Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

Fransje schreef:

En het ging mis! Want waar de media zwijgde, de Ajaksspelers het als een incident wat erbij hoort beschouwde, wist ADO als haantje voorop het binnen een uur het in de media te gooien.

Waar (mede) supporters ineens de mond van vol hebben over andere supporters die iets doen die de club kunnen beschadigen. Hoeveel supporters waren aan het springen bij het bekende lied over joden, hoeveel supporters deden mee met de oerwoudgeluiden?

Je mag best de daad veroordelen als je zelf zonder zonde bent, maar als je persoonlijk gaat worden doe dat dan idd irl...dan ben je een grote vent.

Ik vraag me af hoeveel supporters een stadionverbod hebben gekregen vanwege de oerwoudgeluiden of paste dit niet in het politiekcorrecte beleid naar die joodse stichting?
Ik heb nooit Hamas Hamas gezongen of oerwoud geluiden gemaakt omdat ik vind dat dit debielen gedrag is, en wie niet springt daar is nog nooit iemand over gevallen, of heeft iemand een stadionverbod voor gehad. (zouden in heel NL alleen nog lege stadions zijn)

Dus ik ben zonder zonde, en ik zeg ook irl wat ik hier zeg... en het was in de media, het was bij Check v Geld en bij VI een item, en er komt weer een flinke boete aan, dat geld hadden we kunnen gebruiken voor spelers nu gaat het naar de KNJB, allemaal dankzij die fijne *kuch* mede supporters.

Wat ik me afvraag is waarom jij deze idioten blijft verdedigen?
0
Zaterdag 31 maart 2012 om 11:36 uur

Haagse_Aad

super fc denhaag schreef:

ongelovelijk, bully hoopt nog een jaartje op de bank te mogen blijven zitten bij aja.
Let vooral op het zinnetje dat zijn salaris volgens afspraak omhoog gaat als ie nog een jaar mag blijven.. Weet je gelijk waarom ie wil blijven..
0
Zaterdag 31 maart 2012 om 11:13 uur

DaveDH

Fransje schreef:

Wat jij vindt is jouw ding maar ik zoek alleen naar een oorzaak van jou frustraties en je ongenuanceerde uitspraken over je mede-supporters vanachter je PC.
Ik ben niet gefrustreerd, maar ik ben die kneuzen die het elke keer weer verkk meer dan zat... ik heb het al een keer uitgelegd maar ik zal proberen op een manier waarop jij het misschien dan ook begrijp.

Heel NL zat die zondag te wachten tot het mis ging, en ja hoor een paar debielen moeten weer zo nodig een speler bekogelen met aanstekers en raken een 020 speler... wat dacht je als we wel een punt hadden gepakt he? dan was de media weer over ons heen gevallen en had Den haag het weer gedaan.

Mensen die willens en wetens mijn club naar de klote willen helpen zijn geen "mede-supporters" maar debielen die niets in het stadion te zoeken hebben, punt.

En ik zeg het nu vanachter mijn PC maar ik heb er ook geen enkele moeite mee omdat irl te zeggen, en het het mooie is de meeste supporters met wie ik het er over heb is het met me eens...

Eerlijk gezegd vraag ik vraag me af waarom jij zulke idioten blijft verdedigen

0
Zaterdag 31 maart 2012 om 09:48 uur

DHFC070

Ik zie hier zo af en toe eens namen langskomen uit het buitenland waar ik nog nooit van heb gehoord maar ik zou zeggen tegen de amateur scout (positief bedoeld) hier op cadd.nl waarom sturen jullie de namen niet door naar de mail van Den Haag?? Beetje hulp bij de scouting kan geen kwaad en mss wordt er werkelijk wat mee gedaan?
0
Vrijdag 30 maart 2012 om 21:11 uur

fcdenhaag75

Prutser 070 schreef:

Reactie van Jan Hermen van Elf voetbal op Sjakie.

