Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Peppie

Junkert gaat nooit hierheen komen, waarom zou hij van roda naar ons komen..

Hij zit lekker in zn vel daar, dus als ie weg gaat is t voor t geld of voor de sportieve verbetering. Wij zijn geen van beide.
0
Woensdag 18 april 2012 om 20:28 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Boussaboun snapt fluiten fans niet
Ali Boussaboun vind het een schande dat hij in de wedstrijd tegen Groningen werd uitgefloten. Hij begrijpt ook niet waarom dat gebeurde.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 18 april 2012 om 18:20 uur

Haagse_Aad

ADODENHAAG schreef:

Soms vind ik het jammer dat we niet als volwassenen met elkaar om kunnen gaan hierzo al op deze box..
Komt omdat sommige zich te stoer voelen..

Zelfde waarom er na een doelpunmt op de trap bij vak O gevochten word... iemand krijgt dan wat bier over zich heen en kan daar niet tegen.. en dan kansloos daarom gaan vechten om te laten zien hoe stoer je wel bent..
0
Woensdag 18 april 2012 om 13:33 uur

Haagse_Aad

miq72 schreef:

Bulykin zal voor Ado nog minimaal 2 jaar een topspits zijn .Ook bij Ajax scoort ie heel veel in de weinige minuten dat hij krijgt .Ook daar is geen Wesley Verhoek en krijgt hij weinig voorzetten van de buitenkant .Bulykin zal je idd in 2 jaar pak m beet 1.2 miljoen kosten en hij heeft idd geen restwaarde .Maar mijn stellige overtuiging is dat je weer mee doet om europees voetbal en zeker niet in de problemen komt onderin .Daarnaast brengt de komst van Hem op vele andere manieren geld in het laatje zoals sponserinkomsten ,kaartverkoop en je plek op de ranglijst .

De vraagprijs van Poepon is 1 miljoen .Stel je koopt deze matige spits voor 8 ton en legt hem ook 2 jaar vast voor 3 ton per jaar .Dat is bij elkaar 1.4 miljoen .Als je dat vergelijkt met Bulykin zou het waanzinnig zijn om Poepon te halen .Want je moet nog maar zien of een speler als Poepon nog enige restwaarde heeft .

Conclusie van mijn verhaal is dat je god op zijn blote knieen mag danken als Buly terugkomt .Ook omdat Ado gewoonweg niet in staat is om een andere topspits te halen .
Helemaal mee eens!

En waarom zou hij trouwens geen voorzetten krijgen met Vicento, Elbers en een Chery?

Chery kan een bal echt wel voorgeven... maar als hij dat nu doet gebeurd er niks mee (met zijn eigen voortzetting ook niet overigens, maar dat terzijde)..
0
Woensdag 18 april 2012 om 12:08 uur

BLEISWIJK-1

Haagse Kelt schreef:

Niet met je eens Dave.

Bulykin heeft bewezen dat het zeker voor onze begrippen een topspits is. Zo een die we lange tijd niet gehad hebben en waarschijnlijk ook lange tijd niet zullen hebben. Ik was er ook ziek van dat hij naar die walgelijke club ging, maar als ik mijn groengele bril afzet kan ik het begrijpen: een riant salaris (8 ton) bij een club die op alle fronten actief is, dus speelminuten krijg je wellicht wel.

Nu is de situatie iets anders: inmiddels is duidelijk dat Bulykin daar 4e spits is en zal ajax ook niet meer 8 ton gaan betalen. dat wil echterv niet zeggen dat hij er niks meer van kan. Voor ons is Bulykin nog steeds die topspits die aankomende jongens zoals Van Duinen ook nog veel kan leren. Je moet er alleen je salarishuis niet voor om trekken. Maar als je een Poepon zou halen kost dat ook geld. Die is weliswaar jonger dan Bulykin, maar ook veel minder goed. Dus zeg ik betaal bulykin volgens ons salarisplafond (2.5 ton of zo), maar geef hem pak m beet 5 ton tekengeld. Geld wat je ook kwijt zou zijn als je elders een spits haalt die nog niks bewezen heeft. Is zowel voor ADO als Buly een win win situatie. ls we niemand meer kunnen halen die een ajax verleden heeft kunnen we wel ophouden.
Kelt, goede shout m.u.v. dat tekengeld. 5 ton! Waarom? Dan betaal je over het eerste jaar nog 7,5 ton. Dan kan je wel zeggen dat dit na een periode van twee of drie jaar evenredig een stuk minder zal zijn. Maar als club zijnde moet je bulykin niet over een al te lange periode vast willen leggen. Mijn voorstel zal zijn 1 jaar met nog een optiejaar. Je weet niet of bij hem de sleet erop komt en je moet ook oog houden voor de talenten.

