ja goeie vooorzet ook in de laatste minuut hahahah.
Zondag 15 februari 2015 om 16:22 uur

Bolluhboeah

1905 schreef:

Nee maar ga nu niet zeggen dat het gebruik van het woord Haagse cultuur is, verdiep je dan eerst eens in de "Haagse" cultuur want schelden met ziektes is namelijk iets wat typisch rotterdams is, Hagenezen en Hagenaars zijn of waren altijd veel creatiever met taal. daarom verbaast het mij zo dat er geen nieuwe "liedjes" zijn, of zou dat komen omdat de oude garde die dat wel konden op de Lex Schoenmaker tribune zitten met hun klein kinderen.
Dat dacht ik ook, tot vrijdagnacht. Carnaval is helaas nogal populair hier in Noordwijkerhout, ik ging naar bed en deed nog even het raam op mijn zolderkamer (echt!) open, en zag een jong stelletje dat net van het feest van de lokale carnavalsvereniging afkwamen. Hij was dronken en er was kennelijk iets aan de hand geweest, maar hij gebruikte het woord wel zes keer in een minuut om zijn frustraties te ventileren.

Het komt overal voor in de randstad, en vermoedelijk daarbuiten ook. Helaas.
0
Zondag 15 februari 2015 om 15:42 uur

Johannes

Een oudere supporter schreef:

Kom jij wel eens op de training? Of lees je alleen wat Kramer zelf of Fraser oppert?

Ik ga minimaal 1 x per week naar de training, soms wel 2 of 3x als het met het werk uitkomt en bijvoorbeeld Kramer verzaakt nooit! Hij mag dan misschien wel harder werken tijdens de training volgens Fraser, maar zolang hij topscorer is, vind ik niet zo erg. Beter dan kei- en keihard werken op de training zijn en in de wedstrijd flut presteren.
Een echte professional investeert in zichzelf om beter te worden. Trainen is niet alleen zijn werk, het is gewoon zijn plicht - de carrière is maar kort voor een voetballer. Heeft met ambitie te maken. Kramer moet zorgen dat hij leert koppen; dat hij duels gaat winnen. Kramer moet zorgen dat hij niet na 65 minuten de scherpte al kwijt is, maar dat hij er in de 88e minuut ook nog kan staan. En anders moet Kramer gewoon niet zeiken als hij er na een gewonnen wedstrijd zonder hem een keer niet in staat.
11 goals is echt heel goed, maar dat maakt hem nog geen yopper a la Bulykin, zullen we maar zeggen. Bulykin die overigens veel in zichzelf investeerde, ook voor en na de `verplichte` training.
0
Woensdag 11 februari 2015 om 23:30 uur

Jagûh

Dappere dodo schreef:

Hij passeert Meijers echt niet...
Is meijers soms een held in de kleedkamer ofzo die gozer mist geen minuut terwijl hij per jaar zeker 4/5 wedstrijden heeft waar hij nog niet aan t amateur niveau komt
0
Woensdag 11 februari 2015 om 23:09 uur

grijze gek

WESLEY BEDANKT
Die Wes helpt ado

De Boer moest wat doen en besloot Arek Milik in te brengen voor Kishna. Een ongelooflijk vorm van mazzel leverde Ajax alsnog de zege op. Een terugspeelbal van Wesley Verhoek stuitte op, waardoor keeper Mickey van der Hart volledig onder de bal door trapte en de bal in de 88e minuut het doel van de Ajax-huurling verdween
0
Zondag 8 februari 2015 om 17:47 uur

Petah

H@@GenEES schreef:

Dan nog, het was de laatste wedstrijden ontzettend zoeken naar een goede opstelling, tegen Twente leek die gevonden te zijn je wint immers met 2-0, dus er is een heel goed argument om het 11tal zo te laten als dat het is, je wint van twente met 2-0

Dat kramer dan buiten de boot valt, is spijtig voor hem maar inherent aan het voetbal, wij hadden een opstelling die werkte en speelde tegen een 11tal waar je meer aan v Duinen heb (ivm zijn werklust/afjagen etc) dan aan een sjokkende Kramer.

Dan moet hij zich professioneel opstellen en niet in de media gaan lopen janken dat hij er naast staat, dit is niet goed voor de sfeer binnen (en buiten) de groep en integenstelling tot vele hier vind ik Kramer niet groter dan de club.

Voor mij heeft Kramer met zijn gejank afgedaan, al scoort die er nog 100 in 2 wedstrijden, maar ik kan heel slecht tegen spelers die zich zo gedragen als hij.

Nu laat ik jullie weer met rust, kunnen jullie verder met je Kramer verheerlijking, want blijkbaar is hij bij sommige wel groter dan de club.

Dit was mijn onderbouwing, en daar moet je het mee doen, een prettige Zondag verder.

Maar als je ziet dat dit dan tegen dordt niet werk kan je ook ingrijpen in minuut 45 ik heb kramer een klein uur vanaf de rust tot hij werdt ingebracht zien warmlopen
0
Zondag 8 februari 2015 om 10:38 uur

Tommy

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Henk Fraser had zaterdagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (0-0) geen goed woord over voor scheidsrechter Serdar Gözübüyük. `Door zijn schuld liep het bijna uit de hand!`

Gözübüyük eiste de hoofdrol op in de wedstrijd. Hij kende ADO ten onrechte geen strafschop toe (Joris van Overeem hield de bal met zijn arm uit het doel en had rood moeten krijgen, red.). Niet veel later kwam de arbiter pas 1 minuut na het maken van het openingsdoelpunt door ADO terug op zijn beslissing om de treffer goed te keuren.

`Ik heb het gevoel dat deze scheidsrechter zich van te voren niet goed heeft ingeleefd in deze wedstrijd. Er was onvoldoende focus. Door zijn schuld liep het bijna uit de hand!`, vindt Fraser. Volgens de Haagse coach maakte Dordrecht 7 tot 8 pittige overtredingen in de beginfase waar de leidsman niet voor floot.

Het is niet voor het eerst dat Fraser de pik heeft op scheidsrechters in de eredivisie. Hij heeft al regelmatig aangegeven benadeeld te zijn door arbiters. `Er zitten een aantal prutsers bij`, aldus Fraser. `We kunnen niet alles bij hen neerleggen. We moeten ook de schuld bij ons zelf zoeken. We hebben vandaag zelf ook mogelijkheden gekregen en die niet gemaakt.`
0
Zaterdag 7 februari 2015 om 21:15 uur

ADODENHAAG

Twente verliest thuis van Excelsior met 1-3, misschien hebben we Twente gewoon overschat
Penalties en rode kaarten zijn gewoon onderdeel van de wedstrijd hoor. Je kan een wedstrijd niet winnen als een scheidsrechter zo tegenzit. Die vent had nog wel een reden kunnen bedenken als Kramer hem er in de 91e minuut nog had ingepeerd.
0
Zaterdag 7 februari 2015 om 21:11 uur

Toontje070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Speler FC Dordrecht hekelt jubileumshirts ADO
FC Dordrecht-speler Funso Ojo is niet onder de indruk van ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Ik had in minuut 1 al even zijn been mee genomen met een tackle op de bal. Even laten weten dat ik zijn uitspraken heb gelezen.
0
Vrijdag 6 februari 2015 om 17:25 uur

Rob2002

Never change a winning team. Laat Mike zich lekker uitleven tot de 70ste minuut en Kramer vanuit de blessure de laatste 20 minuten.