Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

rien1 schreef:

Nee Kees, ik ben er nog hoor  Ik heb (voor mijn doen) al een tijdje niet geshout vanwege dat veel mensen ineens nogal scheldend en tierend op de box zitten. Dat zie ik niet zo zitten. Misschien komt het door zondag, maar ik hou er niet van. 
En ja, nerveus, zenuwachtig, noem maar wat op of ik ben het. De nagels zullen er wel weer afgaan zondag. Ik denk dat we in ieder geval tegen NEC punten moeten pakken, dat moet mogelijk zijn. Tegen 020 zit er misschien ook een stuntje in, waarom niet?
Ze missen nogal wat spelers zeg  
Veel concurrenten gaan ook weer punten halen, want een aantal spelen tegen elkaar  En ja, wij nu dus 020. 
Daarom wordt die wedstrijd tegen Roda (vind ik) erg belangrijk! Echt weer een 6-punten-wedstrijd.

Maar ik ben erbij daar in Kerkrade 
Rij 1 stoeltje 6
Al hoop ik dat het wel wat drukker gaat worden in ons uit-vakkie.
Ik heb echt zin om met de jongens (Bert en Vincent) daarheen af te reizen.  
Goed dat je nog op de shout bent. Ik heb om dezelfde reden ook weinig tot niets geschreven. Mijn voorkeur gaat ook uit naar een normale omgang met elkaar. Af en toe was het niet leuk meer om alles te lezen. Het vreemde is dat we allemaal voor dezelfde club zijn maar de neuzen (oh, dat is nou een verkeerde opmerking in deze periode) niet dezelfde kant op staan.

Laten we hopen dat iedereen massaal op een correcte wijze achter de club gaat staan.
0
Donderdag 5 maart 2009 om 20:36 uur

Frans-je

Leidschenveen schreef:

Reken jij maar eens uit om hoeveel euro het ongeveer gaat. Een paar honderd man die een wedstrijd of 20 lang enkele euro`s te weinig inbrengen. Dat geld heeft de club in jouw ogen niet nodig. Nee, inderdaad de club heeft geld zat. 


En de club doet dat niet voor niets, om de gehele lange zijde open te laten? Die is te belachelijk om op te reageren.

Daar gaat het nog niet eens om. Het probleem ligt `m meer in het feit dat de club het vrijgeven van Middennoord (vakken O en N) weer kan terugdraaien en er weer zitvakken van maakt. Als de club nl. kijkt naar de kaartverkoop en vak O altijd maar voor 35% is verkocht en de vakken K en L altijd uitverkocht heeft de club een argument dat er voor vak O te weinig belangstelling is door de fanatieke (betalende) aanhang. Daarom pleit ik voor een soort van controle door de supporters (supp.ver.) zelf. Er is hard voor gestreden om Middennoord terug te krijgen, het zal toch echt niet gebeuren dat een paar guppen die hier geen waarde aan hechten het gaan verpesten.
0
Woensdag 4 maart 2009 om 22:10 uur

Leidschenveen

Rico schreef:

haha hoor em prate dan met je stumpert. zeg dat maar is voor me neus mongol. denk je ik gaa 23 euro betale voor zondag en dat ik dan vervolgens niks kan zien? kdenk et tog ff niet. en denk je dat de club rijker word van die  paar euro extra? en trouwens ik hoor bijna nooit iemand klage over dat we naar het midden lopen.! en de club doet dat niet voor niets, om de gehele lange zijde open te laten..

Reken jij maar eens uit om hoeveel euro het ongeveer gaat. Een paar honderd man die een wedstrijd of 20 lang enkele euro`s te weinig inbrengen. Dat geld heeft de club in jouw ogen niet nodig. Nee, inderdaad de club heeft geld zat. 


En de club doet dat niet voor niets, om de gehele lange zijde open te laten? Die is te belachelijk om op te reageren.

0
Woensdag 4 maart 2009 om 22:01 uur

Danny

Kees schreef:

Kijk jij en ik weten en hopen dat. Echter de vele supporters die maar een paar keer per jaar komen hebben nog steeds een beeld bij ondermeer tegen Ajax van rellen. Als we dat imago kwijtraken dan zit het vol.

Ik sprak vandaag nog een vader die af en toe met zijn twee kleine kinderen naar ADO gaat. Zondag echter niet want......

Tsja, en dan kan ik praten tegen hem wat ik wil doch dat helpt niet. Dat beeld is er helaas nog bij velen.

