Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

fransje1 schreef:

http://www.omroepwest.nl/sport/26-10-2013/den-haag-extase-na-3-2-zege-ado-op-fc-twente

KIPPENVEL DIT
zeg je goed!

Ook al ben ik zéér kritisch op de trainer Steijn, deze vreugde is hem gegund, want hij is naast trainer natuurlijk ook supporter.

ow, wat hoop ik dat we nu weer gaan bikkelen en schoffelen; punten pakken!

0
Zondag 27 oktober 2013 om 09:01 uur

Max

Flauw van die Twente-fans om te gaan zeiken op een assistent-trainer.
0
Zondag 27 oktober 2013 om 01:02 uur

Haagshart

Fantastische trainer die Steijn!

Hahahaha
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 20:38 uur

BLEISWIJK-1

Haagse Kelt schreef:

Dom bla bla waarheid bla bla kansloos bla bla
En Mr Einstein nog suggesties wie t dan wel zou moeten komen doen en niet geheel onbelangrijk, ook haalbaar is voor onze op t randje v cat3 club?
Nou ik zal je wat zeggen. Als je naar de punten kijkt die Steyn de laatste 20 wedstrijden pakt dan is dit (gemiddeld) minder dan de ploegen die de laatste jaren laatste in de eredivisie werden. Of te wel....hij maakt van ADO een nummer 18 in de eredivisie.

En daarom kan je sowieso al stellen dat types als Streppel en Pastoor het al niet minder zullen doen. Zelf zie ik echter liever een Hans de Koning of een Alfons Groenendijk. Prima betaalbare alternatieven.....gezien de omstandigheden!

Maar jij moet nou niet komen met dat er geen trainer Steyn kan overtreffen. Op dit moment zullen 99 van de 100 trainers het beter doen. En dat is een feit. En niet dat negativisme makkelijker is dan positivisme.

0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 17:06 uur

H@@GenEES

TONH schreef:

V Hanegem?
T gaat sneller dan t licht zeg,..
Dacht dat ik t uit de 1e hand had haha
Nee het was makkelijk te raden, maar dat is een generatie die je niet meer als trainer moet willen hebben, zelfs al zou die zelf willen.
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 13:48 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Haagse Kelt schreef:

Hoop zo dat je gelijk krijgt. Ik vind het ook klasse dat je zo positief blijft. Negatief zijn is veel makkelijker nl als je ADO fan bent.
Zelf ben ik sinds vorige week niet meer overtuigd dat Steijn t op de rit krijgt, maar ik hoop v wel.
De wedstrijd v dinsdag is ook cruciaal voor de rest vh seizoen. Dmv het bekertoernooi kan t nog een leuk seizoen worden. MVV uit is zeker voor dit ADO een beremoeilijke wedstrijd.
Wat ontzettend domme reactie. Negatief doen is makkelijker dan positief zijn! Wat een gelul.

Je moet gewoon de waarheid onder ogen zien. En dan is er helemaal geen rede tot positivisme. Er moet gewoon actie plaatsvinden.

Dat herhaaldelijk positivisme doet me trouwens ook heel erg denken aan de katholieke kerk. Maar blijven ontkennen. En maar recht praten wat krom is. Wanneer gaan mensen nu eens inzien dat dit niet meer goed gaat komen met deze trainer.

Vanavond ADO-Twente Dit is inmiddels voor mij net zo iets als Ajax tegen Real. Of te wel kansloos! De vraag is alleen met hoeveel we verliezen. En hierna dan maar hopen dat er echt iets gaat gebeuren.

Maar ik zal er vanavond zijn. En dan maar hopen tegen beter weten in.
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 13:39 uur

TONH

T word een moeilijke kwestie,..Steijn,...rasechte,...aardige pik.
De resultaten,...is er teamspirit?,..gaan ze ervoor vandaag?
Tsja,..ik hoorde per ongeluk iets,...kweet niet, maar ja?
Mocht Maurice zelf zeggen,..ok,..voor de club,.ik kap ermee,..
Zou wel natuurlijk erg stoer zijn van hem,..
Wat hoorde ik?
Er zou een trainer wel interesse hebben die al lang geen club heeft getraind en nog wel 1x iets zou willen proberen,..
Zijn naam?
Nee durf t niet te zeggen nog(nee geen gelul) maar als hij ja zegt,..
denk ik dat het publiek zou zeggen,..Echt waar?...zo zo
Die is erg goed zeg,krijgt ook respect!!...wow
Ik zal t nog niet openbaar zeggen want dan weet iemand dat ik geluld heb,...
Momenteel is er natuurlijk nog niks aan de hand ,...nah ja,..met Maurice,..ja persoonlijk mag ik m erg graag,...4ever.
Hooop Hooop 1 of 3 punten,...gun t maurice zeer zeker,..
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 12:50 uur

supporter-noord

Bert schreef:

Shout was ook niet aan jou gericht. Er zijn erbij hier die Steijn blijven verdedigen tot de laatste snik. Een andere trainer had allang zijn biezen kunnen pakken.

