Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Alberg op matje bij Steijn


Roland Alberg ontbrak bij ADO Den Haag op het wedstrijdformulier. De exAZ-speler werd door trainer Maurice Steijn disciplinair geschorst. Alberg kreeg in de wedstrijdbespreking te horen, dat hij er in Alkmaar naast zou staan en reageerde dat in woord en gebaar op een verkeerde manier af.

Steijn koos voor Dion Malone om Maarten Martens te bespelen. De ADO-trainer rekende met Alberg af door te stellen, dat hij spelers nodig had die zich leeg willen knokken en geen voetballers die de kantjes eraf lopen. Hij zei, dat het van weinig respect naar teamgenoten getuigde, hoe Alberg zich afreageerde. „Hij komt vandaag bij mij op kantoor. Dan hoop ik, dat hij begrijpt dat hij niet op de juiste wijze gereageerd heeft en dat hij ervan leert.”
0
Maandag 4 november 2013 om 09:07 uur

pajam

H@@GenEES schreef:

Resultaten uit het verleden....... Ik ben ook niet zo`n voorstander van Jol, maar dat is omdat ik het gewoon een arrogante lul vind die het ook bij aardig wat clubs in de soep heeft laten draaien en DH misbruikt heeft bij zijn onderhandelingen met 020.

Doe dan maar een jonge trainer als Faber (wie weet hebben we dan de zelfde mzzl als met Judas v/d Brom) of een crisis manager als Koster maar wat mij betreft blijft Jol (net als de Mos) lekker weg bij DH.
Faber staat bij mij ook zeker op nummer 1, Koster is een goede optie, maar op de een of andere manier droom ik (ondanks al zijn streken) nog altijd van Jol als trainer, overigens wellicht tegen beter weten in : )
0
Maandag 4 november 2013 om 09:02 uur

pajam

Karel KLaver schreef:

De reden dat ze hem bij Fulham kwijt wllen is omdat hij spelers NIET kan motiveren, talenten NIET beter maakt en nieuwe spelers GEEN kans geeft. Dat zijn meteen de drie belangrijkste redenen om hem ook niet naar Den Haag te halen.
gelukkig is hij langer trainer en heeft hij bij menig club goede dingen laten zien, onder meer het beter maken van jeugdspelers, goede resultaten halen met relatief lage budgetten, oog hebben voor spelers die elders buiten de boot vallen, maar onder Jol weer herleven.

Denk maar aan zijn tijd bij RKC, HSV en Tottenham.

Maar als je hem niet geschikt acht mag het ook ; )
0
Maandag 4 november 2013 om 09:00 uur

H@@GenEES

pajam schreef:

Omdat het nu bij Fulham niet loopt?

Hij heeft in zijn totale carriere toch overduidelijk laten zien een goede trainer te zijn, eentje die spelers kan motiveren en talenten beter maakt.

we mogen een gat in de lucht springen als zo iemand ooit trainer wordt hier in Den Haag
Resultaten uit het verleden....... Ik ben ook niet zo`n voorstander van Jol, maar dat is omdat ik het gewoon een arrogante lul vind die het ook bij aardig wat clubs in de soep heeft laten draaien en DH misbruikt heeft bij zijn onderhandelingen met 020.

Doe dan maar een jonge trainer als Faber (wie weet hebben we dan de zelfde mzzl als met Judas v/d Brom) of een crisis manager als Koster maar wat mij betreft blijft Jol (net als de Mos) lekker weg bij DH.
0
Maandag 4 november 2013 om 08:58 uur

pajam

Fransje schreef:

Volgens mij heeft Jol ook al lang bewezen van 11 (nieuwe) spelers geen team te kunnen maken. Wordt over 2 jaar ook uitgescheten op diy forum.
Omdat het nu bij Fulham niet loopt?

Hij heeft in zijn totale carriere toch overduidelijk laten zien een goede trainer te zijn, eentje die spelers kan motiveren en talenten beter maakt.

we mogen een gat in de lucht springen als zo iemand ooit trainer wordt hier in Den Haag
0
Maandag 4 november 2013 om 06:50 uur

wdr

haagse-Dick schreef:

Denk dat het geen reet uit maakt meer wie er waar speelt, hij moet weg roel!!! Als hij echt om de club geeft stopt hij er zelf mee, is een lastige keuze voor steijn maar dit is nu de beste oplossing voor de club. Na de winterstop is de achterstand te groot om het nog goed te kunnen maken, en de 9e is ook voorlopig de laatste wedstrijd voor mij. Kan dit niet meer aan zien en dit besluit nemen weegt dan ook heel zwaar.
Ehm, ik ben het ook met jou eens. Ik heb mijn mening ook al een aantal keer gemeld en wil geen toerenplaat worden dus ik hoop hier even weinig te posten totdat Steijn weg is. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat we onder de streep gaan eindigen met hem aan het roer en begrijp niet dat hij maar mag blijven aanmodderen. Alleen moet hij wel door een capabele trainer worden vervangen en die liggen niet voor het oprapen. Ik hoop toch echt op Jol. Ben het echt helemaal zat en begrijp he-le-maal niets van het gebrek aan inzet van een aantal spelers, de onkunde van Steijn en de onwil van het bestuur om in te grijpen. Ik hou ook niet van zeiken dus ga proberen om ff stil te zijn (kan niets beloven :-) )
Er zijn hier ook veel fanatieker supporters dan ik en die wil ik sterkte wensen.
0
Maandag 4 november 2013 om 04:56 uur

Advertentie

Een oudere supporter

K.B schreef:

Lees op adofans dat Gerth geregeld contact heeft met Andersen en Boilesen van Ajax. Zou me inderdaad niks verbazen dat hij naar Ajax gaat als hij de groei die hij momenteel doormaakt blijft maken. Kan ons in ieder geval veel geld opleveren. Ligt voorlopig nog 4 jaar vast.

