Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

morley

miq72 schreef:

Dat heb ik ook Rien !!Nogmaals als Zomer echt zou komen zou neindelijk een teken zijn dat de leiding van de club wel degelijk nog op de juiste koers is waar we allemaal aan lopen te twijfelen.

wat ik opmerkelijk vind is dat het bod van van der kallen op bulykin 7,5 ton zou bedragen. toevallig (?) hetzelfde bedrag als derijck als gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft laten opnemen.

 

verder vind ik het opvallend dat de 'zomer-transfer' concreet wordt net nu anderlecht een nieuwe spits (jovanovic) heeft aangetrokken.

 

ik zeg; van der kallen heeft derijck aan anderlecht aangeboden als 'ruilmiddel' voor bulykin, nadat hij eerst zomer had gepolst. anderlecht heeft aangegeven die deal interessant te vinden maar eerst af te willen wachten of er geen betere aanbieding voor bulykin zou komen. verder wilden ze misschien eerst nog zelf een spits aantrekken.

 

maar goed, misschien is het allemaal toch toeval... :-P

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:27 uur

miq72

oodh schreef:

Nee ik weet niet meer. Het lijkt me alleen niet logisch: geen geld voor, anders waren ze eerst wel achter een spits aan gegaan.

Zolang er nog enige hoop is op Bulykin zal ado in mijn ogen niet naar een andere spits op zoek gaan.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:26 uur

oodh

Dennis72 schreef:

Oh jij weet meer ?

Nee ik weet niet meer. Het lijkt me alleen niet logisch: geen geld voor, anders waren ze eerst wel achter een spits aan gegaan.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:14 uur

Tommy

TVT schreef:

Er zal daarom ook geen 5 betaald worden. 1,5 is max haalbare lijkt mij. Als kallen daar niet mee akkoord gaat, gaat immers niet naar feyenoord

anderhalf miljoen? ben jij wel helemaal lekker.

Die prijzen zijn zo hoog omdat het laatste moment transfers zijn een vervanger kost ook 2 tot 3 keer zijn normale bedrag.

Verder ligt onze lex nog 3 jaar vast en vind vd kallen hem net zo goed als fer (die afgelopen seizoen meer geblesseerd was dan die speelde)

Verder ken lex nog in de spits spelen en op het middeveld wat hem extra uniek maakt.

nee voor 1,5 gaat die echt niet weg

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 10:27 uur

Tommy

ADOnieuwegein schreef:

'Feyenoord stelt geduld Immers op de proef'
Lex Immers moet voorlopig geduld hebben. De voetballer van ADO Den Haag staat open voor een transfer naar Feyenoord, maar die club is nog niet klaar om een bod uit te brengen.

De Rotterdammers hopen de komende dagen de 'Vrienden van Feyenoord' te overtuigen van de noodzaak van het aantrekken van Immers. Met de financiële armslag van de externe investeerdersgroep is het voor Feyenoord mogelijk een bod uit te brengen op de multifunctionele clubheld van de Hagenaren.

Door het feit dat Feyenoord moet hopen op steun van investeerders, kan het mogelijk nog weken duren voordat Immers duidelijkheid heeft over zijn toekomst. Volgens het Algemeen Dagblad wil Immers zelf 'dolgraag' naar Rotterdam. De krant schrijft dat de 'Vrienden' de komst van Immers wel zien zitten
 

bron: AD en voetbalprimeur (kopie uit het AD)

hahaha ja die vrienden betalen wel 5 miljoen voor lex in de spits maar niet voor dorst in de spits wat dan nog een echte spits is.

gaat goed daar

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 10:20 uur

TVT

Zit er geen leuke spits in de jeugd?

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 10:13 uur

ADODENHAAG

Prutser 070 schreef:

Tegen Vitesse dus meteen gezeur achterin zal dan Luksik Kum Leeuwin en Ammi worden.

Gewoon Beugelsdijk de kans geven. Dat Vitesse gaat toch met 1 spits spelen...

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 18:17 uur

DHFC070

Zo Immers en Verhoek met een grote strik en een leuk bedrag verkopen aan Fullham. Iedereen is te vevangen voor het juiste bedrag. Van dat bedrag lekker de schulden afbetalen, die kroaat halen en een goede spits (geen Bulykin = 0 restwaarde).

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 17:36 uur

Advertentie

Brian

Beste Shouters,

 

Hoe bij sommige positiviteit zo kan omslaan in negativiteit is best wel te begrijpen maar ik vraag me alleen af waarom !

