Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

rien1

FRank schreef:

Sinds het gebroken been van Postma en daarna het uitfluiten door het publiek hebben wij bij Luinge geen streepje meer voor. Ik hoop wel dat hij eerlijk fluit want de laatste wedstrijden komen wij er wel erg bekaaid vanaf. Heracles (tot de 87e min) Bossen die er werkelijk niets van bakte en in de VI een 3 kreeg. Die scheids van afgelopen zondag kreeg zelfs een 2 !!!
Slechter kan toch niet??
Inderdaad hebben we niet bepaald geluk met scheidsrechters. Er zijn maar weinig momenten dat een scheids een keer voordelig was voor ons. Ik kan mij wel een wedstrijd van Nijhuis herineren in de na-competitie in Waalwijk. Daar ging het ons wel aardig voor de wind.  

Maar toch! Het is dat ik me het niet kan voorstellen, maar anders zou ik denken dat we er zo gauw mogelijk uit moeten. Aan de andere kant denk ik weer dat ze liever een club uit de grote stad in de eredivisie hebben met een mooi modern stadion, dan die bouwvallen in de eerste divisie. In veel van die stadionnetjes gaan niet meer dan 5.000 toeschouwers. Ook tegen de top 3 dus. Maar ja, dit is ADO Den Haag natuurlijk

Klinkt misschien gek, maar ik vind FC Den Haag toch honderd keer mooier klinken. 
Waarom is het eigenlijk ADO  geworden? Had dat iets met opleidingen te maken?
0
Woensdag 11 februari 2009 om 21:06 uur

Aad

Hij zal het niet doen omdat hij aan het noorden verknocht lijkt maar als ik een trainer voor ADO zou mogen kiezen ging ik voor Ron Jans. Lijkt mij een geweldige vent.

Zo, en nou zeg ik niks meer over trainers of TD`s. Veel wishfull thinking en weinig concreets.
0
Dinsdag 10 februari 2009 om 21:43 uur

Bert

Kees schreef:

Dan is het goed. Anders had ik je zak tum tums afgepakt. Dacht al dat je het zo bedoelde. Ik las een vier- of vijfhonderd shouts terug dant je weer met vele bekenden komt. Hopenlijk hebben we weer meer dan 10.000 man op de tribunes.
Dat klopt tegen Sparta neem ik 98 andere boeren ( boertjes) weer mee naar jou vak.

Vereniging van mijn zoon betaalt de kaartjes. Heb ik uiteraard weinig aan met een seizoenkaart.
0
Maandag 9 februari 2009 om 19:56 uur

pff lul verhaal.. kijk hier onder

Minder vandalisme door voetbalsupporters 

In het Nederlandse betaald voetbal hebben in het seizoen 2007-2008 weinig grote incidenten met supporters plaatsgevonden. Dat concludeert het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme (CIV) in het jaarverslag.


Er zijn in totaal vijf incidenten geweest waar meer supporters tegelijk werden aangehouden. Vier van deze `groepsaanhoudingen` hadden betrekking op een wedstrijd in de eerste divisie. De daling van het aantal incidenten geeft volgens het CIV een gunstig beeld over het voetbalvandalisme.

De organisatie maakt zich wel zorgen over het gebruik van drugs, al dan niet in combinatie met alcohol. Het feit dat supporters dit doen, kan er op wijzen dat de fans uit zijn op confrontaties met andere supporters of de politie. De politie moet bij incidenten dan vaak meer geweld gebruiken.

De totale politie-inzet is in vergelijking met vorig seizoen vrijwel gelijk gebleven. Er was sprake van een daling van 3 procent. In de eredivisie hoefde er minder politie te worden ingezet. Dat had mede te maken met de snelle uitschakeling van de Nederlandse clubs in de Europese competities. De inzet bij de bekerwedstrijden steeg wel. Dat had te maken met meer risicovolle duels. Ook in de eerste divisie steeg de politie-inzet, met 58 procent. Dit had volgens het CIV onder meer te maken met de degradatie van ADO Den Haag uit de hoogste divisie.

