Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

miq72

Richard schreef:

Dat de jongens hun eigen weg bepalen is hun goed recht. Als nu bijvoorbeeld een Ammi naar 010 zou willen kan ik dat gewoon beter begrijpen als wanneer Lex dat wil.

 

En om te antwoorden op je 3 vragen:

Wij zijn groter als 010, want niets is groter als je eigen club.

Vorig jaar zijn we hoger geeindigd als 010, op basis van successen in het verleden, bieden geen zekerheid voor successen in de toekomst staan wij er dus beter voor als 010. Bovendien staan wij er financieel beter voor als 010, dit als eventuele toevoeging.

Meer supporters als 010 hebben we misschien niet, maar wel betere

 

@ LEX IMMERS, VREET VANAVOND EERST HET GRAS MAAR OP IN HET FOREPARK,

 

Nog steeds prognose voor vanavond is 5-1

flagflagflag

HEt belangrijkste in deze situatie is dat je de goede prijs krijgt voor je spelers en vooral dat er een goede schaduwlijst is ,dan kan je er zelfs beter van worden .Je kan ook van Lex niet verwachten dat ie zijn hele leven bij ons blijft voetballen al vind ik dat ie iets te enthousiast over feyenoord (010 doe ik niet aan) praat .

 

Het positievisme over vanavond deel ik helaas niet .Niets is onmogelijk maar zoals ik al voor de wedstrijd in Cyprus vermeldde is Omonia gewoon een goede ploeg die zonder enige moeite in de top 8 in Nederland zou spelen .Gezien de vorm waarin we verkeren en het feit dat we geen spits hebben lijkt 3-0 een utopie al hoop ik natuurlijk van niet .

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 11:14 uur

jajoh

zuid tribune schreef:

Niets is onmogelijk, morgen qua opstelling wordt aan onze wensen voldaan. De mannen zijn nu met elkaar in afzondering, ter voorbereiding.

Welke wens wordt voldaan??? Immers op het middenveld en Vicento in de spits?

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 09:22 uur

Tommy

ADOnieuwegein schreef:

Vond gisterenavond bij het sportjournaal de antwoorden van Lex Immers duidelijk dat hij echt weg wil. Ipv dat hij zegt:"ik hoef niet zo nodig weg, maar als de kans komt wil ik de kans wel wagen". Dan had ik het nog gesnapt, maar nu zei hij gewoon letterlijk:"Het is een grote club" en dat gezicht erbij sprak boekdelen !!

 

Maar Lexie: in naam is FeyeNOOIT een grote naam, maar verder niet meer. Het duurt nog wel een paar jaar voordat FeyeNOOIT weer een beetje wat kan gaan doen en daar wil Lex deel vanuit gaan maken ?? Hou eens op zeg !!

sorry maar als feyenoord 4 miljoen neerlegt en je haalt zomers en je haal een goede spits heb je een beter elftal dan met immers omdat je dan achterin beter ben en voorin beter ben.

chery kan de rol van immers invullen en je heb nog wat centjes over ook dus voor den haag is het zo slecht nog niet 

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 07:51 uur

BLEISWIJK-1

Bert schreef:

1+1=2

 

3=5

 

Bulykin komt terug bij Ado. Spelletjes worden hoog gespeeld.

 

Verhoek is ook voor 80% weg anders staat hij het niet zo voor Immers op te nemen voor de Nos camera.

 

Dus na morgen Geen Verhoek, Immers. Wel met Bulykin.

 

Nu een nieuwe opstelling bedenken. 

Ondanks dat immers wel heel graag naar feyenoord wil, moet ik het allemaal nog maar zien. Ik denk toch dat feyenoord moet rekenen op minimaal 3 miljoen euro voor Lex. Ik weet niet of ze dat voor Lex over hebben.

 

Voor Wesley hetzelfde verhaal. Eerst maar zien of hij weg gaat!

 

Was er enkele weken geleden geen sprake van dat Luigi Bruins de opvolger van Toornstra moest worden. Luigi heeft trouwens ook wel eens in de spits gespeeld. Zou daarom de opvolger van Immers kunnen worden. Bruins kan alleen niet koppen!

 

Als je een centrum verdediging met Derijck en Zomer krijgt dan heb je het over absolute subtop. Met Kum, Leeuwin, Beugelsdijk, N'Toko hier nog achter zou ADO er verdedigend goed op staan. Al heb ik nog steeds het idee dat ook Derijck gaat vertrekken. Ik kan mij alleen niet voorstellen dat dit naar Vitesse is.

 

Als spits hoop ik nog steeds op Bulykin. Kan me echt helemaal niks schelen dat hij al 32 wordt. Deze man heeft ADO het afgelopen seizoen zoveel uitstraling gegeven.

 

Maar als je er vanuit gaat dat Lex en Wesley vertrekken. En je zou Zomer en Bulykin hiervoor terug krijgen. Daar wordt je niet veel minder van! Bovendien heb je dan nog een paar miljoen op je rekening staan om extra aankopen te doen!!!

0
Donderdag 4 augustus 2011 om 00:32 uur

tuinfc

Tommy schreef:

bisewar verdiend naar verluid 7 ton als je de snor mag geloven dus die gaat het niet worden.

misschien el hamadi als die wat salaris in wil leveren maar op het middeveld ligt ons probleem niet die hebben we genoeg.

