Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Moi

SC Cambuur neemt het zaterdagavond zonder spits Michiel Hemmen op tegen ADO Den Haag. De 20-jarige Alexander Christovao, vorige week al invaller in het verloren thuisduel met Feyenoord (0-2), zal zijn basisdebuut maken namens Cambuur in de Eredivisie.

Of Lucas Bijker kan meespelen, is nog onzeker. De verdediger heeft keelklachten. `Ik heb het idee dat het met hem wel goed zal komen`, zo sprak trainer Dwight Lodeweges hoopvol tegen de Leeuwarder Courant. Zijn evenknie Maurice Steijn kan bij de thuisploeg geen beroep doen op Kevin Janssen, Mitchell Schet en Vito Wormgoor, die al langer kampen met blessures.

Het duel tussen de nummers 15 en 16 van de ranglijst werd niet eerder gespeeld in Eredivisieverband.
bron: ad
0
Vrijdag 8 november 2013 om 19:08 uur

Dannyy

opper schreef:

CIDI beloont ADO Den Haag

De eerste CIDI Respect Award is voor voetbalclub ADO Den Haag. Barbara Barend, bestuurslid van het Centrum Informatie en Documentatie Israël, overhandigt de prijs zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Cambuur in het Kyocera Stadion aan algemeen directeur Piet Jansen van de club. Dat heeft het CIDI vrijdag bekendgemaakt.


De Haagse club ontvangt de prijs voor de inzet tegen discriminerende spreekkoren, antisemitische in het bijzonder. Het CIDI hoopt hiermee ook andere clubs in het betaald voetbal te motiveren tegen dit fenomeen op te treden. De prijs wordt voortaan jaarlijks toegekend.

ADO Den Haag heeft onder meer geluidsapparatuur geïnstalleerd om leiders van spreekkoren te kunnen identificeren. Door een combinatie met een gezichtsscansysteem kunnen aanstichters en meezingers worden herkend. Nog niet zo lang geleden kwam ADO negatief in het nieuws omdat enkele spelers en de coach het antisemitische lied Wij gaan op Jodenjacht zongen. Sindsdien is volgens het CIDI het roer bij de club volledig omgegooid.

Het CIDI viert komende week zijn 40-jarig jubileum.

Wij zijn lief Nee zonder gekheid, dit is een groot compliment naar de club en ons als supporters.
Alleen je krijgt er geen punten of een nieuwe trainer voor..
0
Vrijdag 8 november 2013 om 14:36 uur

janjazz37

BLEISWIJK-1 schreef:

Nee.....als je het zo stelt, dan niet. Een optie voor twee jaar ga je dan niet aan. Maar aan de andere kant. Zo`n optie is niet altijd helig. Als de technische staf de kwaliteiten van Leeuwin had erkent dan hadden ze hem gewoon voor een jaar kunnen vastleggen. En geloof me........dat had Leeuwin met beide handen aangegrepen.

En ik wil je ook nog wel een voorbeeld geven. Ik weet niet of je op de hoogte bent van de blessuregevoeligheid van Bulykin voordat hij bij ADO ging voetballen? Maar op basis van die gegevens had niemand hem binnen gehaald. Maar vd.Brom zag het in hem zitten en nam het risico. Dat is nou net het verschil met Steyn. Die heeft de kwalitiet bij Leeuwin niet ingezien.

Het verhaal is gewoon heel simpel. Steyn vond Leeuwin niet goed genoeg om een medisch risico te nemen. En daarmee zit hij tot op heden mis.
Wat wil jij dan?
Dat een trainer een medisch advies overruled?

Heeft totaal niks te maken met al dan niet juist ingeschatte kwaliteiten van Leeuwin.
0
Vrijdag 8 november 2013 om 00:32 uur

Haagse Kelt

BLEISWIJK-1 schreef:

Nee.....als je het zo stelt, dan niet. Een optie voor twee jaar ga je dan niet aan. Maar aan de andere kant. Zo`n optie is niet altijd helig. Als de technische staf de kwaliteiten van Leeuwin had erkent dan hadden ze hem gewoon voor een jaar kunnen vastleggen. En geloof me........dat had Leeuwin met beide handen aangegrepen.

