Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Peter Hoek

Ik vrees degradatie. We worden met z`n allen voorgelogen, er is gewoon geen geld. We zitten opgescheept met de gebroeders Wetzel. Die lullen een hoop zonder enige kennis van zaken. De selectie is op geen stukken na op orde en dat gaat zich wreken.

Vrees het scenario van drie jaar geleden onder Adelaar.
0
Maandag 27 juli 2009 om 12:08 uur

MikeDH

ADO voor altijd schreef:

We worden steeds meer een club van witte boorden en de echte supporter kan het lazerus krijgen, we worden geregeerd als een bedrijf door de hr. v/d Kallen. En als er niets gedaan wordt dan zal het volgend seizoen de inkomsten naar beneden zakken.
 Ben de hr. v/d Kallen dankbaar wat hij gedaan heeft voor ADO maar het wordt nu tijd dat hij ons gaat leiden als een voetbalclub en niet als een drukkerij of zo.
Je kapitaal hoort op het veld te staan en niet in de leiding gestoken te worden.

Haal met spoed 2 goede vleugelverdedigers en een scorende spits, geen vleugelspits maar een echte afmaker.
Volgens mij moet er geld voor zijn, optrekken van de begroting (dan maar geen TV`s of dir. secr.) + transfersom van Elia en het besparen van het vele kapitaal op spelers die weg zijn.En nu de extra inkomsten van Azivo. Doe er wat aan anders is er geen 2e ring nodig voor die 5000 mensen die dan nog komen.
Jij denk te veel aan de korte termijn, dat is misschien ook de reden dat v.d Kallen een succesvolle zakenman is.

Selectie is goed genoeg voor de ere voor de bovenste 12 plaatsen.
Maar versterking voor de spits is altijd wel, maar moet je dan weer snel geld uitgeven aan speler die niet veel beter is dan een Powel? of een echte versterking die er zeker 12 intrapt.
Dan kies ik voor het laatste.
0
Maandag 27 juli 2009 om 10:41 uur

Tja

Me schreef:

Dit zijn zeker 6 punten, die (minimaal gedeeltelijk) waar zijn, maar die hebben dan ook helemaal niets te maken met de opmerkingen over het lijstje van best scorende ploegen in de voorbereiding.
Nou ik wordt aangevallen op het feit dat ik negatief zou zijn en dat die lijst niets zegt, mar met die punten probeer ik aan te tonen, dat het vorig jaar ( en eigenlijk al jaren) aanvallend niet goed zit bij ons. Ik zie het ook liever anders en hoop dat we een spits krijgen die er ieder seizoen minimaal 20 in schiet, maar dat gaat niet gebeuren als Wetzel zegt dat de selectie rond is. En tegen team VVCS en Litex mag je niet met 4-0 verliezen en moet je minimaal een keer kunnen scoren en tegen de andere ploegen moet je ook meer kunnen scoren, maar wij hebben geen echte afmakers en daar maak ik me zorgen over. Ok, misschien speelden de andere ploegen wel tegen mindere tegenstanders, maar als wij daartegen spelen winnen we maar met 7-1, terwijl andere ploegen daar met 14-0 overheen walsen. dat val gewoon niet te ontkennen.
0
Maandag 27 juli 2009 om 10:36 uur

Pfff

Me schreef:

Valencia en zelfs Telstar zijn even iets anders dan het bij elkaar geraapte regionale elftal. Het enige bierelftal, waar we tegen gespeeld hebben, was Laakkwartier

Slaap lekker.... Kijk vooral niet verder dan je negatieve neus lang is....
1. onze topscorer vorig jaar was Knopper. dat is notabene een middenvelder
2. we hebben geen nieuwe aanvaller aangetrokken
3. waarschijnlijk wordt Van den Bergh dit jaar topscorer en ook hij is een middenvelder
4. onze huidige aanvaller Powel, Milic, Verhoek en Soltani voldoen niet aan de verwachtingen
5. Ignacio en Vicento zijn goed, maar ik denk dat ze nog niet klaar zijn voor de erdivisie
6. onze backs zijn telkens geblesseerd en we hebben geen volwaardige spelers om dat op te vangen
7. de vorige 6 punten zijn realistisch en de realiteit is momenteel niet positief, dus zzzzzzzzzz........ welterusten! Ik merk het wel als je straks wakker wordt en we staan weer ergens rond de degradatiezone.
Men moet niet zeggen dat de selectie rond is als anderen binnen het bestuur praten over groei, linkerrijtje en extra ring! Dat is met deze selectie gewoonweg niet haalbaar.
0
Maandag 27 juli 2009 om 09:58 uur

Staat op op snor.l

lul schreef:

niet zo dom
De voorbereidingsperiode in de Eredivisie is voorbij. Na 145 oefenwedstrijden en bijna zeshonderd doelpunten van de Eredivisieclubs maakt Voetbal International de balans op van de oefencampagne.

Van alle Eredivisionisten maakte Vitesse in de voorbije weken de meeste goals: 53 in negen oefenwedstrijden. NAC Breda behaalde het hoogste doelpuntenmoyenne. De Brabanders scoorden gemiddeld bijna zeven keer per oefenduel. ADO Den Haag maakte tijdens de voorbereidingsperiode de minste doelpunten (zestien in zeven duels).