Terugkomend op de wedstrijd tegen AZ. Volstrekt kansloos en door een slechte opstelling in combinatie met een laffe tactiek een onnodige nederlaag. Een punt was haalbaar en had prima geweest. AZ was overigens vrij matig, anders had je gewoon met 5-0 naar huis gestuurd geworden.

Alles rond Kanon begint toch wel te irriteren. Steijn loopt overigens ook te blunderen om de kwalitatief beste verdediger en meest ervaren jongen Zuiverloon rechtsback te zetten, terwijl zowel Bakker en Beugelsdijk niet zonder een leider naast zich kunnen spelen. Beugelsdijk een prima jongen, matige verdediger en hier zwaar overrated op basis van ballen wegtrappen en toevallig op de juiste plek staan als er weer van afstand geschoten wordt. Aalberg op de tribune zetten terwijl die de beste was vorige week. Wat een nuttige meters maakte die jongen. Nu stond Kramer op de eigen 16 te verdedigen en Tira zat zich waarschijnlijk af te vragen waarom hij gepasseerd is voor zowel Cabral en Gouriye die er geen ****** van bakken. Gewoon te genant voor woorden.

Gewoon de beste opstelling opstellen Steijn. Coutinho, Malone, Zuiverloon, Kanon, Meijers, Holla, Aalberg, Gehrt, van Duinen, Kramer, Tira. LEES JE MEE STEIJN! GODVERDOMME!
Eens.
En jammer dat Tira zo weinig vertrouwen krijgt. Om wanhopig van te worden.
En dan de verdediging: Bakker is volgens mij een soort tweede Kevin Visser voor Steijn.
Je moet eigenlijk een trainer hebben die zelf aanvaller is geweest en geen middenvelder/verdediger.

Beugelsdijk vond ik trouwens de beste speler gisteren. Die komt op ECHT gras meer tot zijn recht.
0
Zondag 3 november 2013 om 23:56 uur

haagse-Dick

Vind het na een dag verder wel weer tijd voor mijn mening te geven wat betreft steijn, OPROTTEN en snel een andere positie binnen de club betreden. En steijn fans kom nou niet met we moeten achter steijn staan, NEE we moeten achter de club staan en dat is nu beter af zonder steijn als trainer. Hij kan beter nu nog snel afstand doen voordat hij straks de club aan de jup helpt, en dan vraag je er om als je als trainer maar blijft zeggen dat het niet aan hem ligt. En ja natuurlijk vallen de spelers steijn niet af in de media, ze willen gewoon laten zien dat er niets aan de hand is. Maar ik ben een supporter sinds vandaag, dus voel je gewoon dat het aan alle kanten rommelt binnen de club. Vind dat het maar eens op moet houden met die schijnvertoning wat betreft de relatie tussen spelers en trainer of willen we wachten tot het te laat is en we rechtstreeks play off en of degradatie voetbal moeten gaan spelen. Ben geen anti steijn maar dit werkt niet meer en elke dag steijn is er een te veel!!!!!
0
Zondag 3 november 2013 om 20:44 uur

Rob2002

Dannyy schreef:

Jol gaat liever net als Groenendijk lekker bij Ajakkes aan de slag, walgelijk die zogenaamde "clubmensen". Advocaat zei pas geleden ook nog dat hij zo aan de slag zou gaan bij ons, ja voor 2 miljoen zeker. Hou toch op man.
Een Haagse TD zie ik nog wel zitten.

Een Haagse trainer heeft nog niet heel veel succes gebracht. (Lex S. een beetje, maar Wetzel, Verlangen, Steijn....helaas)

Volgens mij zijn zelfs de grootste successen met een trainer van buitenaf gehaald. (Happel,Jezek, Baan, Israel, Vloet en Brom). Pastoor past daar best wel bij.
0
Zondag 3 november 2013 om 19:19 uur

Kees

Dannyy schreef:

In de steek gelaten door Steijn en Co. Die zich niets aantrekken van de supporters die elke keer opnieuw naar een zooitje ongeregeld staan te kijken, en weer en wind trotseren voor onze club! Ze moeten zich schamen!
Frank de Boer heeft al 17 verliespunten van de 36 te behalen.
Philipp Cocu heeft al 17 verliespunten van de 36 te behalen.
Ronald Koeman heeft al 16 verliespunten van de 36 te behalen.
Marco van Basten heeft al 18 verliespunten van de 33 te behalen.

Allemaal clubs met een veel hoger budget dan dat van ons en waar het voetbal ook niet om aan te gluren is. Dat ligt bij die clubs dus ook aan de trainer?
0
Zondag 3 november 2013 om 18:09 uur

Nu online

Erik070, Aad, Mitcheldegroot89, JB96, lulijzer, Advocado, Anne van Schuurman, fcdh-denhaag, decubaan, Y en 393 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2