Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

rien1

dirk schreef:

Een boekhouding van iemand die zich aan het rijk rekenen is, ben ik bang.
Een beetje wel misschien ja   Waar moet ik die handtekening zetten? 

Trouwens op ad.nl staat nog een aardig stuk hoe goed we gespeeld hebben. En dat was natuurlijk ook zo. Je koopt er natuurlijk niks voor, maar het geeft toch weer wat vertrouwen voor de komende (zware) wedstrijden. En die 2 wedstrijden tegen PSV (heel zwaar) en Utreg zitten toch wel erg dicht op elkaar hoor. Maar 2 dagen rust.

Net ook nog maar eens naar het doelsaldo gekeken, en daar valt weer op hoe weinig tegendoelpunten we krijgen als je dat vergelijkt met het rijtje vanaf Feijenoord tot Volendam. De minste van allemaal. Zelfs goed als je kijkt naar de hogere clubs. De verdediging is gewoon het beste, nou die goals nog.   
0
Zondag 1 februari 2009 om 13:53 uur

<FCDH>

Er rust een vloek op het Haags kwartiertje
Geschreven door Elf Voetbal
Aan anderhalve kans had FC Groningen zaterdagavond genoeg voor een driepunter in Den Haag. Daar werd het tegen degradatie vechtende ADO Den Haag met 1-0 geklopt door de ploeg van Ron Jans. De Uruguayaan Gonzalo García promoveerde zichzelf met nog precies een kwartier te spelen tot matchwinner, door van dichtbij de bal in het doel van de thuisploeg te prikken.

De oud-speler van Real Madrid werd bediend door Koen van de Laak. Gezien het spelbeeld mag de Groningse zege onverdiend genoemd worden.



"Vijf, vier, drie, twee, één", telden de supporters van ADO Den Haag massaal af. Terwijl ze toeleefden naar de start van het Haags Kwartiertje, prikte García van FC Groningen de bal met de punt van zijn schoen in het doel, daarmee tekenend voor de enige goal van de wedstrijd: 0-1. In het restant van de partij zette ADO nog wel met man en macht aan, maar lukte het niet tot goed uitgespeelde kansen te komen. Het Groningse blok ,dat stond opgesteld ter hoogte van de rand van het eigen strafschopgebied, bleek stevig genoeg om de voorsprong vast te houden tot en met het laatste fluitsignaal.



Dankzij de tiende zege van het seizoen klimt FC Groningen op naar de vijfde plaats van de Eredivisie. Het team van trainer André Wetzel staat er een stuk minder florissant voor na twintig speeldagen. De geelgroenen bezetten de veertiende plek van `s lands hoogste voetbalcompetitie, met slechts drie punten meer dan nummer zestien Vitesse en nummer zeventien De Graafschap.



De beginfase van de wedstrijd ADO-Groningen was veelbelovend. Een goed schot van Danny Holla werd knap uit de korte hoek geronseld door ADO-keeper Robert Zwinkels en het publiek ging er eens goed voor zitten. Maar de koukleumende fans, bijna tienduizend, kregen tijdens de rest van de eerste helft weinig leuks meer te zien. Doelman Luciano van FC Groningen had niets te doen en ook aan de andere kant van het Haagse voetbalveld viel zelden iets te beleven. Zo nu en dan bokste Zwinkels een bal weg, maar verder had de defensie van ADO Den Haag alles onder controle. Ook na de pauze stond de Haagse achterhoede als een huis. Op dat ene moment na, waaruit de Uruguayaanse baltovenaar Garciá kon scoren.



De 21-jarige spits Nicklas Pedersen viel bij FC Groningen door de mand. De Deen, die voor het eerst in de basis mocht starten bij de Groningers, werd amper bij het spel betrokken en keerde na de pauze niet meer terug op het veld. De beoogde opvolger van topschutter Marcus Berg -- hij was er in verband met een schorsing niet bij in Den Haag -- werd vervangen door Paul Matthijs. Pedersen heeft te kampen met een gebrek aan wedstrijdritme. De van FC Midtjylland overgekomen aanvaller lijkt dan ook nog even nodig te hebben om zich aan te passen én om topfit te worden.

