Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

TONH

Bert schreef:

Lalkovic was er helemaal niet bij vandaag. Die ging gewoon privé iets doen. Zal mijn niks verbazen als die morgen naar Engeland terug vliegt.
ok dan,...begrijp nog steeds niet dat je met een grote bek zegt wij hebben lalkovics
om hem vervolgens 2x 10 minuten te laten spelen owja en 1x 2 minuten,.
milan ging iets regelen prive?
nogal wiedes he? je haalt hem binnen van chelsea voor een leuk huurbedrag,....en laat hem dan niets doen
geweldig ado,...
waarom waarom,... zijn die bananen,.....pffff

0
Maandag 2 april 2012 om 15:38 uur

Aad

Max, waarom krijg ik, als ik cijfers wil geven, een basisopstelling met Verhoek, geen Smolarek en 2 wisselspelers die al een 6 hebben?
0
Maandag 2 april 2012 om 13:24 uur

Bolluhboeah

Ties schreef:

Wat een gelul ! Gewoon schijterig-atteveld-angstvoetbal ! En dan na 5 minuten in de rust de kleedkamer uitkomen.....is dat een uiting van een leider of van iemand die het niet meer weet ? En Van der Kallen heeft daar volgens mij niets mee te maken ! Die zorgt dat onze club gezond wordt met beperkte middelen. Dus als jij vindt dat de door jou genoemde spelers niets zijn moet je even storten! Dan kan de door jou verguisde Van der Kallen spelers kopen van een kaliber Bully, Messi, Strootman.... kortom echte toppers. Tot die tijd moet je respect hebben voor iemand die voor het eerst in 30 jaar onze club gezond maakt om zo door te kunnen groeien naar een stabiele middenmoter of meer ! Leve Koning Kalluh ! Voor de rest gewoon weer een kut wedstrijd met falende taktiek, spelers en trainers !! Een kutweekend dus !
Ja, v/d kallen is een man die al jáááren bij de club komt. Het is een echte club man. En wat zijn we blij met hem. Wie heeft uiteindelijk het voor het zeggen dan? Als je Steijn verwijt geen ballen te hebben omdat ie al na 5 minuten uit de kleedkamer komt en dat ze vagina voetbal spelen geef ik je groot gelijk. Maar als Mark zo`n club man is, waarom zit die Steijn er dan nog? Waarom moest steijn met een dunne selectie aan de slag? (hoewel hij dat al aan het begin van het seizoen al had kunnen weten).

Het was v/d kallen die hem aanstelde, Maurice is niet met een doorgeladen pistool het bestuurskamer ingestormd om vervolgens zijn huidige baan met intimidatie af te dwingen.

Steijn had zelf nog door moeten leren óf als coach in de JL, of als assistent in de ere. Maar hij kreeg het in de schoot geworpen (door het huidige bestuur!). Maar ik val in herhaling.

De rode cijfers die we schreven de afgelopen jaren komen door die jo-jo rankschikking waar we beroemd om zijn. Ere divisie in, ere divisie uit. Dure doorlopende contracten en afgenomen inkomsten uit recette`s en tv gelden. Dan maar net als Roda en Nac financieel ongezond maar wel stabiel in de ere divisie dan...

Dit wordt hopelijk niet mijn 4e degradatie in 26 jaar.
0
Zondag 1 april 2012 om 22:46 uur

liefhebber

pajam schreef:

begrijp me ook niet verkeerd, ik val je ook niet aan ; )
Ik vindt alleen dat er dit seizoen overall geen instelling was, die kan je ook kwijtraken door slechte sturing..

@ liefhebber: Steijn had al verlend, ver voordat het duidelijk was dat v/d Brom niet zou bijtekenen. Die 4 jaar zijn vanuit het idee van een assistent bedacht.
En wordt daar ook naar betaald! Mvdk is niet gek. Die kan je wel om een boodschap (lees contract) de deur uit sturen ;-)
Maar je hebt gelijk. Ik snap ook niet waarom zolang wordt gewacht.
Het nieuws komt toch wel! Vandaag of aan het einde van het seizoen.
Ik bedoel.....wij zien allemaal niks anders dan het management. Toch???
0
Zondag 1 april 2012 om 22:16 uur

marcellino

jajoh schreef:

ben je weer lekker op dreef jongen? Doe nou eens rustig en ga niet iedereen die een andere mening heeft betichten van geen of te weinig info hebben! Ali is gewoon een over the hill voetballer die STEYN!! perse wilde hebben. En om die reden hem ook blijft opstellen, anders moet ie toegeven dat het meer een vriendjesactie was dan goed doordacht. Dat je het aantrekken van Ali zelfs in vd kallen zijn schoenen schuift is wel triest.

jij denkt dit, de ander denkt dat... waar het om gaat is dat het ALLEMAAL KUT IS!
nee bousaboun kwam niet uit de koker van v/d kallen en was een paniek transfer. door steijn.

maar waarom moet steijn paniek transfers doen omdat v/d kallen kost wat kost verhoek wou en eigenlijk helemaal niet meer verder wilde met bulykin.alleen al door zijn salaris eisen.

het hele spelletje wat gespeeld is daar trappen vle mensen in ik jammer genoeg niet en ja dan kom je weer bij jouw verhaal dat ik soms te pas en te onpas roept dat ik bepaalde informatie heb die sommige andere niet hebben maar wat is daar mis mee wees blij fdat ik het hier deel daar is het toch een shout voor of wel je alleen meningen horen dan hou ik voortaan me mond wel
0
Zondag 1 april 2012 om 22:08 uur

Advertentie

liefhebber

pajam schreef:

nou, vertel eens?
Hij kost, in vergelijking met het overige gilde, geen drol. Mvdk weet wel hoe je een contract op moet maken. Wees daar maar niet bang voor!
Zal echt wel een soort prestatiecontract zijn. Hij wilde zoooooo graag. Vandaar 4 jr.
Dus waarom ze hem hebben laten zitten??
Zoals jij zelf al aangeeft, deden ze het eerder ook.
Maar als er nu geen duidelijk standpunt komt zullen er wel meer weg willen. Werkt dus niet echt positief.

