Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

Zware domper ADO na één minuut Van onze Rankovic ligt krimpend van de pijn op het veld. Foto: ï¿? PICS UNITED DEN HAAG - ADO Den Haag moet het mogelijk lange tijd doen zonder Aleksandar Rankovic. De middenvelder van de Haagse formatie ging in het duel tegen NAC Breda al in de tweede minuut door zijn knie, waarna hij even later per brancard het veld verliet. Pascal Bosschaart verving de onfortuinlijke Serviër in de zesde minuut.


Er wordt gevreesd voor een gecheurde knieband van de aanvoerder van het team van Raymond Atteveld.
kijk en dat bedoelde ik nou. dan zitten we gelijk weer met een probleem, want bosschaart is lang niet zo goed als ranko. een brede selectie heb je gewoon nodig. kom op wetzel gewoon halen die luickx.
0
Zondag 2 augustus 2009 om 18:01 uur

Kees

Volgens mij heeft NAC een veel betere en uitgebalanceerde selectie dan die van ons. Op zicht geen schande natuurlijk.

Waar wij het moeten doen met bijv. Lex als alternatieve spits en jongens als L. Pique en Hese als stand inn backs hebben zij betere spelers als alternatief op elke plek die dubbel bezet is.

Op zicht absoluut geen schande voor ons aangezien we net om de hoek komen kijken maar je moet je niet rijker rekenen dan je bent.

Onze eerste 12 a 13 zijn eredivisiewaardige spelers maar alles daarna nog niet of heeft zijn beste tijd gehad.

Als je het gehele seizoen met je basiself speelt, en dat gebeurt natuurlijk niet, dan eindig je rond plaats 11 a 12 nu echter niet omdat de selectie nog veels en veels te smal is.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 19:14 uur

Vlakko

GroenGeel schreef:

Als we reeel zijn heeft NAC gewoon meer kwaliteit. Goede resultaten behaald in wedstrijden waar het erom gaat, zoals tegen Polonia Warschau afgelopen donderdag.

 

We zullen dus een vreselijk goede wedstrijdmentaliteit aan de dag moeten leggen. Op strijd kunnen we winnen, niet op kwaliteit.

 

Een overwinning zou echt een topprestatie zijn!

We blijven optimistisch, 2-1

Er is naar mijn mening maar 1 speler met meer kaliteit dan bij ons in de selectie Amoah. De rest is minimaal gelijkwaardig aan onze basiself.

Nac is echt niet zo goed als mensen denken hier.

Vergeet niet dat die Boukhari het verschil maakte.

Nee zolang wij een gezonde dosis agressie aan de dag leggen en wij erachter gaan staan moet je van dit NAC zeker winnen, daar doet die europacup niets aan af..
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 16:55 uur

RicoFCDH

Luijckx en Van der Velden niet in selectie AZ
Nick van der Velden en Kees Luijckx moeten zaterdagavond op de tribune plaatsnemen in Almelo, waar AZ zijn eerste wedstrijd afwerkt tegen Heracles. Het duo is door trainer Ronald Koeman buiten de selectie gelaten.


Van der Velden kwam vorig seizoen onder oud-trainer Louis van Gaal nog regelmatig binnen de lijnen. Hij kwam tot twintig duels. Luijckx speelde vijftien wedstrijden in de vaderlandse competitie.

Koeman beschikt over een volledig fitte selectie voor het treffen met de Almeloërs. Omdat hij maar achttien spelers op kan nemen in zijn selectie, laat hij volgens RTV Noord-Holland ook Erik Heijblok, Simon Poulsen, Gijs Luirink en Marko Vejinovic op de tribune plaatsnemen.



Is dit de druppel voor Luicks om weg te willen?:D Die van der velden is trouwens ook geen slechte voor op de flanken
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 16:05 uur

arthur

als de spelers bij ons bereid zijn meer "pijn te lijden" dan die van nac dan kunnen we wat bereiken, anders niet. 
wie gaat er ook het beste met tegenslag om, nac of wij?
allemaal dingen waar atteveld als speler sterk in was.
ook heeft hij inmiddels natuurlijk al weer wat langer met deze selectie kunnen werken dus...
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 15:24 uur

bolke de beer,

NAC begint de competitie meteen met een lastige uitwedstrijd bij ADO. Ondanks het zware duel in Polen denkt de Bredase keuzeheer niet dat dit de ploeg op zal breken. Maaskant: "Vanzelfsprekend zit zo`n duel nog wel in de benen. Maar met de ervaring die deze selectie heeft, verwacht ik geen problemen voor morgen."