Bron:

ELF Voetbal


0
Zondag 1 februari 2009 om 13:12 uur

<FCDH>

Haagse Roel schreef:

Onzin FCDH, zag noodgedwongen de wedstrijd op tv, was gewoon geen pingel klaar. Veel inzet getoond maar daar blijft het dan ook bij. Van Halst zei het terecht : Groningen door het oog van de naald en op basis van inzet had FCDH minstens een punt verdiend. maar zijn belangrijkste conclusie was : FCDH is tactisch zeer zwak !!!!!  Hij heeft gelijk .
Ik heb hier tot nu toe altijd het vertrouwen in Wetzel uitgesproken maar hij mag zolangzamerhand wel eens bij zich zelf ten rade gaan.
het middenveld is veels te zwak de spitsen staan op een eiland komt weinig toevoer zo word je nooit gevaarlijk ik blijf het zeggen vd bergh en de graaf halen en voorin desnoods kolk terug halen ja ik weet het hij blijft nooit lang maar handhaven gaat nu voor alles
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 23:12 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Ik vraag me af wie wel of niet de gehele wedstrijd hier heeft gezien.

Verdediging zat potdicht en gaf maar twee kansjes weg tegen een subtopper als Groningen.

Powel heeft niet een bruikbare voorzet gekregen, hoe kun je dan in vredesnaam gevaarlijk worden en scoren.

Vreemd dat Immers er in kwam en niet Milic bij een 0-1 achterstand.

Van Hese verdedigend  sterk maar opbouwend vaak, heel vaak balverlies.

Ranko en Cronelisse hebben moeite om aansluiting te houden bij de rest.

Publiek was fantastisch en bleef achter de ploeg staan. Zelfs na afloop geen gefluit.
kees laten we eerlijk zijn het was geen beste wedstrijd ook niet van groningen maar ik vind dat de ploeg heel moeilijk het spel kan maken er zit geen cominatievoetbal in? alles gaat van achtere gelijk naar voor ik geef toe gronningen kwam er weinig doorheen maar wij raken zo snel de bal steeds kwijt dan weet je dat het oples fout gaat?
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:52 uur

Kees

<FCDH> schreef:

gasten we gaan het nog knap lastig krijgen er zit op het moment totaal geen voetbal in de ploeg ze kunnen de bal niet in de ploeg houden? en dan kan je nooit gevaarlijk worden knopper komt knullig over lijkt wel of ie erg moe is komt amper vooruit?von hese vond ik redelijk spelen maar we ontberen kracht powel valt mij tot nu toe zwaar tegen des ondanks blijf ik moed houden dat we het redden al gaat het nog zwaar worden?
Als je simpel de feiten op een rijtje zet behalen we thuis veels en veles te weinig punten. Slechts twee overwinningen in 10 wedstrijden.

Uit behoeven we niet het spel te maken en kunnen wat meer achterover leunen. Gevolg is dat we zelfs uit meer punten hebben behaald.

Er zit te weinig creativiteit in de ploeg en hopenlijk komt er morgen nog iets bij.

Overigens beviel de opstelling van Wetzel me vandaag prima en de behoudende taktiek ook.

Alleen had ik anders gewisseld.
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:50 uur

Advertentie

kako

Wat een helaas slappe hap. Ik heb weinig kansen geteld voor ADO en dat in een thuiswedstrijd!! Verdedigend staat het goed maar Knopper, Ranko en Cornelisse kunnen echt niet meer. En Powel heeft totaal geen Power. Voorhoede is niet van een goed niveau, geen killers. 

Ik hoop er maar het beste van maar nacompetitie lijkt niet aan te ontkomen.

0
Zaterdag 31 januari 2009 om 20:40 uur

Leidschenveen

Kees schreef:

Eigenlijk zijn we met zijn allen kleine verwende kindertjes die steeds maar meer willen. We hebben 3 fantastische aanwinsten erbij en nog hopen we op meer.

Op zicht logisch dat we nog een vierde versterking mogelijkerwijs verwachten gezien de uitspraken van Wetzel.

Ik kan me absoluut niet voorstellen dat Heerenveen Jamaat verhuurt. Na Sparta en Volendam heeft Heerenveen de meeste tegendoelpunten. 38 In totaal.

