Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

ADO voor altijd

Hoe was de speler die op proef was/is. En wordt hij toegevoegd aan de selectie ????
0
Zaterdag 18 juli 2009 om 11:27 uur

Mouse

ado kenner12 schreef:

ik ben naar de training gegaan maar hij deed het goed hoor bij het afwerken schoot hij de meeste erin en hij was aardig snel en had een hele goede balaaname en balgevoel
ah, dat klinkt alweer beter! ben benieuwd, zo`n jonge hond erbij lijkt me altijd goed. Hebben we toevallig ook nog iemand die Spaans spreekt in de selectie? Doet me trouwens ineens denken aan Savedra, voetbalt die nog?
0
Donderdag 16 juli 2009 om 23:53 uur

Mouse

Leiden schreef:

stond net op de shoutbox bij GGH door een anonieme shouter, dus weet ik niet of dit zo betrouwbaar is. Maar lijkt me een leuke versterking!
ach er wordt zoveel geroepen, en gelijk op alle forums neergekwakt. Zonde van de tijd, afwachten is het beste. Als ze het tegen Valencia bekend maken is toch niet logisch, dan zal ie toch op z`n minst al bij de selectie moeten zitten?
0
Donderdag 16 juli 2009 om 23:35 uur

Kees

Ruurd schreef:

ja tegen top oss wel ja. man man wordt je nou nooit moe van die juichverhalen. je lult maar raak eerst ratel je dat we zeker 4 spelers nodig hebben. En nou niet zeker. Nou die td zal snel door het ijs zakken nu blijkt dat hij helemaal niemand kan halen.

Lezen, probeer te lezen. Ik ben positief over de Wesley Verhoek die ik gisteren gezien heb.

Nergens schrijf ik dat ik niet achter mijn standpunt blijf dat we zeker 4 a 5 spelers moeten halen om deze selectie volledig op eredivisieniveau te hebben om niet meer in de problemen te komen.

Waterman en Ricky van der Bergh zijn er inmiddels dus nog 2 a 3 erbij. Dat aantal wordt dus nu ook door Atteveld en Wetzel bevestigd.

Overigens is dat Wetzel toch niet te verwijten als er niet voldoende financiële middelen zijn. Of moet hij daar ook al voor zorgen?
0
Donderdag 16 juli 2009 om 16:41 uur

Brian2

Stadion ADO Den Haag model voor burcht van Cambuur

(tekst: Fred van Dijk en Wiebe Woudstra http://www.wiebewoudstra.com)

De Cammingha Burcht

Vrijgegeven zijn ze nog niet (er is wel een officiële brochure), maar duidelijk is al wel dat bij de eerste schetsen voor een nieuw Cambuurstadion wordt uitgegaan van een stadion volgens het voorbeeld ADO Den Haag. Het stadion van ADO Den Haag valt vooral op door de metalen beplating (aan de buitenzijde). Geen idee of het mogelijk is, maar als er dus gekozen wordt voor een ‘beplaat’ stadion, dan zouden wij graag een houten beplating voor willen stellen. Dat suggereert duurzaamheid en is (daarmee) wellicht de bron voor subsidies uit onverwachte hoek(en) en geeft meteen de gelegenheid om het karakter van een burcht te versterken. We horen u denken. ‘Leuk idee’. En het moet gezegd. Daarin heeft u helemaal gelijk. Voor de inrichting van de binnenkant zal Cambuur, zodra er groen licht is voor de daadwerkelijke bouw, in overleg treden met haar supporters.

Komkommertijd (4)

Het is komkommertijd. ‘Een periode van het jaar waarin weinig nieuws te melden valt omdat politici en veel anderen op vakantie zijn’ zo definieert internet encyclopedie Wikipedia en voor ons ook een periode die volgt op 7 (afgesloten) jaren van (sportieve) komkommer en kwel.
Weinig nieuws dus al zijn er wel wat korte mededelingen te doen. Te beginnen met – alweer - een mededeling over Shkodran Metaj. Gisteren kwam hij nog niet maar vandaag komt hij wel. Cambuur en Groningen zijn het namelijk alsnog eens geworden over een huurovereenkomst voor één jaar. Daarmee is de selectie van Cambuur nu zo goed als rond. De bodem van de schatkist is echter nog niet helemaal in zicht en er blijft ruimte voor nog 1 versterking; waarbij de voorkeur uit gaat naar een centrale verdediger.

