Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Wat betreft het reageren vanuit de emotie; ik reageer juist vanuit de ratio. De kille cijfers vertellen me dat ADO het slecht doet en in degradatieverkeer verkeerd. De statistieken vertellen dat ADO onder Steijn weinig wint, veel verlies en voor elke twee doelpunten er drie tegen krijgt.

Ik vind juist dat veel voorstanders vanuit emotie reageren: Het is een goeie vent, hij is een echte Hagenees. Van mij mag een trainer een harde vent zijn en uit Timboektoe komen, als hij ADO maar goed laat spelen en resultaten laat behalen.
0
Vrijdag 1 november 2013 om 19:05 uur

pajam

Kees schreef:

Hoezo.......? Eerst verklaarde de halve box hier Advocaat heilig en zou een prima opvolger van Steijn zijn volgens velen. Mede vanwege zijn voetbalkennis en visie. En nu geeft Advocaat een statement af over Steijn en is het weer niet goed. Advocaat was hier met Jol al bijna heilig verklaard.

Ik heb nog niemand uit de voetballerij dit seizoen negatief over Steijn horen praten. Ja, supporters. Dat klopt. Maar het gros reageert vanuit de emotie, heeft zelf nog nooit gevoetbald en raakt dus nog geen skippy-bal.

Ik weet dat ik hier geen vrienden mee maak maar het is wel de realiteit.
ja, wij weten allemaal niks van voetbal en Steijn is top notch.

WAAROM PRESTEERT HIJ DAN NIKS?

post maar tig links over mede trainers die diplomatiek over een collega trainer praten, maar de statistieken van Steijn zeggen meer dan alle proza`s van trainers over Steijn.

word een keer wakker Kees!
0
Vrijdag 1 november 2013 om 19:04 uur

pajam

wdr schreef:

We hebben al twee goede spitsen (Kramer, Van Duinen), Alves is over de top en een lastpak, nee bedankt.

Steijn doet het inderdaad goed Advocaat, onder de streep en in de beker uitgeschakeld door MVV. Mooi dat de excuses steeds verschuiven: eerst was het niet zijn selectie, en nu is het weer dat elk jaar de beste spelers vertrekken. Ik heb respect voor ieders mening, maar ik vind het ongelofelijk hoe veel mensen excuses blijven verzinnen voor Steijn en argumenten waarom hij het goed doet. Steijn doet het net zo goed als Adelaar, Atteveld en Wetzel, maar niemand nam het voor hen op hier. Niemand die zei dat het niet aan hen lag, dat ze niet met hun eigen selectie konden werken, dat het alleen aan de spelers lag of dat het logisch was want de beste spelers werden elk jaar weggekocht. Kunnen de Steijn aanhangers mij vertellen waarom Steijn het beter doet dan de heren die ik hierboven noemde?

Doe mij maar Jol en Omeruo. Staan we zo weer op plek tien :-)


Plus dat het voor alle in de eredivisie geld dat de beste spelers worden weggekaapt.

Heracles gebruik ik daarom vaak als voorbeeld;
- raakt al jaren zijn beste spelers kwijt
- 8-9 miljoen begroting
- om de 2-3 jaar andere trainer

en toch doen ze het meestal beter dan wij
0
Vrijdag 1 november 2013 om 19:02 uur

wdr

Kees schreef:

Hoezo.......? Eerst verklaarde de halve box hier Advocaat heilig en zou een prima opvolger van Steijn zijn volgens velen. Mede vanwege zijn voetbalkennis en visie. En nu geeft Advocaat een statement af over Steijn en is het weer niet goed. Advocaat was hier met Jol al bijna heilig verklaard.

Ik heb nog niemand uit de voetballerij dit seizoen negatief over Steijn horen praten. Ja, supporters. Dat klopt. Maar het gros reageert vanuit de emotie, heeft zelf nog nooit gevoetbald en raakt dus nog geen skippy-bal.

Ik weet dat ik hier geen vrienden mee maak maar het is wel de realiteit.
Niet `de` realiteit, jouw realiteit. Mijn realiteit is dat het spel al twee en een half jaar onder de maat is, de resultaten ook op een opleving in de eerste helft van vorig seizoen na, dat we onder de degradatiestreep staan en dat we net in de beker zijn uitgeschakeld door MVV, en dat er steeds weer excuses worden verzonnen maar dat er geen duidelijke aanwijzingen zijn dat er een structurele ommekeer zit aan te komen qua resultaten. En dat de meeste supporters zelf niet goed kunnen voetballen en er dus geen verstand van hebben, vind ik geen overtuigend argument. Dan kan je dus geen verstand van muziek hebben als je zelf geen meesterpianist bent? Of geen verstand van lekker eten als je geen driesterrenkok bent? Die vlieger gaat niet op.

