Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Boggelino

Bert schreef:

We gaan toch niet met René Stam in de goal een wedstrijd spelen.

Die Christiaan wordt ook maar voor de leeuwen gegooid. Hoort natuurlijk nog niet in het eerste te staan.

We hebben veel te veel beloften en te  weinig eredivisiewaardige spelers.

Werk aan de winkel André
welke club heeft er nou drie geslesseerde keepers in de selectie?

Juist: dat hebben wij weer!!!

De 4e keeper staat op goal, dus dit is overmacht!!

een back erbij en een vleugelspits aub!
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 23:29 uur

Ooievaar

Oefenwedstrijden zeggen me nul komma nul, al kan je beter flink op je bek gaan alsdat je ze wint. Van onderschatting volgende week zal nu wel geen sprake zijn, en dat is positief te noemen.

Blijf van mening dat de selectie niet op orde is, en wordt er hopelijk komende week wat uit de hoge hoed getoverd, al houdt ik daar niet serieus rekeniing mee. Er is vrees ik geen geld, en dan houdt het denk ik op.

Hoe dan ook: volgende week zondag zullen de mouwen moeten worden opgestroopt, en gaan als de brandweer. Al vrees ik NAC, vind ik een bereploeg.

0
Zaterdag 25 juli 2009 om 21:35 uur

Ooievaar

jim 81 schreef:

9e plaats?? mijn zege heb je, maar wordt gewoon weer billeknijpen. met dezelfde selectie hebben we de 2e seizoenshelft ook met de hakken over de sloot lijfsbehoud gehaald. merk dat het verwachtingspatroon voor dit seizoen erg hoog ligt,
maar dat kan dan alleen maar tegenvallen en onnodige irritaties naar de ploeg opleveren.
Ik mik op plek 12, maar dan moeten we niet te veel blessures en schorsingen krijgen. Het verschil t.o.v. vorig seizoen is dat er nu een beduidend betere trainer voor de groep staat. Daar valt m.i. de nodige winst te boeken. 

Ontzettend jammer dat er in weerwil van allerlei jubelverhalen de selectie niet of nauwlijks is versterkt, had ook behoorlijk doorgewerkt in de verkoop van de scc`s met het oog op een 2e ring.

Hopelijk starten we behoorlijk, dat zou rust en vertrouwen geven. Maar laten we inderdaad waken voor te hoog gespannen verwachtingen.
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 13:09 uur

g

jim 81 schreef:

9e plaats?? mijn zege heb je, maar wordt gewoon weer billeknijpen. met dezelfde selectie hebben we de 2e seizoenshelft ook met de hakken over de sloot lijfsbehoud gehaald. merk dat het verwachtingspatroon voor dit seizoen erg hoog ligt,
maar dat kan dan alleen maar tegenvallen en onnodige irritaties naar de ploeg opleveren.
Zelfde selectie, inderdaad, maar grotendeels met een andere trainer, die toegaf dat in februari de selectie `uit zijn vingers begon te glippen`.
Onder Atteveld begon deze selectie een stuk beter te spelen, en ik zou niet weten waarom die lijn niet kan worden doorgezet. Het Haagse Kwartiertje -doorknokken tot en met het laatste fluitsignaal- moet terug `tussen de oren`...als je de helft van de punten thuis houdt die je vorig jaar in dat laatste kwartier uit handen hebt gegeven, wordt je fluitend 9e.
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 11:27 uur

jim 81

fc schreef:

geen aankopen jongens moet je kijken hoe denhaag verbeterd is na de winterstop
buijs bij getekend had weg kunnen gaan en derijck ok powel; mot van ons vertrouwen krijgen komt hij er eg wel en rocky balboa vd bergh 9e plaats is voor fc denhaag
9e plaats?? mijn zege heb je, maar wordt gewoon weer billeknijpen. met dezelfde selectie hebben we de 2e seizoenshelft ook met de hakken over de sloot lijfsbehoud gehaald. merk dat het verwachtingspatroon voor dit seizoen erg hoog ligt,
maar dat kan dan alleen maar tegenvallen en onnodige irritaties naar de ploeg opleveren.
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 10:41 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van boywaterman op Club Achter de Duinen:

ADO Den Haag heeft Boy Waterman volgend jaar in zijn selectie. ( Zonder huur. )
Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 18:52 uur

Kees

marcellino schreef:

hese wordt heus wel een voetballer die mee kan in de eredivisie.

Maar we moeten toch gewoon constateren dAT hese en ook pique nog tekort komen voor de plekken links en rechtsback,zelfs kum vind ik met de druk die den haag elke wedstrijd heeft nog niet rijp.

we hebben het hier maar over een spits erbij en atteveld zegt dat ook maar koop gewoon een goede back ik zou drost nemen ervaren ,snel en je komt hem bijna niet voorbij hij kan ook in het centrum van de verdedeging spelen.
Kijk Marcellino, drie alinea`s en met elke ben ik het eens.

