Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

dh schreef:

op ad.nl staat dit over buijs:

Later in deze voetbaljaargang gaan club en speler om de tafel om over een eventueel langer verblijf in de Residentie te praten
Goed beleid, Buys heeft al een tijd , gedwongen door geen speeltijd, weinig laten zien, hij mag zich bewijzen bij DH. Derijck willen ze voor 3,5 jaar vastleggen, prima een jonge gozer met talent. Ik hoop dat het morgen ook met hem rondkomt.............
Als alles een beetje meezit staan we binnen notime boven FEY.
0
Woensdag 14 januari 2009 om 23:58 uur

Marcellino

pfff schreef:

Over Saeijs wist hij dat hij niet zou komen. Saeijs wilde een langdurig contract waar de club niet aan wilde. Situatie met Delorge kennen wij niet. Heeft Wetzel gesproken met Delorge of heeft RJC in naam van Martin van Geel een vies spel gespeeld samen met Blind. Je kan Wetzel dan niets verwijten. Saeijs en Delorge gaan niet door. Gelukkig maar want Derijck en Buijs vind ik topaankopen. Marcellino ouwehoert eeuwig op de club. Nooit is er wat goed. Nu mag Wetzel niet op vakantie in een periode daar waar heel het betaalde voetbal op vakantie gaat.
Een mening geven is in jou ogen ouwehoeren. Je praat of we er al zijn of zie jo ergens staan dat het al defentief is verser ben ik het gewoon zat om al 36 jaar te gaan en de laatste 14 jaar niets tot weinig heb gezien. Ik sta achter mijn club anders ben ik er niet elke wedstrijd maar ik ben het toch wel zat om te komen en voor 70 procent al te weten dat ze gaan verliezen of is het allemaal zo goed geweest jij gaat toch ook niet naar de bioscoop als je weet dat het een bout film is we zijn de derde star van Nederland en mogen dan Toch verwachten dat ze boven in het linker rijtje mee draaien nou die verwachting heb ik niet ik zal al tevreden zijn als ze in de middenmood mee draaien en niet zoals nu onder in . Ik weet niet hoelang jij al bij den haag komt maar als ik nu misschien in jou ogen aan het ouwehoere bent heb ik daar misschien ook wel recht op na al die drama jaren en de toekomst kan niemand voorspellen ook jij niet
0
Woensdag 14 januari 2009 om 10:11 uur

<FCDH>

Kistemaker snapt ADO en Meric niet
Simon Kistemaker snapt niet dat ADO Den Haag Hursut Meric zo makkelijk heeft laten gaan. De aanvaller ging voor ongeveer een ton weg, maar dat is volgens `de ontdekker` te weinig. De trainer vindt de keuze van Meric echter ook onverstandig.

"Ik gun hem die transfer, maar ik zou het verstandig hebben gevonden als hij eerst nog een paar jaar aan de slag zou zijn gegaan bij een subtopper in Nederland", zegt Kistemaker tegenover het AD. "En die belangstelling was er, maar Hursut kiest voor het geld. Ik ben benieuwd hoe hij zich daar houdt, want Hursut is wel een echte Amsterdammer. Bovendien, een jongen van vrijheid blijheid. En de mentaliteit in Turkije is wel anders"

"Hursut was in de jeugd afgetest bij AZ, ging door bij amateurclubs, maar eigenlijk was hij voor de profs al afgeschreven. Einde verhaal. Tot ik een tip kreeg dat er bij EDO een talent speelde. Ben ik een keer gaan kijken. Speelde Hursut vier, vijf man voorbij. Dat vond ik zo mooi. Daarop heb ik hem gevraagd voor Türkiyemspor", zegt Kistemaker over `zijn` ontdekking.

Kistemaker was erg tevreden over zijn pupil "Hij was er altijd, ook als ik een extra training gaf. Ik liet hem achter de spitsen spelen, waar ik hem bij ADO Den Haag ook graag had zien spelen. Hursut is een speler, zoals je die nog maar weinig ziet. Iemand die in staat is een mannetje te passeren."