Nee ons probleem is de spits positie helaas
0
Woensdag 3 augustus 2011 om 23:35 uur

Advertentie

Tommy

Prutser 070 schreef:

Het zou pijn doen om Lex te zien bij de tegenstander als we tegen Feyenoord spelen maar als hij een mooi bedrag oplevert waardoor we Bulykin en Zomer kunnen halen moet je dat zeker doen. Cherry zie ik namelijk ook erg graag in de basis.

als je 4 miljoen voor immers krijgt dan kun je idd een behoorlijk sterkere basis krijgen.

moeten jens,timmy en wes wel blijven anders lever je teveel in van de vaste kern van vorig seizoen en kan je dit seizoen beschouwe als een overgangsjaar.

Wat ik niet snap maar dat staat hier los van is dat

nec een speler kan huren van man. city vvv een speler kan huren van inter milaan en wij niet in staat zijn om een goede keeper of spits te huren terwijl wat vd kallen ook zegt er qua salaris ruimte is. en een huurkoop van de juiste spelers hoeft echt niet heel duur te zijn.

er zijn bij al die topploegen spelers die toch never nooit aan de bak komen en die zou je mooi een jaartje hierheen kunnen halen om ze te vervangen voor aankopen als je die weer kan betalen

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 23:23 uur

Tommy

Prutser 070 schreef:

Met het vertrek van Bosschaart, Rankovic, Buijs en Pique. Die ook een goed salaris hadden maar nu weg zijn zal er ook nog wel ruimte zijn qua salaris kosten maar vraag me af hoe ze dat doen met de transfersom aangezien Zomer zijn contract nog gewoon doorloopt.

maar als ze graag van zijn salaris af willen dan drukt dat de prijs.

maar 1 ding is me net in dat intervieuw met wes en lex wel duidelijk geworden.

lex wil heeeel graag naar feyenoord.

dus dan kunnen we komend seizoen toch met zomer en derijck spelen. spits erbij en cherry rado en toornstra op het middeveld. 

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 23:11 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

Als het echt waar is enn lex wil graag naar feyenoord dan kunnen we beter alvast een vervanger gaan verzinnen want dan komt die 3 of 4 miljoen echt wel op tafel hoor.

die havenjongens kunnen dat wel betalen.

 

had alleen niet verwacht dat lex naar feyenoord zou willen maar ja 4 miljoen is toch 4 miljoen.

alleen de tijd is klote want een vervanger is duur.

al heb die speler die afgelopen seizoen speelde bij willem 2 laknik ofzo ook nog geen club

Middenvelders zijn volgens mij niet zo groot probleem. Je kan alijd eerst een jaar huren met een optie tot koop. Bijvoorbeeld Aissati of van der Heyden van Ajax. Ga je spelers werkelijk kopen. Dan moet je inderdaad veel geld neer leggen!

 

Ik vind Lasnik echt helemaal niks. Die kan alleen vrije trappen nemen.

 

Belangrijk is dan wel dat er een spits komt. Ik hoop Bulykin!

 

Als het werkelijk waar is van Ramon Zomer. Dan verwacht ik dat dit na het weekend bekend wordt gemaakt. Sowieso willen ze geen onrust bij NEC rond de eerste wedstrijd van het seizoen. En als Derijck werkelijk naar Vitesse gaat dan willen ze dit ook over het weekend heen tillen.

 

 

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 18:20 uur

supporter-noord

ADOnieuwegein schreef:

http://www.vi.nl/Radio-item/204566/Transfer-Fer-komt-dichterbij-Immers-nog-ver-weg.htm

 

Volgens Feyenoord  Clubwatcher Martijn Krabbendam denken ze bij Feyenoord dat ze er wel uitgaan komen ivm Immers. Feyenoord mag weer geld besteden en ze hebben de Vrienden van, die garant staan. Maar dan noemt die Krabbedam een bedrag van 1,5 milj. Nou dat gaat vd Kallen echt niet doen. Krabbedam zegt dat hij Immers op maandag gesproken heeft en dat Immers graag zou willen. Hij zou Feyenoord de "grote" broer van ADO hebben genoemd !! aldus de clubwatcher

hahaha, zit er net naar te luisteren. Die denken dat het wel rond komt met 1,5 mil. Hebben ze zeker nog nooit met vd Kallen te maken gehad. Stakkers. Denken zeker dat wij nog een soort van uitverkoop club zijn. En zolang er nog geen spits is, zullen ze Lex NOOIT laten gaan. flag

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:50 uur

Kees

rien1 schreef:

Ik weet het niet zo zeker. Kijk, ado heeft een superseizoen achter de rug,en al die spelers hebben zichzelf in de etalage gezet. Dat moeten we komend seizoen even afwachten. Nu hebben ze waarde, maar als het dit seizoen minder gaat, wordt het weer een ander verhaal. Beste voorbeeld is Verhoek die 4jaar lang 60% van zijn voorzetten in de noordzee zag belanden. Nu is hij geld waard, en dat geldt ook voor de rest. Niet iedereen moet weg, maar bv verhoek graag nu. Ik zie immers naar fullham gaan, denk ik.

Ik begrijp er niets meer van :S. Waarom Verhoek graag wegdoen? Om een spits van 32 jaar binnen te halen die je kunt afschrijven?

 

Om financieel wat beter te worden? Hoofdzaak is dat ADO break/even draait. Als er voldoende liquide middelen zijn dan stijgen de salarissen van iedereen, inclusief kantoorpersoneel, is men minder scherp op de kosten etc.

 

Nee, hoor. Ik kom voor het voetbal en wil een goed team zien. Één paar miljoen op de bank zijn zo vervlogen. Liever het kapitaal op het veld.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:38 uur

Nu online

KR96, tjapi01, Kees, Aad, Superjantje, FFL, zuiderwijk, James, Erik070 en 286 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4