Maar goed....we zien wel.
0
Zondag 1 april 2012 om 22:03 uur

liefhebber

pajam schreef:

ja, nu achteraf is dat zo.
Wat kost het om tijdens de winterstop een trainer die voor 4 jaar vastligt te ontslaan?

bovendien vindt ik dat een hele kritische punt van VDK, dat zagen we al bij Wetzel en Atteveld. Hij ontslaat blijkbaar net 1-2-3 een trainer, helaas.
3x raden waarom ze hem voor 4 jr hebben vastgelegd??
0
Zondag 1 april 2012 om 21:31 uur

pajam

DaveDH schreef:

Gelul.... met elke andere trainer had dit ook gebeurd, er zijn gewoon mensen die verzaken zoals de \Haagse helden Toornstra en Immers en dat is niet de schuld van Steijn... daar hoor ik je overigens nooit over... toeval zeker hé?
wat ik zeg is geen "gelul" , het is mijn mening.
Als je het daarmee niet eens bent en erover wilt discussieren, waarom moet dat dan bij jou altijd in een denigrerende toon zijn en waarom probeer je altijd te stigmatiseren?
0
Zondag 1 april 2012 om 19:48 uur

marcellino

pablo76 schreef:

hoop morgen op het nieuws dat steijn z`n spullen heeft ingeleverd. als zelfs de spelers de trainer al overhoop schelden om de te voeren tactiek en na de wedstrijd kom je met smoezen als "de verwarming stond te hoog". dan heb je het nu toch echt verknalt, bij spelers en supporters
heb een beetje de shouts van de laatste twee uur gelezen.

wat een gelul zeg.
steijn dit steijn dat.
walgelijk gewoon.

we hebben een kut elftal en daar kan de beste trainer nog niks van maken.

je drie beste spelers zijn weg,en de spelers die zich aan deze drie spelers optrokken geven nu niet thuis(toornstra,immers en rado)

wat hou je over dan helemaal niets .dan heb je nog een achterhoede met horvarth en je bent rijp voor degradatie voetbal.

Laten we blij wezen dat vvv,de graafschap en excelsior het nog slechter doen want anders hadden we nacompetitie gespeeld.
Ik denk met de wedstrijden die vvv nog krijgt dat het er niet naar uit ziet dat vvv je in gaat halen.

eerlijk gezegd maak ik mij niet zo druk meer omdat ik na tien wedstrijden al door had dat het een drama seizoen zal worden.
mensen die nu teleurgesteld zijn of dramatisch doen hebben waarschijnlijk te lang op de roze wolk gezeten.

waarom nu zo tekeer gaan terwijl het al het hele seizoen bagger is!!!!!!!!!!

nog maals er is er maar een de schuldige en dat is v/d kallen en co
die niet wilde door pakken maar zwarte cijfers wilde schrijven en zie het resultaat.
immers en toornstra ook weg en waarschijnlijk kum ook.

en ja dan mogen we het doen met wormgoor en meijers.
kom op mensen we zijn toch bezig om regelrecht te degraderen volgend jaar.

maar blijf maar steijn de schuld geven en van der kallen en co en de spelers niet te vergeten de hand boven het hoofd houden ongelooflijk.

0
Zondag 1 april 2012 om 19:36 uur

Adowoman

Sjonge jonge ik was er ook weer (met de auto) en mijn 2 jongens... Begon aardig, zonnetje zat mee en ze begonnen beter dan RKC met de wedstrijd maar het duurde niet erg lang... ZOals meerderen aankaarten, waarom kan je een Immers en Toornstra er niet uithalen als ze er niks van bakken? Laat Steijn eens een keer een punt maken en laten voelen/zien dat ze zich moeten bewijzen om in het eerste te spelen... En niks geen gezeur dat het vorig jaar bepalende spelers waren. Wat men ook mag vinden van Van den Brom, hij had dat allang gedaan. Laat maar zien op trainingen wat je waard bent en als je nog niet eens een mannetje voorbij komt of passes komen niet aan, EXIT!

Over 2 weken moet mijn jongste het veld op met een van de spelers en dan ben ik er weer, tegen Vitesse uit op de vitesse familietribune (zonder sjaal ) en ik vrees het ergste vooralsnog.

Waarom tegen een Twente en Heerenveen wel en waarom tegen een RKC niet (met alle respect) die vandaag ook niet echt goed was...

0
Zondag 1 april 2012 om 18:09 uur

Nu online

KvR, Erik070, Peter87, FC Jeff, Johan vakkie M, Q, wiegah070, Edwin Post, Advocado en 169 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4