Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

marcellino

ADOnieuwegein schreef:

Met deze uitspraken moet hij helemaal geen afscheid krijgen zondag !! Sterf maar vd Brom

Jongens laat v/d brom lekker Laten we ons meer druk maken op de komst Van een spits Toornstra`s, verhoek en immers goede spelers Maar als je niemand hebt om ze af te maken Zijn ze ook van weinig waarde Ik begrijp ADO gewoon niet, wachten tot De prijs Zakt ja en dan denkt ADO Dat iedereen aan het slapen is of zegt Nou ADO we gunnen het jullie zo erg. Anderlecht wel echt niet de 2 miljoen die Ze vragen maar 750.000 is wel een heel Groot verschil ik denk dat je hem voor 1.250.000 hebt Is er dan geen enkele sponsor of suiker Oom die dit kan realiseren Er zijn al zat spelers weg gegaan Ik geloof 10 en er zijn er 5 bij gekomen Waarom kan dat geld dan niet gebruikt worden Om bulykin aan te trekken
0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 08:39 uur

Bubbles

JB schreef:

Die aansteker-gasten zijn waarschijnlijk vanuit de Scheveningse Haven naar het stadion komen kruipen.

Nadat ze eerst door een garnalenvisser overboord waren gegooid omdat ze 1 hersencel te weinig hadden om voor garnaal door te gaan.

Zijn waarschijnlijk dezelfde "super"-supporters die met hun rookbommen voor "sfeer" zorgden voor het einde van de wedstrijd tegen Groningen, die dankzij de welwillendeheid van Groningen en de scheidsrechter toen niet gestaakt is.

 

Maar wel zeiken over Vierling dat hij maar geen "top"sponsor binnen haalt.

Nee, de directeur van Siemens Nederland ziet zichzelf al voor directie-overleg in Duitsland zitten om dit soort zaken uit te leggen.

Want het doelpunt van Derijck zal je buiten Nederland bijna nergens zien, de beelden van die kale Cypridioot die volkomen gestrekt ging vanwege een regen aanstekers van de tribune gaat de hele wereld over.

 

In ieder geval weten we nu 1 ding zeker:

de Europa League gaat ADO geen geld gaat opleveren, maar geld (boetes) kosten. broke

En weer wat van het zo moeizaam opgebouwde wat minder negatieve image.

Ik mag echt hopen dat die stoere pisvlekken die weer eens teringzooi op het veld gooiden gepakt worden! Gelijk een SV voor 10 jaar en alle boetes op die randdebielen verhalen!!

 

Verder jammerlijk verloren op basis van de uitwedstrijd waar we het hebben weggegeven. Opvallend goede invalbeurt Paul Mulders!!

 

En zooooo veel kansen mensen die focking 4-0 zat er gewoon in man!! Mag hopen dat bestuur er nu helemaal van doordrongen is dat een goede centrum spits pure NOODZAAK is!

 

Ja en nu komen er een aantal zeer spannende weken aan wie gaat er weg... ik denk derijck, immers, en verhoek (die had overigens zijn dag niet!).

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:19 uur

<FCDH>

Bulykin blijft optie voor ADO
ADO Den Haag houdt de situatie rond Dmitri Bulykin bij Anderlecht nauwlettend in de gaten. De aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis bij ADO voetbalde en veel doelpunten maakte, komt bij de Belgische club niet in aanmerking voor een plaats in de selectie. 'We kunnen nog wel een scorende spits gebruiken', aldus algemeen directeur Matthijs Manders na de uitschakeling in de Europa League tegen Omonia Nicosia. 'Bulykin heeft zich hier bewezen en is een interessante speler voor ADO. Ik denk dat hij vanavond wel een paar doelpunten had gemaakt.' Bulykin lijkt zelf graag terug te willen. Hij bekeek het duel tegen Omonia in het stadion van ADO Den Haag. Twee weken geleden, in de vorige rond tegen FK Tauras, zat hij ook al op de tribune.

Immers
De komst van een spits naar ADO zal ook afhangen van de ontwikkelingen rond Lex Immers, die naar Feyenoord wil. 'We hebben tot vanavond nog niets van Feyenoord gehoord', aldus Manders. 'Maar als ik zo de berichtgeving in de media volg, heb ik wel het gevoel dat ze zich gaan melden. Pas als dat gebeurt, gaan we er over nadenken.'

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 07:18 uur

Johannes

Ik heb genoten van Chery en Toornstra, maar me echt gek geërgerd aan Vicento. Zullen we alsjeblieft nu meteen besluiten dat die jongen niet meer als centrumspits hoeft te spelen? Wat een mislukking. Niet dat Brouwer veel beter was. Kopen, huren of leasen: het maakt me niks uit maar laat ze toch snel een spits halen!

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 23:43 uur

Haagse Roel

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wat me opvalt in de shouts tot dusver na de wedstrijd, is dat de meningen vandaag wel heel erg van elkaar afwijken. En dan vooral over de individuele prestatie van de spelers.

Hallo mannen, zit hier zo'n 800 km van DH. De wedstrijd gevolgd via Radio west. Idd veel uiteenlopende meningen zeg.

