Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Beest schreef:

gaan we nu de verhalen krijgen dat er gewonnen is omdat ie zo heeft opgetreden ??
En waarom niet?

De laatste competitiewedstrijden onder vd.Brom ging het ook niet goed. We verloren bijna alles. Aan het begin van de playoffs heeft hij Buijs en Rankovic aangepakt. Of het nou werkt of niet. Maar ook onder vd.Brom ging het daarna een stuk beter.

Of je het nou leuk vind of niet, soms moet je de teugels aanhalen. En er zijn zat voorbeelden geweest dat dit werkte.
0
Vrijdag 13 april 2012 om 12:25 uur

BLEISWIJK-1

Haagse_Aad schreef:

Ben inderdaad redelijk negatief richting Visser.. dat komt door zijn uitstraling van een 14 jarige jongen.. maar probeer wel objectief te kijken.. en als ik dat doe vind ik het nog steeds een voetballer die nooit de norm voor ADO mag worden... Hij is gewoon niet goed genoeg..

Rado was vorig jaar zo belangrijk en speelt nog steeds gewoon zijn interlands.. die jongen is echt niet opeens slechter dan Visser..
Immers en Toornstra hebben ook draken van wedstrijden gespeeld dit seizoen maar mochten blijven staan.. dan kom je uit je dip (Toornstra overigens minder dan Immers)

Denk vooral dat het te maken heeft met een eigen invulling aan een team willen geven.. dus niet exact hetzelfde middenveld als van den Brom vorig jaar..

Als Visser in de as van het veld volgend jaar onomstrede basisspeler is leveren we echt heel veel in..
Dat over die eigen invulling. Daar kan je best gelijk in hebben. Maar waarom dan wel het vertrouwen aan Immers en Toornstra geven. Is niet echt logisch richting Rado. Er is volgens mij meer mis met Rado dan wij zien.
0
Vrijdag 13 april 2012 om 09:43 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

ADO-trainer MAURICE STEYN ZETTE ZIJN PLOEG OP SCHERP, waarbij de disciplinair geschorste Ahmed Ammi het voornaamste slachtoffer was. Het NIEUWE HAAGSE ELAN moest tegen het kwakkelende FC Groningen voor de drie punten zorgen.

DE NIEUWE AANPAK BRACHT HET GEWENSTE RESULTAAT, want ADO Den Haag boekte een overtuigende 3-0 zege op FC Groningen en nam daarmee afstand van de gevreesde zestiende plaats in de Eredivisie
Wat ik alleen niet begreep, waarom nou toch die laatste minuten nog perse Ali en Sjon inbrengen.. Zodat Ali nog wat extra geld krijgt?

Zou dan eerder Rado nog even wat minuten gunnen aangezien die er volgend jaar gewoon nog bij is.. Krijg alleen het idee dat Steijn hem niet mag..
Visser deed het overigens prima (ga hem ook een voldoende geven in spelersklassement) maar hij blijft een onderkant Eredivisie speler.. Hoop niet dat Steijn hem als een van de steunpilaren voor volgend seizoen ziet.. Wel een goeie 12e of 13e man om erbij te hebben..
0
Vrijdag 13 april 2012 om 08:00 uur

DHFC070

Ben benieuwd hoe snel vanavond you never walk alone er doorheen gezongen gaat worden, gaan we voor een nieuw record?

Overigens denk ik een driepunter vanavond waarom weet ik niet.
0
Donderdag 12 april 2012 om 19:08 uur

Haagse Roel

janjazz37 schreef:

Vorig seizoen: De Rus voor een schijntje; een ton of zo.
Kubic voor nog minder.
Dan kun je je een strak budget veroorloven...........

En zoiets nog een keer? Geloof je nog in sprookjes?

Ja, scouting is zwaar onder maat, maar dat was hier niet het issue.
Haal je erbij om nog bijval te krigen.

NB. Ben geen VDK hater!
Prima shout Jan.......vooropgesteld : ik heb hier altijd gezegd dat ik blij was met Kallen, waarom ?? omdat hij erin gestapt is en de club heeft gered.

Dat betekent echter niet dat we vervolgens kontelikkend achter de beste man aan moeten lopen. Vorig seizoen was een topseizoen, alles viel goed, weet ik ook wel...........Echter de boel zo laten verslonsen met als resultaat dat we ons nu druk maken om VVV uit en handhaving in Eredivisie is een grote schande.

DaveDH heeft dat beleid verdedigd en komt hier nu op terug , probeert vervolgens met afleidingstactieken over de scouting weer zijn gelijk te halen maar daar trap ik natuurlijk niet in.......
0
Donderdag 12 april 2012 om 16:57 uur

DaveDH

janjazz37 schreef:

Kan je nu toch ff niet volgen.
Het beleid om "zwarte cijfers" te behalen staat haaks op de wens om
ere-divisie waardige spelers aan te trekken.
Beide doelen waren iig dit seizoen niet haalbaar.
Je kan er eeuwig over discussieren wat wijsheid is, maar dit verschil van mening los je toch niet op via shouts.

