Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Bert

Kees schreef:

Hee, ouwe Westlander schei nou een uit. Laat Steijn lekker zitten waar ie zit. Als we dit seizoen het redden, en daar ga ik vanuit, heeft Steijn er alvast een jaar ervaring bij. Heb vertrouwen in hem.
Na een 1-1 tegen Twente ga ik niet opeens gek lopen doen over Steijn.

En met het halen van Boussabon kweek je ook geen vertrouwen van de supporters. Ik heb hem trouwens alleen maar lulkoekverhalen horen vertellen over Boussabon waarom die gehaald moest worden en waarom die gehaald is.

Höcher is ook geen topspeler maar wel beter dan Boussabon. Die had thuis tegen Exelsior nog het verschil kunnen maken. Zonder hem had je uit trouwens uit verloren bij Exelsior. En uit bij RKC en VVV had hij ook van nut kunnen zijn. Boussabon heeft niks anders gebracht dan paniek

Door dit soort dwaze acties raak ik geïrriteerd. Een goede technisch directeur die ook nog betaalbaar is, is op dit moment niet voor handen. Daarom zou ik naast Steijn een wat meer ervaren trainer aanstellen.
0
Woensdag 28 maart 2012 om 22:28 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Kees, wat zou je vinden van Dirk Heesen als assistent? Krijgt geen nieuw contract bij Oss en heeft nog samen gevoetbald met Steyn.
Waarom moet het nou altijd iemand zijn met een Ado verleden. Wie trok ons in 1 jaar uit die Jupiler zooi?

Zou wel eens een vent van buiten Ado willen hebben die vrij is van club emoties richting Ado.

Zou er geen problemen mee hebben als Koeman komt. Wat mij betreft gaan ze werken op basis van gelijkwaardigheid. Steijn en Koeman.

Werkte bij PSV in het verleden ook goed Hiddink/Dorjee.
0
Woensdag 28 maart 2012 om 22:10 uur

Vincent

janjazz37 schreef:

Die opmerking was fout. Weet Ferdy ook wel.
Maar Vincent haalt er weer van alles bij.
Of je onderbouwt iets of je roeptoetert maar wat.
Ik zie dat als kretologie
en als hij dan zo goed weet dat zijn opmerking fout was, waarom dan niet even zijn excuses aanbieden?
of voelt meneer de griezel zich daar te groot voor?

Ik haal er niet van alles bij, ik zie alleen wat ik lees en daar kon ik niet uit op maken dat hij vond dat ie fout was.. want meneer zwijgt in alle talen
0
Dinsdag 27 maart 2012 om 19:04 uur

Een oudere supporter

"Hij heeft zijn spullen ingeleverd", aldus Driebergen over Japie.
Waarom moet hij dat nog eens erbij zeggen?

Waarom is ADO zo bang dat ze hun spullen niet terugkrijgen van spelers die vertrokken zijn?
0
Dinsdag 27 maart 2012 om 15:16 uur

ypenburg070

Jaap van Duijn: Van cultheld tot verschoppeling

En weg was hij. Als clultheld gekomen, als verbitterde verschoppeling vertrokken. Na minder dan een seizoen is aanvaller Jaap van Duijn (21) alweer weg bij ADO Den Haag. De Katwijker had er schoon genoeg van. "Ik heb de kans nooit gekregen."

door Hielke Biemond

Zijn laatste kans om te slagen in het profvoetbal, noemde Van Duijn het, toen hij afgelopen zomer van hoofdklasser Quick Boys de overstap naar de Hofstad maakte. het draaide na een veelbelovende start uit op een bittere teleurstelling. Nu zit hij thuis. "Het is rustig. Ik doe vrij weinig. Het is vervelend, wennen en nieuw."

Er werden in Den Haag al pruiken van zijn krullende haardos verkocht. "Ik wil haar zoals Japie", zong de Haagse harde kern aan het begin van dit seizoen. Tijdens zijn korte invalbeurten werd Van Duijn direct omarmd door de achterban. "Reusachtig", noemt de vleugelaanvaller zijn eerste periode. Hij maakte onderdeel uit van de hoofdmacht, debuteerde in Europees verband teeg FK Taurus en maakte in Groningen zijn eerste minuten in de eredivisie. Toen ging het mis.

"Ineens ging ik naar de amateurs van ADO. Heel verbazingwekkend vond ik dat. Daar heb ik nooit een goede reden voor gekregen. "Het leidde tot een vormdip. "Na een mindere periode van twee maanden heb ik me volle bak teruggeknokt. Ik scoorde in elke wedstrijd, gaf assists en viel op. Ook bij het eerste elftal trainde ik goed. Zelfs mijn medespelers vonden dat. Zij hebben mij ondersteund."