Hese komt nu absoluut tekort maar hij heeft wel iets speciaals dat je tegenwoordig niet meer bij de meeste verdedigers ziet. Hij wil het voetballend oplossen en heeft een sterke drang naar voren. Echter zijn momenten kiest hij nog regelmatig verkeerd. Zodra Buijs bij hem in de buurt liep ging het stukken beter, met name door het coachen van Danny.

Kum en Pique zijn er ook nog lang niet maar ook bij die twee heb ik vertrouwen dat ze het redden.

Wat mij betreft naast de gewenste aanvaller nog een verdediger a la Drost. Deze selectie is nog te smal en zo weinig blessures/schorsingen zoals vorig seizoen overkomt je niet meer. Enkel met Pique, Zwinkels en Ammi hadden we pech. En op het laatst met Knopper. Dat is relatief erg weinig.

Die lange tweelingbroer van Milic bij Valencia had echt de motoriek van een zwanger nijlpaard.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 20:41 uur

Peter Hoek

HJF schreef:

Gister klikte het goed tussen Powel en vd Bergh. Ook Soltani en Verhoek deden het bij vlagen goed.
Soltani ging vaak diep maar kreeg de bal zelden mee.

Buijs speelde naast Derijck en dat ging ook goed.
Ranko was wat slordig in de passing maar doet wel de opbouw goed.
De opstelling blijft dus deze 4-2-3-1 formatie.

 

Maar wie hier verkondigt dat v. Hese wel redelijk speelt moet er is een keer op letten hoe verschrikelijk slecht de jongen speelt. Graag verhuren aan Fortuna ofzo en lekker elke dag de gewichten in.

Rampzalig gewoon, hij loopt vol tegen iemand op, maar ligt vervolgens zelf in de boarding.

Pakt geen ballen af, speelt te zacht in en is nog aardig traag.

 

Maarja bij gebrek aan beter.. 
Kum speelde vroeger bij Jong DH ook weleens linksback dus als Pique weer eens geblesseerd graag hij naar links.

Ook ik ben van mening dat de selectie te krap is. Achter de basiself is het aboluut niet eredivisie waardig. Erg jammer ook dat v.d. Bergh het blijkbaar nooit leert.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 17:11 uur

<FCDH>

ADO houdt zijn ogen open voor een spits

ADO Den Haag gaat zich in de resterende vijf weken van de transferperiode mogelijk nog op de markt begeven. Trainer Raymond Atteveld wil een extra aanvaller aan zijn selectie toevoegen.

Momenteel heeft ADO niet de ruimte om zich te versterken, maar daar kan verandering in komen als een externe financier de komst van een spits wil bekostigen. "Tot de mogelijkheden er zijn blijf ik aan de deur trekken", zei Atteveld na de oefenwedstrijd tegen Valencia (1-4).

De afgelopen weken werd met name Jhon van Beukering veelvuldig met ADO Den Haag in verband gebracht. De spits lijkt bij NEC op weinig speeltijd te kunnen rekenen door de komst van Bjorn Vleminckx (KV Mechelen) en Erton Fejzullahu (Mjällby).

"We houden alle spitsen die beschikbaar zijn in de gaten", reageerde Atteveld. "Het liefst heb ik er een aanvaller bij voor de eerste competitiewedstrijd, maar als het niet anders kan mag hij er ook later bijkomen."
0
Donderdag 23 juli 2009 om 09:34 uur

huren die jongen

Jol: `Verhuur van Bodul een optie`

Darko Bodul maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Trainer Martin Jol ziet het wel in de jonge spits zitten, maar wil hem het liefst een seizoen verhuren.

"Darko heeft veel potentie, maar hij is nog jong", aldus Jol over de twintigjarige aanvaller in Voetbal International. "Voor zo’n jongen is het komend seizoen belangrijk dat hij wekelijks speelt. Als dat nog niet bij Ajax kan, zou verhuur aan een Nederlandse club een optie zijn", beredeneert de oefenmeester.

Jol wil de spits echter onder één voorwaarde verhuren: hij moet de garantie krijgen dat Bodul veel zal spelen. "Als een club hem wil huren om de selectie te verbreden, werken we niet mee. Dan kan hij beter bij ons meetrainen en in Jong Ajax spelen."

Bodul, een geboren Bosniër, kwam vorig jaar vanuit de jeugdopleiding van sc Heerenveen in Amsterdam terecht. In zijn eerste seizoen maakte hij veel indruk bij de beloften en speelde hij zijn eerste wedstrijd in de hoofdmacht als invaller tegen Vitesse.

Terug naar de homepage
0
Woensdag 22 juli 2009 om 18:13 uur

Nu online

zuiderwijk, Wahter, FC Jeff, Lellow, Aad, wiegah070 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4