Koop morgen de VI-seizoensgids en kijk even naar alle eredivisieploegen dan zul je zien dat het dit seizoen mogelijk is om voor plek 7 (recht op Play-offs) te gaan.

Iedereen(Ik ook) is bang voor een leegloop maar als er spelers vertrekken  dan is het toch wel zeker voor 70 of 80% naar het buitenland.

En als Verhoek dan toch vertrekt dan kan hij toch het beste naar Fulham vertrekken want dan kan je veel geld vragen (dat heeft Fullham toch genoeg) en daar komt toch wel weer een goede speler voor terug.

Want Verhoek speelt 1 goed seizoen maar wat was het daarvoor dan ?

Bulykin alleen halen als verhoek blijft want ik kan me ook een wedstrijd nog goed herrineren tegen AZ thuis , Verhoek geschorst en Bully in de spits en je had gewoon niks aan bully !

 

Als je Immers voor 4 of 5 miljoen aan feyenoord kunt verkopen dan moeten we toch met z'n alle hartstikke blij zijn dat we Immers voor zoveel hebben kunnen verkopen want Immers is een jongen van de club maar wel vervangbaar.

 

Waar ik me alleen zorgen over maak is of nog een spits halen en of Derijck blijft!

Want een goede verdediger tegenwoordig is ver te zoeken en tuurlijk we hebben Beugelsdijk maar hij speelt zondag niet tegen Ruud ter heide van FC Emmen maar wel tegen Bony met wie Timothy het vorige seizoen erg moeilijk had !

 

Maar jongens geef Maurice een kans !

Ook al vond ik het ook niet goed om je aan de tegenstander aan te passen want dat ligt ons gewoon niet maar hij moet het ook leren en we kunnen wel zeggen van ja liever een ervaren trainer maar dan vraag ik me af wie dan allemaal die 3'de rangstrainers die overal ontslagen zijn en die zat geld hebben en er niet over wakker liggen of ze een kutseizoen hebben of niet!

 

Nee jongens houdt er vertrouwen in !

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 14:35 uur

Tommy

Brands: 'Recentelijk geen contact gehad met Bulykin'
02/08/2011 12:29

PSV is nog steeds op zoek naar een spits. Diverse namen werden al in verband gebracht met de Eindhovenaren. Voetbal International zocht contact met technisch manager Marcel Brands en informeerde naar de veelgehoorde namen in de Brabantse wandelgangen.

In de Belgische media duiken berichten op over Dmitriy Bulykin. De voormalig spits van ADO Den Haag roept zelfs letterlijk dat hij 'al een beetje gepraat heeft met PSV'. Is er inderdaad contact geweest?
'Nee, recentelijk niet. Wij hebben in mei wel bij zijn werkgever Anderlecht (de Belgen verhuurden de Rus aan ADO, red.) geïnformeerd wat de stand van zaken was, maar daarna is er absoluut geen contact meer geweest. Het is wel een interessante voetballer, maar momenteel zijn wij bezig met andere kandidaten.'

Is Ajacied Mounir El Hamdaoui nog steeds een van die kandidaten?
'Wij vinden Mounir een goede voetballer en hij komt op ons lijstje voor. Maar ik heb niet het idee dat wij er op korte termijn uitkomen met Ajax. En dan draait het om het financiële aspect van de onderhandelingen.'

Ronnie Stam werd de voorbije dagen genoemd als mogelijke defensieve versterking in Eindhoven, maar de rechtsback heeft aangegeven bij Wigan Athletic voor zijn kans te willen gaan. Is er daadwerkelijk een streep door de naam van Stam gezet?
'Wij hebben onlangs geen contact met Stam zelf gehad. Wel hebben op het moment dat we Kevin Strootman vastlegden contact gehad met zijn zaakwaarnemer. Wij wilden weten of het mogelijk was hem te huren. Wigan heeft toen direct verteld dat een dergelijke constructie geen optie was.'

Tot slot: Orlando Engelaar. Er heeft zich een buitenlandse club voor hem gemeld. Zelf zou de middenvelder wel open staan voor die belangstelling. Is er al nieuws rond Engelaar?
'Nee, Engelaar is nog steeds van PSV.'

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 12:35 uur

Nu online

James, tjapi01, Erik070, Superjantje, Aad, Vakkie-G, Lellow, Robbie, Michiel, MichelAdamsMatje, Bleek, TheMariner en 244 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4