Ach ja, van het imago moet je af. Als je met je kinderen op het kidsvak zit is er weinig aan de hand. Op de lange zijde op K zitten geeft ook geen problemen met kinderen. Jammer dat zulke mensen dan niet gaan.
0
Dinsdag 3 maart 2009 om 22:09 uur

Bert

Leidschenveen schreef:

Maar dat lijkt me ook geen discussiepunt. Zeg ik dan ergens dat we goed spelen ofzo?

Ik denk dat het heel spannend zal gaan worden. Als het meezit en we een beetje geluk hebben kunnen we misschien als 12e of 13e eindigen. Als het een beetje tegenzit kunnen we zomaar als 16e of 17e eindigen.
Ja maar dat bedoel ik ook. Mijn reactie was niet naar jou gericht. Ze moeten nou toch wel eens gaan knokken en dat zie je uit veel te weinig. 

Ik vraag mij af af het niet verstandig is met Ricky in zijn huidige vorm aan de wedstrijd te beginnen. Dan kan na 60-70 minuten Soltani erin dan zijn de verdedigers al wat meer moe en lukken zijn scharen ook beter. Moet Ricky natuurlijk wel op kunnen brengen? maar hij brengt ook wat routine mee die je in de cruciale wedstrijden misschien hard nodig zal hebben.
0
Dinsdag 3 maart 2009 om 20:06 uur

Advertentie

Kees

marcellino schreef:

ja zoals alles hier vergezocht is of je nu positief of negatief zijn.


ik ben nu 35 jaar supporter en ik ben het degradatie voetbal nu meer als zat alleen al het praten hier over worden we 16e of 13e.

we horen g*dverd*me bij de eerste vijf te staan we zijn de derde stad van nederland wat er nu bij az gebeurd had bij ons moeten gebeuren.

en kom nu niet met we zijn toch op de goede weg want dat waren ze 20 jaar geleden,15 jaar geleden 10 jaar geleden ,5 jaar geleden ook als we de mooie praatjes allemaal mochten geloven ,ik geloof dat we al 20 jaar zitten te wachten op wat iedereen ons wel heeft beloofd.


en wat brengt het ons tot nu toe degradatie voetbal.

waar zie jij die gouden berg dan.
de supporters zien goed bezig er gebeurd niks meer,we hebben een nieuw stadion wat ook meer sponsors moet brengen maar tot nu toe is er niemand minus van der kallen die er geld in wil steken zelfs niet voor de naam van het stadion of denk jij dat van der kallen nog een keer een buidel trekt van 10 miljoen waarom kan het dalijk bij feijenoord wel en wordt er eventjes 40 miljoen uit de hoge hoed getoverd waar zijn alle groot verdieners in den haag dan
Hoi Marcellino,

Dat er geen grote private sponsors zijn is niet alleen het publiek verwijtbaar maar ook de samenstelling van de inwoners van Den Haag en omgeving. Mijn moeders tweede relatie, na het overlijden van mijn vader, is ruim 20 jaar penningmeester van ADO geweest  ondermeer in de goede tijd met de Amerika reis en Hartman, Choufeur enzovoorts.

Iedere keer hebben ze geprobeerd om, voor die tijd, grote sponsors binnen te halen doch dat was vrijwel onmogelijk. De grote bedrijven zoals nu Aegon,Siemens en Shell vinden ADO (nog) te weinig landelijke en internationale uitstraling hebben. Private ondernemers zoals de oliebaronnen in Rotterdam, de textiel- en schoenengiganten in Brabant enzovoorts enzovoorts zijn er bijna niet in deze omgeving op een enkeling na.
We zijn voornamelijk een stad van ambtenaren en overig kantoorpersoneel. Keer op keer heeft hij me laten zien aan de hand van brieven hoe men vaak tevergeefs een beroep op de lokale middenstand of hoger deed. Tuurlijk waren er wel sponsoren maar dat was marginaal. Zelfs in de tijd van Happel, wat hij me vertelde, was het moeizaam.

Daarom moeten we nu ongelooflijk blij zijn met een Van der Kallen uit het iets hogere segment die zijn nek uitsteekt. Gaat het goed dan is het volgende stapje naar een nog grotere sponsor gezet.
0
Dinsdag 3 maart 2009 om 19:40 uur

Kees

Het klinkt fraai maar ik denk werkelijk dat het zo is. Deze selectie is niet geheel uitgebalanceerd voor op het niveau waar we ons op begeven.