Ik verwacht - bij handhaving- echte versterkingen. Zullen ook hard
nodig zijn met het te verwachten vertrek van Jens en Lex.
Hou er ook rekening mee dat de toezichthouders bij de Gemeente wat soepeler zullen zijn nu de zwarte cijfers eraan lijken te komen.
M.a.w. er kan/ mag weer geinvesteerd worden.
Waarom zou het niet beide kunnen, vorig jaar hadden we toch ook een heel goed 11tal op een heel strak budget.. dus het kan wel degelijk beide... Maar dan moet je wel zorgen dat je de scouting op orde hebt.... ik denk dat we met zijn alle het hier wel over eens kunnen zijn dat de scouting van Den Haag geen reet voorstelt....

Maar beide zijn wel degelijk realiseerbaar... dat het dit seizoen niet is gebeurd is de schuld van het bestuur en met name Speknek en VdK hebben hier flinke steken laten vallen...

0
Donderdag 12 april 2012 om 16:32 uur

Advertentie

DaveDH

Haagse Roel schreef:

Wat ben jij inconsequent zeg.......Weken je mond vol hebben over de "zwarte cijfers" die we schrijven en hoe mooi en goed dat wel niet is.
De "negatievelingen" moeten hun mond houden over het beleid en wat zeg jij in je laatste alinea over de schuldvraag inzake het niet eredisiewaardige elftal wat wij hebben :

Je moet de schuldvraag leggen waar die hoort en dat is niet bij de trainer maar meer bij alles wat er boven zit... Die hebben zitten slapen.
Wat is er inconsequent aan mijn betoog dan? waarom zou je geen zwarte cijfers kunnen schrijven en spelers aantrekken die wel ere divisie aan kunnen?

Ik verwacht niet veel van een antwoord aangezien jij zo kortzichtig ben, nu dacht je me ff snel te kunnen pakken op dit zinnetje, maar al mijn punten staan nog steeds....

Het is de schuld van Paul Speknek en VdK dat er geen betere kwaliteit spelers rond lopen, het één heeft niet heel veel met het ander te maken, als je een fatsoenlijke scouting zou hebben zou je met de beperkte middelen de klappen die de spelers die vertrokken kunnen opvangen igg je uit degradatie-nood houden.

Dus ik snap niet wat er "inconsequent " aan mijn verhaal is.... Het is vrij rechtlijnig en duidelijk.

Toedels.



0
Donderdag 12 april 2012 om 16:02 uur

DHFC070

DaveDH schreef:

Je maakt een geintje zeker?
nee hoor leg uit?

Mijn club is het zeker ook niet maar na DH is het de meest besproken club op deze shoutbox en andere DH sites waarom?
Het lijkt wel of sommige mensen het hele seizoen met die club bezig zijn tenenkrommend om sommige dingen te lezen en dat de haat niet wederzijds is maakt het allemaal nog net iets treuriger.
0
Woensdag 11 april 2012 om 21:35 uur

Kees

Ben ik nou de enige die ons morgen tegen een zeperd ziet aanlopen? Ben echt bang dat we de eerste vijf wedstrijden geen enkele punt meer pakken. Het is zo slecht de laatste tijd.

Omerou speelde tegen RKAVV overigens de eerste helft cv en straalde erg veel rust uit. Ik begreep niet waarom hij de tweede helft net als de rest van het team gewisseld werd. Ik had hem op die plek lekker speelminuten laten opdoen.

@ Filsoof/dolle dries. Ik ben morgenavond overigens niet van de partij. Heb thuisdienst.
0
Woensdag 11 april 2012 om 21:16 uur

D.H.zuid-west

DaveDH schreef:

Wie is er dan nog over voor die positie? Alleen visser is achter de hand.. en dat balletje breed kan ik me wel indenken, die jongen is de hoer van het 11tal, krijgt de kans niet om zich normaal te ontwikkelen, niet van de trainer omdat die hem overal neerzet en niet van de supporters omdat alles wat hij doet onder een vergrootglas ligt.

Niet dat ik hem nu de verlosser van Den Haag vind, maar het is een nuttige waterdrager en die heb je ook nodig in een 11tal....
Je hebt volledig gelijk wanneer je zegt dat Visser van nut is voor de breedte en als waterdrager. Zijn ontwikkeling is inderdaad niet gebaat bij zoveel verschillende posities maar hij staat er wel door de de bekende redenen. Hij moet nu te snel groeien en daar gaat het fout, hij is nog niet zover dat hij iets extra`s kan brengen en hoort daarom niet thuis in de startopstelling. Via invalbeurten had hij gebracht moeten worden. Paul Mulders heeft behoorlijk wat ervaring (oke wel op JP niveau) maar staat zelden/nooit in de basis 11. Waarom krijgt deze jongen geen kans? ik kan me niet voorstellen dat hij zoveel onder doet voor Visser.
0
Woensdag 11 april 2012 om 20:49 uur

Nu online

Lellow en 300 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4