Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

RicoFCDH

ik vind denhaag heel professioneel verdedigen en dat meen ik serieeus:O weinig foutjes!:D en horvath speelt dit keer aardig:D
0
Zondag 8 februari 2009 om 13:06 uur

Jansen

Ik ben ervan overtuigd dat Wetzel ons met deze groep in de eredivisie gaat houden zonder nacompetitie. Het is een goede trainer en hij heeft mede dankzij ome Mark nu ook goed materiaal. Natuurlijk verspreekt Wetzel zich wel eens, het is iemand met een uitgesproken mening. Gaan we hem dar nu aan ophangen? Wat dachten we trouwens van Lex? Die sprak regelmatig onzin en die degradeerde zelfs met onze ploeg (met wat hulp van Adelaar ook), en toch blijft het een held (terecht overigens, daar gaat het niet om). Wat wel opvallend is is dat een groepje zich tegen Wetzel is gaan keren toen de trainer zei dat hij geschrokken was van dingen die hij op de tribune had gehoord. Toen was het van `Wetzel we worden kampioen` ineens een `kk pinda/loempia die moest op.....en` enz. Toevallig zou dat zijn als het nu dezelfden zijn met kritiek?
Het enige punt wat ik zie dat Wetzel moet verbeteren is het aanvallende spel. We scoren veel- en veels te weinig. Die verdediging is als iedereen fit is erg goed normaal gesproken. Maar die aanval loopt niet. Caraciolo is er al aan stuk gegaan en Powel krijgt ook zelden de bal als hij in een goede positie staat. We creëren te weinag. Soltani is niet dreigend en Knopper op rechts wil ook niet schitteren. Hoe houd je dus de verdediging op pijl terwijl je toch de aanval versterkt? Zodra we dat oplossen zijn we veilig. En dat is dan weer een knappe prestatie van Wetzel.
Support your team mag ook wel weer `s gebeuren en dan gaan we zien hoe hoog we nog kunnen komen.
0
Zondag 8 februari 2009 om 12:01 uur

Kees

Gustav schreef:

Ik ga grotendeels met jou verhaal mee, tegen Utrecht speelde je echter geen 1-1 maar 0-0 maar dit terzijde.
Ik reageer nooit zo vaak op de shouts lees ze wel altijd. Sommige shouts vind ik belachelijk en sommige hebben een punt. Wel erger ik me aan de hetze tegen Wetzel door sommige medesupporters, want uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde passie, DEN HAAG. 
Vanaf de voorbereiding is gezegd, het zal geen makkelijk seizoen worden en handhaving is de doelstelling. En handhaven zonder nacompetitie te spelen,zou in vergelijking met clubs als AZ, Ajax, PSV als een titel gelden. Daar is altijd duidelijkheid over geweest. En laten we eerlijk zijn, dit seizoen heeft ook een hoop mooie momenten, mooie overwinningen, n paar kickuh spelers die doorbreken, we weten allemaal wie dat zijn.
Ik ben blij dat onze club volgens mij voor het eerst sinds 20 jaar weer eens normaal behandeld wordt, door de pers, door de buitenstaanders, toch ook wel door de scheidsrechters want we hebben ook vaak mazzel gehad, vaak geen penalties tegen gehad, kaarten bleven op zak etc. etc. 
Mede dankzij Andre Wetzel heeft ADO weer een positieve uitstraling in Nederland, daar kunnen we trots op zijn. Ikzelf werk in verschillende steden in Nederland en geloof me de waardering is aan het stijgen voor onze club. Dit brengt op den duur weer sponsors naar de club, meer geld betere spelers etc. etc.
Ja en we kunnen ook weleens verliezen, dit seizoen nu twee echt forse nederlagen gehad Twente en PSV, kan gewoon gebeuren leuk is anders tuurlijk, maar laten we gewoon eens trots zijn wat er met beperkte middelen bereikt is dit seizoen, dus voor mij alle respect aan Wetzel en tuurlijk ook Van der Kallen.
En voor alle Ringelstein en Jansen adapten. lees de VI eens, maar buiten dat, tijdens hun bewind hadden we de pers. scheidsrechters en algemene opinie altijd tegen, ligt tuurlijk niet aan hi=ub als persoon maar heeft er wel mee te maken, AMEN.

Prima tekst Gustav.

 

Het enige dat ik wel bijzonder spijtig vind is het stuk in VI. Het is onnodig kwetsend en grievend naar de vorige bestuursleden en haalt weer veel oud zeer naar boven.

 

Het moge duidelijk zijn dat Van der Kallen en Jagersma zich niet bewust waren van de insteek van de desbetreffende journalisten. Ze zijn er volledig ingetuind maar ook dat is een les voor de toekomst.

Wel vind ik het mooi dat zij zich weinig tot niets aantrekken van de zogenaamde "gewoonheden" in de voetballerij.

0
Zondag 8 februari 2009 om 11:35 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Je hebt het goed gezien, FCDH!! 
Van mij hoeft die 2e helft in Kerkrade niet meer
je heb gelijk rien wetzel gooit het idd over een andere boeg hij vind dat er voorin te weinig gebeurd en te weinig diepgang inzit?gaat ie het eindelijk zien
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 19:49 uur

Mouse

Timothy Derijck greep tijdens de winterstop naast een transfer naar Club Brugge. De verdediger ruilde Feyenoord dan maar voor ADO Den Haag. Donderdag kreeg hij er tegen PSV zes om de oren.