Reken maar dat die gaan sleutelen aan de verde-diging en elke optie uitproberen om achterin het lek boven water te krijgen.
Janmaat speelt heel weinig de laatste tijd. Brueuer heeft de voorkeur, ondanks de vele tegendoelpunten.
0
Vrijdag 30 januari 2009 om 19:10 uur

<FCDH>

Helmond Sport ziet af van Tim de MeersmanDoor Mike Boeschoten
Donderdag, 29 januari 2009, 13:54

Helmond Sport gaat niet in zee met Tim de Meersman (23). De ploeg uit de Eerste Divisie wilde de middenvelder in eerste instantie huren tot aan het einde van dit seizoen, maar de speler in kwestie laat aan Elf Voetbal weten dat de deal van de baan is.

"Mijn zaakwaarnemer heeft met verteld dat hun directeur Mario Captein geen financiële steun kreeg van het bestuur", aldus Belg, die komende zondag 24 wordt. "Dit is balen natuurlijk, heb ik straks weer een jaar niet gespeeld."

De Meersman gaf in oktober 2008 aan bij ADO Den Haag dat hij deze periode verhuurd wilde worden om aan spelen toe te komen. De club verleende haar medewerking. Echter, nu Helmond is afgehaakt, lonkt wederom een seizoenshelft met weinig speelminuten.

"Er is op dit moment niets concreet. Er is wel interesse van een paar clubs die onderaan staan in België, maar daar krijgen we nog antwoord van. Wat als ik bij ADO blijf? Dan ga ik voor mezelf keihard trainen om zo fit mogelijk te zijn voor het nieuwe seizoen en knokken voor een plaatsje."

De Meersman kwam afgelopen zomer over van FC Eindhoven. Daarvoor speelde hij bij Vitesse, de club waar hij op zijn zeventiende binnenkwam en 2,5 seizoen actief was. Bij ADO Den Haag speelde hij nog geen minuut in de hoofdmacht.

0
Donderdag 29 januari 2009 om 18:50 uur

supporternoord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wat een baggerpot, snel vergeten en koppies schoon richting zaterdag. Ongelooflijk wat een verschil met Dereijck en Kum achterin. Dan kan Ranko ook gewoon op het middenveld voetballen.

Horvath is behoorlijk door de mand gevallen gisteravond. Opbouwend kan hij helemaal niets brengen. Je hebt in de laatste twee competitiewedstrijden kunnen zien aan Dereijck wat een verschil hij kan brengen, want hij komt gewoon af en toe voor de goal waarmee je je tegenstander kan verrassen. Daarom kon hij ook scoren uit de tweede lijn tegen Heracles.
Ik maak me zorgen over Cornelisse, die haalt al een wedstrijd of 6 zijn niveau niet meer. Als het ADO lukt om zich veilig te spelen, zou ik alle resterende wedstrijden met de jonkies zoals Resodihardjo spelen om ze eredivisie ervaring op te laten doen.
Wanneer loopt Cornelisse zijn contract af ?
Dan heb je niet goed gekeken want Rankovic doet het achterin veeeeeel beter dan op het middenveld. Toen Horvath werd gewisseld en Ranko naar achteren schoof liep het ook veel beter. Ze moeten naar een ander systeem. Ze kunnen nog steeds niet voldoende druk naar voren geven en creeren weinig kansen. En "doelpuntenmachine Powel", als zodanig door velen al genoemd, kan het echt niet alleen en is echt niet veel beter dan Fabio. En Knopper is een middenvelder, daar moet hij staan en niet in de spits of als rechtsbuiten.
Alleen Powel en probeer het eens met Fabio of Milic naast hem voorin en geen Soltani want die brengt ook vaak veel te weinig. Probeer dat maar eens uit.  
Tegen Groningen zullen ze echt uit een ander vaatje moeten tappen.
0
Donderdag 29 januari 2009 om 11:11 uur

Strik



Hoor nog weinig over vriend Ekrem Kahya.
Die mag ook gelijk weg, was bij VVV al vaak wissel
maar kan zich nu ook opmaken voor een enkeltje
Turkiyemspor.......wat een mega drama zeg op
zijn witte schoentjes......pffffffff
0
Woensdag 28 januari 2009 om 23:45 uur

Nu online

zuiderwijk, Bleek en 139 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4