Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

oper?

Rico schreef:

van oper ben ik ook altijd gecharmeerd geweest!
Oper scoort te weinig!
0
Zondag 22 februari 2009 om 21:11 uur

rien1

Rico schreef:

NAC VERLIEST PUNTEN EN IDABDELHAY IN DEN HAAG
22-02-2009
Zoals trainer Robert Maaskant beloofd had, liet NAC het spel aan ADO Den Haag zaterdagavond. Het leek lange tijd goed uit te pakken, maar uiteindelijk groef de Bredase ploeg zijn eigen graf.



Dat klinkt wat zwaar natuurlijk, want verloren werd er niet tegen ADO Den Haag, maar het ene puntje dat de Bredase ploeg mee naar huis wist te nemen uit de Residentie was wat magertjes, gezien de krachtsverhoudingen tussen beide ploegen.

NAC kwam na 21 minuten terecht op voorsprong in het sfeerloze Haagse stadion en was voor rust heer en meester. In die fase had NAC kunnen én moeten doordrukken. Hoe het doelpunt van Boukhari precies tot stand kwam, verdiende nadere bestudering van de televisiebeelden, want vanaf de trbunes was het niet te zien. De NAC-supporters begonnen ook pas te juichen nadat ze de doelpuntenmaker juichend zagen wegrennen. Een stief kwartier na de 0-1 leek Fouad Idabdelhay op weg naar de 0-2, maar in zijn ren met de bal aan de voet, alleen op keeper Waterman af, voelde hij iets knappen in zijn achterbeen. Idabdelhay stortte ter aarde en moest met de brancard worden afgevoerd. De aanvaller zei na de wedstrijd zelf te vrezen voor een fikse scheur in de hamstring.

ADO en NAC gingen dus rusten met een 0-1 tussenstand en voor de gasten was er geen vuiltje aan de lucht. ADO lag op apegapen en de Haagse supporters begrepen het. Dit zou niet meer goedkomen... Tenzij, ja tenzij NAC een handje zou helpen. En dat deed NAC. De ploeg kroop na rust in de verdediging, vergat te blijven voetballen - en dus kansen creëren - en riep het onheil zodoende over zich af. Niet dat ADO nou zo goed begon te voetballen, integendeel zelfs. Maar een doelpunt is gauw gemaakt natuurlijk. Helemaal als iemand als Hoogendorp mag aanleggen van een lekkere afstand. De Haagse invaller scoorde zijn 100e eredivisiedoelpunt vanuit een vrije trap even buiten de zestien. ADO kreeg hoop en begon plotseling op meer te jagen. NAC moest omschakelen van een defensieve op een offensieve speelwijze en dat bleek moeilijk. Het bracht bovendien de nodige risico`s met zich mee. Beide ploegen creëerden in de slotfase nog wat kansjes, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1, een score waar met name ADO Den Haag zich gelukkig prees, want bijna driekwart wedstrijd had het ernaar uit gezien dat de thuisploeg met lege handen zou achterblijven...     


Wat een rare nabeschouwing net alsof nac zo goed heeft gespeeld:S bron is www.nac.nl

Tja, ik lees overal echt het ene uiterste naar het andere uiterste. Dan heeft NAC het laten liggen, en bij de ander ADO weer. Nou ja, ik (en veel anderen hier) hebben de wedstrijd gezien. Ik ben tevreden met 1-1. 
En als ik NACer was zou ik dat ook maar zijn

En ja, als je naar dat laatste offensief kijkt, hadden we ook nog gewoon kunnen winnen. Ik vind dat wij te weinig kregen, maar misschien komt dat wel weer omdat ik voor ADO ben. Aan de andere kant had Penders een vogelvrij veld voor hem naar Waterman, en dat is dan ook weer geluk. En Powel schiet in de laatste secondes tegen een NAC-speler aan, anders zat hij ook.
0
Zondag 22 februari 2009 om 17:32 uur

Ooievaar

Mensen: Bedankt voor jullie steun, hardstikke top.!!
Kees: jij schijnt ook nog al in de hoek te zitten waar de - harde - klappen vallen. Kan je alleen maar ontzettend veel sterkte wensen!!!

ADO dan nu: Heb er gisteren weinig van meegekregen, heb nog net de samenvatting kunnen zien. Heb hier begrepen dat de 1e helft slecht en de 2e goed was. 

Hoe dan ook: weer een punt gepakt, wellicht een duur punt. Ik denk dat we met 34 á 35 punten veilig moeten zijn. De teller staat nu op 23, dus nog een punt of 11 á 12 te gaan. Voorlopig staan we 5 punten voor op Roda. Dus we hebben het in eigen hand, laten we maar eens afrekenen met de gewoonte om daar telkens te verliezen, of althans bijna altijd, paar jaar geleden hebben we daar nog gelijkgespeeld. 

