Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Brian

Twente stemt in met vertrek Huysegems
De kans is groot dat Stein Huysegems nog deze maand vertrekt bij FC Twente. De aanvaller zag een door hem ingediend transferverzoek ingewilligd worden door de clubleiding van de Tukkers.

In het Algemeen Dagblad legt Huysegems uit waarom hij wil vertrekken uit Enschede. "Ik kom te weinig aan spelen toe. Ik ben nog te jong om op de bank te verpieteren", aldus de Belg, die bevestigt dat Twente mee wil werken aan een transfer. "Maar de club wil wel geld zien. Hoeveel? Ik schat iets minder dan een miljoen euro."

Inmiddels heeft de Belgische subtopper Racing Genk al geïnformeerd naar de linkerspits. "Die club heeft geïnformeerd, maar ik weet niet of dat tot iets concreets leidt", zo geeft de 26-jarige international, die eerder voor onder meer Lierse SK, AZ en Feyenoord uitkwam, toe.
0
Maandag 12 januari 2009 om 00:52 uur

Delft

HK schreef:

Wat betreft het laatste: helemaal mee eens.
Maar wat betreft de rest: kop op Delluf, eigenlijk weet je wel beter. Om te beginnen met Castelen: die wilde per se niet bijtekenen bij DH, op advies van zijn zaakwarnermer Rodger Linse (ook zo`n zgn DH-fan). Dus wat DH ook deed of bood, het maakte niks uit, hij wilde voor niks weg.
Ten 2e Meric: tuurlijk is het jammmer dat een smaakmaker voor (zeer) wenag de deur uitwandelt. Aan de andere kant: hij had een paar aardige invalbeurten, maar dat was het dan ook. DH heeft de minste doelpogingen van de hele eredivisie en daar is meneer Meric als flankaanvaller ook verantwoordelijk voor. Als er helemaal niks bij komt wb de flanken heb je een punt, maar anders... Als er bijv. een goede rechtsback bij komt kun je Ammi ook rechtsbuiten laten spelen om maar iets te noemen.
Het komt echt wel goed. Zo niet; een kratje Jupiler op mijn kosten!
Ja die zaakwaarnemers bepalen alles tegenwoordig. De heren voetballers worden dik betaald en in het geval Castelen. Die liep fluitend de deur uit. Naar 010. 

Daar kan Ado inderaad weinig aan doen. Dat is ook zo. Grote clubs pakken dat anders aan die zeggen minstens een half jaar voordat het contract afloopt je gaat of bijtekenen of voor een transfersom weg anders ga je maar op de bank zitten. Maar in die positie bevinden wij ons niet. Wij kopen niet zomaar even een vervanger en onze selectie is smal.

Ik hoop ook dat het goed komt. En laat dat kratje maar zitten zal toch niet nodig zijn 
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 16:15 uur

Kees

kojak1 schreef:

je noemt nou ook precies 1 wedstrijd op kees,volendam,waar hebben we het over.tegen nec geen schim,ook tegen roda niet,laten we over de laatste wedstrijd helemaal maar zwijgen.en er komt heus wel wat hoor,ik maak me niet druk.
Er waren meer wedstrijden waarin hij het verschil bracht. We hebben nu geen speler meer die bij een achterstand als targetman ingezet kan worden om voorin het open te breken.

Ook was Meric creatief en daarvan hebben we er maar heel weinig. 

De opbrengst is natuurlijk heel laag maar we sparen zijn salaris uit, misschien vertrekt er nog een enkeling en steeds weer is gezegd dat er 1 tot 2 miljoen beschikbaar.

Powel kost rond de 5 ton eneen salaris voor een half seizoen rond de 2 ton. Dus blijft er nog flink wat over en zeker als we wat besparen op de salarissen.

Derijck is echt niet de allerduurste dus misschien staat er toch nog een grote verrassing voor de deur?
Ik blijf maar hopen.
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 15:08 uur

ADOFLEVO

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Meric naar Gençlerbirligi
ADO Den Haag en Gençlerbirligi hebben overeenstemming bereikt over de onmiddellijke transfer van Hursut Meric naar de Turkse club. Dat meldt de Haagse club.
Lees het nieuwsbericht
Ik snap hier helmaal niks van. Onze smaakmaker en favoriet voor  een 100.000 euro in de uitverkoop zetten. Voor Meric en zijn familie helemaal goed en gegund. Beleidsmatig en voetbaltechnisch belachelijk. De aanval was een hele zwakke schakel en stelt nu helemaal weinig meer voor. Powel kan het echt niet in zijn eentje.
0
Zaterdag 10 januari 2009 om 10:53 uur

Jensen

Delft schreef:

Lijkt mijn een goede zaak Frans dat VD Kallen zich meer met de zaken gaat bemoeien. Derijck en Kees Luijcks moeten erbij komen. En geen vage buitenlanders. Horvath goede aankoop hoor maar die jongen heeft ook nog volop aanpassingsproblemen.