Van mij hoeft niemand van de shout weg te gaan. Ik vind het wel knap dat er supporters zijn die het nog positief inzien.
ach, dat die Steijn weggaat is toch een kwestie van tijd als ze blijven verliezen. Anders krijg je toch gedonder met supporters. Heb al eens eerder gezegd, je kan niet zomaar ff 10 nieuwe spelers halen en verwachten dat het goed gaat draaien, eerder andersom. Totaal niet gericht gekocht, weer teveel van de één en te weinig van de ander ( verdedigers ) en dan nog bezig zijn als we allang weer aan de competitie begonnen zijn. En met zo`n beginnende trainer....goedkoop is duurkoop. Dit is geen trainer waar spelers tegen aan kijken. Op VI staan 5 vragen aan Tom Beugelsdijk. Spelers willen niet voorelkaar werken......nou.. probeer zoiets maar eens te motiveren. Kan Steijn dat doen ??? Eerder een Advocaat of Jol.
En met dat nieuwe sjitgras kan je zomaar dieper de ellende ingedrukt worden, niemand is daar aan gewend.
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 12:09 uur

DJ

Van de VI app, interview met Beugelsdijk

Jullie spelen zaterdag met ADO Den Haag tegen FC Twente voor het eerst op kunstgras. Hoe kijk jij aan tegen de hele soap rondom jullie veld?
`Ik was liever op een normaal veld blijven voetballen, want dat past beter bij mijn spel. Het is echter niet anders en ik zal het hiermee moeten doen. We hadden als spelersgroep niet zien aankomen dat het zover zou komen, maar de club kon niet anders dan voor kunstgras kiezen. Ze konden bij ons niet het risico lopen dat er nog meer thuiswedstrijden zouden worden afgelast. Dat er clubs zijn die door de verandering van ons veld over competitievervalsing klagen snap ik wel, maar wat willen ze dan? Dat we het seizoen op een knollentuin afmaken?`

Na negen wedstrijden staan jullie teleurstellend zestiende op de ranglijst. Wat is jouw verklaring voor de matige prestaties tot nu toe?
`Er zijn verschillende factoren, maar wat ik vooral mis is de juiste wedstrijdinstelling bij enkele ploegmaten. Soms lijkt ons elftal als los zand aan elkaar te hangen. Bij ADO moet je voor je teamgenoten door het vuur gaan en er elke wedstrijd bovenop klappen. Dat ADO-gevoel mis ik bij sommigen en daar ben ik in de kleedkamer heel erg mee bezig, want die instelling moet snel terugkomen. Er zijn jongens in dit team die ergens vandaan komen waar zij altijd goede voetballers om zich heen hadden, waardoor ze op een bepaalde manier konden spelen. Bij ADO werkt het niet op die manier.`

Vorig seizoen werden jullie negende op de ranglijst. Denk jij dat een dergelijke eindklassering nog haalbaar is na de slechte seizoenstart?
`Ik denk wel dat we qua spelersmateriaal goed genoeg zijn om rond de twaalfde plaats te spelen, maar voordat we naar boven gaan kijken is het eerst zaak dat we weer een hecht team worden en punten gaan pakken, zodat we uit de gevarenzone raken. Het is in ons voordeel dat het gat met de middenmoot nog niet heel erg groot is; alle clubs staan dicht bij elkaar. We hebben ook nog een inhaalduel tegen SC Heerenveen te goed.`


Tom Beugelsdijk vindt dat trainer Maurice Steijn (rechts) ten onrechte als zondebok wordt aangewezen.
Er wordt door de slechte prestaties al aan de stoelpoten van jullie trainer Maurice Steijn gezaagd. Vind jij dat hij schuldig is aan de resultaten?
`Nee, zeker niet. Ik sta achter de trainer. Vorig seizoen werden we negende onder hem en toen was zijn visie en oefenstof precies hetzelfde als nu. Ik vind dat wij als spelers op het veld tekortkomen. Toen we afgelopen weekend met 6-1 de boot ingingen bij PEC Zwolle stonden wij op het veld en de trainer niet, dus daar moeten we zelf onze verantwoordelijkheid voor nemen. We lieten de ruimtes te groot worden en waren slap in duels.`

Zaterdag komt met FC Twente een bijzonder lastige tegenstander bij jullie op bezoek. Wat verwacht jij van de wedstrijd?
`Los van het resultaat wil ik een ADO zien dat strijdt en de fysieke duels met overtuiging in gaat. We hebben al een paar weken niet thuis gespeeld en hopen dat ons publiek vol achter ons gaat staan. Dat kunnen we goed gebruiken. Misschien dat we in thuiswedstrijden kunnen profiteren van onze kunstgrasmat tegen teams die gewend zijn op een gewoon veld te voetballen.` (Reon Boeringa)
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 12:01 uur

Bert

janjazz37 schreef:

Beetje dwaze, onbegrijpelijke shout van je, Bert.
Ik ben niet per definitie anti Steijn; ben ik daarom een hobby-supporter?
En wat is een Steijn adept eigenlijk?

En waarom zou ik willen dat andersdenkenden weggaan?
Snap je voor geen meter!!!
Shout was ook niet aan jou gericht. Er zijn erbij hier die Steijn blijven verdedigen tot de laatste snik. Een andere trainer had allang zijn biezen kunnen pakken.

Van mij hoeft niemand van de shout weg te gaan. Ik vind het wel knap dat er supporters zijn die het nog positief inzien.
0
Zaterdag 26 oktober 2013 om 10:50 uur

Nu online

Aad, ADO73, Rooie91, Bolskie, Lellow, Marko1969, GroenGeelHart070 en 431 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2