Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Langebach2

fcdh17 schreef:

God zeg dat wel
ligt echt niet aan de trainer hoor, dat er meerdere vrij staan.
De verdediging heeft het niveau niet.
0
Dinsdag 29 oktober 2013 om 19:50 uur

Aad

haagse-Dick schreef:

We maken nog steeds kans, kom op en proberen te halen die gozah

Hahn wil geen tweede viool spelen bij Celtic

Warner Hahn staat in de belangstelling van vele clubs uit binnen- en buitenland. De keeper van Jupiler League-koploper FC Dordrecht wordt onder meer met Celtic in verband gebracht. Hahn vreest echter voor zijn kansen op Celtic Park.

In gesprek met de Daily Record geeft de 21-jarige doelman toe dat hij op de hoogte is van de Schotse interesse. "Maar ik wil niet naar Schotland vertrekken om op de bank te zitten", houdt hij een slag om de arm.
"Natuurlijk kijkt Celtic naar andere doelmannen als er een goed bod komt voor de geweldige keeper die ze nu hebben. Maar ik zou zeker niet op de bank plaatsnemen", laat de vaste keeper van Jong Oranje weten. "Mijn doel is om op den duur een vaste plek onder de lat te krijgen bij het Nederlands elftal. Natuurlijk geeft het spelen van Champions League grotere kansen."
"Om je kwaliteiten te tonen tegen teams als Real Madrid, Barcelona en Bayern München zou geweldig zijn. Ik weet van de interesse van Celtic en dat vleit me. Maar ik kan nog meer aanbiedingen tegemoet zien omdat ik transfervrij kan vertrekken", besluit Hahn.
En jij denkt dat we ook maar een schijn van kans maken met Celtic en Feijenoord als concurrenten ?
En denk jij dat hij bij ons wel op de bank wil gaan zitten ? Coutinho en Zwinkels zie ik vanwege hun leeftijd echt niet meer vertrekken en ze hebben beiden voor zover ik weet nog doorlopende contracten. En Coutinho laat zich echt niet zo maar uit het elftal spelen. En geen enkele trainer zal Hahn een basisplaats toezeggen.
0
Dinsdag 29 oktober 2013 om 16:37 uur

Mike

derput schreef:

Leuk dat Holla een veer in zijn reet krijgt bij de Snor omdat hij vierkant achter de trainer is gaan staan. Bij de meeste clubs waar het ff wat minder gaar schoppen ze de trainer er gelijk uit. In beroerde tijden leer je je vrienden kennen.
Lijkt me logisch. Steijn heeft hem ook de hand boven het hoofd gehouden als aanvoerder en in de basis gehouden terwijl hij, gezien zijn spel, niet eens meer op de bank thuis hoorde. Een nieuwe trainer had hem niet zoveel krediet gegeven. Holla heeft zaterdag eindelijk weer eens een behoorlijke wedstrijd laten zien.
0
Dinsdag 29 oktober 2013 om 10:14 uur

derput

Leuk dat Holla een veer in zijn reet krijgt bij de Snor omdat hij vierkant achter de trainer is gaan staan. Bij de meeste clubs waar het ff wat minder gaar schoppen ze de trainer er gelijk uit. In beroerde tijden leer je je vrienden kennen.
0
Dinsdag 29 oktober 2013 om 07:04 uur

<FCDH>

Giovanni Korte hoopt op terugkeer bij ADO


DEN HAAG – Giovanni Korte oud-speler van ADO Den Haag doet het goed bij FC Dordrecht waar hij op huurbasis speelt.
Korte, die niet meer voorkwam in de plannen van ADO-trainer Maurice Steijn, scoorde in dertien wedstrijden acht doelpunten voor de ploeg uit de Jupiler League. Toch kan hij niet iedere wedstrijd rekenen op een plaats in de basis.

Volgens trainer Harry van den Ham heeft het ermee te maken dat Korte nog meer moet doseren in een wedstrijd. ‘Ik noem hem wel eens duracelletje, je laadt hem op en hij gaat lopen’, aldus de trainer van FC Dordrecht.

Het contract van Giovanni Korte loopt aan het einde van het seizoen af. Wat er na dit seizoen met hem gaat gebeuren, is dan ook onduidelijk. ‘Ik hoop terug te keren bij ADO Den Haag natuurlijk, maar we zien wel wat er gebeurt.’

0
Maandag 28 oktober 2013 om 21:09 uur

Advertentie

070-Hagenees

Giovanni Korte speelt dit seizoen zijn wedstrijden op huurbasis in het shirt van FC Dordrecht. De aanvaller kan terugkijken op een goede start bij zijn tijdelijke werkgever en stiekem hoopt hij dan ook in 2014 terug te keren naar ADO Den Haag.

"Ik hoop terug te keren bij ADO Den Haag natuurlijk, maar we zien wel wat er gebeurt", aldus Korte tegenover Omroep West.