Het zal echt niet meevallen, maar heb toch goede hoop dat we het gaan redden. Roda zit in een negatieve spiraal, net zoals wij dat 2 jaar geleden zaten. Plus het feit dat we al die tijd boven de streep hebben gestaan, lijkt me toch een psychologisch voordeel dat je niet achter de feiten dient aan te lopen.

Nu Twente uit, die zullen toch de boel toch onderschatten, mede ingegeven door hun europese successen. Dus de mouwen opstropen en gaan voor elke bal. Tuurlijk zijn die gasten doodmoe dadelijk, het blijft mensenwerk. Wellicht valt er wat te halen. Hoe dan ook: we hebben het volledig in eigen hand.

Borst vooruit, kop omhoog de mouwen opstropen, en niet bang zijn! Kortom de haagse mentaliteit aan de dag leggen, dan komt het allemaal goed.

0
Zondag 22 februari 2009 om 10:57 uur

<FCDH>

Rico schreef:

die afgekeurde goal was hands. en idd knopper is helemaal uit vorm, schoot elke corner of vrije trap laag en slecht! heb trouwens wel weer 27 euro moete dokke in plaats van 19! wat een geld trouwens! kon ik net zo goed in het vip vak plaats neme!
de vrijetrappen en corners bij den haag mogen wat mij betreft veel beter de corners zijn vaak te laag en bij vrijetrappen staat er te weinig mankracht voorin?
0
Zondag 22 februari 2009 om 10:03 uur

Haagse Roel

Vador schreef:

Hoe moeilijk het ook zal zijn, ADO zal in de wedstrijden tegen twente en ajax toch minimaal 1, liefst 3 punten moeten pakken om niet weer in problemen te komen. 

Zat vandaag op de tribune, maar ADO mist toch een creatieve middevelder, type lurling, garcia, beerens, die qua snelheid en techniek de verdediging kan openbreken. Dit ado is mij te statisch en kan alleen in dode spelmomenten en lange ballen gevaar stichten.

Als ze er in blijven, waar ik vanuit ga, zou een dergelijke middenvelder mijn eerste prioriteit zijn. Trouwens Knopper en Cornelisse speelden weer niet erg gelukkig, hopen dat ze volgende wedstrijd weer in vorm zijn.

Wijze woorden , wat je aangeeft is natuurlijk al veel langer ons probleem. Teveel  " toevalsvoetbal" en weinig tot geen voetballend vermogen in het team.

Van types als Knopper en Cornelisse mag je , gezien hun ervaring , toch wel verwachten dat zij het spelletje zien en dushet  spel verdelen, doseren waar nodig en mede spelers corrigeren. Maar nee . met name Knopper loopt werkelijk als een blind paard zich zelf uit de wedstrijd te spelen. 

Ongetwijfeld goed bedoeld maar ik zag hem na een afgeslagen aanval vanaf de penaltystip achter de linksback van NAC aanrennen en bij ons strafschopgebied was die er nog 5 meter vandaan !!!!!

Nodeloos energie verspillen Richard !!!

Kenneth Perez zou voor de toekomst mooi zijn, maar natuurlijk niet haalbaar, Hersi misschien wel ??

0
Zondag 22 februari 2009 om 01:14 uur

Advertentie

Vakkie-G

Sterker ADO krijgt te weinig tegen NAC 

Het duel tussen het nummer acht en vijftien van de Eredivisie leek op papier een overwinning te gaan worden voor NAC Breda. Echter wist de equipe van Robert Maaskant niet voorbij ADO Den Haag te komen. Sterker nog, de Hagenezen hadden het betere van het spel.

ADO Den Haag - NAC Breda 1-1
Al in de eerste minuut stichtte De Residentieclub gevaar. Een schot van Yuri Cornelisse werd ternauwernood door Patrick Mtiliga op lijn gered. Niet veel later schoot Karim Soltani naast. Tegen de verwachting in scoorde Nourdin Boukhari de openingstreffer, hij werkte een hoekschop van Joonas Kolkka achter Boy Waterman. Tot aan de rust waren de Bredanaren sterker, ze wisten echter niet tot een uitgespeelde kans te komen.

De ploeg van André Wetzel kwam sterker uit de kleedkamers. Rick Hoogendorp scoorde vanuit een vrije trap de gelijkmaker. Via Berry Powel zocht de thuisploeg naar de overwinning. Ekrem Kahya had het vizier ook niet op scherp staan. Powel probeerde tweemaal Jelle ten Rouwelaar te kloppen, echter faalde hij in zijn missie, waardoor het duel eindigde in een gelijkspel.

Scoreverloop:
0-1 (20`) Nourdin Boukhari
1-1 (70`) Rick Hoogendorp
0
Zondag 22 februari 2009 om 00:58 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik kijk trouwens ook niet gek op als we Twente een puntje kunnen afsnoepen volgende week zondag. Zij spelen pas a.s. donderdag tegen Olympic Marseille, en ga er maar van uit dat ze vol aan de bak moeten. 