Vorige week maandag moest Van Duijn, die een amateurcontract had bij de eredivsieclub, op kantoor komen voor een gesprek. "Ze zeiden dat ik definiteif terugmoest naar de amateurs van ADO. Daardoor was ik zó verbaasd, dat ik vergeten ben te vragen waarom. Mijn hart brak. Ik zat bij de A-selectie, terwijl de amateurs in de eerste klasse spelen. Dat is vijf klassen omlaag. Heel vervelend, terwijl ik juist zó goed speelde en weer op de bank zat bij het eerste."

Het leidde tot een breuk tussen speler en club. "Ik heb zelf gezegd dat ik ermee kapte. Uit eigen initiatief ben ik vertrokken. Ik was het zat." Dat ADO vervolgens bekendmaakte dat Van Duijn geen kansen meer zag, steekt hem enorm."Ik zag wél kansen, maar ik kreeg ze niet. Ik heb maar elf minuten in het eerste elftal gespeeld. Dat zegt alles. Ik kon het niveau aan, maar heb de kans nooit gekregen."

Is er dan werkelijk niets gebeurd dat kan verklaren waarom Van Duijn plotseling uit beeld raakte? "Dat is het rare", zegt hij. "Ik vroeg me ook af: wat zou er zijn? Het is gewoon bizar. Dat iemand die het zó goed dot terug naar de amateurs wordt gestuurd. Ik kan er niets aan doen. Als de trainer het niet in je ziet zitten, dan houdt het op."

Vleugelspeler zoekt club. Er zou interesse in Van Duijn zijn van veel clubs uit deze regio. "Zolang er niets concreets is, weet ik niets." Gezien zijn voetbalverleden en woonplaats Katwijk lijkt een terugkeer bij Quick Boys voor de hand liggend. Van Duijn houdt zich op de vlakte. "Ik heb niet zozeer een Quick Boys-hart, maar een voetbalhart. Ik ga spelen waar ik het beste tot mijn recht kom. Als er geen profclubs geïnteresseerd in me zijn, wil ik gaan spelen bij een topklasser. Niet bij bij een hoofdklasser.

"Niet goed genoeg"
"Hij heeft het hele jaar bij de A-selectie gezeten, maar is gewoon niet goed genoeg bevonden", reageert Cees Driebergen, algemeen directeur van ADO Den Haag. "Niet professioneel genoeg, ook. Dan houdt het een keer op. Dat is het verhaal. Hij heeft zijn spullen ingeleverd."
0
Dinsdag 27 maart 2012 om 14:59 uur

ADODENHAAG

B1905 schreef:

Roorda van heerenveen mag "vertrekken". Vind ik een bruikbare speler. Kreeg van heerenveen een "ontslagbrief" en ik zou zeggen dh sla je slag. Ik vind het een harde werker die wij, meen ik, kunnen gebruiken.
Zal niet weten waarom die weg moet bij Heerenveen,maar dit is een jongen waar bijna elke Eredivisionist zich mee kan versterken. Echt een goed gozertje
0
Dinsdag 27 maart 2012 om 14:34 uur

pajam

BLEISWIJK-1 schreef:

Prima, dat is jou mening. En er zijn wel meer supporters die deze mening delen. Ik heb alleen mijn eigen mening gegeven.

Ik wil echter wel kanttekening zetten bij de vergelijking met vd.Brom. Het vak hoofdtrainer is niet te vergelijken met assistent of jeugdtrainer. Dat hoef ik jou niet uit te leggen. Maar voodat vd.Brom naar ADO kwam was hij wel al 3 jaar hoofdtrainer van AGOVV geweest. En dat is toch wel extra bagage. Sterker nog, weet je dat vd.Brom in zijn 1e seizoen bij AGOVV 18e in de Jupiler League is geworden? Waarschijnlijk niet. Maar kwam dat omdat hij zo slecht was of waren zijn spelers dat?
waarom waarschijnlijk niet?
Dat weet ik heel goed. En weet je waarom? Omdat v/d Brom, veels te aanvallend speelde. Dat heeft hij en de toenmalige directeur van AGOVV (Zit tegenwoordig ook bij Vitesse) beide los van elkaar verklaard.

Hoofdtrainer zijn geeft je wellicht meer bagage, maar ik mag toch hopen dat je in 11 jaar trainerschap van zowel jeugd als het eerste elftal (interim / assistent) enigzins iets hebt geleerd. Iets meer dan een zogenaamde `onervaren trainer.
0
Maandag 26 maart 2012 om 18:30 uur

Advertentie

pajam

Johannes schreef:

Goed verhaal, waar ik nog wat aan toe wil voegen:

Kubik, Bulykin, Verhoek - samen goed voor 36 (!) goals: Weg.
Piqué, Bosschaart, Buijs, maar vooral Timothy Derijck: Weg.
Leeuwin, vorig seizoen goed voor 30 (!) wedstrijden: al lang geblesseerd.