En ik wil je ook nog wel een voorbeeld geven. Ik weet niet of je op de hoogte bent van de blessuregevoeligheid van Bulykin voordat hij bij ADO ging voetballen? Maar op basis van die gegevens had niemand hem binnen gehaald. Maar vd.Brom zag het in hem zitten en nam het risico. Dat is nou net het verschil met Steyn. Die heeft de kwalitiet bij Leeuwin niet ingezien.

Het verhaal is gewoon heel simpel. Steyn vond Leeuwin niet goed genoeg om een medisch risico te nemen. En daarmee zit hij tot op heden mis.
Je kan de positie van ADO in het geval Bulykin heel goed vergelijken met de positie van Cambuur inzake Leeuwin. En daarom gaat het zoals het gaat. En heeft dat verder niet zo veel met de trainer te maken.
Ik vind de inschattingsfout van die jongen die naar Zwolle en nu naar Twente is gegaan veel groter.
0
Donderdag 7 november 2013 om 19:00 uur

Wijnhoven

Comeback Wormgoor en Schet in mogelijke oefenwedstrijd volgende week

Volgens Vito Wormgoor zal ADO Den Haag in de loop van volgende week mogelijk een oefenwedstrijd spelen. Dit vertelde hij in een interview met Omroep West.

Het weekend na de wedstrijd tegen SC Cambuur worden er geen competitiewedstrijden gespeeld in verband met interlandwedstrijden.

Trainer Maurice Steijn zou de oefenwedstrijd wilen gebruiken om de van een blessure herstelde spelers Vito Wormgoor en Mitchell Schet weer in actie te zien.

Wanneer & tegen welke club er geoefend zal worden is ons nog niet bekend.
0
Donderdag 7 november 2013 om 18:55 uur

Advertentie

H@@GenEES

BLEISWIJK-1 schreef:

Als je een speler meerdere keren in het 2e laat voetballen, hem in laat vallen bij het 1e en hem meerdere wedstrijden op de bank heb zitten, dan kan het niet zo zijn dat hij fysiek niet in orde is. Dan had je hier andere spelers voor gebruikt.

Dat verhaal over de medische staf is daarom allemaal leuk. Maar daar mag Steyn zich nu niet achter verschuilen. Dan had hij daar vorig seizoen ook naar moeten handelen.

Leeuwin heeft na zijn blessure alleen tegen Vitesse gespeeld (0-4) en daar heeft hij de trainer niet overtuigt en dan de geschiedenis met zijn knie kan ik de keuze begrijpen, onder de zelfde omstandigheden was iik ook net met leeuwin doorgegaan, daarbij wordt hier op de box gedaan alsof Steijn Messi heeft weggestuurd

Leeuwin is ook gewoon een 13 in een dozijn voetballer (zag je vorig wel weer) en ik heb grote twijfels of hij wel in dit team met deze vorm wel zo goed zou zijn als bij Cambuur, maar goed het is weer een stok om mee te slaan voor sommige, en dat terwijl er al genoeg stokken liggen (ik denk dan aan de aankopen op de vleugels)

Maar goed ik ben wel ff klaar met Steijn deze week, Zaterdag winnen we van Cambuur, daar na van Heerenveen sta je weer 12e en is al het leed weer geleden.
0
Donderdag 7 november 2013 om 14:48 uur

Kees

Aldus vandaag in de V.I. :

ADO Den Haag heeft al lang en breed een kunstgrasveld, maar Vitesse is nog altijd met de KNVB in gesprek over het verloren uitduel op de voormalige `akker` in de Residentie.

Deze week nog praat algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse met KNVB-directeur betaald voetbal Bert van Oostveen over de situatie. Op 2 oktober gingen de Arnhemmers in Den Haag met 2-1 onderuit op een erbarmelijke grasmat. Het veld was zó slecht dat het competitieduel met SC Heerenveen, een paar dagen later op dezelfde plek, werd afgelast.

