Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Die heeft dat te pikken anders staat hij heel snel op straat!

En van mij part mag die beerput nu helemaal open getrokken worden, kijken wat voor stront er naar boven komt drijven....
Welke beerput? Er is geen beerput. Jij weet toch ook wel dat je iemand niet moet veroordelen voordat ...........................

En dat Van der Kallen niet met Mercedes in zee is gegaan mag toch wel logisch zijn he. Overigens heeft hij wel gewoon deals met Nissan de Wit afgesloten.

En weet je wat: door al dat gezeik zijn wij (jij, alle supporters en ik) dadelijk weer naar een Juupclub voor de komende tig jaar aan het kijken.

Waarom is er toch altijd ellende bij ons? Is niet leuk meer.
0
Donderdag 5 april 2012 om 15:50 uur

DHFC070

Dat is wel een heel erg domme uitspraak van Steijn en kennelijk maken alleen de supporters zich zorgen? Gelukkig hebben we dat al niet eerder meegemaakt en we kennen allemaal de gevolgen...
We hoopten rond de 10e plaats te eindigen? Aan gvd hopen hebben we geen reet en waarom worden die doelstellingen na iedere wedstrijd veranderd? Hopen, we gaan er alles aan doen, we hebben ons best gedaan enz. allemaal zulke loze uitspraken.
Het is een schande dat je weer een degradatiekandidaat bent met de 9e begroting in de eredivisie dat valt niet recht te lullen ook niet door een lijstje met vertrokken spelers op te noemen.
0
Woensdag 4 april 2012 om 21:29 uur

Haagsesjaak

Ondertussen:

Steijn: `Zie VVV niet twee keer meer winnen dan ons`
Woensdag 4 april 2012 20:42 |

Door een serie goede wedstrijden van VVV-Venlo werd het plotseling nog gevaarlijk voor ploegen als ADO Den Haag. Maar inmiddels lijkt de dreiging van het spelen van nacompetitie weg voor de Hagenezen, althans dat beweert Maurice Steijn.

"Wil VVV ons nog inhalen, moeten die ploeg twee keer vaker winnen dan wij, aangezien ons doelsaldo een stuk beter is. Dat zie ik niet gebeuren", zegt de trainer van ADO Den Haag. "Hoewel ik vind dat VVV met Ton Lokhoff wel stappen heeft gemaakt."

Of de nacompetitie nou ontlopen wordt of niet het seizoen is na de zevende plaats van vorig jaar sowieso teleurstellend verlopen. "We zijn met een andere doelstelling aan het seizoen begonnen. We hoopten rond de tiende plaats te eindigen. Maar goed, vorig seizoen zat werkelijk álles mee. Daarna raakten we spelers als Frantisek Kubik, Wesley Verhoek, Timithy Derijck en Dmitriy Bulykin kwijt", aldus Steijn

Anders geef je :shoot: VVV even een extra motivatie, volgens mij moeten we nog naar Venlo paardelul! Dan blijven er nog wat wedstrijden over voor :shoot: VVV om als nog op de 15e plaats te eindigen. Waarom spreekt deze man nog in het openbaar! Bestaat er geen muilkorf voor :shoot:Maurice????
0
Woensdag 4 april 2012 om 21:23 uur

Haagse_Aad

Bulykin begrijpt Ajax: `Maar maak me zorgen`

Dmitry Bulykin begrijpt dat Ajax pas in mei over zijn toekomst wil praten. De Russische stormram heeft ondertussen een aantal aanbiedingen uit Rusland op zak.

Dat zegt de 32-jarige spits in gesprek met Sovetsky Sport. Coach Frank de Boer liet deze week weten na het seizoen met Bulykin in gesprek te gaan. "Dat is logisch en voorspelbaar", reageert Bulykin. "Het contract bevat een optie voor één extra seizoen. Dat geeft beide partijen de ruimte om te kiezen."

"Het betekent ook dat met andere clubs kan onderhandelen, maar in mei zal ik met Ajax om de tafel gaan. Dan beslis ik ook over mijn toekomst. Ajax is een topclub, maar ik maak me zorgen over het lage aantal speelminuten die ik krijg. Als ik 22 was zou ik geen twee keer hoeven nadenken over een contractverlenging, maar ik ben 32 en ik wil in het eerste elftal staan."

De spits bevestigt aanbiedingen binnen te hebben van andere clubs. "Meerdere, waaronder ook clubs uit Rusland. Of ik klaar ben om terug te keren? Voor nu vind ik het nog heerlijk om op perfecte velden te voetballen in mooie stadions. Ik hou van het spelletje en mijn leven hier."

Terug naar ADO? "Ja waarom niet. Die jongen die vorig jaar de pionen zo mooi recht neer zette is er nu trainer. Totaal geen verstand van voetbal maar hij is best aardig, dus waarom niet. En presteren hoeft er niet want na zo`n slechte wedstrijd als tegen RKC krijgen die jongens gewoon lekker 3 vrije dagen en de plaatselijke shoarmaboer heeft ook een plek in de selectie, dus altijd lekker eten"
0
Woensdag 4 april 2012 om 16:16 uur

hjfff

tanker070 schreef:

De liefde is bij mij ook ernstig bekoeld, het kan niet 20 jaar lang van 1 kant komen........
Er komt nooit eens een tegemoetkoming richting trouwe supporters.
Waarom niet zo`n zelfde actie als destijds bij Vitesse uit.
Puur om de ploeg te steunen.


Kaartje was toen 15,- en we gingen met 24(!) bussen oftewel 1200 man.
Nu is een kaartje weer 31,- dus zullen er weer hooguit 200 gaan.
0
Woensdag 4 april 2012 om 10:56 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Rien, bedankt voor de update. Misschien lees ik het hele artikel later vandaag nog op Adofans. Had jij het idee dat ze Hoesen willen kopen of huren?