Dat ze het bij ADO Den Haag niet in Meric zagen zitten is voor Kistemaker nog steeds vreemd. "André Wetzel was niet gecharmeerd van hem. Dat begrijp ik niet. Hursut kan een wedstrijd openbreken, dat hebben we allemaal kunnen zien. Om dezelfde reden snap ik niet dat ADO Den Haag hem zo gemakkelijk heeft laten gaan. Jongens als Soltani en Caracciolo hebben nog niet laten zien dat ze het eredivisieniveau aankunnen. Ik weet natuurlijk niet wat er nog bijkomt, maar nu lopen op de zijkanten jongens die nog geen bushokje voorbij komen. En wat is een ton waard? Als je degradeert kost het de club meer geld."




0
Woensdag 14 januari 2009 om 09:56 uur

Meric

Meric geniet: `Hier kan ik de Turkse taal pas écht leren`
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG/ANTALYA - Uitgeblust maar met een brede glimlach lag Hursut Meric gisteravond op het bed van zijn hotelkamer. "Tsjonge, man, wat een pittig dagje.
Zwaar hoor, die training, maar het is wel genieten."

Meric (25) tekende maandag een contract dat hem voor drieëneenhalf jaar verbindt aan Gençlerbirligi, de nummer vijftien van de Turkse competitie. Na een rondleiding op het sportcomplex van de club in Ankara vloog de aanvaller onmiddellijk naar Antalya om aan te sluiten bij de selectie die op trainingskamp is. Zijn eerste training zit erop. "Als je dat trainingscomplex van Gençlerbirligi toch ziet... Alles er op en er aan, vijf velden, zwembad, sauna, bubbelbad, een aparte massagekamer. Fantastisch! " Meric was bezig aan zijn tweede seizoen bij ADO Den Haag, maar mocht voor een kleine ton (naar verluidt 90.000 euro) tussentijds vertrekken. "Kun je nagaan, twee jaar geleden speelde ik nog voor Türkiyemspor," vertelt Meric, geboren in Amsterdam maar van Turkse komaf. "Hier kan ik de Turkse taal pas écht goed leren."



Simon Kistemaker, Meric` trainer bij Türkiyemspor, heeft gemengde gevoelens bij de overgang van `zijn` pupil. "Ik gun hem die transfer, maar ik zou het verstandig hebben gevonden als hij eerst nog een paar jaar aan de slag zou zijn gegaan bij een subtopper in Nederland. En die belangstelling was er, maar Hursut kiest voor het geld. Ik ben benieuwd hoe hij zich daar houdt, want Hursut is wel een echte Amsterdammer. Bovendien, een jongen van vrijheid blijheid. En de mentaliteit in Turkije is wel anders," zegt Kistenmaker die zich gerust de ontdekker van Meric mag noemen.

"Hursut was in de jeugd afgetest bij AZ, ging door bij amateurclubs, maar eigenlijk was hij voor de profs al afgeschreven. Einde verhaal. Tot ik een tip kreeg dat er bij EDO een talent speelde. Ben ik een keer gaan kijken. Speelde Hursut vier, vijf man voorbij. Dat vond ik zo mooi. Daarop heb ik hem gevraagd voor Türkiyemspor."

Bij de Amsterdamse hoofdklasser brak Meric door. "Hij was er altijd, ook als ik een extra training gaf. Ik liet hem achter de spitsen spelen, waar ik hem bij ADO Den Haag ook graag had zien spelen. Hursut is een speler, zoals je die nog maar weinig ziet. Iemand die in staat is een mannetje te passeren."

"André Wetzel was niet gecharmeerd van hem. Dat begrijp ik niet. Hursut kan een wedstrijd openbreken, dat hebben we allemaal kunnen zien. Om dezelfde reden snap ik niet dat ADO Den Haag hem zo gemakkelijk heeft laten gaan. Jongens als Soltani en Caracciolo hebben nog niet laten zien dat ze het eredivisieniveau aankunnen. Ik weet natuurlijk niet wat er nog bijkomt, maar nu lopen op de zijkanten jongens die nog geen bushokje voorbij komen. En wat is een ton waard? Als je degradeert kost het de club meer geld."
0
Woensdag 14 januari 2009 om 07:28 uur

VI

Feyenoord en ADO Den Haag akkoord over Derijck en Buijs
13/01/2009 23:12

ADO Den Haag heeft zijn zinnen gezet op Timothy Derijck en Danny Buijs (foto). Met Feyenoord is de club uit de Hofstad al tot een vergelijk gekomen.

