Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Victor

op de twitterberichten hieronder hebben ze het erover dat een hongaarse spits Laszlo Lencse mogelijk naar DEN haag komt.
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2007-2009 MTK Budapest FC 39 (12)
2008-2009 →MTK Budapest FC II 5 (2)
2010- Videoton FC 14 (3)
National team‡
2006-2007 Hungary U19 2 (0)
2009- Hungary U21 5 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic
 

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:58 uur

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat is ook een beetje de rol van Steijn. Die ontkend ook het verhaal Bulykin. Zie interview Haaglanden Voetbal. Terwijl we van Frans vernomen hebben dat er 750.000 euro is geboden!

gaan we nu niet geloven dat er 3 spelers naar xxx zouden gaan en wel dat steyn zou zeggen zomer komt sowieso niet?

 

ben wel blij als die markt over 3,5 week eindelijk gesloten is want dan kunnen we eindelijk gaan voetballen.

wat betreft hocher te traag? wat een onzin alsof dirk kuyt de snelste is en die doet het ook goed op de flank. en dat is maar 1 voorbeeld.

 

japie was vorig jaar nog gewoon amateur he daar mag je helemaal niks van verwachten dit seizoen alles wat beter is is lekker meegenomen.

 

niemand hoor ik hier over de vogel die ook prima op links uit de voeten kan.

 

chery kan ook prima op de flank spelen had als die daar ff aan mag wennen van ons.

 

paar weken geleden was vincento hier nog de super speler die komend seizoen door zou breken en zn contract liep af en die moest maar heel snel verlengt worden anders pikte de topploegen hem op en wat nu?? hij is niet goed genoeg.

 

het enige probleem is de spits dat is ons grootste probleem.

laat verhoek maar gaan er moet gewoon een spits bij.

 

en of dat buly is of nelisse of calabro of whatevah er moet gewoon een spits bij.

 

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 12:07 uur

BLEISWIJK-1

We hebben het er alleen maar over dat we Vitesse zondag helemaal van de mat moeten spelen. Ik denk echter dat we blij moeten zijn als we de drie punten in Denhaag kunnen houden.

 

Vitesse heeft een smalle selectie, maar heeft het in de voorbereiding goed gedaan. We moeten ze dan ook zeker niet onderschatten. Bovendien is het maar weer afwachten of onze jongens hetzelfde op de mat kunnen leggen als afgelopen donderdag.

 

In de verdediging zie ik misschien nog wel een mogelijke debutant. Ik denk dat Maurice het in het centrum niet aandurft om Beugelsdijk op Bony te laten spelen. Het centrum zal dan ook wel bestaan uit Leeuwin en Kum. Luksik speelt linksback. Maar mocht Ammi niet fit zijn dan speelt denk ik Janmaat!!! 

 

In de spits zou ik het maar een keer met Mike van Duinen proberen. Speelde met het 2e afgelopen week ook als centrumspits en scoorde in 1 helft twee keer! Op links verdient Chery weer een basisplaats. Op rechts gewoon weer met Wes!

 

 

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 00:16 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

onder druk?? hij is een volgens mij meer een controleur beetje zoals rado.

korte balletjes naar de zijkanten en op medespelers.

lekker simpel voetballen.

kan je dus lekker mee combineren.

ik zou zelf denk kiezen voor middenveld lex/rado/jens vraag me eigenlijk meer af wie er in godsnaam in de spits moet.

wie het weet mag het zeggen maar misschien heel misschien een 2 spitsen systeem voorlopig? verhoek/vincento?

Mulders staat, zoals ze zo mooi zeggen, bekend als diepgaande middenvelder. Iets wat bijvoorbeeld Immers en Toornstra ook zijn, maar bijvoorbeeld van der Heyden van ajax niet! Bovendien kon hij volgens van der Poen ook als spits uit de voeten!!!