“Ik kan me niet herinneren dat ik zo’n nederlaag al heb meegemaakt”, reageert de verdediger. “Als het al gebeurd is, dan moet het in de jeugd geweest zijn. Het was misschien wel een slecht moment om PSV te treffen, maar we hebben zelf ook veel te weinig gebracht. Als we scherper spelen, slikken we voor rust geen twee domme doelpunten.”

De gemiste transfer naar Club Brugge is bij Derijck toch een beetje blijven hangen. “Ik zat zo goed als in Brugge. Alleen de twee clubs moesten nog een akkoord bereiken. Het bestuur heeft dan beslist dat een centrale verdediger geen prioriteit was en twee middenvelders gehaald. Dat is niet leuk.”

Het was niet de eerste keer dat Derijck een verhuis naar het Jan Breydelstadion ziet afketsen. “In de zomer wilden ze me ook al. Dan denk je dat het in de winter wel in orde komt, maar is het alweer hetzelfde verhaal.”

“Ik kon bij Feyenoord blijven, maar ik heb deze stap gezet omdat het belangrijk is om altijd te spelen. Bij degradatie heb ik een clausule in mijn contract dat ik voor een bepaald bedrag weg mag, maar het is mijn bedoeling om ADO in de hoogste afdeling te houden. Een terugkeer naar België? Ik heb geen voorkeur, beide competities liggen mij goed.”
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 18:58 uur

Advertentie

rien1

Aad schreef:

Rien ik heb het gelezen maar ik blijf bij een tikfoutje. Er staat dat Piqué een kniepeesblessure heeft overgehouden. Volgens mij was bij wel spelen sprake geweest van HAD overgehouden.
Maar doet hij wel mee dan scheelt dat een slok op een borrel. Hij is een van de beteren in het elftal.
Tja, ik heb die zinnen nu geloof ik wel 20 x opnieuw gelezen, maar inderdaad ontbreekt er een woord bij de zin over Pique. Dat ik dacht dat het goed getikt was kwam door de zin daarna over Ammi. Daar staat dus dat Ammi weer WEL geblesseerd is. Althans hij is twijfelachtig. Dat betekent dus dat Ammi toch niet 100% is afgeschreven voor zondag. We schijnen ook een hele goeie therapeut te hebben bij ADO want er zijn weinig blessures. 

Maar we willen natuurlijk heel graag Pique erbij, laten we maar hopen en er maar niets van verwachten. In ADHC zou de blessure van Mitchel anderhalve week duren.
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 14:59 uur

rien1

rien1 schreef:

bericht:           Wetzel peinst 

ADO Den Haag neemt afscheid van een beroerde week. 3 concurrenten pakten punten. Ado verloor niet alleen de wedstrijd maar ook 2 backs. Pique; Ik hoop dat ik de Graafschap haal. normaal
En nu de rest, na op de verkeerde toets te hebben gedrukt.

Pique: Normaal staat er anderhalf tot 2 weken voor, stelde hij na een bezoek in het ziekenhuis vast. Op links heeft Wetzel van Hese, aan de rechterkant puzzelt hij nog. De Geer was geen succes, Rankovic was eerder gelegenheidsrechtsback maar Wetzel staat erom bekend niet te veel te willen schuiven. Daardoor lijkt Tillema de 1e optie. Hij stond tegen Heracles en Feijenoord in de basis. Wetzel piekert en peinst, niet alleen over de positie van rechtsback, ook de invulling van de rest van het team. Vaststaat dat niet dezelfde namen als de laatste weken terugkeren. Wetzel gooit het over een andere boeg, welke wist hij nog niet gisteren. ``Ik ben absoluut niet tevreden over ons spel naar voren toe. Daarin hebben de spelers te weinig gebracht. Ik zal daarin dus veranderen, maar beslis morgen (vandaag zaterdag dus) na de laatste training.     
0
Zaterdag 7 februari 2009 om 11:14 uur

Aad

M schreef:

Jij kent waarschijnlijk `voetbal` niet echt.
Milic is niet meer dan een `man`.
Geen voetballer, ik vind het ook niet leuk om te zeggen maar het is een zware miskoop.
Milic is niks waard.
Hoe weet jij dat? Ik heb hem geloof ik 5 keer 10 minuten zien spelen. In jouw ogen misschien tijd genoeg maar in mijn ogen te weinig om iemand te beoordelen.
Ik wil hem graag eens een hele wedstrijd zien en dan hoop ik dat ik je geen gelijk hoef te geven.
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 19:34 uur

Doet er niet toe!

M schreef:

Jij kent waarschijnlijk `voetbal` niet echt.
Milic is niet meer dan een `man`.
Geen voetballer, ik vind het ook niet leuk om te zeggen maar het is een zware miskoop.
Milic is niks waard.
Geef hem dan iedergeval de voordeel van de twijfel want
de spitsen die er nu staan bakken er ook helaas weinig van!
En wie heeft Milic gehaald....
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 19:07 uur

super fc denhaag

Remco de Koning schreef:

Tuurlijk gaat het lukken. We blijven in de eredivisie met Wetzel als trainer en maakt van ADO en echte top club
ik hoop het. maar zo als het nu gaat zie ik dat somber in. ik denk toch echt dat we milic een kans moeten geven. jammer dat ammi er tegen utrecht niet bij is. vond hem gisteren toch goed spelen als enige. denk dat we weinig kans maken tegen uterecht
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 18:02 uur

Nu online

LemonHaze en 159 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4