Versterkt wordt ook de organisatie van Cambuur. Dat gebeurt met ingang van 01 augustus van dit jaar. Dan treedt een even opvallende als logische naam in dienst als financieel directeur. Het enthousiasme in Cambuurkringen over de betreffende persoon is begrijpelijk. Vrijgegeven wordt de naam voorlopig nog niet.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 21:40 uur

Haagsesjaak

Aad schreef:

Uitzonderingen zijn er nog steeds en waarom zou bij ons niet zo`n speler kunnen opstaan.

In het eerste de beste jaar in het 020 één liep een zekere Johan Cruyff alle ervaren spelers om hem heen te vertellen hoe zij moesten spelen.
En hij had zo`n authoriteit dat ze dat nog deden ook. En de resultaten waren ernaar.
Dat kan altijd en overal maar je mag het niet verwachten. Maar om je selectie op voorhand al een kwaliteitsinjectie te geven kan je een kijken voor een betere speler. Dan mag je wel vanuit gaan, dat het beter gaat.

We merken het wel of er nog wat bij komt, Frans is ook al een tijdje uit het net dus er zal spoedig nog niks bij komen, denk ik!!!
0
Dinsdag 14 juli 2009 om 09:41 uur

Bert

simpel schreef:

om het voor een grootbek op te nemen hij kan het toch alleen af is een marinier
Dat kan hij vast wel. Maar ik vind dat er iets moet gebeuren en er gebeurt niks.

Met deze selectie is het exit eerste Divisie. Maar goed vraag het nog aan de kenners want echt veel verstand heb ik er niet van.

 
0
Maandag 13 juli 2009 om 22:32 uur

Bert

Aad schreef:

Stel een seizoenskaart daar 250 euro.
Maal 9.000 en daar is je 2 miljoen.

Het zou wel betekenen dat zij net zoveel andere inkomsten (sponsorgelden) hebben dan wij.
Spelers kunnen we niet halen maar we staan wel 9e op de begrotingslijst. RARA hoe kan dat.

Laten we ons maar handhaven zal een hele klus worden met deze selectie zonder Knopper.
0
Maandag 13 juli 2009 om 22:03 uur

Advertentie

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO negende qua begroting
De competitie is nog niet begonnen, maar ADO Den Haag staat nu al negende, qua begroting wel te verstaan. Daarmee bevindt de club zich nog net in het linkerrijtje.
Lees het nieuwsbericht
Een of andere randdebiel van een journalist heeft een keer in het verleden geroepen dat je de ranglijst kunt opstellen aan de hand van de begroting.

Grotere onzin bestaat er niet tenzij de verschillen echt enorm zijn.

Groningen heeft een begroting van 17 miljoen en wij van 15 miljoen. En vergelijk nu eens de waarde van de beide selecties. Waarschijnlijk is de selectie van Groningen nu (nog) het dubbele waard. Het verschil is dus nog enorm en het zou onredelijk zijn om van Atteveld een klassering rondom plaats negen te verlangen.
0
Maandag 13 juli 2009 om 20:12 uur

jajoh

Peter Hoek schreef:

9e begroting en dan z`on smalle selectie kan Ooievaar goed volgen anders. Wetzel je hebt mooie verhalen maar wat voer je eigenlijk uit.?

Jij hebt evenals de directie mooie verhalen maar voorlopig is de selectiie absoluut niet orde. Je hebt wat uit te leggen naar de achterban me dunkt.
zo`n lijstje met die begrotingen zegt me helemaal niets. VVV zou erop achteruit gegaan zijn las ik ergens! Lekker betrouwbaar dus, want als je promoveert lijkt het me sterk dat je begroting omlaag gaat. Wat de selectie betreft snap ik niet dat er geen extra links en rechtsbuiten aangetrokken word, hopelijk komt het nog want we hebben nog ff de tijd, maar hese en die andere jonge gozer zijn echt veel te licht voor de eredivisie. Maar ik blijf vertrouwen houden in Wetzel en vd Kallen en ik mag toch aanemen dat er nu geen mooie verhalen worden verteld, want het verleden heeft uitgewezen dat dat je recht naar de afgrond kan leiden!

Come on the hague!!!!!!
0
Maandag 13 juli 2009 om 17:54 uur

Nu online

Lellow, FC Jeff, wiegah070, Wahter, zuiderwijk, Aad en 284 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4