Dit verteld maaskant aan voetbalprimeur, heerlijk dat hij er zo over denkt. Ja Maaskant het wordt ook appeltje eitje voor jullie morgen ( NIET dus)



Atteveld lees je mee kopieer het en hang het in de kleedkamer.
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 11:51 uur

MikeDH

gevi schreef:

luijckx of zonneveld proberen te huren
vd gun en d.van dijk hebben geen club
te duur nee degraderen dat is duur
De namen waar jij het over heb zijn prima Luijcks en v.d Gun .

Alleen om het over degraderen te hebben, dat gaat een beetje te ver en zeker omdat het seizoen nog niet eens is begonnen.

En de selectie die er nu staat is naar mijn idee als sterk genoeg om zeker bij de top 15 en ik denk zelf top 12 te komen.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 09:44 uur

JS

super fc denhaag schreef:

ik heb die tijd die meric bij ons speelde genoten van hem, als ie er in de 2e helft meestal in kwam was er gelijk gevaar. en het elftal ging gelijk aanvallend spelen. ik denk wel dat ie vaak een hele wedstrijd niet aan kon. maar daar valt toch op te trainen.
Meric zou sowieso een versterking zijn voor onze selectie. Hij is veel gevaarlijker dan Verhoek en Soltani, heeft een betere voorzet en een goede passeerbeweging. Ik snap niet dat iedereen het maar over het feit heeft dat Meric geen hele wedstrijd kon spelen. Zoals je zegt, daar valt op te trainen. Ik hoor hier nooit iemand over bijvoorbeeld Soltani, terwijl die NOOIT een actie maakt. Ok hij heeft een paar belangrijke goals gemaakt, maar Meric ook. Bovendien was Meric een voetballer waarvoor je naar het stadion komt. Lekker onbevangen.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:31 uur

Advertentie

RicoFCDH

Johannes schreef:

Lezen is ook een kunst. Er is gezegd dat de verkoop van Bodde meer ruimte geeft om nog iets te gaan doen. Er is nooit gezegd: het geld is op, er komt niemand meer. Er is zelfs nooit gezegd dat die uitspraak over die topspelers wordt ingetrokken.

Stel je voor dat Luickx, inmiddels tot de conclusie gekomen dat hij wéér reserve is, nu toch ineens naar ons wil komen, en/of Koevermans die plots het Haagse Licht gezien heeft... die gasten wachten nou eenmaal tot het allerlaatste moment met het keizen voor een kleinere club. Mijn vermoeden is dat Van der Kallen dan echt het groene licht geeft. De taktiek is nu: de beperkte middelen die we hebben GOED inzetten, of anders niet inzetten (en dus bewaren voor een later tijdstip, de winterstop bijvoorbeeld). Het is een spannend spelletje, maar ik neem het ze niet kwalijk.
Idd, Wetzel is gewoon slim bezig. Al zou Wetzel nu Koevermans willen halen dan betaalt hij meer dan dat Koevermans tot de winterstop op de bank zit en dat Denhaag hem dan wilt. Hetzelfde met Luicks, Nu gaat hij voor zijn kans maar als ineens op de bank zit dan gaat hij toch denken dat ie weg wilt.;)   Let op mijn woorden. Wetzel gaat in de winterstop gewoon de selectie versterken.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 22:04 uur

Hagie307

Henk Timmer maakt geen deel uit van de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Engeland op 12 augustus in de Amsterdam ArenA. De 37-jarige doelman moest na vorig seizoen vertrekken bij Feyenoord en heeft nog geen nieuwe club voor de komende jaargang gevonden. 

Ik zeg doen voor een jaartje
0
Woensdag 29 juli 2009 om 17:03 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Bleek, Jap, James, Hagenees en 57 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4