Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

MikeDH

Priecies schreef:

Nu vind hij dat we 12e  moeten worden. Toen hij zelf trainer was vond hij handhaving al geweldig. Selectie is alleen maar minder geworden. Keepers geblesseerd, Knopper er uit, Meric heeft onze grote strateeg verkoch voor een paar knaken en hij heeft lekker 3 maanden vakantie gevierd. Geeft hij dadelijk Atteveld de schuld voor zijn eigen falen. De zakkenwasser

hai hai
Selectie is minder geworden omdat de keepers geblesseerd zijn?

Beetje dom gelul dit, selectie waar we vorige seizoen mee begonnen was stukken minder dan nu.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 13:02 uur

Priecies

JS schreef:

Nou nou niet zo negatief doen he? We hebben namelijk een super goede TD die het allemaal wel regelt !!
Dit slaat inderdaad echt alles! Waar is dat geld van Elia gebleven dan! WAAR BLIJVEN NOU DIE GROTE NAMEN VAN WAARVAN IEDEREEN ZOU DENKEN: DAT DIE BIJ DEN HAAG GAAT SPELEN ANDRE??
Nu vind hij dat we 12e  moeten worden. Toen hij zelf trainer was vond hij handhaving al geweldig. Selectie is alleen maar minder geworden. Keepers geblesseerd, Knopper er uit, Meric heeft onze grote strateeg verkoch voor een paar knaken en hij heeft lekker 3 maanden vakantie gevierd. Geeft hij dadelijk Atteveld de schuld voor zijn eigen falen. De zakkenwasser

hai hai
0
Woensdag 29 juli 2009 om 12:28 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO Den Haag wacht op Bodde
De mogelijke transfer van Ferrie Bodde naar Wigan Athletic zal bepalen of ADO Den Haag de selectie deze zomer kan uitbreiden met een extra versterking.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 29 juli 2009 om 10:16 uur

Hans

Kees schreef:

IDEE. 

Ben je overigens al bij de apotheek langsgeweest voor kalmeringstabletten tegen NAC?

NAC speelt donderdag in Polen, zondag in Den Haag, woensdag in Breda voor de Europa League. Breda heeft een zeer smalle, oude, selectie. Daar hebben we echt geen kind aan.

0
Woensdag 29 juli 2009 om 00:44 uur

Kees

Ooievaar schreef:

9e begroting, en dan hopen dat we er in blijven. Ik heb anders het gevoel dat er iets ernstigs scheef zit.
Voor mij is de begroting niet maatgevend maar het kapitaal dat op het veld staat.

Bijvoorbeeld: Groningen heeft een begroting van 17 miljoen. Die van ons bedraagt 15 miljoen.

Wat zal het verschiil zijn qua selectie in miljoenenwaarde? Eufemistisch uitgedrukt toch wel zo`n 20 miljoen in het voordeel van Groningen.

Kortom: de stelling dat de begroting de plek op de ranglijst grotendeels bepaalt gaat voor mij niet op.

Sorry, ik moet afhaken. Gegroet en tot de volgende keer. Hoi.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 23:02 uur

Denk het ook wel

RicoFCDH schreef:

Idd en als je kijkt naar mijn opstelling is dat makkelijk op te vangen als er blessures zijn..

We zullen as zondag wel zien hoe \`makkelijk\` het allemaal zal gaan met deze selectie...

0
Dinsdag 28 juli 2009 om 19:13 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Spelers akkoord over premies
De selectie van ADO Den Haag is akkoord gegaan met het plan van André Wetzel om de wedstrijd- en winstpremies flink naar beneden bij te stellen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 10:19 uur

Moi

Luijckx: `Ik wil voor 1 september de beste keuze maken`
Gepubliceerd op: 27 juli 2009 19:41
Voor Kees Luijckx wordt het de komende weken wikken en wegen. De 23-jarige middenvelder vecht voor zijn plaats in het elftal van AZ-trainer Ronald Koeman, maar er is ook interesse van andere clubs.
- advertentie -
"In de voorbereiding heb ik best veel minuten gemaakt, maar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal heb ik niet meegedaan", zegt Luijckx tegenover ELF Voetbal. "Voor mij wordt het de komende weken afwachten. Krijg ik mijn minuten of niet? Blijkt dat ik in de eerste competitiewedstrijden niet gebruikt wordt, dan moet ik misschien ergens anders gaan kijken. Laat ik vooropstellen: ik zit goed bij AZ. Maar elke week in de basis spelen bij een club is natuurlijk ook mooi. Ik ga er de komende weken goed over nadenken, zodat ik voor 1 september (transferdeadline, red.) de juiste keuze kan maken."