We moeten nu spelers hebben die er staan anders gaan we degraderen. 
 
Tip van Rien. Rommedahl dan maar ipv Meric.
Rommedael is net zo`n renpaard als Verhoek, maar wel sneller, met geen vervolg.
Dure jongen met weinig!
0
Vrijdag 9 januari 2009 om 22:12 uur

iiii

Hej de selectie traint egt naast precies voor mij huis haha. Das ff mooi! Het zijn er alleen wel erg weinig
0
Vrijdag 9 januari 2009 om 11:52 uur

Advertentie

yo

fcdh sassem schreef:

zet jij die rozebril effe af zodat je de realiteit ziet. Wetzel is gewoon een paardelul die een enorme fout heeft gemaakt door Meric geen goed contract te geven en zijn contract niet op tijd te verlengen. Hij zegt nu het gaat om een droom van Meric dus de transfersom zal bescheiden zijn. Maar die paardenlul kan gewoon niet meer geld vragen om dat zijn contract er niet naar is En maar en op die jongen omdat hij verdedigend niet goed was en hem maar lekker op de bank neerzetten iedere keer. Hursut ik heb van je genoten ik vond je een geweldenaar een  echte rasvoetballer die nog de kwaliteit heeft om iemand voorbij te spelen (als enige in heel deze selectie) diep in me hart hoop ik dat je blijft maar ik vrees dat het te laat is. Het ga je goed en jij verdient een veel betere trainer dan die paardenlul van een Wetzel
Dat heet realistisch zijn. € 200.000,- is veel voor een speler die je voor niets hebt gehaald en relatief weinig verdient en die weinig speelt. Met dit geld kan je weer investeren. Het is uiteraard wel te hopen dat ze iets achter de hand hebben, anders zou het erg jammer zijn.
Laat ik duidelijk zijn, ik heb ook genoten van Meric en ik hoop dat het goed met hem gaat.
Laten we Wetzel pas aan het einde van het seizoen beoordelen.
0
Vrijdag 9 januari 2009 om 11:25 uur

Me

opkk schreef:

geen joden bij dh aub!!!!!
Volgens mij haal jij j@den en J@den door elkaar.... Beetje domme reactie.....

(Toch uitleg: j@den komen uit @msterdom en J@den uit Israel. Met de laatste is weinig mis als ze kunnen voetballen)
0
Vrijdag 9 januari 2009 om 11:23 uur

bolke

Yo schreef:

Waarom is iedereen zo opgefokt?

- Meric is een matige vetballer, maar met een leuke individuele actie. Ik had hem graag behouden, maar hij wilde niet bijtekenen, dus dan moet je blij zijn dat je nu 200.000,- euro krijgt. (pure winst)

- Niet zo zeiken op Wetzel. Hij is de juiste persoon op dit moment voor ADO. Hij kijkt naar de lange termijn en is bezig met opbouwen. Reken hem over 6 maanden tot over 3 jaar af. Wellicht staan we over 2 jaar door hem structureel in het linker rijtje!
En geloof mij, ze laten echt niet spelers weg gaan als ze niet al alternatieven hebben!

Heb geduld wn begrip!

Het is altijd zo geweest dat ze spelers voor weinig of voor niets hebben laten gaan, die elders super zijn.
Ik snap t ook niet als meric erin kwam ontplofte het stadion bijna nu gaat ie weg en het merendeel vind t niet erg nou ik baal ervan, en geloof me dat ze echt nog geen vervanger hebben mogelijk moeten we zelfs tot de laatste transferdag wachten is ook al jaaaaren zo. De onderhandelingen met 2 spelers die ze willen hebben zitten muurvast.

0
Vrijdag 9 januari 2009 om 11:10 uur

kojak1

en wij maar roepen,er is maar een haagse turk.zal hem aan de ene kant missen,maar vind her overdreven zoals sommige shouters reageren dat wetzel op moet zouten.die wou het contract wel verlengen,maar super turk niet.nou,dan maar weg.in alle opstellingen die ik even op deze shoutbox ben gaan napluizen kwam meric ook maar weinig voor.denk met 4-4-2 systeem hij al helemaal niet aan de bak komt.in principe dus twee spelers nodig,in ieder geval middenveld,want daar ligt het probleem.verder maar effe afwachten wat het word met derijck,en anders denk ik kruiswijk.
0
Vrijdag 9 januari 2009 om 09:57 uur

Nu online

Peter87, wiegah070, Johan vakkie M, Erik070, KvR, FC Jeff, Q en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4