Als ze onverhoopt moeten verlengen, hebben ze weinig rust tot zondag. Volendam deed het ook heel goed tegen Twente, dus waarom wij niet ?
0
Zaterdag 21 februari 2009 om 12:13 uur

<FCDH>

ADO-PUBLIEK ZIET WEINIG DOELPUNTEN
Het wordt tijd dat ADO Den Haag zijn thuispubliek zaterdag tegen NAC Breda eens gaat verwennen. De residentieclub maakte dit seizoen op eigen veld nog maar tien doelpunten. ADO kreeg er daarentegen ook maar tien tegen voor eigen publiek. In Den Haag vielen dit seizoen dus slechts twintig goals, het minst van alle Eredivisie-stadions.

Heracles Almelo staat op de tweede plaats met 25 doelpunten. Bij NAC bolde in totaal 33 keer het net. Dat gebeurde vier keer in de wedstrijd tegen ADO en alle treffers waren voor de bezoekers. NAC heeft dus wat goed te maken tegen de Hagenaars.

Overige wetenswaardigheden
> ADO Den Haag - NAC werd 28 keer eerder gespeeld in de Eredivisie. De thuisploeg won 14 keer en de bezoekers 9 keer. Het werd 5 keer gelijk.
> De laatste 2 edities werden gewonnen door NAC. Het werd 0-3 op 8 februari 2006 en 0-2 op 8 september 2006.
> De laatste thuiszege was op 15 mei 2005. ADO won met maar liefst 6-2. Yuri Cornelisse, nu ADO, opende de score voor NAC. Tommie van der Leegte, nu NAC, maakte de 2-1 voor ADO.
> Eerder dit seizoen won ADO met 0-4 in Breda. Ook toen was Pieter Vink de scheidsrechter.
> Rick Hoogendorp heeft nog 1 goal nodig om zijn 100ste doelpunt in de Eredivisie te maken.
> Richard Knopper heeft 49 doelpunten gemaakt in Ere- en Eerste Divisie.
> Patrick Zwaanswijk (NAC) en Youssef El-Akchaoui (NEC) zijn de enige veldspelers die dit seizoen nog geen minuut misten.

0
Zaterdag 21 februari 2009 om 10:35 uur

Kees

fcdh sassem schreef:

Klopt helemaal Kees  waar ik bang voor ben is dat vd Kallen uit Wetzel zijn hand eet. Wetzel heeft een zeer goed voorkomen, kan goed communiceren en kan zich zelf zeer goed verkopen. Hij is goed in staat om alles wat krom is recht te praten. En in het interview in VI gaf vd Kallen al aan dat Wetzel Almighty is. Kortom geen gezonde situatie.
Dat interview in VI heb ik drie tot vier keer gelezen en heb zelden zo`n slecht stuk gelezen.

Met alle respect voor Van der Kallen Jagersma, maar die er met open ogen ingetuind en weinig zinnigs gemeld.
0
Zaterdag 21 februari 2009 om 00:24 uur

Kaos

rellen schreef:

er zijn supporters die alleen dan willen komen,
in de hoop 020 supporters een k1 gevecht aan te gaan.
waar van ik er eerlijk gezegt ook een ben,
want wat heb ik een hekel aan ze,ik word gewoon al agresief als ik aan 020 supporters denk,sorry maar dat gevoel zit in mij.

Kijk die wedstrijden brengen wat extra`s natuurlijk, maar mij is duidelijk dat jij er niet veel van snapt.. ik schat dat je tussen de kinderen staat. geeft ook niet val je der ook nie op aan
die met de grote mond snel thuis bedoel ik;)

in het stadion is het natuurlijk makkelijk he om te zeggen ik kom voor rellen, want dat kan niet meer op die plek en heeft ook weinig zin.
en geloof mij maar dat er genoeg harde kern zit in het stadion alleen niet op dat vak, veel van ons hebben een sv, maar die het niet hebben zijn der wel degelijk.

en dan hebbik het over de jongens die er zijn als het moet, als jij er eentje van ben kennen wij elkaar, en was jij er 2 weken geleden en vorige week ook bij, maar je zal wel niet weten waar ik het over heb.

en wie in den haag heeft geen hekel aan ze.  en der zijn der zat met dat gevoel, maar als het erop aan komt. er maar 50 60 staan. waar jij der geen een van ben DENK IK..

ga maar lekker spreekkoren verzinnen op dat vak zodat we boete op boete krijgen en dus nooit europees spelen, maar snap wel waarom, want dat is een stapje hoger en al helemaal angstaanjagend voor sommige.

WIE WEET TOT VANAVOND

0
Vrijdag 20 februari 2009 om 12:12 uur

Nu online

LemonHaze, zuiderwijk en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4