Dat het dan een minder seizoen wordt, mag je geen enkele trainer aanrekenen. Onder Johny van der B. hadden we niet veel hoger gestaan nu. Wat mij betreft mag Steijn het komend seizoen voor het eggie laten zien. Hopelijk wordt het Verhoek-geld wijselijk besteed aan de 1e selectie.
Je kan altijd redenen zoeken waarom het slechter gaat en roepen dat het onder Y of X zeker niet beter zou gaan is koffiedik kijken.
Jij bent ervan overtuigd dat de resultaten onder een ander gelijk waren, ik denk bijvoorbeeld van niet.

Ik kan dat enigzins ook nog onderbouwen, ik denk namelijk dat een ander minder vaak de poorten achter zou hebben open gezet wanneer je ziet dat de defensie moeite heeft, Steijn had daarvoor eerst nodig dat we bijna in degradatie gevaar kwamen/zijn.

Het hele rijtje spelers dat weggegaan is:

Kubik was 2e helft van het seizoen geen basisspeler
Boscchaart was al een seizoen of 2 geen basisspeler meer.
Danny Buijs was geen basisspeler meer.
Leeuwin is niet veel beter/slechter dan bijv. Visser of Mulders.

van het hele rijtje misten we 3 spelers echt aan het begin van het seizoen; M.Pique , Bulykin en Derijck.
Steijn heeft vervolgens budget gekregen om de drie spelers te vervangen (Luksic, J.Verhoek, Horvath).

Als we dit seizoen 41+ aan punten halen krijgt Steijn een herkansing in het nieuwe seizoen en dan ben ik benieuwd of we enigzins een groei gaan zien bij onze Trainer.
0
Maandag 26 maart 2012 om 18:24 uur

anoniem070

Aad schreef:

En jij bent degene die die topper betaalt ............. ???????????
We hebben toch nog het geld van W. Verhoek? Het hoeft geen Messi te zijn maar in iedergeval wel een speler die het team op sleeptouw kan nemen. Het scoutingapparaat moet zijn werk nu gaan doen en het mag best een jongere jongen zijn!!!!!!

Er werd hier ook gezegt dat Omeruo niet de velosser was.. maar hij staat sinds zijn komst wel elke week in de basis en de verdediging staat wel sinds zijn komst goed en hebben heel wat doelpunten minder gekregen. Kijk Guidetti, 19 jaar en brengt het wel!

Feyenoord heeft ook geen liggende gelden maar kan wel zo`n jongen huren. Waarom lukt dat Den Haag niet dan? Die halen J. Verhoek en die brengt het niet.
0
Maandag 26 maart 2012 om 17:08 uur

Haagse_Aad

oodh schreef:

Steijn: "We spelen achterin met Omeruo, Kum, Horvath en Supusepa. Gezien de laatste wedstrijden is er geen enkele reden om hier verandering in te brengen."
Misschien vast even youtube filmpje voor Steijn maken met fouten van Horvath in afgelopen wedstrijden..

Zoals goal van Twente

Kan me ook nog herinneren dat hij een van de afgelopen wedstrijden weer een overtreding maakte die zomaar rood had kunnen zijn..

Even laten zien dat hij opbouwens 0,0 toevoegt..

Maar goed, omdat Ebi in Steijn zijn armen sprong schijn je niet meer te mogen vinden dat Steijn geen goede trainer is.. als je dat stuk op GGH leest (rené column) hebben we geloof ik de nieuwe Guardioal als trainer..

Terwijl het toch echt gewoon zo is dat we door slecht tactsisch optreden, onlogische opstellingen, rare wissels, niet motiverende speeches tijdens de rust, te lang vast houden aan zwakke schakels in team, spelers na mislopen van transfer niet kunnen motiveren, minimaal 6 punten minder hebben dan met een goeie trainer..

Zaterdag ook weer, op het mokent dat die John Verhoek erin komt weet je al dat je voorin nik meers klaar gaat spelen..

En dan die Visser, elke keer als ik zijn foto zie denk ik waarom updaten ze die niet met een wat recentere foto.. maar zo ziet hij er dus gewoon nog steeds uit... die jongen lijkt wel 14.. en zo speelt ie ook.. klein duwtje en hij is van de bal..
En als je 90 minuten over het middenveld rennt dan zit je heus wel eens ergens tussen met je voet.. maar meer dan dat voegt die jongen niet toe..
0
Maandag 26 maart 2012 om 14:05 uur

Nu online

Peter87, zuiderwijk, wiegah070, Lellow en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4