Ik zou zeggen gewoon een salaris van 2,5 tot 3 ton, met eventueel nog een bonusconstructie bij goede individuele prestaties. En als hij dan nog meer wil, gewoon niet doen.

Deze soap/flirt zal echt niet lang gaan duren. Daar hebben ze afgelopen zomer wel van geleerd. Ik denk dat voor het einde van de competitie het duidelijk zal zijn en ADO anders op zoek gaat naar een ander alternatief.
0
Woensdag 18 april 2012 om 11:36 uur

Advertentie

Tommy

Reswek schreef:

juist Dave, mee eens!

vorig jaar baalde ik er echt van dat ie weg ging, nu hoeft ie va mij niet terug te komen
gebeurd dat wel is het natuurlijk geen slechte zaak maar de argumenten die je noemt zijn ook waar

ik zie t wel, ik heb liever ook niet dat ie ado als afdankertje ziet, graag of niet buly

ga maar lekker naar vitesse naar je vriend, ook zo een verrader!
sorry niet beledigent bedoeld maar hoe oud ben je???
Dat is het hele leven.
Money talks en bullshit walks.
Zelfde geld voor immers als die het dubbele kan verdienen bij feyenoord gaat ie ook.
Leroy Fer zei ik ga nooit naar ajax.
Geloof mij nou als ajax net zo goed was als dat ze in 95 waren en om de winst in de champions league zouden spelen dan ging ook hij naar ajax.
Waarom???
Omdat voetballers op een zo`n hoog mogelijk podium willen spelen om zichzelf in de kijker te willen spelen.
Vervolgens naar een nog hoger podium om zichzelf finacieel onafhankelijk te spelen.
haat en nijd zit tussen supporters van clubs en niet tussen spelers en clubs
0
Woensdag 18 april 2012 om 10:29 uur

DaveDH

Beest schreef:

voor zover ik het destijds heb begrepen moest ie een miljoen kosten wou ado dat niet betalen en is ie toen via een ruilconstructie naar de joden gegaan want die hadden niks voor hem betaald maar een speler van de toekomst beloofd
Ik heb begrepen dat DH wel bereid was dat miljoen neer te leggen via geldschieters maar dat Bully (lees zaakwaarnemer) toen al de boot af hield... hoe het ook zij, hij is op een enge manier weggegaan naar de maast walgelijke club van Nederland, en nu die daar uit de gratie is gevallen is ADO weer in beeld?

Investeer dat belachelijke salaris van Bully maar in paar jonge aanvallers waar je misschien ook nog wat aan kan verdienen, Bully heeft ook geen restwaarde meer dus waarom zou je het doen, het is niet dat het een garantie voor doelpunten is... oude spelers terug halen is nog nooit een succes geweest bij Den haag.

Ik zou het niet doen als ik Den Haag was, de enige uitzondering die ik zou maken is als die naar een normaal ADO salaris zou zakken, maar voetballers kennende zit dat er niet in.
0
Woensdag 18 april 2012 om 09:53 uur

