Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

ADO supporter Leidschenveen

<FCDH> schreef:

1 ding weet ik wel de komende 2 wedstrijden met bluf spelen ga je gokken op een puntje ga je eraan ik hoop niet dat wetzel gaat verdedigen?
Gevaarlijk hoor. Als je gaat aanvallen en je verliest de bal op het middenveld, dan is PSV dodelijk met die Affelay. Ik zou proberen eerst de boel op slot te gooien, en ergens in de tweede helft mag je pas aan aanvallen denken.
ADO heeft, gezien de positie op de ranglijst, heel weinig tegendoelpunten gehad. Dus ik vertrouw op de verdediging.
0
Woensdag 4 februari 2009 om 20:40 uur

Peter Hoek

Rob schreef:

Niet mee eens. Het moet gewoon ook eens even meezitten. Kwaliteit genoeg, zelfvertrouwen nul komma nul. Heracles, Sparta, de Graafschap en Willem II zijn gewoon te pakken. Feyenoord in deze vorm lijkt me ook geen probleem.

Het is allemaal geen probleem, 2 x gewonnen thuis omdat het allemaal geen problemen gaat geven. Ik maak me grote zorgen, omdat Wetzel er weinig van bakt. Dat vind ik wel een groot probleem.

0
Woensdag 4 februari 2009 om 11:09 uur

ADO voor altijd

                       DEGRADATIE

Zoals het nu gaat zie ik ons degraderen, dit ondanks de 3 nieuwe spelers. Zolang Wetzel ons zo negatief laat voetballen, met 10 a 11 man op eigen helft en pas druk zetten bij een achterstand halen we weinig punten meer. je kan wel elke wedstrijd roepen dat je lichtpuntjes gezien heb , helaas is hij de enigste (hij roept dit al de hele competitie) Ik heb slechts 2 goede wedstrijden gezien (en ik heb alle wedstrijden gezien) en dat was tegen Sparte en AZ. Verder weinig voetbal. Waarom worden er geen andere spelers geprobeerd , helaas kan |Powell me ook niet bekoren nog. Al is dat niet zo gek, hij staat op een eiland maar dat stonden de andere spitzen ook, dus hadden we het geld beter anders kunnen gebruiken aan b.v. (toen ze nog betaalbaar waren) Honda, v.d Bergh en de spelers van AGOVV.Ik had veel vertrouwen in Wetzel (heb hem zelf als trainer meegemaakt) maar dat wordt steeds minder.
0
Woensdag 4 februari 2009 om 10:20 uur

den haag

SPELERS RODA EN FORTUNA TRANSFERVRIJ BIJ FUSIE  !!!1

 

De op handen staande fusie tussen Roda JC en Fortuna Sittard kan drastische gevolgen krijgen voor de spelers van de Limburgse clubs. Volgens spelersmakelaar en advocaat Frans de Weger kunnen de spelers bij een fusie transfervrij vertrekken.

De Weger en zijn werknemer Thijs Kroese beweren in De Telegraaf dat de wet die regeling voorschrijft. Volgens het tweetal ontstaat er bij het vormen van een nieuwe club de zogeheten wet \`overgang van onderneming\`.

"Concreet betekent dit dat voetballers van - laten we voor het gemak zeggen - \`FC Limburg\` niet langer gebonden zijn aan hun spelerscontracten en in principe een transfervrije status hebben", aldus De Weger en Kroese. "De arbeidsovereenkomst van de speler gaat niet over op de nieuwe werkgever. Het contract loopt automatisch af. Toegespitst op deze fusie: de spelers zijn transfervrij.

"Als de club daarmee niet akkoord gaat, dient de speler volgens de wet aan te tonen dat hij nadeel ondervindt van de fusie", vervolgen De Weger en Kroese. "Lukt het de speler dit aan te tonen, dan kan hij ontbinding van de arbeidsovereenkomst aanvragen en dus een transfervrije status krijgen." Het tweetal beweert zelfs dat de spelers in dat geval een schadevergoeding van de club kunnen eisen.

Deze wet zou betekenen dat spelers als Marcel Meeuwis, Davy de Fauw en Anouar Hadouir komende zomer gratis bij Roda JC vertrekken. Voor Fortuna Sittard maakt het vrij weinig uit, alleen Angelo Simone heeft een doorlopende verbintenis.

Danny Hesp, voorzitter van de Vereniging Van Contract Spelers (VVCS), reageert verbaasd in het dagblad. "Dit gaan we zeker uitzoeken", aldus de preses van de organisatie

 

IS HADOUIR NIKS VOOR ONS DAN...

0
Woensdag 4 februari 2009 om 09:51 uur

rien1

Kaos schreef:

denk dat wij na het weekend op 17 staan ..
en nee ben geen negatieveling
Nou, 16 zou kunnen, maar dan gelijk met Graafschap. Wij hebben alleen een beter doelsaldo. Maar zowat heel voetbalbekend Nederland dacht aan het rijtje:

16: ADO Den Haag
17:De Graafschap
18:Volendam 

En ja, als Vites en RJC omhoog klimmen blijven er weinig clubs over voor die 16e en 17e plaats

Op deze manier gaat het niet lukken. Ik weet het, ik ben negatief, maar ik zie het niet anders 
0
Dinsdag 3 februari 2009 om 21:04 uur

Frans

Beste Shouters,

Momenteel weinig nieuws, de speler waar ze na Lens 
mee bezig waren gaat ook definitief niet door.
(was overigens Romano Denneboom - FC Twente)

Op dit moment geen namen bekend, maar blijf toch(misschien tegen beter weten in) hopen op een leuk
sms-je van mijn bron.