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 23:25 uur

Nootdorper

the mouse schreef:

Zelfs al zouden de 4 bij ons weg gaan, dan nog weet k zeker dat fey, exc n rkc zeker onder ons blijven... Wat doet dit me goed om te zien...

Je haalt mij de woorden uit mijn mond mouse, ik dacht precies hetzelfde toen ik de wedstrijd zag.

 

Wat een niveau zeg, van beide kanten. Hier hoef je dus echt niet bang voor te zijn. Die Koeman heeft een paar slapeloze nachten denk ik.

 

Maar goed, eerst zelf maar eens van Vitesse winnen. Ondanks dat Vitesse maar een beperkt aantal spelers heeft moeten wij ons daar niet in vergissen. Wij weten hoe goed die trainer een team kan smeden en goed positiespel kan laten spelen. En ik baal dat Derijck er niet bij is in verband met die Bony :(.

 

Maar als de spelers dezelfde inzet en passie tonen als gisteren dan moeten de drie punten te pakken zijn. Ook zonder een echte spits ;)

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 23:17 uur

Tommy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Effe over zondag, ik neem toch aan dat Chery een basisplaats verdient. Mulders verraste me ook gisteren, ken die jongen niet terwijl hij geloof ik al 30 is, maar hecht er ook niet te veel waarde aan, we speelden 90 minuten op de helft van de tegenstander, weet niet of hij onder druk in een kleinere ruimte ook nog zo goed is.

onder druk?? hij is een volgens mij meer een controleur beetje zoals rado.

korte balletjes naar de zijkanten en op medespelers.

lekker simpel voetballen.

kan je dus lekker mee combineren.

ik zou zelf denk kiezen voor middenveld lex/rado/jens vraag me eigenlijk meer af wie er in godsnaam in de spits moet.

wie het weet mag het zeggen maar misschien heel misschien een 2 spitsen systeem voorlopig? verhoek/vincento?

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 22:41 uur

Advertentie

jamesjones

fcdh1 schreef:

Zou bulykin dan toch komen??

 

FRIDAY, 5 AUGUST 2011, 10:08
Iakovenko stays, Bulykin to the Netherlands
According to Gazet van Antwerpen Sacha Iakovenko will stay until December. Dmitri Bulykin would be transferred to a Dutch club this month.

 

bron; http://www.anderlecht-online.be/article.php?id=13717&lang=eng

Als we een spits hebben en Zomer komt, dan zie ik de Derijck ook zomaar blijven.... Gezien zijn uitspraken over de spitspositie.

EN dan gaat hij volgende zomer gewoon lekker zijn geld opstrijken transfervrij.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 12:17 uur

BLEISWIJK-1

fcdh1 schreef:

Zou bulykin dan toch komen??

 

FRIDAY, 5 AUGUST 2011, 10:08
Iakovenko stays, Bulykin to the Netherlands
According to Gazet van Antwerpen Sacha Iakovenko will stay until December. Dmitri Bulykin would be transferred to a Dutch club this month.

 

bron; http://www.anderlecht-online.be/article.php?id=13717&lang=eng

Ik denk dat Anerlecht gisteren en vandaag eerst wat zaakjes moet afhandelen. Zie o.a. Lukako. Hierna zal Bulykin wel naar Denhaag komen.

 

Als Bulykin er zondag zou staan, dan heeft niemand het meer over John van der Poen!

 

Tekent Lukaku vandaag voor Chelsea?

08:16

 

Vandaag is een cruciale dag in de transfer van Romelu Lukaku. Volgens verscheidene bronnen staat de 18-jarige wonderboy op het punt bij Chelsea te tekenen. Zijn makelaar Henrotay en Anderlechtmanager Van Holsbeeck reisden donderdag alvast af naar Londen.


Jovanovic-Mbokani in, Lukaku out: dat is het meest voor de hand liggende scenario dat zich in het Astridpark afspeelt, maar het kan nog alle kanten uit. Eén ding is zeker: Milan Jovanovic tekent vandaag (vrijdag) zijn tweejarig contract en wordt nadien aan de pers voorgesteld.

