Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

D.H.zuid-west

Thijs schreef:

In de "visser" discussie vergeten we even gemakshalve dat rado een blinde darm operatie heeft ondergaan en gewoon niet meer zijn niveau heeft gehaald sindsdien.
Vriendje dit vriendje dat....
Ammi, al heel het seizoen geblesseerd zegt zelf weer fit te zijn en heeft bijna geen wedstrijd minuten in de benen. In de belangrijke wedstrijd tegen Groningen kiest steijn voor zekerheidje omeruo.
Vriendje dit vriendje dat.....
Sorry hoor Thijs maar hier moet ik toch echt effe op reageren.

Natuurlijk was Rado uitgeschakeld door overmacht en is nog niet op het gewenste niveau maar om nu Visser als beste 2e optie te geven geef je Kevin toch teveel eer. Met veel ballen breed / terug op de keeper, slecht inspelen naar medespelers etc kan je niet zeggen dat wij er beter op zijn geworden. Waarom niet eens een paar wedstrijden voor Paul Mulders? Samen met Immers zie ik daar meer heil in dan een Visser met Rado als verdedigend blok (indien Rado uit de basis gehouden moet worden zoals jij zegt).

Zekerheidje Omeruo i.p.v. Ammi?? op RB ja maar dan maak je de CV zwakker door Horvath weer te laten staan..... zie eerdere shout.
De keuze is dus
of Ammi RB en Omeruo als CV naast Kum
of Omeruo RB met Horvath als CV naast Kum

Je sterkste verdediging waar iedereen op eigen positie speelt is toch echt met Ammi en Omeruo. Een halve Ammi levert meer rendement dan een hele Horvath............

0
Woensdag 11 april 2012 om 20:08 uur

Haagse_Aad

Beest schreef:

we staan op de rand van nacompetitie denk niet dat je nu maar meestertje moet gaan zitten spelen ammi is een speler die wat toevoegt je geeft hem een boete op zn flikker en gewoon spelen stom geouwehoer 4 kg te zwaar en ali dan die mocht met tien kilo te veel spelen beetje triest dit wat denk je als we verliezen wie is dan de boosdoener staat steijn voor de camera met een of ander kut verhaal spelers te veel gegeten en bla bla bla
Dat van die 4kg te zwaar zal het heus niet zijn... wat denk je dat onze moslimvriend eens even uitgebreid pasen is gaan vieren?

Heeft gewoon Steijn een grote bek gegeven waarom hij zijn basisplaats niet terugkrijgt...
0
Woensdag 11 april 2012 om 11:38 uur

BLEISWIJK-1

rien1 schreef:

Als ik zo de shout ook lees over NU sport, klinkt het ook allemaal weer veel positiever.
En inderdaad heeft De Mos nu ook weer niet zoveel gepresteerd na KV Mechelen. En dat is wel erg lang geleden.
Een paar jaar terug onder zijn leiding hield hij Vitesse er nog net in, maar dan Sparta....
Maar eerst maar afwachten...
Het is toch heel simpel. Laten we zeggen dat vd.Kallen alles zelf beslist. Waarom zou hij Jol, Advocaat en De Mos dan als klankbord willen als hij alles zelf wil beslissen. Onkunde kan je vd.Kalllen toekennen, niet zijn intenties. Anders ga je niet met deze mensen aan de tafel.
0
Dinsdag 10 april 2012 om 16:32 uur

Bubbles

Haagse Roel schreef:

Vi is een leuk progamma , kijk er met plezier naar maar af en toe slaan ze wel door in het afzeiken.

Die Looms speelde in de bekerfinale een baggerpartij , maar bewijst in de competitie wekelijks , ook opbouwend best een aardige verdediger te zijn. In ieder geval een stuk beter dan we nu in huis hebben. Zoals hier eerder geopperd zou ik toch gaan voor die Ard van Peppen van Rkc, zelfde verhaal als Looms maar volgens mij een stuk jonger.