Daarnaast merkt het CIV in zijn rapport op dat de aanwezigheid van het ongekend grote aantal Nederlandse supporters vorig jaar bij het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland voor een goede promotie heeft gezorgd voor Nederland en het Nederlandse voetbal.

0
Maandag 9 februari 2009 om 19:39 uur

friuli

rien1 schreef:

Ja, dat zal het inderdaad wel zijn!! Wij gaan natuurlijk elke (thuis)wedstrijd, maar velen willen alleen komen als het goed gaat en wij ergens op plek 10 staan. 
En inderdaad, de 10.000 haalden we echt niet in het zuiderpark. Hooguit 8.000 of 9.000 tegen de grote clubs, dacht ik.
K*t  ME***L !Als er in het zuiderpark een nieuw stadion had staan dan waren er ook meer mensen geweest! Zuid was meestal uitverkocht en veel mensen met kinderen zagen het niet zitten om ergens in de hoek op de noord tribune te moeten zitten!!!!Nu heb je gewoon meer goede plekken met een nieuw stadion maar ga nou niet zeggen dat het te danken is aan de nieuwe locatie.> dat k*t Forepark!
 (2000 man  meer nu is eigelijk dus weinig voor een nieuw stadion)
0
Maandag 9 februari 2009 om 00:33 uur

Advertentie

Ooievaar

Doet er niet toe: Jij hebt het beste met de club voor, en dat valt zeer te waarderen. 

Je slaat de spijker volledig op z`n kop door te stellen dat we van eigen kracht uit moeten gaan, naar anderen kijken levert louter en alleen ellende op. 

En ook ik vind Wetzel niet geschikt, laat dat even duidelijk zijn en blijven. Hij bakt er weinig van, maar blijf wél van mening dat we er 3 onder ons moeten houden ondanks Wetzel!
0
Zondag 8 februari 2009 om 22:53 uur

<FCDH>

Ruudje16 schreef:

Ik hoor niemand over het feit dat we met twee spitsen gespeeld hebben.
En zelfs na de rode kaart bleven ze staan...........
de eerste helft was redelijk goed wetzel heeft dus toch het over een andere boeg gegooid en het ging gelijk beter er zat meer diepgang in ook jammer dat het in de tweede helft weinig was powel stond weer heel alleen?
0
Zondag 8 februari 2009 om 17:59 uur

<FCDH>

helaas weer verloren de eerste helft waren ze niet eens slecht ze speelde redelijk0-1 netjes knopper had de 0-2 moeten maken?rode kaart was beslissend in deze wedstrijd jammer want eerste helft was goed tweede helft gokte wetzel op een punt maar ja dan teken je je vonnis ze konden in die tweede helft ook weinig meer? nogmaals rode kaart was beslissend zonde
0
Zondag 8 februari 2009 om 17:09 uur

Kaos

M schreef:

Is het alweer rustig in utrecht????????
volgens mij wel..
weinig mensen van ons die er zijn vanwege een SV.. dus moet het doen met 2 bronnen, waarvan eentje zegt dat er niet zoveel gebeurt is ..
kweet het veder ook niet..

denk ook nie datter veel gebeurd.. want het is utrecht
0
Zondag 8 februari 2009 om 15:27 uur

Mark

Cornelise, sorry maar het is gewoon klaar voor je ... dat wetzel dat niet ziet ?? vor mij een groot raadsel , zeker te zien dat iemand met veel meer inzet (bossie) .. weg mag ??? immers held van den haag ok .. maar kijk nu eens goed veel inzet was er van hem vandaag ook niet .. jullie held hoogendorp ( hoogmoed) .. krijgt net als ik grijs haar , en kan ook geen bal meer op juiste snelheid beordelen .. dus sorry voor jou ook geen plek meer , ( liever dan immers op zijn plek) ...verder powel .steek je been eens uit . ??? weet ik nog steeds niet wat ik daar van moet denken  .. maar probeer tenminsten millic een keer .
iedereen op een paar mensen na . te weinig inzet
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:40 uur

Nu online

zuiderwijk en 163 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4