Derijck (21) en Buijs (26) hebben beiden weinig zicht op veel speeltijd bij Feyenoord. De Rotterdamse club was dan ook bereid mee te werken aan een afscheid van het overbodige tweetal. ADO Den Haag is er met Feyenoord al uit, maar moet ook rond komen met de twee spelers.

Trainer André Wetzel bevestigde dat de onderhandelingen met de twee Feyenoorders in een vergevorderd stadium zitten. `Ik hoop dat we een van de twee, maar het liefst allebei, voor de wedstrijd tegen Heracles kunnen aantrekken`, zei de coach tegen het Algemeen Dagblad. 
VI
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 23:25 uur

MOI

BINNENLANDS NIEUWS
ADO simpel langs Westlands elftal: 2-8
Door Mike Boeschoten
Dinsdag, 13 januari 2009, 21:37

ADO Den Haag kende dinsdagavond weinig problemen in de vriendschappelijke ontmoeting met het Westlands elftal. Op het terrein van Hoofdklasser Westlandia uit Naaldwijk werd het 2-8 voor de ploeg van trainer André Wetzel (foto).

Voor de nummer veertien van de Eredivisie opende aanwinst Berry Powel, onlangs overgekomen van FC Groningen, de score na drie minuten. In de twintigste minuut verdubbelde hij de marge.

Nadat de 19-jarige Mike de Geer er nog voor het halfuur 0-3 van maakte, tekende Powel voor zijn derde van de avond begin tweede helft. Karim Soltani (54e), opnieuw Powel (56e), Soltani (69e) en Bogdan Milic (90e) maakten de ADO-productie compleet. Het Westlands elftal scoorde nog wel twee keer tegen.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 21:48 uur

friuli

Cahais wacht in Groningen op nieuwe club
Matías Cahais keert terug naar FC Groningen. De verdediger sluit zich aan bij de beloften van de Groningers, zo meldt RTV Noord. Cahais hoopte op een aanbod van een club in zijn geboorteland Argentinië, maar daar was geen interesse. 

Het huurcontract van Cahais met FC Groningen loopt nog tot medio 2009, maar de verdediger is er niet in geslaagd hoofdtrainer Ron Jans te imponeren. Begin november werd duidelijk dat de jonge verdediger van Boca Juniors weinig perspectieven meer had in Euroborg. In totaal speelde Cahais (21) slechts elf competitiewedstrijden.

Algemeen directeur Hans Nijland hoopt wel dat club en speler voor het einde van de transferperiode tot een definitieve oplossing komen. "Zoals bekend hebben wij hem tot het einde van dit seizoen gehuurd, maar het is voor alle partijen beter als Cahais voor het eind van de maand elders onderdak vindt", aldus het bestuurslid.
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 16:01 uur

Advertentie

super fc denhaag

lees net dat nec te weinig huur heeft geboden voor rommedahl. ben benieuwd of wetzel nog een goed bod doet??
0
Dinsdag 13 januari 2009 om 12:59 uur

M&M

<FCDH> schreef:

en dat in een hand omdraai?:) hahaha
Voor een goed argument hebben sommigen maar weinig woorden nodig, jij bent er 1 van, haha
0
Maandag 12 januari 2009 om 21:20 uur

donny de groot dan maar??

De Groot mag uitkijken naar een nieuwe club
De beloften van De Graafschap kwamen vrijdag in actie tegen Iverness. Via treffers van Rik Sebens en Donny de Groot bleef de stand op 2-2 steken. Voor laatstgenoemde speler lijkt er weinig toekomst meer op speelminuten in Doetinchem.

Met de nieuwe aankoop Ben Sahar heeft de club laten weten dat De Groot mag vertrekken. Dit wist De Gelderlander te melden. De spits heeft nog een aantal weken om uit te kijken naar een nieuwe club. Eerder speelde de 29-jarige aanvaller voor onder meer FC Utrecht, FC Volendam, FC Emmen, RBC Roosendaal en AEK Larnaca.

0
Maandag 12 januari 2009 om 18:39 uur

Nu online

James, wiegah070, Hagenees, Bleek, MikeDH en 308 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4