Vandaag in de papieren VI een interview over de verdere uitholling van ADO. Dit naar aanleiding van het mogelijke vertrek van Kum en Toornstra naar Swansea.

laat je niet gek maken.
Ik ben voor ado bezig met messi,kans dat hij komt 0%
en dat geldt ook voor hoesen.

Ik wordt er een beetje moe van dat ze altijd leuke spelers willen hebben en eigenlijk nog geen een van deze spelers gecontracteerd hebben.
roepen en doen zijn twee verschillende dingen.

dat is precies het zelde dat er al 4 jaar geroepen wordt dat we binnen 5 jaar stelselmatig in het linker rijtje staan en europees voetbal spelen.
dat betekend nog een jaar te gaan.Hadden we met deze visie al geen grotere stappen moeten maken?
hadden we dan ook spelers moeten hebben om in het linker rijtje te voetballen?

wormgoor
meijers
visser
ammi
coutiniho
supusepa
n toko
leeuwin
cherry
horvarth
luksik
elbers
v duinen
rado

jongens daar win je de oorlog nog niet mee laat staan linker rijtje.
we kunnen over alles praten en een gigantische visie hebben maar waar op gebaseerd.

hoelang gaan we nu wachten op onze verlosser v/d kallen weer tien jaar.
mag ik de shouters iets vragen waarom is iedereen zo geil dat we waarschijlijk !!!!! geen schuld hebben op dit moment.

heeft een ieder er wel bij stil gestaan dat het volgend boekjaar veel minder is als die van vorig jaar.
de redenen zijn al om bekend.
ja tuurlijk we kunnen ook volgend jaar misschien wel met winst eindigen
maar dan hebben we dus echt het rijtje voetballers hierboven over want de rest is verkocht en is naar de tekorten gegaan.

waarde op het veld nul komma nul.
en dan wil je binnen eigenlijk een jaar linker rijtje en europees,nou wie dat geloofd moet echt naar de dokter.
minstens 10 jaar en zelfs dat is ruim berekend
en dan moet je hopen dat het tien jaar lang rustig blijft de bezoekers het nog tien jaar lang kunnen vol houden om naar dramatisch voetbal te kijken en dat de sponsors dat ook denken.

ado is al 35 jaar een drama met veel beloftes en geen enkele is nog uit gekomen (op het incident van vorig jaar na)
ado blijft altijd mijn club en dat zal ook zo blijven maar het is nu tijd om mijn kids en vrouw meer aandacht te geven want van hun krijg ik wel de liefde die ik van ado al 35 jaar niet heb gehad.
0
Woensdag 4 april 2012 om 09:34 uur

Vincent

12 april 210...
wat een klote tijd he jongens.....

als we nu lekker negatief blijven doen met zijn alle , hoeven we ons de dag erna ook niet af te vragen waarom er maar 8000 supporters waren.Jullie hebben je genoeg ingedekt om niet te komen.. aan jullie zal het niet liggen ....

en voor 1 mei je scc kaart opzeggen allemaal, en als de admin een beetje meezit kom je er de 6e tegen de graafschap ook niet meer in..
weer een probleem voor je pgelost door die klote rvc:_))
0
Maandag 2 april 2012 om 22:53 uur

Advertentie

DHFC070

Ach Immers en Toornstra moet je zo snel mogelijk proberen te slijten waarom? Omdat ze beide anders niets meer opbrengen en ze zijn wel gek om bij te tekenen. Verder is het beter na afgelopen seizoen om weer helemaal met een schone lei te beginnen. Alle spelers die vorig jaar hebben meegemaakt zijn dit seizoen zo teleurgesteld en onbewust en ook bewust speelt dit iedere keer weer op. Toornstra en Immers doen echt hun best wel maar het lukt gewoon niet. En dan nog steken ze er dit seizoen bovenuit dat zegt ook veel over ons huidige elftal.
0
Maandag 2 april 2012 om 21:28 uur

Vakkie G 079

Waarom nou niet een opstelling met spelers die durven, in plaats van immers in de spits...

Coutinho

Ammi Kum Omeruo Supusepa

Rado

Toornstra Immers


Chery Smolarek Lalkovic


70e minuut Lalkovic eruit voor Vicento
80e minuut Smolarek eruit voor Verhoek(Verhoek speelt veel beter als invaller)

Dan hou je nog een wissel over voor e.v.t Omeruo --> Horvath

Dan heb je tenminste een keer iedereen op zijn goeie plek(behalve chery).


Come on The Hague
0
Maandag 2 april 2012 om 20:46 uur

marcellino

koossie schreef:

tegen RKC hoef je toch niet verdedigend te spelen?
en waarom niet als je succes hebt met op de counter spelen dan ga je dat tegen rkc in een uit wedstrijd toch niet veranderen.

maar ja als bepaalde spelers denken dat ze maradona of weet ik het wie zijn win je geen wedstrijd meer.

waar is het eer gevoel van immers die hij wel had toen hij kwam.
nu heeft meneer een aanbieding gekregen van feijenoord vorig jaar en is ineens niets meer goed aan ado.en loopt meneer in de wolken en wil weg.
die jongen mag blij wezen dat ado hem heeft gehaald en hem de kans bied om door te groeien naar een iets grotere club.
maar nee hij gooit met de pet ernaar.lekker opzouten immers en neem je vriend toornstra mee
0
Maandag 2 april 2012 om 20:20 uur

Nu online

GroenGeelHart070, James, wiegah070 en 369 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4