Vitesse klaagde nog vóór de wedstrijd over de staat van de grasmat, maar moest toch spelen. Trainer Peter Bosz sprak na afloop van `loopgraven gevuld met zandbakzand` en de beleidsbepalers namen het woord competitievervalsing in de mond. Sindsdien is de directie met de KNVB in gesprek over mogelijke stappen. Vitesse heeft al meermalen gepleit voor het overspelen van het duel, maar lijkt vooralsnog aan het kortste eind te trekken.
0
Donderdag 7 november 2013 om 12:39 uur

H@@GenEES

pajam schreef:

is het wéér niet zijn schuld?

is er enigzins iets hem aan te rekenen of is het alleen een of andere trekpop?
Hij is toch niet van de medische staf, als de dokter zegt dat het niet meer gaat wat moet Steijn hem er dan toch bij houden met alle risico`s van dien?

Sorry hoor Pajam maar niet alles is de schuld van Steijn, en hier heeft die zich laten adviseren door het medisch team en als die zeggen het kan niet meer gaat dan houd het gewoon op en kun en mag je als trainer niet het risico nemen.

Dat Leeuwin het zo "goed" doet had niemand kunnen voorzien, Steijn doet een hoop fout maar deze beslissing had elke trainer van elke BVO genomen.
0
Donderdag 7 november 2013 om 11:23 uur

H@@GenEES

MAURICE STEIJN: "IK KREEG HET ADVIES OM MET RAMON LEEUWIN TE STOPPEN VANUIT DE MEDISCHE HOEK.

ADO-trainer Maurice Steijn werd geinterviewd in het programma De Blauwe Ooievaar, van Huf en Rene GGH, op Den Haag FM. Dit keer gaf Maurice onder andere antwoord op enkele luisteraarsvragen.

Steijn vertelde, onder andere, dat iedere speler die ADO heeft gehaald door zeven personen is bekeken en dat zij samen beslissen of de speler komt. Steijn benadrukt dat hij eindverantwoordelijk is en dat er geen enkele speler achter zijn rug, of tegen zijn zin, is gehaald.

Over Ramon Leeuwin zegt Steijn dat hij vanuit de medische hoek het advies heeft gekregen om niet met Ramon Leeuwin door te gaan. Verder zegt Steijn: "Als je hem nu ziet spelen had hij in onze ploeg niet misstaan."

In het interview gaat Steijn verder in op zijn speelwijze en geeft hij aan waarom hij geen 4-4-2 of 4-5-1 speelt. Daarnaast wordt er gesproken over Cabral, Gouriye, Marco Boogers en de rol van Supusepa bij #ADO.

Over Meijers is Steijn ook duidelijk: "Hij is een uitstekende middenvelder maar als linksback heeft hij nog meer potentie, zelfs om hoger te reiken dan ADO."
0
Donderdag 7 november 2013 om 09:40 uur

pajam

Alberg scoort bij vijfklapper Jong ADO Den Haag


DEN HAAG – Jong ADO Den Haag heeft dinsdagavond met ruime cijfers gewonnen van Jong Helmond Sport/VVV Venlo. Op het veld van Vredenburch werd het 5-0 voor de ploeg van Ekrem Kahya.
De Haagse doelpunten werden gemaakt door Ninos Gouriye, Papito Merencia, Malcom Esajas, Roland Alberg en Mitchell de Vlugt. Alberg speelde negentig minuten mee bij het tweede elftal van ADO Den Haag.

De middenvelder werd afgelopen weekend disciplinair geschorst nadat hij zich onproffesioneel uitliet over zijn reserverol tegen AZ. Maandagmiddag moest Alberg op het matje komen. Na zijn excuses keerde hij terug in de selectie van ADO-trainer Maurice Steijn.

Jong ADO blijft zevende

Ondanks de overwinning blijft Jong ADO Den Haag op de zevende plaats staan. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen.
0
Woensdag 6 november 2013 om 08:40 uur

Nu online

Advocado, Anne van Schuurman, Aad, lulijzer, fcdh-denhaag, decubaan, JB96, Y, The Hague FC en 348 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2