Productiviteit per ploeg
Club Duels Goals Gem.
NAC Breda 6 40 6,67
Vitesse 9 53 5,89
AZ 7 41 5,86
Ajax 9 50 5,56
Feyenoord 7 36 5,14
FC Groningen 7 36 5,14
VVV-Venlo 9 45 5,00
Roda JC 8 39 4,88
PSV 9 38 4,22
FC Twente 11 44 4,00
SC Heerenveen 9 28 3,11
RKC Waalwijk 7 21 3,00
Heracles Almelo 8 24 3,00
Sparta Rotterdam 9 26 2,89
FC Utrecht 7 20 2,86
NEC 8 20 2,50
ADO Den Haag 7 16 2,29
Willem II 8 18 2,25 

WAKKER WORDEN WETZEL MET JE SELECTIE COMPLEET! We hebben GVD de minste doelpunten gescoord in de hele voorbereiding. En om nou te zeggen dat we, buiten Valencia om, super sterke tegenstanders hadden?! Opzouten met je selectie rond. Er moet gewoon een volwaardige spits bij komen.
0
Maandag 27 juli 2009 om 08:56 uur

hjfff

RicoFCDH schreef:

Is Mitchell Donald niks voor ons?
Zeker.
Keek net een stukje.
Goeie voetballer, sterk en mooie goal met ze verkeerde linker.

Maar prioriteit ligt bij een snelle buitenspeler.
Huren bij de topclubs lijkt mij het beste;

Denneboom; Overbodig bij Twente waar ze ff 4 buitenspelers hebben gehaald.
Nijland; Speelt zelden bij PSV door de concurrentie van oa Lazovic, Amrabat, Dzudsak en Bakkal.
Roda had interesse in hem en daar had hij wel oren naar. Als DH interesse toont lijkt mij dat hij ze koffer gelijk inpakt.
Slory; speelde vandaag wel basis bij Fey, maar als ook Tomasson, De Guzman en Vinkcen 100% fit zijn verdwijnt hij daar naar de tribune.

Wetzel doe wat, met je opmerking dat de selectie compleet is, is na de 0-4 niet erg geruststellend.
0
Zondag 26 juli 2009 om 23:33 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

het is nog te vroeg om echt te oordelen maar ga er maar vanuit dat het weer een zwaar seizoen word?

De NL competitie stelt echt helemaal niks meer voor. Het is toch een schande dat je een paar beloften moet opstellen omdat je een paar man mist. Laten we eens de verdediging bekijken.

Van Wijngen: piepklein, 19 jaar, komt van een 1e klasser en moet keepen tegen Valencia.
Piqué: belofte heeft vooralsnog niks in het 1e te zoeken
Ranko: zwak, lijkt versleten
Horvath: type Saavreda, alleen maar roeien, komt nooit een bal aan
Hese: belofte heeft vooralsnog niks in het 1e te zoeken

Bosschaart kunnen we ook een streep doorheen trekken, gozer kost 4 ton per jaar maar speelt waarschijnlijk geen minuut. Grootste miskoop ooit.

Straks moeten we gewoon weer gaan spelen met de jongens die het vorig jaar aardig deden (indien fit). Gewoon weer met Waterman, Ammi, Kum, Derijck en Piqué. We hebben iig nu wel kunnen zien dat we achter deze mannen op de bank zit, leuk voor het 2e is maar direct een aderlating betekent als er één van moet invallen.

Nog een voorbeeldje. Verhoek, laat al jaren zien dat hij niks in de eredivisie te zoeken heeft. Krijgt elke keer weer een contractverlenging. Nu lees ik dat hij weleens echt kan doorbreken. Ik geloof er geen reet van. Voorlopig speelt Verhoek rechtsbuiten, geen Knopper en Geen Meriç meer. Wederom een aderlating.

Resumé: als we helemaal compleet zijn hebben we een leuk team. Met schorsingen en blessures pak je geen punt. De selectie is veelste smal.
0
Zondag 26 juli 2009 om 14:27 uur

Jaa

Jongens hou er over op ! Wetzel zegt dat de selectie rond is.
0
Zondag 26 juli 2009 om 13:58 uur

Advertentie

Realiteit

Geen aankopen, de selectie is rond en kwalitatief goed genoeg volgens onze Andre.
Met zoveel geblesseerden bij de aanvang van de competitie moeten we gaan vrezen. Je kan al betwisten of de selectie goed genoeg is als iedereen fit is, maar nu hebben we echt een probleem.

Ik denk dat deze selectie gewoon vertrouwen mist, getuige die belachelijk weggegeven overwinningen in het laatste kwartier van de afgelopen competitie.
Alleen daarom hadden er al een man of drie gehaald moeten worden.

Oefenwedstrijden zeggen qua uitslagen niet zoveel, voor deze spelers denk ik echter wel. Ze zullen nu weer mentaal een tikkie krijgen.

Ik houd m`n hart vast..

0
Zondag 26 juli 2009 om 10:54 uur

JS

Groter probleem: hoorde uit betrouwbare bron (vanuit de selectie) dat Attveld bij een groot gedeelte van de spelersgroep niet lekker ligt. Dat zou wel echt weer wat voor ado zijn
Ik denk dat we in Atteveld een goede trainer hebben en dat de spelers maar eerst eens bij zichzelf te rade moeten gaan waarom het niet lekker loopt. Verder zet ik nog steeds vraagtekens bij de eredivisiewaardigheid van een groot gedeelte van deze groep en maak ik me ersntig zorgen over het aankoopbeleid. Volgens mij hebben wij niet eens een scout! Hoe kan het toch dat als wij iets kopen het bijna altijd een miskoop, vooral in aanvallend opzicht. Ado heeft al jaren geen spits meer gehad die me echt kon bekoren.
0
Zondag 26 juli 2009 om 10:42 uur

Nu online

FC Jeff, Lellow, wiegah070, Wahter en 305 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4