Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

Zwinkels baalt van mak ADO Den Haag
Voor ADO-doelman Robert Zwinkels was het de eerste keer dat hij zes tegentreffers kreeg in een duel. De goalie wil het duel met PSV dan ook zo snel mogelijk vergeten. De reden van het zwakke optreden is echter nog niet duidelijk.

"Wist ik het maar", zei Zwinkels na afloop van het duel. "Het eerste halfuur was er nog weinig aan de hand, maar nadat Mitchell Piqué geblesseerd op de grond lag, had die scheidsrechter gewoon af moeten fluiten.Maar dat gebeurde niet en toen kwam die bal voor en die Dzsudzsák was eerder bij de bal dan Ahmed Ammi en lag de bal vervolgens in het netje. In de extra tijd kom je dan ook nog op een 2-0 achterstand en dan ga je toch duidelijk anders de kleedkamer in dan met 1-0."

Na de 3-0 lieten de spelers zich naar de slachtbank leiden, terwijl verwacht zou worden dat de spelers van ADO juist wilskracht zouden tonen. "Dat zou je inderdaad verwachten, maar dan zie je toch dat het er toch wel inhakt. Dan komt het inderdaad op mentaliteit aan, maar het verdient natuurlijk niet de schoonheidsprijs op de manier, waarop wij ons naar de slachtbank hebben laten leiden."

De doelman wil de ruime nederlaag zo snel mogelijk vergeten, want in de strijd tegen degradatie wacht dit weekend FC Utrecht. "Zeker, dit moeten wij maar heel snel vergeten en dan zondag maar revanche nemen, want wat er vanavond gebeurd is, dat kan echt niet", aldus Zwinkels tegenover Haaglanden Voetbal.




0
Vrijdag 6 februari 2009 om 12:07 uur

Den Haag For Life

ADO voor altijd schreef:

Er is maar 1 woord voor    PUINHOOP.

De aanwinsten (behalve de 2 ex spelers van Feijenoord) zijn GEEN aanwinsten en van tactiek en en een goede opstelling heeft Wetzel nog naaoit gehoord.
Ik ben een ADO-er in hart en nieren en zal dit blijven maar dit wordt degradatie.

Totaal niet met je eens. Pique en Ammi doen het ook goed. Fabio en Leroy vond ik ook niet slecht presteren. Over de anderen kan ik geen mening geven omdat ik ze te weinig in het eerste heb zien spelen.
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 11:48 uur

Marco

Net terug uit Eindhoven. zat vandaag is het PSV vak, kom ik in hetzelfde vak een paar ADO-supporters tegen.
De eerste helft kon je aardig bijbenen, maar nadat beide backs eruit waren ging alles over de vleugels bij PSV. Wij hebben de pech dat daar precies 2 jonge knaapies lopen die nog te weinig ervaring hebben. Na de snelle 3-0 na rust kon PSV de frustraties losgooien van afgelopen week.
Deze nederlaag is zwaar klote, maar niet meer dan dat. Deze wedstrijd is ingecalculeerd. Taak aan Wetzel alleen om de ploeg voor zondag weer op de been te krijgen. Zondag ben ik er ook weer bij, hoop dat ze deze avond weer goed maken.
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 00:17 uur

haagie

zag gisteren op tv west ammi,hij zei dat hij nog niet wist of hij kon spelen.
En nu ondanks weinig kans tegen psv hem en pique
toch opstellen,nu tegen utrecht weinig kans,beiden er niet bij.  GVD.
EEN HELE GROVE BLUNDER TRAINER
de zoveelste al,powel weer helemaal alleen.zie je dat niet dan!!!!!!!!!
Ga mogguh ff langs hans (ANDERS)
0
Vrijdag 6 februari 2009 om 00:01 uur

Haagse Roel

Aad schreef:

