Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Den Haag For Life

JS schreef:

Enig idee wat de uitslag was en hoe hij het heeft egdaan? Ben benieuwd!
Ze hebben met 1-0 verloren van Jong FC Utrecht. Hij keepte een hele wedstrijd.

Beloften verliezen net van Jong FC Utrecht
Het team van Maurice Steijn trad donderdagavond aan in het Macrogenixtoernooi bij FC Lisse waar Jong FC Volendam, Jong FC Utrecht en de selectie van de gastheer aan deel nam. Jong ADO Den Haag redde het net niet tegen de Beloften van FC Utrecht. De eindstand werd 0-1.
Het enige doelpunt werd rond de 20e minuut gemaakt door Evert Brouwers. Jong ADO Den Haag kreeg zeker nog wel kansen op de gelijkmaker, de grootste kans kwam zelfs in de allerlaatste minuut. Mike de Geer legde aan vanuit de tweede lijn, de bal eindigde in een scrimmage en bracht Tom Beugelsdijk ineens vrij voor de keeper. Helaas mikte hij net te veel op deze doelman.

De Israëlische keeper Ohad Levita, die sinds donderdag op proef is bij ADO Den Haag, speelde het gehele duel. Zaterdag speelt Jong ADO Den Haag weer, dan tegen FC Lisse.

Afgelopen zaterdag won het Beloftenteam nog met 4-2 van RBC Roosendaal nadat het 2-0 achter had gestaan.
0
Vrijdag 7 augustus 2009 om 09:34 uur

Haagse Roel

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Leuke stukje tekst, maar niet helemaal correct 
FC/ADO Den Haag beschikt wel degelijk over liquide financiële middelen.
Vraag het anders maar eens na bij onze Frans als je mij niet gelooft.
Het is net als het kopen van een huis dan hou je altijd een rekening met onverziene omstandigheden zoals het lekken van het dak,een leiding die gesprongen is, schimmel enz. 
Je houd dan een potje achter de hand, 
FC/ADO DEN HAAG heeft als goede bedrijfsorganisatie ook zo`n potje achter de hand.
Daarbij kunnen ze tevens (als de nood aan de man komt) gebruik maken van het financiële netwerk van de Business to Business ADO Den Haag.
Er is dus wel degelijk een financiële positie ingebouwd zij het op zeer beperkte schaal.
Ik heb geen inzicht cq weet van de financiele situatie, echter gezien de recente ontwikkelingen , af van KNVB toezicht, lozen van overbodige spelers en de verkoop van Elia zijn we weer gezond.

Volgens mij is v.d Kallen geen echte voetbalkenner maar ook hij zal toch wel inzien dat de huidige selectie niet sterker is dan die van de afgelopen 2e seizoenshelft. M.a.w. : doe je nu niets dan maak je ook niet de inmiddels befaamde en zoveel besproken stapjes ...
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 15:26 uur

ADO supporter Leidschenveen

do 06 aug 2009, 11:37 Probleem bij ADO bijna opgelost DEN HAAG - Ohad Levita is mogelijk de oplossing voor het keepersprobleem van ADO Den Haag. De 23-jarige keeper uit Israël is op proef bij de eredivisieclub. Hij trainde vandaag al mee met de selectie.

Levita is transfervrij. Hij wilde afgelopen zomer zijn contract bij Hapoel Kfar Saba niet verlengen. Trainer Raymond Atteveld van ADO Den Haag is op zoek naar een goede doelman omdat Boy Waterman en Robert Zwinkels nog geblesseerd zijn. In de schuur van Gino Coutinho werd dinsdag een hennepplantage aangetroffen, waarna de doelman werd aangehouden.
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 12:07 uur

<FCDH>

ADO laat doelman Levita naar Nederland komen
Geschreven op donderdag, 6 augustus om 10:01

Technisch manager André Wetzel zag eigenlijk geen heil in een nieuwe doelman, maar nu Gino Coutinho voorlopig ook niet beschikbaar is zoekt ADO toch naar een versterking. RTV West weet dat Ohad Levita is de komende dagen op proef komt. De Israëliër zit zonder club en kan transfervrij ingelijfd worden. ADO kampt met een heus keepersprobleem. Eerste en tweede keus Robert Zwinkels en Boy Waterman zitten in de lappenmand, terwijl Coutinho woensdag werd opgepakt omdat er een grote wietplantage werd aangetroffen in een loods die op zijn naam stond. De hofstedelingen hebben de goalie voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet.