ADODENHAAG

Reswek schreef:

kk kneus ben jij joh

ga lekker bij ajax op de tribune zitten

weggooier

kijk nou wwat je zegt

om talent in de weg te zitten:
Dus Ali zit bij denhaag te trainen elke dag ze best te doen met de gedachte: ik ga lekker elbers in de weg zittten??!?!?!
pfffffffffff

dus als je slecht speelt(zoals bijna iedereen dit seizoen) wordt je uitgefloten:
weet je wie dat doen? de mensen waarvan wij altijd zingen ajax publiek ajaxpubliek......... zelf hoor je dan ook bij

ik vind dat jij aan je moeder een ajax shirtje of psv shirtje moet vragen voor je verjaardag, dan kan je wat vaker juichen voortaan en posters vanje favoriete spelers boven je bed hangen

NEP/SUCCESSUPPORTER DAT JE DER BENT

pleur op man
hekel aan dat soort gasten

tuurlijk speelt ie matig maar wie niet
om hem dan al voordat ie ingevallen is uit te fluiten , kan er bij mij niet in

gaan we dalijk ook Immers uitfluiten als ie weg gaat? Elia is ook weggepest en ga zo maar door
Ricky vd bergh ook een voorbeeld, jongen die er altijd voor gaat en vecht voor de ploeg , ok ook ongelukkig zoals Ali maa zijn jongens van de club van de stad, die fluit je niet uithoe dan ook......... je kanniet van ze vragen om 10 goals te scoren in een jaar enige is inzet tonen en vechten en je kan zeggen wat je wil maar dat doen ze

maar goed gelukkig zijn er nog wat supporters die dit wel begrijpen, tegenwoordig lopen er allemaal nepperds bij
Weet niet wat je allemaal lult, ik ben persoonlijk niet van het uitfluiten maar tegen Groningen werd hij door een aantal duizend man uitgefloten en dat is niet voor niks. Ik begrijp waarom zij dat deden en ik snap niet waarom Ali speelt (al is dat misschien wel afgelopen omdat hij gister weer gewoon bij de beloftes mee mocht spelen), maar ik ben niet diegene die eigen spelers uitfluit. Ongelooflijk deze reactie, jammer.
0
Woensdag 18 april 2012 om 00:11 uur

langepino

waarom praat iedereen nou over poepon!!die de Leeuw van de graafschap is 10x beter! en volgens mij een stukkie jonger!
0
Dinsdag 17 april 2012 om 17:47 uur

supporter-noord

Boussaboun baalt van fluitconcerten eigen aanhang: "Een schande" Door Gideon de Koning | 17 April 2012 om 13:33 | Bron: Haaglanden Voetbal | Wed 50 euro gratis
Wat is jouw mening? Reageer nu!


Ali Boussaboun heeft zijn frustratie geuit over fluitconcerten aan zijn adres. De aanvaller van ADO Den Haag werd vorige week tegen FC Groningen uitgefloten door eigen supporters.

"Wat moet ik daarover zeggen? Ik vind het een schande. Ik begrijp ook niet waarom. Het is niet dat ik matig presteer of niet mijn best doe. Waar dit vandaan komt weet ik niet. Ik ben ook nog nooit zo uitgefloten. Ook niet toen ik bij een voormalige ploeg op bezoek kwam. Maar dan gebeurt het juist bij mijn eigen club. De club waar ik groot bij geworden ben. De club waar ik meer dan honderd wedstrijden voor gespeeld heb. Daar word ik uitgefloten door mijn eigen supporters", zegt Boussaboun.

De Marokkaan begrijpt er niets van. "Wat die mensen bezielt om mij uit te fluiten, zou ik echt niet weten. Ik heb nog nooit een verkeerd woord over Den Haag of de supporters gezegd. Ik had hier met plezier gespeeld. Ook toen ik bij andere clubs speelde, heb ik altijd aangegeven dat ADO Den Haag mijn club is. Het is gewoon heel raar. Ik weet het ook niet. Van de supporters die op die tribune staan ken ik er misschien negen van de tien persoonlijk. Als ik ook door de stad loop en ik kom supporters tegen hoor ik ook nooit wat. Blijkbaar op de tribune vinden ze het nodig om te fluiten. Als je een echte supporter bent, dan sta je achter je club en je spelers. Dan fluit je ze niet uit!"

0
Dinsdag 17 april 2012 om 14:42 uur

Nu online

LemonHaze en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4