 

Maar die persconferentie levert allicht meer groot nieuws op: Anderlecht hoopt ook de komst van Dieumerci Mbokani te kunnen aankondigen. Er werd donderdag nog volop onderhandeld met Monaco over de 25-jarige Congolese spits.

 

En dan is er mogelijk nog groter nieuws op komst. De transfer van Romelu Lukaku naar Chelsea, die al een hele tijd in de lucht hangt, is in een stroomversnelling gekomen. Volgens enkele goed ingelichte bronnen zou de spits vandaag zijn handtekening zetten op Stamford Bridge.

 

Zijn makelaar Christophe Henrotay beweerde gisteren van niks te weten, maar bevond zich wel in Londen. Ook manager Herman Van Holsbeeck trok al naar de Engelse hoofdstad in de hoop de transfer te kunnen afronden.

 

Het zou wel niet de eerste keer dat de aangekondigde deal-Lukaku niet doorgaat. Het wordt een spannende dag voor Anderlecht en niet alleen door de match tegen KV Mechelen. Lukaku zit alvast nog in de kern.

 

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 12:05 uur

<FCDH>

Immers

Van Geel gaat niet in op namen, maar ingewijden bevestigen aan NUsport dat Lex Immers (ADO Den Haag) voor Feyenoord kandidaat-versterking nummer één is, omdat hij als spits én als middenvelder uit de voeten kan.

Spelmaker Lasse Schöne van NEC staat ook nog altijd op een lijstje bij Feyenoord, maar op hem zal eventueel pas worden geboden als een transfer van Immers afketst. Spits Bas Dost van SC Heerenveen wordt als te duur beschouwd om extern te financieren.

 

 

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:35 uur

jamesjones

Tommy schreef:

immers wil weg???

heb jij hem gister niet tekeer zien gaan??

als hij naar feyenoord of fullham kan zal die heus wel gaan maar als dat niet rond komt gaat hij er echt geen probleem van maken.

trouwens denk je dat 5 miljoen een probleem is voor een club als fulham? das een koopje zeker als ze een dubbeldeal maken voor verhoek en immers voor zeg 8 miljoen.

 

Trouwens die d e bi el van een vd brom kan een kogel krijgen.

mark vd kallen de schuld geven van fouten die hij maakt en dan ook nog eens zeggen ach moraal ja ik heb het wel maar dit en dat.

geef die gozer nou geen microfoon want dan weet je zeker dat het staken wordt.

 

jens zegt te blijven GEWELDIG onze BESTE SPELER hulde voor jens.

 

en nogmaals als lex weggaat voor 4 miljoen lekker inversteren trouwens misschien komt die puncec dan wel weer in beeld zit ik me nu ineens te bedenken of huurt den haag een extra verdediger of beugelsdijk

Dat klopt, maar hij zegt in het interview dat iedereen maar moet lezen in VI en AD. Nou daar geeft hij aan dat hij graag naar Feyenoord wilt!

Nee dan blijft hij ook, maar ja moet dan ook wel he...

Maar op middenveld stukken beter! Waar blijft nu die #$$#% spits!!

 

Wat vd Brom betreft: vd Kallen had hem benaderd, ja so what.

Het gaat in zijn situatie om dat hij ADO niet ingelicht heeft daarna toen hij door Vitesse benaderd was en plots al een overeenkomst had!

 

Maar moeten waken dat er zondag niks gebeurd waardoor het uit de hand loopt. Want ze zitten daar te wachten dat wedstrijd later verder gespeeld kan worden met een volledige selectie! Nu hebben ze maar 13 spelers, dus komt hun goed uit.

Volledig negeren die man...... Vond het top vorig jaar, maar wat hij daarna allemaal doet/deed pfff

 

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 10:06 uur

Nu online

Fido, lulijzer, ADO73, Wahter, FC Jeff, Max, zuiderwijk en 189 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4