Weinig creativiteit, maar drie echte winnaars (Ranko, Buijs en Immers) en geen diepgaande middenvelders. We spelen al maanden zo voorspelbaar.  

Ik vind dat overigens Wetzel niet verwijtbaar. Op het moment dat hij er in stapte liepen nog vele contracten door en zoveel te besteden was er ook niet. Met Pique, Ammi, Waterman en Horvath heeft hij met de beschikbare middelen toch aardig geshopt voor de competitie begon.

Milic is een ander verhaal en de rest kostte geen pepernoot.

Tijdens de winterstop heeft geen enkel ander team in de eredivisie zich verhoudingsgewijs zo goed versterkt als ons ADO Den Haag. 

Het resultaat is er ook naar met 8 uit 8 na de winter en een relatief zwaar progrmma achter de rug. Kom op mensen en blijf vertrouwen in een goede afloop.
0
Maandag 2 maart 2009 om 18:13 uur

Met durf en lef

Vandaag is één van de beste trainers van Nederland beschikbaar gekomen: zullen we Evertse halen als trainer/coach? Of is hij teveel een mannetje om naast/onder Wetzel te werken?

Verder is het bijzonder om te zien hoe eerst Soltani door iedereen weggebonjourd werd en nu als "verlosser" wordt neergezet. Het is en blijft een matige momentenvoetballer met te weinig inhoud. Maar da`s mijn mening dan weer. 

Powell en een snelle jongen erbij (Carraciolo? Hoogendorp), moet toch eens gaan lopen?! Mooie week mannen, zondag 3 punten!
0
Maandag 2 maart 2009 om 13:40 uur

supporternoord

Rome schreef:

Lastig om met dit spelersmateriaal en 3 spelers totaal uit vorm een goede opstelling te maken..

 

Daar Cornelisse, Knopper en Soltani mijns inzien totaal uit vorm zijn zou ik zo spelen..

 

Powel - Milic

?-Rankovic-Buijs-Ammi

Pique-Derijck-Horvath-Tillema

Zwinkels

 

Geen idee wie je op het links moet plaatsen..(Bosschaart?) Tillema speelde in die wedstrijd waar die in de basis stond erg goed.. En Ammi heeft een goede actie en kan voor wat meer snelheid zorgen.. Ik heb Horvath boven Kum gekozen omdat Kum echt te stijf links is en hierdoor vaak domme overtredingen maakt.. Zie zondag.. bij de gele kaart. Had hij deze met recht gedaan was het gewoon een correcte tackle.

 

Ach.. Wetzel heeft er voor gestudeerd en heeft er ook een beter overzicht van.. Ook traint hij met ze elke dag.. Dus hij zal het wel beter weten..

 

Bosschaart inderdaad op die plek. Snap toch niet waarom ze zo voorzichtig spelen. Zo creeer je niks. Speel ook tegen toppers meer aanvallend, je hebt toch niks te verliezen. Vond trouwens de verdediging gisteren ook slecht. Zodra twente tempo ging maken raakten ze al in paniek. Bij de goal van kufo stond notabene Immers hem te dekken. De echte verdedigers waren nergens te bekennen. Over het algemeen veel te laag tempo en weinig beweging.
Zo heb je weinig kans tegen die neuzen, die spelen nog een paar tempootjes hoger. Niet teveel breien dus maar sneller en direkter.
0
Maandag 2 maart 2009 om 12:43 uur

FRank

Haagse Roel schreef:

Wetzel moet eens ballen tonen ,  Cornelisse en Knopper , die beiden al enige tijd geen pepernoot raken , iedere keer weer in de basis laten beginnen toont geen daadkracht. Hij mag de laatste 10 wedstrijden bewijzen wat hij waard is.
Helemaal mee eens, al moet ik wel zeggen dat het Cornelisse niet aan werklust ontbreekt alleen lukt hem niets meer zoals voor zijn knieoperatie. Knopper is in mijn ogen een ander verhaal, hij gaat werkelijk NOOIT en duel aan en je speelt daardoor eigenlijk met 10 man. Wanneer gaan we eens ietsje meer naar voren voetballen met Fabio naast Powel zodat hij ook eens niet op een eiland staat zoals iedere week. Aan mooie praatjes van Wetzel achteraf hebben we weinig zo af en toe eens een puntje in een uitwedstrijd meepikken wel!! Want als we zo initiatiefloos blijven spelen wordt het op zeker nacompetitie en dat is een loterij daar weten we zelf alles van!!
0
Maandag 2 maart 2009 om 09:20 uur

Nu online

James en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4