Morgen word ook bekeken of Mitchell Pique toch
vervroegd geopereerd gaat worden.

Ook gaat ADO Den Haag nadrukkelijk investeren in
een regionaal opleidings-instituut dit om alle talenten uit deze regio voor onze club te behouden.
Mede op aandringen van Mark van der Kallen heeft
dit nu een hoge prioriteit.
Na Amsterdam-Rotterdam en Utrecht krijgen wij nu ook een volwaardig opleidings-instituut.

Groeten Frans
0
Zondag 1 februari 2009 om 23:11 uur

Filosoof

Kees schreef:

Wel een ongelooflijk zware straf voor die superboer die tegen de grensrechter opliep. 

Stel je voor dat het bij ons gebeurd was dan had degene dezelfde straf als de gebroeders De Wit gehad op het Lange Voorhout.
Kees, volgens mij is jouw opmerking niet van enig cynisme gespeend. Althans dat hoop ik. De verbanning voor een jaar is opgelegd door de club. Wat mij betreft te weinig. Je hebt als toeschouwer niets op het veld te zoeken. Simpel. Straf zoals die bij Den Haag wordt uitgedeeld (i.g.v. betreden veld) is passend. Benieuwd of de KNVB nog maatregelen richting Superboeren treft.
0
Zondag 1 februari 2009 om 20:39 uur

<FCDH>

ik vind gewoon dat er op het moment weinig voetbal in het elftal zit en dan bedoel ik positiespel combinatie voetbal dat moet echt beter gaan worden zelfs volendam speelt verzorgter dan ons dat kan toch niet ?toch hou ik hoop en we blijven erin
0
Zondag 1 februari 2009 om 17:18 uur

Advertentie

Rome

M schreef:

Verdedigers genoeg nu!
Van hese, piqué, horvath, kum,ammi(die ik liever zelf op rechtsmidden zie)

Er moeten gewoon nog wat meer aanvallendere mensen komen.. Van den Bergh zal perfect zijn..

Knopper, Powel, Cornelisse, Soltani, Caracciolo, Hoogendorp.. Genoeg aanvallende mensen denk ik..

 

Je ziet bij elke wedstrijd van ADO dat de spits op een eiland staat.. Ikzelf vind dat Powel het heel redelijk doet hij krijgt gewoon weinig ballen. Daarom pleit ik inderdaad ook voor Ammi of/en van Hese op het middenveld en een vervanger voor hun in de verdediging.

0
Zondag 1 februari 2009 om 16:05 uur

dirk

Kees schreef:

Overigens is jouw shout ook van een bijzonder hoog niveau en dan met name de passage achter de komma.

Ik was gister weer zo teleurgesteld dat ik me wel met een melige opmerking moest afreageren.

De thuiswedstrijden zijn werkelijk geen pretje dit jaar en sinds Volendam thuis hebben we niet meer gewonnen in een thuiswedstrijd. Behoudens Fortuna voor de beker.
We zijn het eens. En helaas kan ik Wetzel, die ik op grond van zijn presentatie redelijk hoog had zitten, als coach steeds minder volgen. Na de 0-1 een kwartier voor tijd zou je toch verwachten dat hij achterin 1 op 1 ging spelen en een extra aanvaller erin gooide. Maar nee, hij brengt Immers in voor Buijs. Waarom niet de gok nemen om ook Milic op te laten draven als extra ondersteuning van Powel in de spits en daarvoor bijvoorbeeld Cornelisse of Soltani te offeren. Of je nu met 0-1 of met 0-2 verliest maakt weinig uit. De argumenten die hij aanvoert op de site Haaglanden om Milic niet in te zetten, vind ik gezwets in de ruimte.
Maar goed, ik beschik niet over het diploma coach betaald voetbal.
Los daarvan kan het zo langzamerhand ook bijna geen toeval meer zijn dat een wedstrijd telkens in het laatste kwartier de verkeerde kant op kantelt. Er zijn mensen die willen dat supporters voortaan geen Haags Kwartiertje meer roepen. Dat is onzin, verkondigd door bijgelovigen. Ik denk eerder dat het te maken heeft met ofwel concentratieverlies of onvoldoende conditie van sommige spelers. Met name Knopper, Cornelisse en Rankovic wekken vaak de indruk het moeilijk te kunnen bijsloffen gedurende een hele wedstrijd. Maar uiteraard geef ik mijn mening graag voor een betere.
0
Zondag 1 februari 2009 om 14:57 uur

Nu online

Bhattoe 74, lulijzer, zuiderwijk, Swaber, wiegah070, Law, Ado Vakkie S en 171 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4