 

Volgens West waren goed : Toornstra ( de beste) , Derijck , Chery , Mulders...........Negatief : Verhoek ( met z'n kop ergens anders ? ) Immers ( ongelukkig in z'n spel) en Brouwer ( Van Zuilen : hij bukt bij een voorzet ipv erin te kleunen....)

 

Samenvattend volgens West : DH heeft z'n stinkende best gedaan maar helaas, het ontbreekt, maar dat wisten wij allang, aan een scorende spits. .

 

Nou ja, dan zondag maar een driepunter, ben ik er gvd nog niet bij.

Veel plezier dan iedereen en hou de punten in DH.

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 23:23 uur

Ronaldo

Heerlijke wedstrijd en terecht we hebben een spits nodig. Toch een paar kanttekeningen;

 

Derijck heeft vanavond zijn laatste wedstrijd gespeeld;

Kum opbouwend blijft echt een drama

Ammi voorlopig uitgeschakeld;

 

De rechtsbuitenpositie wordt echt een probleem, Verhoek gaat als het allemaal mee (tegen) zit naar Engeland. Maar wie volgt hem op? Hocher is echt te traag, Vincento nog te speels, Cherry?

 

En hoe lang krijgt Steijn de kans, want vanavond was een avond waar hij Ado weer eens verkeerd op de kaart zet.

 

 

 

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 23:11 uur

zuid tribune

Wat moet je zeggen, het lichaam dampt letterlijk en figuurlijk nog na van de emotie.

Het kan echt een heksenketel in het stadion zijn. fantastisch.

Ja, we hebben gewonnen, Europees thuis ongeslagen.

Ja, wat hebben de mannen geknokt en ja, wat zat het tegen.

Maar ook, ja, als we vorige week met 6-0 naar huis waren gezonden, was het al lang klaar geweest.

Dus, ja, ik heb genoten van dit Europees avontuur.

Ja, we missen een spits, maar ja, we hebben hier het geld eenvoudig niet voor en stap voor stap, gezond nadenken, ook morgen, is wat mij betreft de beste keuze.

En ja, als er spelers zijn die denken dat ze elders beter af zijn, ja dat kost dan centjes geinteresseerde clubs, want wij hebben Marc en ja, dan gaat er gewoon ook een dikke strik om. Jonge gasten staan klaar om het gras op te vreten. Te beginnen met zondag. Bedankt mannen voor een fantastische historische Europese start van het voetbaljaar !!!!!

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 23:09 uur

marcellino

B1905 schreef:

Trouwens, wel jammer dat er een paar randdebielen aanstekers gaan gooien. Je schaadt de club. Jammer dat een aantal van ons dit niet snappen. Je mag je emotie tonen maar als je niet eens normaal met een aansteker om kunt gaan, laat die dan thuis.

ik heb een leuke wedstrijd gezien

 

'waar je jammer genoeg gewoon een goede spits mist.

toornstra een juweel

dereijck top

 

 

en wat de aanstekers betreft wen er maar aan,als we zo blijven voetballen als vandaag heer en meester 10 honderd procent kansen en je maakt er een tegen een matig omonia 1 dan krijg je het in de nederlandse competitie moeilijk en kunnen rand diebielen zoals weer vandaag ado in een negatieve spiraal brengen.

 

daarom is spits voor alle belangen gewoon belangrijk

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 22:56 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Wat baal ik van die kans van Verhoek in de eerste helft zeg, ALS ALS ALS hij hem er gewoon inprikt............. Vond hem de matigste van alle spelers. De inzet en kansen bieden wel perspectief voor zondag, maar Jezus Ch....... wat missen we een balvaste en kopsterke spits.
0
Donderdag 4 augustus 2011 om 22:48 uur

FC Den Haag!

Een redelijke wedstrijd gezien vanavond. Het is duidelijk dat we een spits missen. Vicento is het daar duidelijk ook niet. Het is echt te hopen dat we Bulykin of een andere spits erbij gaan halen.

 

Verder wat mij betreft naar de mogelijkheden gespeeld vanavond.  Het enige wat me verbaasd is dat spelers voorin zo ontzettend onrustig en gehaast schieten. Als ze daar de rust in hadden kunnen bewaren had je er vanavond zo drie kunnen maken.

 

Interview met Steijn vond ik verder ook nog wel opvallend. Dat hij niet bij de persconferentie gaat zitten en de trainer van de tegenpartij na afloop geen hand geeft. En verder dat hij zich zo druk maakt om het tijdrekken en theater van de spelers van Omonia. Kom op zeg, zulke dingen weet je toch vantevoren en behoor je jezelf en het team tegen te wapenen. Nu zag je de frustratie bij Steijn en de spelers ervan afdruipen en krijg je daardoor ook onnodig gele kaarten. Wat mij betreft een heel groot leerpunt voor Steijn.

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 22:43 uur

Nu online

Fido, MikeDH, lulijzer, ADO73, Wahter, FC Jeff, Max, zuiderwijk en 204 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4