Terugkomend op VI, zetten nu die Manders weg als een onbenul , maar hebben wel een een tijd lang gebruikt van zijn diensten. Als Derksen een vent was geweest had ie hem toendertijd terplekke afgebrandt in de uitzending en niet een jaar na dato. Derksen wekte vanavond bovendien de indruk dat hij totaal niet wist waarover ( belangenverstrengeling) het ging........
Neigt naar dementie die Derksen, het is een belachelijk goedkoop lulpraat programma geworden. Ik kijk tegenwoordig (op gisteren na) alleen op maandag de nieuwtjes want daarna zap ik hem van het beeldscherm. Na gisteren ben ik er fijntjes aan herinnerd waarom ik dat ook al weer deed.
0
Dinsdag 10 april 2012 om 07:30 uur

marcellino

rien1 schreef:

NEC ziet de toekomst met zorgen tegemoet. Ondanks plek 8 wil de gemeente niet investeren in uitbreiding van het stadion. Heracles zal binnenkort een gloednieuw stadion krijgen en ook VVV is daar mee bezig. NEC heeft een groter stadion nodig om de begroting omhoog te tillen. Nu kunnen er 12.500 man in en zullen de kleinere clubs gaan passeren.
""De bovenkant van de eredivisie scheidt zich steeds verder af, terwijl het onderin steeds meer bij elkaar komt te staan. Dat zie je ook op de ranglijst. IK BEN BENIEUWD WAT CLUBS ALS NAC EN ADO DEN HAAG GAAN DOEN, WANT DIE ZITTEN IN HETZELFDE SCHUITJE"".

Bij NEC gaan veel spelers weg. Schone vertrekt. Goosens gaat naar Feijenoord. Zeefuik en Vadocz gaan waarschijnlijk terug naar hun club.
Zat net de future cup te kijken
We hebben het hier over de jeugd opdoeken maar als je vorige maand de A1 van Ajax net cup ziet verliezen van inter en nu de b1
Alle grote clubs van Europa ziet verslaan
Weet je ook gelijk waarom Ajax zo groot is geworden
Wat ik hiermee wil zeggen is dat het opdoeken van de eigen jeugd , wat v/d kallen zo graag wil belachelijk zou zijn
0
Maandag 9 april 2012 om 16:16 uur

marcellino

DaveDH schreef:

Gats je lul5t echt een hoop onzin, blijkbaar laat je je weer leiden door je frustraties maar ik zal je punt voor punt van repliek dienen hoor.

de toeloop van sponsors gaat beter.!!!!!
denk jij dat ze ons vertellen wie er dit jaar afscheid heeft genomen als sponsors en welke contracten aflopen en niet worden verlengd.
je moet niet iets roepen waar je het fijne niet van weet.


Hahahahaha wat een grap zeg, je doen net zelf hier alsof je de hele dag naast van de kallen zit, je strooit met cijfers die je totaal niet kunt onderbouwen en dan moet niets roepen over dingen waar ik het fijne niet van weet

Gevalletje pot, ketel, zwart


catering beter ado krijgt er nul ,nul voor.
mirado was misschien slecht maar je had wel een inkomsten van mirando.
nu met het bedrijf van v/d kallen inkomsten nihil
ja betere producten alleen jammer dat van elk broodje wat er nu verkocht wordt niets naar ado gaat.


De catering is wel een hele verbetering want ik heb nu een koffie waar ik niet drie dagen het maagzuur van heb en voor de rest weet jij ook niet het fijne er van en roep je maar wat weer wat, weer een geval van: pot, ketel, zwart

Betere bestuiurders structuur,man waar praat je over.
als de structuur en de taak verdeling zo goed was geweest volgens het eeuwen oude organigram.
dan hadden we niet zo veel directeuren en andere lieden versleten het is een ramp bij ado niets meer en niets minder.


Het is beter gestructureerd dan vorig jaar, dat uis gewoon een feit, ik weet dat jij niet veel geeft om feiten, maar ik zou je adviseren om wat vaker naar de feiten te kijken, is ook beter voor je hart.

geen td met voetbal visie nou dan kan je heel lang wachten op enig structuur bij de jeugd.
sterker nog als het aan v/d kallen en co ligt gaat heel de jeugd tak eruit
het jeugd toernooi is met veel mooite weer ingevoerd meneer v/d kallen wilde dit toernooi niet meer.


En terecht de jeugopleiding is een gigantische kostenpost waar niets uitkomt want alle waardevolle spelertjes zijn al weeg voor ze bij het eerste komen


jeugd opleiding opdoeken heb je zelf wel eens gevoetbald bij een club die hun jeugd opdoekt binnen drie jaar was de hele club weg man waar praat je over.

je praat je zelf ook vreselijk tegen,zullen we het vrouwen team dan ook maar opdoeken

je jeugd is de toekomst niet alleen omdat deze jeugd misschien in de jeugd van ado gaat spelen maar ook om op jonge leeftijd in contact te komen met ado.