Eind mei kreeg Luijckx nog te horen dat hij mocht vertrekken bij de landskampioen, maar Koeman wilde hem er graag bij houden. "Hij ziet het in me zitten als voetballer. Dat is goed om te weten. Maar ik heb Stijn Schaars en David Mendes da Silva voor me. Ik ben in principe de eerste stand-in voor Schaars, maar ik weet niet of ik moet gaan zitten wachten tot hij geblesseerd raakt", zegt Luijckx. "Het voordeel is wel dat ik dit seizoen kansen kan krijgen als middenvelder, terwijl ik vorig jaar vooral als verdediger ben gebruikt. Ik denk dat ik als middenvelder van waarde kan zijn voor AZ."

Er is al interesse geweest van diverse clubs. "Vooral in Nederland hadden veel clubs interesse, maar daar zat niet echt de club bij waar ik naartoe zou willen. Er is nog steeds interesse vanuit de subtop. Aan de andere kant: ik ben na dit seizoen transfervrij, wat een voordeel kan zijn. Maar daar staat ik me niet blind op. Wat ik al zei: ik wacht de komende weken af wat er gaat gebeuren en dan wil ik de juiste keuze maken."

Luijckx behoort sinds het seizoen 2006/`07 tot de selectie van AZ. De Alkmaarders verhuurden hem tussentijds anderhalf seizoen aan Excelsior. Vorig jaar kwam Luijckx, exponent van de jeugdopleiding, tot vijftien optredens in het shirt van AZ. 
bron: voetbal24
0
Maandag 27 juli 2009 om 20:30 uur

Advertentie

rien1

<FCDH> schreef:

wat ik ermee bedoel is wetzel en atteveld hadden  niet zoveel beloftes moeten geven over kampioen rechterrijtje en paar echte toppers om erbij te halen want ik denk dat ze het niet op korte termijn kunnen waarmaken?want als ze nu al de premies gaan inhouden rijmt dat niet met de ambities?tuurlijk snap ik dat we zuinig moeten zijn maar hadden ze ff beter nagedacht dan met ons lekker te maken

zondag 2-1;)
Zuinigheid is natuurlijk nooit verkeerd, maar ik denk dat ze nu met deze smalle selectie beter toch wat meer kunnen investeren in 2 of 3 spelers (of op zijn minst een echte spits) om minder de kans te lopen op degradatie. Al is het nog lang niet zover, maar dan kost het nog een beetje meer.
0
Maandag 27 juli 2009 om 19:57 uur

Peter Hoek

kojak1 schreef:

raar dat hier alleen maar ongeregistreerden de boel afkraken en de hele club er bij.zou het toch een en dezelfde zijn die niet meer onder zijn eigen naam durft te shouten?
Ik heet in het dagelijks leven Peter Hoek, jij echt Kojak? Ik kraak niets af ik constateer dat het er allemaal erg slecht uitziet. En we worden blij gemaakt met dode mussen.

Jij ziet alles door een roze bril, ik niet. En dat is mijn goed recht. Of vind jij die Wetzel dan z`on geweldenaar? Als die man trainer was gebleven hadden we weer tegen Helmond gemoeten. Ook als TD bakt hij er echt helemaal niets van. Dat is geen afkraken maar dat is gewoon de waarheid. Deze selectie is veel te smal en dat is vragen om moeilijkheden. Ik ben niet aangekomen met die jubelverhalen over hoge begrotingen en stappen maken. Daarvoor moet je toch echt bij v.d. Kallen en z`n papagaaien zijn.

Dat jij alles gelooft wat jij in de krant leest moet jij weten, maar of dat de waarheid is die je leest dat is een ander verhaal.
0
Maandag 27 juli 2009 om 17:39 uur

Nu online

Lellow, FC Jeff, wiegah070, Wahter, zuiderwijk, Aad en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4