Ik heb Advocaat hoog zitten en zou hem een meer dan geweldige trainer voor ons vinden. Maar ik ben het niet eens met wat hij nu zegt.
0
Vrijdag 1 november 2013 om 18:54 uur

ADODENHAAG

H@@GenEES schreef:

Motivatie valt en staat met resultaten, het motiverend vermogen van trainers wordt gruwelijk overschat, dacht je nu echt dat Vloet zo`n fantastische motivator was of dat Brom nu lekker aan het motiveren is bij Anderlecht?

En wat voor speler ben je dan als je je zelf door een Stijn, Vloet, van Gaal of wie dan ook moet laten motiveren, tuurlijk je kun een keer een donderspeech doen waardoor spelers gemotiveerd worden, of vaderlijk een arm om iemand leggen als die dat nodig heeft maar dat brengt je maar zover.

Als een speler in het veld staat en hij ziet dat die in no time met 0-2 achterstaat dan kunnen alle armpjes om je heen en alle donderspeeches in de kleedkamer ze echt niet helpen, dan komt het aan op hun eigen persoonlijke geestelijke/mentale weerbaarheid.

En laten we wel zijn, die weerbaarheid is moeilijk te vinden bij de hedendaagse voetballer die constant maar gepamperd wordt, hoe professioneler het betaald voetbal is geworden hoe zwakker de mentale weerbaarheid van de spelers.

Een trainer is belangrijker op het gebied van motivatie dan op het gebied van spelers beter maken. Een speler wordt nooit veel beter als dat hij is.
0
Vrijdag 1 november 2013 om 13:35 uur

Ron001

haagse-Dick schreef:

Is ie aardig lang onderweg geweest,Buly speelt zijn wedstrijden nu in rusland, loopt nu met een russische muts en een fles wodka rond op weg naar de hoeren
Neejoh, hij is toch getrouwd? Met die mooie blondine van hem!? Zo alleen maar als spitsen trainer een meer waarde zijn.
0
Vrijdag 1 november 2013 om 11:27 uur

hejjoww

Gelukkig nog genoeg weldenkende mensen hier zo te zien.. we kunnen het oneens zijn over de trainer over spelers over bestuur! Maar iemand met dodelijke ziekte kan je gewoon geen grappen over maken of om lachen..
0
Donderdag 31 oktober 2013 om 20:40 uur

Kees

dirk schreef:

Volledig mee eens.. Spelers weten, met assistentie van hun zaakwaarnemers, wel aan de onderhandelingstafel het hoogst mogelijke salaris eruit te slepen. Diezelfde spelers mogen dan ook wel zo veel arbeidsethos opbrengen dat ze in elk geval hun stinkende best doen. Dat moet uit henzelf komen en dat zijn ze als werknemers ook verplicht aan hun werkgever en in hun geval ook aan hun fans. In principe zonder tussenkomst van een trainer/coach. Die zou zich in het geval van professionals zich met andere zaken dan spelers aan te zetten tot werken.
Prima shout Dirk. Ben het dan ook met je eens. Die kwajongens verdienen zelfs vaak een veelvoud van de trainer, maken veel minder uren en schermen bij het minste geringste al met vertrek of zaakwaarnemer. Dat geldt overigens voor de gehele voetballerij.

Na zo`n partij van gisteravond heb ik het helemaal gehad. In de regel probeer ik dan genuanceerd te blijven maar het kost verdraaide veel moeite. Alles wat gedurende 5 jaar moeizaam is opgebouwd wordt in een rap tempo afgebroken. Zo zonde en werkelijk onverteerbaar.

Het wordt werkelijk tijd dat de directie of voor mijn part de R.v.C. een stevig signaal afgeven. Die spelers hebben na een enkel seizoen weer een andere club maar wij niet. Wij blijven achter met de ellende.
0
Woensdag 30 oktober 2013 om 19:19 uur

Advertentie

TONH

Ado verliest van MVV,..
Klasse jongens,...heerlijk wat hebben we genoten weer he?
slaap maar lekker verder
Tira er in
kanon er in,...
lukt t dan nog niet?
krijgen jullie pak op de broek hoor!!
Deze uitslag klinkt net zo gek alsdat barcelona van laakkwartier zou verliezen,.
2-1 in limboland tegen de 9e van de J.L. ,...
vroeger zei onze trainer dan:,...feesie gehad gisteren mannen?
Maar ja wij kregen er ook geen cent voor,....wij betaalde zelfs,...
en dan nog schaamde wij ons,...als we eens verloren van een 4e rangs club.
0
Woensdag 30 oktober 2013 om 13:31 uur

H@@GenEES

Beest schreef:

Volgens de loonwijzer hoor ik ook 2500 te verdienen maar dat red k ook niet

Joh en dan pakt de stratenmaker twee roodjes per maand is nog geen 50 ruggen maar de helft
En het is zeker niet wat een FCDH speler verdiend, komt niet eens in de buurt. Dus dan zou je toch mogen verlangen dat die gasten hun stinkende best doen, maar blijkbaar is dat te veel gevraagd, maar ze staan gelukkig wel achter de trainer.
0
Woensdag 30 oktober 2013 om 13:18 uur

Nu online

Kees, tjapi01, Fido, FC Den Haag! en 338 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2