maar ja jij je mening ik ken je niet maar dit slaat alles


Doe is niet zo dramatisch man, ik heb je nu al een paar keer uitgelegd dat er niets komt uit de jeugd want alle talent is weg voor ze het eerste bereiken, snap je het nu niet of wil je het gewoon niet snappen? en vrouwenvoetbal... voor mij hoeft het niet maar als er een behoefte aan is zie ik geen probleem.







jij denkt dat ik geen informatie heb ,nou dat zal je zwaar tegenvallen.
ik ga hier niet zomaar dingen roepen waarom zou ik ,ik kan alleen maar verliesen.

of je het geloofd of niet is aan je zelf de toekomst zou het uitwijzen.
er zijn meerdere mensen hier afgebrand door hun mening of informatie die ze gekregen hebben.
anno nu zijn daar veel dingen van uit gekomen maar toch blijven jullie net doen of we dom stom of uit ons nek lullen.

ongelooflijk
0
Maandag 9 april 2012 om 12:08 uur

marcellino

pmc schreef:

Je schrijft zelf al, je moet niet iets roepen waar je het fijne niet van weet.
Dus niet meer iets roepen!
waarom ben jioj altijd zo hooghartig om te denken dat ik niets weet.
maar ja jij je mening je moet denken wat je wil denken.

ik heb jou nog nooit op een primeur betrapt ja meelopen met de menigte.
maar laten we er maar over op houden jij bent een van de positifoos die zelfs van niets iets kunnen maken.

ik heb daar respect voor.alleen bereik je er totaal niets mee
0
Maandag 9 april 2012 om 12:00 uur

Advertentie

pmc

DaveDH schreef:

Ja dat is absoluut waar, het is ook de schuld van de KNJB, die wil weer het beste jongetje van de klas zijn, maar dat bevestigd eigenlijk mijn standpunt dat voor clubs als Den Haag een jeugdopleiding niets meer dan een kostenpost is.
Nee niet mee eens denk dat een goede opleiding heel belangrijk is als deze spelers door kunnen breken geeft dat wat aan inkomsten en een goede naam voor de club.
maar waarom zo veel kritiek er op?? mensen weet bar weinig van wat er op de af trap gebeurt hebben mensen wel in de gaten gehad dat toen W Verhoek inviel er 7 spelers in het veld liepen die uit de opleiding van ADO kwamen!?
0
Maandag 9 april 2012 om 11:53 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

lalkovics per direct terug naar chelsea.

tsja dat zagen we de eerste wedstrijd al dat hij niet ging slagen.
op de shouters na die zelfs van een drol een diamant kunnen maken.

leuke verhalen hier over jeugd voetbal vrouwen voetbal.
volgens mij is dit een shout over ado en hoef ik al die sentimenten niet echt te horen,

ga lekker bij elkaar op de koffie of huur een bus en ga er op uit met z`n allen.

Ik las van een shouter de zin LATEN WE HET WEER OVER VOETBAL HEBBEN.

JA LATEN WE DAT EENS GAAN DOEN.
i.p.v.waar de zoon van pietje voetbald of de dochter van de slager lekker belangrijk.

toornstra kan naar vitesse hebben we een primeur.
immers is al bekend kan toch weer naar feijenoord.
en kum in ver stadium met swansea.
hocher wordt volgend jaar terug gehaald
en kolk is toch weer in beeld.

zo laten we het over voetbal hebben
Waar haal je het vandaan?

Vitesse doet geen zaken meer met ADO. Waarom denk je dat Verhoek niet naar Vitesse ging? Ondanks dat dit wel de wens van Verhoek was.

Het recht op Hocher verloopt na dit seizoen. Willem II heeft het eerste recht om hem over te nemen. Die komt daarom echt niet terug.

En Santi Kolk is tot 2013 in dienst bij Union Berlin. En wordt dit jaar 31 jaar. Die komt echt niet.

Wat Kum en Immers betreft heb je misschien gelijk. Maar meer dan een gok is het niet. Of wil je zeggen dat je concrete informatie te hebben?
0
Maandag 9 april 2012 om 11:47 uur

Vincent

schreef:

Ik stel toch alleen een vraag over dames en shouten....
haha.

Ik heb me 1 keer door Kees laten overhalen om te gaan kijken.
Meen me te herrineren dat ze alleen nog kampioen konden worden als twente(?) zou verliezen.. hetgeen niet gebeurde

Was gezellig hoor, maar het ziet er werkelijk niet uit.
Waarom moeten vrouwen uberhaupt voetballen? wie heeft dat bedacht?

0
Zondag 8 april 2012 om 23:26 uur

Nu online

zuiderwijk, Bleek en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4