Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

haagse-Dick

DEN HAAG – Oud-ADO-speler Aad Kila heeft maandagavond zijn licht laten schijnen over de huidige situatie bij ADO Den Haag. ‘Uit ervaring weet ik dat als de punten lang wegblijven, het onrustig wordt. Dat is inherent aan voetbal’, zo liet hij weten.

Kila refereerde daarmee aan de situatie rondom ADO-speler Roland Alberg, die afgelopen weekend disciplinair geschort werd door trainer Maurice Steijn. ‘Na de overwinning op FC Twente dacht ik als we de reeks door kunnen zetten dan krijg je weer de rust’, vervolgt Kila.

De voormalig ADO-speler erkent dat afgelopen weekend AZ de betere ploeg was en daardoor terecht heeft gewonnen. ‘Daarin moet je realistisch zijn’, aldus Kila. ‘Wij hebben een ploeg die ook twee wedstrijden op rij kan winnen, maar doordat je te weinig punten hebt krijg je die onrust.’

Naast de verrichtingen van ADO Den Haag praat Kila ook over zijn boek dat door auteur Martin van Zaanen is geschreven. Aankomende zaterdag is het boek te koop.

video aad kila
0
Dinsdag 5 november 2013 om 13:39 uur

Dannyy

Malone speler van de week en Steijn trainer van de week in VI!
0
Maandag 4 november 2013 om 21:43 uur

kako

Messi op matje bij Martino

Lionel Messi ontbrak bij Barcelona op het wedstrijdformulier. De speler werd door trainer Gerardo Martino disciplinair geschorst. Messi kreeg in de wedstrijdbespreking te horen, dat hij er tegen Espanyol naast zou staan en reageerde dat in woord en gebaar op een verkeerde manier af.

Martino koos voor Tello om Fuentes te bespelen. De Barcelona trainer rekende met Messi af door te stellen, dat hij spelers nodig had die zich leeg willen knokken en geen voetballers die de kantjes eraf lopen. Hij zei, dat het van weinig respect naar teamgenoten getuigde, hoe Messi zich afreageerde. „Hij komt vandaag bij mij op kantoor. Dan hoop ik, dat hij begrijpt dat hij niet op de juiste wijze gereageerd heeft en dat hij ervan leert.”
0
Maandag 4 november 2013 om 19:21 uur

Haagse Roel

haagse-Dick schreef:

Denk dat het geen reet uit maakt meer wie er waar speelt, hij moet weg roel!!! Als hij echt om de club geeft stopt hij er zelf mee, is een lastige keuze voor steijn maar dit is nu de beste oplossing voor de club. Na de winterstop is de achterstand te groot om het nog goed te kunnen maken, en de 9e is ook voorlopig de laatste wedstrijd voor mij. Kan dit niet meer aan zien en dit besluit nemen weegt dan ook heel zwaar.
Geloof me Dick , dat moment heb ik ook gehad , alleen 1,5 jaar geleden al....voortuiziende blik ?? helaas wel. Achter de club staan en meer van dat gelul en vervolgens al twee kutvoetbal zien wat het slechtst is van de hele Eredivisie. Allemaal kutsmoezen waarom het niet loopt van onze trainer , een eigenaar, die ooit eens hoog van de toren blies dat we nu linkerrijtje zouden staan en de 2e ring eraan zat te komen...........en je nu niet meer hoort.
De zoveelste directeur aangesteld , geitewollesok Pietje Jansen , die houdt tenminste z`n bek........tsja zolang dat zooitje ongeregeld de dienst uitmaakt gaat er van mijn geen eurootje meer naar ADO , nou ja bijna niet, van de zomer nog zo`n wit polo shirt gekocht.......
0
Maandag 4 november 2013 om 16:54 uur

Haagse_Aad

Ik sta achter de club alleen niet achter de trainer...
0
Maandag 4 november 2013 om 14:54 uur