Beste Sjakie,
Ik raad al tijden bij ADO iedereen aan om wat meer openheid te betrachten. Is altijd het beste. Daarom even deze reactie (voordat jouw foute beweringen een eigen leven gaan leiden).
NEE SJAKIE, Van der Kallen heeft niets met ELF Voetbal Magazine te maken. En NEE SJAKIE. Mijn opmerkingen hebben en hadden niks met `slijmen` richting Mark Van der Kallen en/of Nathalie Nuiten te maken. En NEE Sjakie, ik ben geen Van der Kallen-kenner, maar WEL een ADO-kenner.
Al sinds mijn eerste wedstrijd in het Zuiderpark in 1963 is ADO mijn club. En - in tegenstelling tot al die mensen die kritiek hebben - ben ik nog NIET vergeten hoe ADO er vijf jaar geleden voor stond. Het is nu beslist nog niet allemaal goed wat er bij ADO gebeurd. Bijna alles (commercie, spelers, scouting) kan nog VEEL BETER. Maar vijf jaar geleden was ADO eigenlijk helemaal failliet, weet je nog. Dat had jou ook veel geld gekost.
Nu is het in ieder geval een club die leeft en met grote mogelijkheden om snel nog veel beter te worden.
EN IS DAT NIET IETS, WAAR ALLE ADO SUPPORTERS UITEINDELIJK HEEL, HEEL BLIJ MEE ZOUDEN MOETEN ZIJN. WAAR HET ALLEMAAL OM GAAT!
Sjakie, stop eens met zeuren over allemaal min of meer onbelangrijke zaken en schrijf eens over alles wat de afgelopen jaren WEL GOED is gegaan. Weet je nog: van een middenmoter in de Eerste Divisie naar de Europa League in vier jaar tijd.
Dat het dit seizoen even wat minder gaat is jammer. Maar de oorzaken daarvoor zijn iedere voetbalkenner (maar ja, jij bent natuurlijk meer een horeca kenner) duidelijk. En volgend seizoen zal het best wel weer beter gaan.
Kom Sjakie, wees eens flink. Schrijf volgende week eens over alles wat de huidige leiding wel goed heeft gedaan. En als het even kan, doe dat dan eens onder je echte naam. Want dat is pas echt flink!
Hierop staat weer een reactie op geelgroen hart ;



Profiel: Klik hier




Beste JH, je raadt al jaren ado aan meer openheid van zaken te geven?? Daar luisteren ze dan goed naar. Dat is iets wat we hier al jaren schrijven op de HCF site, transparatie staat niet in het woordenboek van de medewerkers van ado.
Dat Sjakie met foute beweringen komt is helemaal nog niet zeker dus kan je dat ook niet zeggen. Iedereen vraagt Sjakie om bewijzen die nog steeds niet zijn gekomen maar mijn onderbuik gevoel zegt dat er erg veel van waar is, waarom die paniek anders van ado?

Je schrijft: Maar vijf jaar geleden was ADO eigenlijk helemaal failliet, weet je nog. Dat had jou ook veel geld gekost. Hoezo heeft Sjakie dat veel gekost, je kent hem niet eens en dat brengt mij gelijk op het volgende. Hoe kun je als journalist de HCF beschuldigen van het schrijven van de stukken van Sjakie?? Kun je hier antwoord opgeven. Iemand zomaar beschuldigen zonder totaal geen bewijs hiervoor te hebben?? En ook die opmerking over.. tja die stukjes staan ergens verstopt in een hoekie op die site klinkt ook erg kinderachtig. De reden waarom de stukken niet op de voorpagina staan is dat wij geen Sjakie zijn en Sjakie geen HCF! Ik kan dit natuurlijk ook in schreeuwende letters zetten maar zal me niet verlagen tot jou manier van schrijven.
Waarom vraag je Sjakie te stoppen met schrijven, ieder zijn goed recht wat te plaatsen. Als het kul is wat men schrijft wordt die daar toch wel op afgerekend.
Wat erg laag bij de grond is is de opmerking: Dat het dit seizoen even wat minder gaat is jammer. Maar de oorzaken daarvoor zijn iedere voetbalkenner (maar ja, jij bent natuurlijk meer een horeca kenner) duidelijk. Kan ik weer zeggen, je weet niet eens wie Sjakie is dus hoe kom je bij de opmerking horeca kenner? Zo te zien ben je zelf ook aardig thuis in de horeca..om maar antwoord te geven op jou niveau.
Als redacteur van een voetbal magazine vind ik je gebrekkig schrijven. Ik weet niet of je dat ook in je blad doet want die lees ik nooit.

Misschien wil je de moeite nog nemen op de beschuldiging dat de HCF zelf achter de stukken zit??

Je begreep niet waarom er aandacht aan Sjakie wordt gegeven maar waarom reageer je er hier dan wel op en zet je het ook op GGH?? Hier je tekstHier je tekst
0
Vrijdag 30 maart 2012 om 17:22 uur

Kees

Waarom is de stemming hier zo deprimerend m.b.t. het nieuws. Is toch uitstekend? We zijn verzekerd van een shirtsponsor voor de komende twee jaar en een rugsponsor voor de komende jaar. Kortgeleden schreeuwden men, ondermeer hier nog, dat de commerciƫle afdeling zo weinig voortbrengt. Ik ken tijden dat menig bedrijf ons niet wilde kennen.