Zeker snap ik dat. Als ik voor elke GVD die ik vanavond heb laten vallen een joet op tafel moest leggen was ik straatarm.
Ik kan mij niet voorstellen dat dit stel spelers niet beter wil, zelfs beter kan. Maar iets of iemand (Wetzel ?) zorgt ervoor dat er geen enkele motivatie of wilskracht in dit elftal zit.
Overigens wil ik ons niet met Roda vergelijken. Ook zonder versterkingen was dat wel uit het dal omhoog gekomen. De gemiddelde kwaliteit ligt daar wel wat hoger en zo ook bij Vitesse
Wijze woorden Aad, Je mag blij zijn als je Sparta , Graafschap en Volendam onder je houdt. Vitesse en Roda hebben sowieso meer kwaliteit. 

Maak mij ernstige zorgen over onze aanvallende kracht, met Soltani, Powel en Knopper wordt het helemaal niets dat hebben de afgelopen wedstrijden wel bewezen.........Nu blijkt dat Pique en Ammi er zondag niet bij zijn is ook iedere aanvallende dreiging vanuit de verdediging weg............heb er weinig vertrouwen in.
0
Donderdag 5 februari 2009 om 23:50 uur

marcellino

Kees schreef:

Tsjonge, wat een hoop negativiteit op het moment. Wetzel, spelers en weet ik wie allemaal kan er in een keer niets meer van.

Allemaal gezeik van een hoop van jullie. Een groot aantal vaste shouters zie ik op het moment ook niet reageren. Dit is pas de eerste keer dit seizoen dat we een pak slaag van meer dan 3 doelpunten verschil krijgen. 

Hallo, we spelen nu eredivisie en we komen van heel ver. Denken jullie nou echt dat de spelers niet willen vanavond? Schei toch es uit, het verschil is gewoon te groot. Lekker op je eigen spelers en club afgeven. Daar doe ik dus niet aan mee.
beste kees.

ik ben het met je eens dat we niet zo negatief moeten zijn psv uit is van te voren al  een verlies wedstrijd.


Waar ik je geen gelijk in geef is dat je zegt dat het de eerste keer is dat ze met meer dan 3 doelpunten verschil verliezen.


gaat het daarom dan.


ik kijk liever hoe den haag de laatste wedstrijden aan het voetballen is en je moet toch toe geven dat het niet hoop gevend is.


tegen groningen verlies je knullig maar zie je de goal aankomen tegen twente heb je nul komma nul in te brengen en vandaag heb je wel geteld een kans gehad en heb ik knopperd,cornelisse,powel,rankcovic niet gezien.

als je toch van te voren weet dat daar niks te halen is speel dan hoe je tegen utrecht wil gaan spelen of gaan we daar ook puur verdedigen.


Volendam uit winnen we maar hebbeb we daar niet iets teveel gehad en was volendam niet zenuwachtig.


ik zie volendam,sparta,roda en de graafschap met passie voetballen en aanvallend den haag heeft de laatste drie wedstrijden denk ik 6 kansen gehad en jammer genoeg hebben we geen super spits die ze erin knalt of wil je zeggen dat powel op dit moment waar maakt waar we op hoopte.

deels de fout van het team en wetzel maar ook deels van hem zelf,hij is een spits die ballen nodig heeft van de flanken als je dan soltani hebt die naar binnen kruipt en knopperd die een dwerg zijn hoofd er telkens afschiet zegt dat genoeg.

we mogen nu toch wel constateren dat we geen vervanging hebben gevonden voor meric en dat caracciolo misschien toch niet zo slecht was.

want powel doet het zeker niet beter sterker zelfs ik vind hem minder dreigend als caracciolo.