Korte kwam dit seizoen tot acht doelpunten in dertien competitiewedstrijden. Hij krijgt echter niet altijd een basisplaats bij FC Dordrecht. Dit omdat hij volgens trainer Harry van den Ham beter moet doseren. "Ik noem hem wel eens duracelletje, je laadt hem op en hij gaat lopen."

De huurling is in bezit van een aflopend contract bij ADO Den Haag. Met FC Dordrecht neemt de aanvaller het maandag op tegen Jong Ajax.
0
Maandag 28 oktober 2013 om 20:38 uur

Ron001

H@@GenEES schreef:

Zoals volgens mij iemand al eerder zei, 50 man mee naar Zwolle en 150 man die de bus op staat te wachten.

75 tot 80 procent van de mensen die naar de spelersbus opwachten stonden daar voor de sensatie en niet voor de club. Uiteraard stonden zeker jongens tussen die het goed meende maar ik heb het een beetje op twitter/facebook gevolgd en de sensatiezucht spatte er vanaf.

Dus nee van mij had dat zeker niet gehoeven, er zijn andere en betere opties om je ongenoegen te uiten over de gang van zaken dan met een paar 100 sensatiezoekers een spelersbus op te wachten. Ik ben blij dat het geen zooitje is geworden die avond, had de teleneus weer helemaal vol gestaan met hoe stout wij zijn en waarom wij de roe verdienen.
Yep, ik zei dit ook al! Maar wat heeft het opgeleverd?? Is de trainer weg? Nee nogmaals, verzin een ludieke aktie met haagsche humor!!! en wle iet orgineels!! Maar nu weer zo`n 1 in een dozijn aktie! Beetje kudde gedrag, Psv enz... Nee je moet niet over je heen laten lopen maar emotie is en blijft een slechte raadgever boys....
0
Maandag 28 oktober 2013 om 12:48 uur

<FCDH>

070 schreef:

Dit is in Nederland het vreemdste seizoen dat ik me kan herinneren met zo veel clubs kort bij elkaar. Een zwaluw maakt geen zomer, ik blijf zeggen dat ik Steijn geen goede trainer vind, ik blijf echter ook zeggen dat ik vind dat we een prima selectie hebben (op centraal achterin na), dus ben erg benieuwd wat er nog mogelijk is dit seizoen. Hopen dat we nu in een soort flow terechtkomen...
Laten we eerst maar kijken of 3 à. 4 goede resultaten kunnen halen overigens ook na de winst vind ik steijn geen trainer voor ADO
0
Maandag 28 oktober 2013 om 09:14 uur

070

Dit is in Nederland het vreemdste seizoen dat ik me kan herinneren met zo veel clubs kort bij elkaar. Een zwaluw maakt geen zomer, ik blijf zeggen dat ik Steijn geen goede trainer vind, ik blijf echter ook zeggen dat ik vind dat we een prima selectie hebben (op centraal achterin na), dus ben erg benieuwd wat er nog mogelijk is dit seizoen. Hopen dat we nu in een soort flow terechtkomen...
0
Maandag 28 oktober 2013 om 08:52 uur

pajam

Steijn: "Hebben rug gerecht na roerige week"

Gepubliceerd op zondag 27 oktober 2013 om 080


"Na een roerige week hebben we vandaag de rug gerecht", zei Maurice Steijn, de trainer van ADO Den Haag, op de website van FC Twente na de 3-2 zege van zijn team op de Enschede club. De oefenmeester doelde daarmee op de 6-1 nederlaag bij PEC Zwolle van afgelopen weekend, waarna de spelersbus werd opgewacht, en de ingebruikname van het kunstgrasveld in het Kyocera Stadion.

"Beide ploegen begonnen moeizaam op het kunstgras, maar na tien minuten leek iedereen gewend. Toen ging de wedstrijd pas echt beginnen. Dan weet je dat FC Twente over het algemeen meer balbezit heeft dan ADO. FC Twente heeft zoveel kwaliteiten dat ze een aantal kansen zouden creëren en gelukkig voor ons maken ze die niet. Ik begreep dat we ook twee keer goed wegkwamen met een buitenspelsituatie", ging de Haagse tacticus verder.

"In de rust geef je aan dat we langer op balbezit moeten spelen en slimmer omgaan met de duels. Dat ging goed vanaf het begin van de tweede helft", aldus Steijn, die zijn team in die fase twee keer zag scoren. "Je denkt dan 3-0 te maken met Holla, maar dan wordt het 2-2 op basis van de kwaliteiten die FC Twente heeft. Dan houd je je hart vast. Gelukkig kwam dat moment van Van Duinen nog. Hij maakte een van de mooiste doelpunten die ik een speler onder mij heb zien maken."
0
Zondag 27 oktober 2013 om 09:37 uur

Nu online

yesyes, Aad, Brian, ADO73, Rooie91, Bolskie, Lellow, Marko1969 en 444 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2