Cees Driebergen gaf bij Alberto enkel aan dat er vandaag weer goed nieuws zou komen. Dat we het hier opblazen tot een primeur met een mogelijk nieuwe speler a la Hoesen of Holla ligt enkel aan ons zelf.

Ome Cees komt goed over. Lekker in zijn spijkerbroek, zonder veel opsmuk, en die man blijft zichzelf. Ik geloof nooit dat hij zich, als het eropaan komt, in een hoek laat zetten door wie dan ook binnen ADO.

0
Vrijdag 30 maart 2012 om 15:45 uur

Beest

ypenburg070 schreef:

Nou ik ben het er wel mee eens dat er wat meer met de omgeving van het stadion gedaan mag worden! Hoeft geen mega bioscopen te zijn, maar vind het nu maar een kille bedoeling..
Wel leuk en aardig maar in de stad krijgen ze de uitgaansgelegenheden niet eens gevuld dus waarom zouden ze een biscoop dicotheek enzenz bouwen op een industrieterrein met een woonwijk in de buurt wat dat betreft is den haag een dode stad vroeger kon je 24uur per dag alles doen nou mag je blij zijn als je om 4 uur nog een shoarmatje kan gaan eten denk nie dat het heel realistisch is dat ze het gaan opleuken
0
Donderdag 29 maart 2012 om 15:17 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

dat ben ik ook wel met je eens.
maar de vogel is ook pas 21 ofzo is ook gewoon jong.
Die zou je nog een jaar kunnen testen.
Als die nu weg gaat loopt ie waarschijnlijk ook gratis de deur uit dus wat heb je te verliezen???

Is zo`n jongen van boshuizen met alle respect beter dan de vogel of dat een nieuwe gok op een nieuwe jens??

Vind dat spelers wel snel worden afgeschreven.
Die speler van Boshuizen kan ik niet beoordelen. Heb hem nooit zien voetballen. Maar hij is sowieso goedkoper dan de Vogel.

En wat leeftijd betreft kan je gelijk hebben. Maar soms zijn er meer redenen dat spelers ineens mogen vertrekken. Zie bijvoorbeeld Antonia. Is en was een talent, maar toch kon hij vertrekken. We weten nu waarom.
0
Donderdag 29 maart 2012 om 09:16 uur

Tommy

ypenburg070 schreef:

Ook Tano en die stageloper van FC Boshuizen sluiten zich aan bij de selectie.

http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/news/detail/4677_news

Staan alle contract vebrekingen of verleningen op. Alleen zie niks van Smolarek staan..
Ik snap niet zo goed waarom die wouter de volgel zo makkelijk wordt afgeschoten door de club.
Die jongen doet best leuke dingen bij dordrecht en heeft nog contract hier.
Heeft eigenlijk nooit een kans gehad in het 1e.
Krijg een beetje het gevoel van buiten is alles beter bij deze situatie.
0
Donderdag 29 maart 2012 om 08:39 uur

DHFC070

Bert schreef:

Waarom moet het nou altijd iemand zijn met een Ado verleden. Wie trok ons in 1 jaar uit die Jupiler zooi?

Zou wel eens een vent van buiten Ado willen hebben die vrij is van club emoties richting Ado.

Zou er geen problemen mee hebben als Koeman komt. Wat mij betreft gaan ze werken op basis van gelijkwaardigheid. Steijn en Koeman.

Werkte bij PSV in het verleden ook goed Hiddink/Dorjee.
Riep ik een tijdje geleden ookal waarom in godsnaam iemand met een Ado verleden? Dat werkt alleen maar averechts dan zien we ook zo bij onze eigen jongens. (verhoek, Immers) het hoeft maar even wat minder te gaan en ze worden meteen uitgefloten en voor weet ik veel wat uitgemaakt.

De relatie tussen goed bestuurlijk functioneren en een Ado verleden kan ik in ieder geval niet leggen. Zie ook liever iemand van buiten de club die zijn werk gewoon goed.
0
Woensdag 28 maart 2012 om 22:42 uur

Nu online

Erik070, Q, Peter87, wiegah070, Edwin Post, Advocado, zuiderwijk en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4