Madmax

Wat zou een Adriaanse of Jol nou bijvoorbeeld moeten kosten? Wat verdient een beetje trainer in de Eredivisie ?
Wat verdient Steijn ?
0
Maandag 4 november 2013 om 13:19 uur

Advertentie

Dannyy

Als we nou wachten tot er bij 020 de trainer wordt ontslagen kunnen we gezamenlijk Steijn daarheen loodsen gelijk weer een concurrent minder!
0
Maandag 4 november 2013 om 13:07 uur

Haagse_Aad

H@@GenEES schreef:

Is gewoon volledig terecht dat Steijn hem op het matje roept, als jij een grote bek tegen je chef/baas heb wordt het jou dan wel in dank afgenomen? (ook al heb je misschien gelijk)

Niemand hier op de box weet wat er precies gebeurd is, maar één ding staat vast en dat is dat die een grote bek heeft opgezet in de groep, en dat kun je als trainer niet accepteren want dan lopen allemaal ze over je heen.

Het zijn gewoon de laatste stuiptrekkingen van een trainer in het nouw..

Kan me voorstellen dat een deel van de selectie het vertrouwen in hem kwijt is.. hij probeert nu door z`n gezag te laten gelden (Alberg uit de selectie zetten) zijn positie weer wat te verstevigen..

Je zal zien dat dit averechts voor hem gaat werken en dat steeds meer spelers hem zullen laten vallen..
0
Maandag 4 november 2013 om 11:21 uur

yesyes

pajam schreef:

Alberg op matje bij Steijn


Roland Alberg ontbrak bij ADO Den Haag op het wedstrijdformulier. De exAZ-speler werd door trainer Maurice Steijn disciplinair geschorst. Alberg kreeg in de wedstrijdbespreking te horen, dat hij er in Alkmaar naast zou staan en reageerde dat in woord en gebaar op een verkeerde manier af.

Steijn koos voor Dion Malone om Maarten Martens te bespelen. De ADO-trainer rekende met Alberg af door te stellen, dat hij spelers nodig had die zich leeg willen knokken en geen voetballers die de kantjes eraf lopen. Hij zei, dat het van weinig respect naar teamgenoten getuigde, hoe Alberg zich afreageerde. „Hij komt vandaag bij mij op kantoor. Dan hoop ik, dat hij begrijpt dat hij niet op de juiste wijze gereageerd heeft en dat hij ervan leert.”
Dat een speler zo reageerd zegt vaak al genoeg hoe de huidige situatie is. Ik denk dat een hoop speler het zelf ook wel door hebben dat het niet gaat werken met Steijn als hoofdverantwoordelijke. Maar die houden allemaal wijs hun mond dicht om in een goed daglicht bij de trainer te staan.

Ik vind het werkelijk waar onbegrijpelijk dat ons bestuur nog niet heeft ingegrepen. Dit zegt voor mij ook alweer voldoende
0
Maandag 4 november 2013 om 11:21 uur

H@@GenEES

adorob schreef:

xan mag tie sorry zeggen tegen de grote meneer steijn ...strijkje over zij bol en vertelt steij hen dattie teveel probeert te voetballen....er zit lijn in zijnxspel dat mag niet onder dokterander steijn pfffff wees blij dst iemand het niet eens is met een stomme wisselplek...
Is gewoon volledig terecht dat Steijn hem op het matje roept, als jij een grote bek tegen je chef/baas heb wordt het jou dan wel in dank afgenomen? (ook al heb je misschien gelijk)

Niemand hier op de box weet wat er precies gebeurd is, maar één ding staat vast en dat is dat die een grote bek heeft opgezet in de groep, en dat kun je als trainer niet accepteren want dan lopen allemaal ze over je heen.

0
Maandag 4 november 2013 om 10:50 uur

Nu online

The Hague FC, pajam, Aad, KvR, Donnydh070, Johan vakkie M, Joop de graaff en 236 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2