook een teken dat je uit gehuurde spelers meestal meer rendement haalt.
Waarom?

Heerenveen heeft Dost (gekocht)

Roda heeft Malki (gekocht)

Vitesse heeft Bony (gekocht)

AZ heeft Altidore (gekocht)

Ajax heeft Sigtherson, Bulykin, de Jong (gekocht)

Twente heeft de Jonh (gekocht)

PSV heeft Toivonen (gekocht)

allemaal spelers die er meer dan 15 inschoppen dit seizoen...
0
Donderdag 19 april 2012 om 16:43 uur

DaveDH

super fc denhaag schreef:

als jij niet meer dan 5 a 6 ton voor bully kwijt wil moet je lekker fan van een juppiler ploeg worden. wij willen omhoog kijken niet omlaag mooie pino
Er is toch een salaris plafon van 3 ton, waarom zou hij dan meer dan het dubbele moeten verdienen... het is een goede spit maar het kan niet zo zijn dat één speler 2x zoveel verdiend als de rest van het 11tal, daar krijg je gezeik van... loop je volgend jaar weer te huilen dat Stein de groep niet in de hand heeft en door de slechte sfeer er weer niet gepresteerd word.

Of ga jij wel het zelfde werk doen als je collega voor de helft van je salaris?
0
Donderdag 19 april 2012 om 14:19 uur

ADODENHAAG

Ooievaar schreef:

Uiteraard moet je dan een kopsterke spits hebben, anders heeft het inderdaaad weinig zin. Maar hoop dat het één verband houdt met het ander. Kubic geniet ook mijn voorkeur. Maar ja, het prijskaartje hè?

Aan de anderke kant heeft ADO afgelopen jaar goodwill verspeelt, door een veel mindere selectie, trainer en daardoor mindere prestaties. Dus(...)
Waarom nu in dit stadium Kubik, nu Vicento zo aan het ontwikkelen is? Rechtsbuiten Chery, de vraag is of je die het vertrouwen blijft geven. (of op het middenveld zetten, maar dat is wel een fysieke slag) Maar het lijkt me duidelijk dat de spits positie DE prioriteit heeft. (Ebi Smolarek kan ook goed vanaf rechtsbuiten spelen)
0
Donderdag 19 april 2012 om 13:02 uur

DHFC070

Spelers terughalen blijft not done in mijn ogen gaat 9 van de 10 keer gewoon fout omdat de verwachtingen te hoog zijn. Mocht Bulykin wel komen dan kan het bestuur wat mij betreft ook meteen hun koffers pakken want waarom zou het dit jaar dan wel kunnen en vorig jaar niet? In dat geval heb je dus gewoon een jaar weggegooid en mag je van geluk spreken dat je geen nacompetitie hebt gehaald. Nu gaan we dus weer maanden dit spelletje krijgen en komt hij uiteindelijk niet en dan zitten wij opgescheept met een schaduwlijstje waar niemnad opstaat?



0
Donderdag 19 april 2012 om 12:51 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

In a dam verdient hij met wedstrijdpremies en kampioenschapspremie meer dan een miljoen!!!

De bedragen die jij noemt zijn aardig in de richting .Probleem in dit verhaal is alleen het volgende .Er zijn binnen de sponsorgroep bij Ado mensen die zeer bereid zijn om mee te helpen om die 8 ton op tafel te leggen .Ado heeft echter een salarisplafond van 3 ton .Natuurlijk weten ze dat Buly niet voor 3 ton komt en zin ze best bereid om daar een uitzondering voor te maken en hem zoals jij zegt een half miljoen te geven .In het uiterste geval met wat rare constructies ook nog wel 6 ton .Probleem van dit verhaal is echter dat Immers ,Toornstra ,kum of van mijn part Poepon of de Ridder ook niet gek zijn en ook weten dat Bulykin ver boven het salarisplafond verdiend .Dit wil Ado voorkomen .Nu kunnen ze 5 ton misschien nog wel verdedigen maar 8 ton tegenover 3 ton natuurlijk niet .
Ik laat even tot mij doorwerken wat jij schrijft. Maar waarom dan het gesprek aangaan? Je weet namelijk van te voren al dat dit ver boven het salarisplafond eindigd.
0
Donderdag 19 april 2012 om 12:46 uur

Advertentie

Haagse_Aad

DaveDH schreef:

Was jij bij die besprekingen toen Steijn zo aan het "drammen" was?