Raymond Atteveld hoopt dat Waterman voor zondag hersteld is, zodat hij zou kunnen keepen tegen VVV-Venlo. Wanneer dit niet het geval is, overweegt de coach om keeperstrainer René Stam in het veld te sturen. Atteveld beseft dat dit geen normale situatie is en bekijkt daarom of Levita een aanwinst zou kunnen zijn. Hij was ooit doelman van Jong Israël.

huh is dit nou een andere keeper of dezelfde van hieronder?
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 10:14 uur

rien1

<FCDH> schreef:

er is heus wel geld maar net als in de 2e kamer zeggen ze altijd er is geen geld zouden ze balkenende gebeld hebben hoe het moet?
En Wetzel is altijd al zo politiek-correct. Dus dat zou zomaar kunnen ;) Nee hoor mensen, de selectie is rond, we hebben financiele beperkingen, maar als we iets vinden voor een kwaliteitsinjectie zullen we toeslaan. En dan nu weer die keeper! Ik denk dat ADO-Flevo dichtbij de waarheid zit.

En inderdaad, houdt hij de 0 in 33 wedstrijden, dan zijn we er al (bijna). 
0
Donderdag 6 augustus 2009 om 09:27 uur

Leiden

Vakkie-G schreef:

Op de Training van vandaag verscheen er opeens een nieuwe keeper op het veld zijn naam is : Dudu Aouate  , Hij speelden bij Sevilla maar kon daar transfervrij vertrekken , Bolton had/heeft belangstelling voor hem
dit is inderdaad zo`n speler waarvan ik denk: "dat íe naar ons wil komen". International van Israel en een aardige staat van dienst.  Lijkt me een leuke aanwinst.

Maar wat ik ook nog denk, is "kunnen we die gast betalen?".  Waterman was vorig jaar de duurste speler in de selectie en deze nieuwe keeper komt vast niet voor een appel en een ei onder de lat staan.

0
Donderdag 6 augustus 2009 om 08:49 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Coutinho uit selectie gezet
ADO Den Haag maakt voorlopig geen gebruik meer van Gino Coutinho. De club heeft de speler uit de selectie gezet na zijn arrestatie vanwege de vondst van een wietplantage.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 22:06 uur

Francisco

Dat is goed nieuws want door al die toestanden gaan het "voetbalgedeelte" bijna vergeten.
Een doelman is een zeer cruciale positie.
Maar hoe zit het met de beide backs? zijn die zondag beschikbaar? weet een van jullie dit?
Ik hoop de selectie zich echt bezighoudt met de wedstrijd van a.s. zondag en al die randverschijnselen even opzij zetten anders zie ik het somber in. 
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 21:43 uur

Advertentie

Kees

Den Haag For Life schreef:

Waar haal je in godsnaam 3 dagen vandaan?
ADO Den Haag houdt Gino Coutinho buiten selectie
05 augustus 2009 om 19:50

ADO Den Haag heeft via een officieel persbericht meegedeeld, dat de NV ADO Den Haag kennis heeft genomen van de voorlopige hechtenis van haar werknemer Gino Coutinho. De doelman zal – nog los van de ontwikkelingen – niet in de selectie worden opgenomen voor de komende wedstrijd(en).



Verder laat de club weten, dat het de ontstane situatie ten zeerste betreurt en het voorval ook schadelijk is voor NV ADO Den Haag. De NV ADO Den Haag acht het dan ook niet wenselijk Gino Coutinho onder deze omstandigheden te selecteren voor de komende wedstrijd(en).




Blijft het optreden van Gino Coutinho in de hoofdmacht

beperkt tot de wedstrijd tegen NAC Breda?



Dat betekent, dat hij in ieder geval zondag wanneer de uitwedstrijd tegen VVV Venlo op het programma staat – nog los van wel of geen eventuele verlenging van de voorlopige hechtenis – niet tot de selectie zal behoren. ADO-trainer Raymond Atteveld hoopt dat Boy Waterman komend weekend wel inzetbaar is.



Woordvoerder Leo Dortland van de Politie Flevoland kon nog niets zeggen over het verloop van de zaak. ‘Er wordt eerste en onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van verdachte, aangezien de betreffende schuur op zijn erf staat. Ook de financiële recherche is er nu bij betrokken. De aanhouding geldt voorlopig voor drie dage en kan eventueel met drie dagen worden verlengd.’



© Haaglanden Voetbal (TR Media)




0
Woensdag 5 augustus 2009 om 20:52 uur

ADO supporter Leidschenveen

Training vervroegd wegens warmte
De selectie van ADO Den Haag traint donderdagmorgen om half tien in plaats van half elf, dit vanwege de verwachte warmte. `s Middags wordt er niet op het veld getraind, de ochtentraining zal langer duren dan normaal.
Dus als u wilt komen kijken, kom vroeg!
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 20:47 uur

Nu online

wiegah070, James, Hagenees, Bleek, MikeDH en 311 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4