komen we op het midden veld en voorhoede.knopperd,rankcovic,cornelisse noem jij een speler die het vermogen heeft om te bikkelen
ik zie het niet waarom geen immers erbij voor het evenwicht er zit op dit moment gewoon teveel technische voetballers in het team van den haag en die hebben te weinig kwalitied om daar een wedstrijd mee te bepalen en ik vraag mij af of dat dalijk wel genoeg is om degradatie voetbal te spelen we zien aan de ploegen onder ons dat zij het meer hebben begrepen na de winter stop of ben je het daar niet mee eens.
0
Donderdag 5 februari 2009 om 22:27 uur

super fc denhaag

the donkey schreef:

ben altijd positief maar wil toch wel zo langzamerhand de positie van onze trainer bekijken. drie kwartier psv-uit via eredivisie live maken een aantal dingen duidelijk:
1. dit elftal toont geen inzet , geen interesse en geen mentaliteit. HEBBEN WE HET NOG GEEN EENS OVER DE GEPREDIKTE HAAGSCHE BLUF.
2. pique weer geblesseerd eraf ,de linksback van HVV erin , niets ten nadele van van hese maar is bosschaart niet iets te snel door de pedante Wetzel afgeschreven.
3. geen doorontwikkeling van spelers , sterker nog ,het wordt per weer ,voetballend minder.
zo spelend zijn we echt rijp voor de jupiler league.

respect voor de mensen die naar eindhoven zijn gereisd maar ik ga het toch steeds somberder inzien.. 
het zal toch niet weer gebeuren.

nogmaals verliezen bij psv is geen schande maar in de wijze waarop herken ik aboluut niets haags!
precies, ben benieuwd wat wetzel nou heeft gezegd voor de wetstrijd?? begrijp het gewoon niet. dit is geen haags voetbal. powel is misschien een leuke spits maar met weinig kwaliteit. kan geen bal vasthouden, zodat het middenveld aan kan sluiten. en een leuke aktie van hem heb ik ook nog niet gezien.
0
Donderdag 5 februari 2009 om 21:06 uur

rien1

Bert schreef:

Ik heb het een tijdje uit weten te stellen maar helaas griep. Ga mijn nest in.

Veel sterkte of succes gasten.

Kut Pisvee.
Het lijkt trouwens wel of ze allang met hun hoofd bij zondag zitten. En ze willen blijkbaar zo weinig mogelijk energie verspelen. Gisteren zaten Wetzel en Powel ook al op de tribune in Utreg. Deze PSV-wedstrijd geven ze gewoon weg. 
0
Donderdag 5 februari 2009 om 20:57 uur

Advertentie

Haagse Roel

Bert schreef:

Ranko ook naar achteren, Knopper op de plek van Ranko.  Powell met Hoogendorp/Fabio/Milic/Immers.

Als Pique fit is schuift Ammi door en valt Cornelisse weg uit de basis. 
Jezus, Bert, denk ik net een aanpassing aan te brengen, ben je me voor

Oppleuren met die zgn 3 spitsen aanval.....de rest van het seizoen. Soltani brengt op links te weinig, Knopper kan het niet belopen,kan je die jongen niet kwalijk nemen. Gebruik zijn kwaliteiten en zet hem op 10 en schuif Ranko idd met de punt naar achter. Naast Powel ga ik voor Hoogendorp maar goed meningen kunnen hierover verschillen
0
Woensdag 4 februari 2009 om 23:42 uur

JD

Vakkie-G schreef:

Opstelling voor morgen is :
 
                    Zwinkels

Ammi       Derijck     Kum     Van Hese

Cornelisse       Rankovic        Buijs

Knopper           Powel        Soltani
Dat i dan weer een kansloze poging om punten te halen. Knopper als "valse rechtsbuiten" is een verkeerde zet. Die hoort achter de spits te spelen. Dat Cornelisse nog staat opgesteld is een schande (of heeft dit weer met het tactisch onvermogen van Wetzel te maken?). Ook Soltani (te vaak brengt hij weinig tot niets) en Rankovic (voldoet alleen nog als laatste man) mogen op de bank plaatsnemen. Wie dan wel: Milic, Santi Hulst en De Geer. Als Pique kan spelen dan Van Hese op linkshalf. Het is tijd voor een shockeffect.   
0
Woensdag 4 februari 2009 om 23:15 uur

Nu online

carbayon, DHFC070, Lellow en 210 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4