Was het niet gewoon zo dat Den Haag aan het eind van de eerste helft van het seizoen door bijna als zijn spelers heen was... (toegegeven door traag handelen van oa Paul Speknek) en toen was Ali daar... Het moge duidelijk zijn dat het een noodgreep was...

Ik kan me niet voorstellen dat als we niet die golf van afwezige hadden gehad wij Ali in het geel/groen hadden gezien...

En dan nog... Paul Speknek blijft gewoon een lompe idioot die helemaal niets te zoeken heeft bij Den Haag, ook is hij helemaal niet gekwalificeerd om ook maar wat voor oordeel aan welke speler dan ook te geven... dan kunnen we net zo goed jou ook TD maken
Als ik TD was hadden we i.i.g. een andere trainer en stond Bousaboun gewoon met een shoarmakraam naast de pata kraam van Henk..

Kijk als je eerst spelers wegstuurd (Hocher) en dan zegt we hebben niet genoeg spelers is een beetje raar natuurlijk..

Als je er vervolgens achter komt dat de speler die je dan zo nodig wilde hebben (Ali) veel te traag en te dik is stel je hem niet meer op en geef je je ongelijk toe..
Dat is beter dan hem elke wedstrijd toch weer de kans geven in de hoop dat er een bal per ongeluk invliegt zodat je kan zeggen Ali heeft een toegevoegde waarde en dat je dat goed hebt gezien..

En waarom kan jij zo goed oordelen over Paul Beijersbergen? Omdat het stoer is om op het bestuur te zeiken? Die man doet ook gewoon zijn best... en is soms misschien wat onhandig in zijn uitspraken... maar dat is jouw held Maurice ook..
0
Donderdag 19 april 2012 om 11:28 uur

070

treb72 schreef:

Gaaf dit soort shouts.

Alweer n speler die nog geen bal getrapt heeft en wordt afgebrand.

Tuurlijk is het moeilijk voor iedere speler om in het sterren team van Den Haag te komen , die spelers zijn op dit moment zo geweldig daar past geen enkele speler tussen ook al heb je n behoorlijk rijtje clubs achter je naam en heel veel interlands voor Jong Oranje gespeeld.


Laten we m nou eerst n kans geven, en bovendien komt hij als buitenspeler, omdat er iemand gevoed moet worden met voorzetten.
?? weer iemand die over afbranden begint... Ik geef aan dat ik Hoesen en van Aanholt aanwinsten zou vinden. En over De Ridder geef ik drie argumenten waarom ik hoop dat hij niet komt. Mag volgens mij op een shoutbox. Het gaat mij ook helemaal niet om de persoon De Ridder, en als hij komt zal ik hem heus een eerlijke kans geven. Maar voordat het zover is hoop ik dat men zich bedenkt bij Den Haag.

Een shoutbox is er toch niet om elke speler die genoemd wordt in het geruchtencircuit meteen lovend tegemoet te treden?
Holla, Hoesen, Poepon, Van Aanholt, Meijers, Bruins, Fernandez, ik zou er blij mee zijn. Alleen bij Wormgoor en De Ridder heb ik twijfels.

Ik hoor graag waarom De Ridder wel een juiste aankoop zou zijn. Omdat hij veel clubs achter zijn naam heeft? Is dat een argument dan? En Jong Oranje, heel vroeger, tsja. Kijk ook eens wat hij gepresteerd heeft en hoe vaak hij geblesseerd is geweest. Dan mag je toch zeggen dat je het geen grote aanwinst vindt?
0
Donderdag 19 april 2012 om 11:21 uur

DaveDH

Bert schreef:

Je doet net of VVV niks meer wint. We zijn helemaal nog niet veilig.
Er zijn gekkere dingen gebeurd binnen het voetbal. Maar goed ga maar rustig slapen als je denkt dat alles goed komt.

Los van het feit of hij nou wel of niet extra gemotiveerd is. Hij moet zijn mond houden en voetballen tot we definitief veilig zijn. Zijn uitspraken waren voor de wedstrijd tegen Ajax nou ook niet bepaald handig te noemen.
Ik zou niet weten waarom hij "zijn mond zou moeten houden" en nee ik zie VVV idd geen punten genoeg meer pakken tegen Twente en Ajax om ons nog in te halen, jij wel?
0
Woensdag 18 april 2012 om 22:00 uur

Nu online

Haagsekoerd en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4